Keresés

Részletes keresés

e_dora Creative Commons License 2002.11.21 0 0 14
nincs weblap..

szerintem elmentek pénzt keresni..
Losonak ott van a human telex ami a lemez kiadojabol nagymeno (marketing, consulting, ...ing) ceg lett, talan kinöttek a dologbol :( Öreg felnött bácsik.

Előzmény: stevebi (13)
stevebi Creative Commons License 2002.11.21 0 0 13
Jó lenne egy web lap cím, talán azon a vonalon el lehetne indulni egy kicsit nyomozni.
Remélem nem adták fel végleg a küzdelmet a hazai igénytelenség ellen?
e_dora Creative Commons License 2002.11.21 0 0 12
Wanted, 2001(?)
Perfect Name - új anyag, tagcsere
december 22. 15:30
[Index] Mocorgás vagyon a Perfect Name zenekar házatáján, hiszen egyfelől az eddig vendégként a zenekarban gitározó Molnár László, akit a harminc körüli vagy -feletti koncertlátogatók a 80-as évek végéről, a Bery Ary és a Pillangókból vagy a Love zenekarból ismerhetnek, az együttes teljes jogú tagja lett, miközben az eddigi vezérgitáros Belányi István elhagyta a formációt. A Perfect Name pillanatnyilag új anyagon dolgozik, melynek produceri munkáira a legutóbb a British Museum zenekarban szerepelt billentyűst, Selmeczi Kristófot kérték fel. Az angolszász gitárzenés vonal marad, felvételek a jövő év januárjában.

-ebbol vajon miert nem lett semmi?

stevebi Creative Commons License 2002.11.21 0 0 11
Igen-igen;a Szigeten valóban volt a koncertjükön egy kis technikai malőr kb. a felénél, de utána folytatták a bulit.(talán a szintivel volt vmi gáz??!nem emlékszem pontosan) A DM kiabálós pofa valahol a 6-7. sor környékén, kissé balra húzta meg magát. Azt hitte magáról, hogy vicces figura, aztán szóltak neki a körülötteállók.

"Lehet, hogy sajnos a Száv év magány mégsem ment olyan jól, mint ahogy a kiadó várta...vagy nemtom, mi az oka, hogy a mai napig síri csend honol a zenekar körül :(.
ÚJ LEMEZT! ÚJ LEMEZT!
Honlap?" - ugyanezt gondolom én is. Jó lenne egy feltámadás!

Amiről meséltem- a Vonyarci buli - a koncertjük előtt láttam Ricsit egy szuper nővel a színfalak mögött. (Lehet, hogy ő volt a Dunai lánya?) Látszott, hogy nem ilyen helyi go-go-girl, hanem igényes, mondhatni dekoratív lány volt. Olyan igazi természetes szépség; passzolt is a Ricsihez.

MarK Creative Commons License 2002.11.21 0 0 10
Hey, nem is tudtam, hogy van ilyen topic! (valszleg azért, mert úgy látom, akkoriban nyitották, amikor éppen nem voltam Net közelben...)

Utoljára én is a 2001-es Szigeten láttam őket. Sztem is jó buli volt, Depeche Mode-os bekiabálásra nem emlékszem, de arra igen, hogy egy röpke 45-50 perc után abba kellett hagyniuk...már nemtom mi miatt... :(
Az egyik legjobb magyar együttes, kár lenne értük. Pedig az új gitáros (asszem Molnár László?) érkezése után nagy lendülettel készültek az új lemezre, még azt is hallottam tőlük egy kb. 1-1,5 évvel ezelőtti Viva+ interjúban, hogy Dublinban keverik majd a lemezt (ha jól emlékszem, de ez egyáltalán nem biztos..:). Megjegyzem, az említett Szigetes bulin nekem hiányzott egy kissé Belányi (ex-TPN) szenzációs gitárjátéka...
Én is hallottam az egyik honi bulvárlapból, hogy Ricsi megnősült - a néhai remek focista Dunai Antal lányát vette el ;).
Nyáron pedig láttam Losót egy PeCsa Depeche Mode party-n, de addigra már 8-9 doboz sör bennem volt és nem bírtam folyékonyan beszélni...már bánom, hogy nem mentem oda hozzá, lehet, hogy ő sem volt szín józan és talán mégis beszélhettem volna vele legalább annyit, hogy mizújs az új anyaggal? ;)

A Száz év magány és a korábbi cuccok is nagyon jók, nem azt a tipikus-unalmas alter-dark-wave zenét nyomták, hanem mindenki belevitt vmi egyedit a saját hangszerével...Ricsi éneke és szövegei pedig zseniálisak.

