Na jó-jó... de azért volt rá precedens (nem magunkra gondolok) amikor ez azért működött. Emlékszem az egyik osztrák meccsre, mikor azt skandáltunk:"Fíííka kapucnit!"
De nem akartam kultuszt csinálni, csak a zuhanyzós képet szerettem volna elsütni, szép habos körettel...(amin a Göge hátát "mossa") de valjuk be a zuhanyzós trükjeit is nehéz volt überelni :DD
Ez a kis fasz nem neked szól:bárkinek, akit a mezemben látok......Csak azt, hogy én a mezt felvehessem, egy hosszú-rögös út kellett, hogy megelőzze....Hosszú-4-5 év...
Más vki meg csak úgy megkapja...Érdekes módon se a Fika, se a Sanyi mezét nem látom senkin....Erről ennyit..
Jól van öcsém, edzzél csak keményen, így tovább. Aztán széjjelbaszni mindenkit!
RAmbónak meg Pistinek, és minden egyéb betegeskedő embernek jobbulást. És mint egy ifjú, aki ismerkedik a sportal, csak azt mondhatom, hogy ezt a fórumot olvasni rohadt nagy élmény!!!!! Lenyűgözőek vagytok, voltatok, lesztek. De azért GO VIPERS!
erre a képre isszatérve, amikor magáhoztért, és lejött bencusunk a pályáról akkor elkezdte üvölteni, hogy milyen királyul megállította asszem a Fütyit...
pedig nincs annál jobb mint amikor a Gögét, vagy a Fütyit seggre ülteted (vagy bármelyik védőt ;) ) !!! :)))))
egyik edzésen a göge kiszúrt magának, és először ő fejelt le engem, utána én őt, nagyon jó volt, ja meg a fütyitől is kaptam olyat egy gyakorlatnál, hogy csillagokat láttam, de akkor is ott kellett maradnom, hogy védjem a QB-nek álcázott kék bábut :))))