Lehet, hogy sajnos a Száv év magány mégsem ment olyan jól, mint ahogy a kiadó várta...vagy nemtom, mi az oka, hogy a mai napig síri csend honol a zenekar körül :(.
ÚJ LEMEZT! ÚJ LEMEZT!
Honlap?

stevebi Creative Commons License 2002.11.21 0 0 9
A 2001-es Szigeten felléptek vmikor hajnali 2 körül(asszem a Z+ sátorban) és nagyon jó bulit nyomtak.Sikerült az első sorból végignéznem a koncertet és az új - régi dalok megfelelő egyensúlyozásával álltak ki. Arra emlékszem még, hogy a Ricsi haja tök rövid volt(nem olyan,mint a klippekben)és amolyan sportos szerkóban lépett fel. Ja igen. Volt még egy tuskó a közönség soraiban, aki a dalok között belőve azt üvöltözte, hogy D E P E C H E M O D E!!! Ez baromira idegesítette a zenekart; szinte biztos, hogy a jelenlévő szépszámú közönség és a csapat vmennyi tagja kedveli, min. tiszteli a Mode-ot, de akkor is kreténség volt az arctól....a csapattól pedig amatőrség, hogy egyáltalán figyeltek rá.(ezt az első sorból tisztán láttam)
Sz'al sokan nézték őket, a siker, a taps is megvolt, azóta mégis rövidzárlat.
Ezenkívül láttam még őket vagy 4-5 éve a Vonyarci strandon egy Pepsi buli keretében, ahol a tátogó csapatok után este 10-kor ÉLŐ-ben ők voltak a fő attrakció. Itt zömében a régi, elvontabb-sötétebb dalok mentek, mintegy jól valogbarugva a nyálas közönséget.
Baromi igényes zene, király énekessel. Mindkettőből nagyon kevés van a jelen kor magyar zenei piacán!
taptarap Creative Commons License 2002.08.13 0 0 8
utoljára, de annak is már vagy fél éve, vagy több azt hallottam, hogy Ricsi megnősült, de a zenekarról semmit:((
love cat Creative Commons License 2002.08.11 0 0 7
Sajnos én is kb. 2 éve hallottam őket utoljára élőben Pécsett az EFOTT-on.
A hangosítás borzalmas volt,esett az eső,de azért jó volt.
Jó lenne tudni mi van velük,mert a Száz Év magány cd-n van egy webcím,de sajnos már legalább 1.5 éve nem működik.És a Perfect Namet nagyon szeretem.

Csók

Uncle Floyd Creative Commons License 2002.07.25 0 0 6
fogalmam sincs, de lehet, a Ricsit ismerve. bar akit en ismerek kozelebbrol a zenekarbol, arrol sok mindent el lehet mondani, de ezt nem.
Előzmény: e_dora (5)
e_dora Creative Commons License 2002.07.25 0 0 5
és igaz, hogy elmentek ilyen "istenes" irányba?
jo(bb) lenne egy uj lemez a regiek vonalán, vagy bármi..
Előzmény: Uncle Floyd (3)
csipkebogyó Creative Commons License 2002.07.25 0 0 4
Nincs meg valakinek a "hello" mp3, amit el tudna küldeni???
Uncle Floyd Creative Commons License 2002.07.25 0 0 3
keszultek egy uj lemezzel, ugy meg egy eve, abbol hallottam is egy keveset, azota nem tudom mi van.

(en nem vagyok rajongo, sot!!!!!!, csak ismeros.)

Előzmény: e_dora (2)
e_dora Creative Commons License 2002.07.25 0 0 2
és élőbe mikor voltak utoljára? én vagy 2 éve láttam.. akkor a 10 évvel azelőtti számokat nyomták még mindig.. kár
Szigi101 Creative Commons License 2002.07.25 0 0 1
Na, már úgyis régen basztam el linket... :-)

Szóval itt vannak a 100 év magány album dalszövegei.

Előzmény: Szigi101 (0)
Szigi101 Creative Commons License 2002.07.25 0 0 0
Előzmény: e_dora (-)
e_dora Creative Commons License 2002.07.25 0 0 topiknyitó
Ennek a nagyszerű zenekarnak miért nincs még topikja? És miért nem játszanak az idei szigeten? Léteznek még? Pedig olyan jók.

Ha van véleményed, képed, infód, bármi, idevele.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!