Keresés

Részletes keresés

aCece Creative Commons License 2000.07.25 0 0 361
Sziasztok!


Micsoda orom, visszatert az elet a topicba. Elmentem kicsit
Kapolcsozni, es itt var sok-sok bejegyzes. Mar csak egyet
kell aludni, es itt az Utcazenesz Fesztival. Mar igy elsore,
latatlanba remelem, hogy hagyomany lesz belole, sot a tovabbiakra
meg otleteim is vannak, de ne menjunk a dolgok elejebe.. :)


Ugy tunik, az emberek hallottak a dologrol, mert kezd a dolog a csapbol is folyni. Szerencsere... Nagyreszt a fesztival korul fogok
lofralni, igy ha valami hirtelen problema jon kozbe, kell az urgent
segitseg, szivesen allok rendelkezesre... :)


Hajra, hajra!!!
Xikita Creative Commons License 2000.07.24 0 0 360
Queenbee-n remélem összefutunk.
Előzmény: borka (351)
optika.hu Creative Commons License 2000.07.22 0 0 359
Boldogság költözött a lelkembe! :) Teljesen meg vagyok hatva! Hát mégis érdemes élni!
Előzmény: ace (357)
Fece Creative Commons License 2000.07.21 0 0 358
Bocsánat, bocsánat...
hogy ember vagyok és állat...
ezerszer bocsánat, de nem fogom be...
a számat!
Előzmény: ace (357)
ace Creative Commons License 2000.07.21 0 0 357
Szia Lackó!

A DC pont átalakítás alatt, (most tényleg) és valószínűleg pont olyan lesz a végeredmény ami nektek pont ideális. Pont.Befér a 600-800 fő, de már a 300 is mutatni fog.

De hol van az még, hisz itt a Sziget hamarost. Gyakorolni, gyakorolni..., nehogy szégyent hozzatok a fejünkre...!

Murak

Előzmény: optika.hu (356)
optika.hu Creative Commons License 2000.07.20 0 0 356
Kicsit elkeserít, hogy elmúltak azok a jó kis Rubberpuppet koncertek a Fintorban. Egy ilyen klubbzenekar mint mi, most hol lépjünk fel? Marad a DC (ha bejutunk). Az a gond, hogyha sikerül nagynehezen összehozni max 300 embert a dc-ben így is kongani fog az ürességtől. Hát igen nem vagyunk olyan profik hogy megtöltsünk egy ekkora helyet. Sokkal elkeserítőbb játszani 1000 embernek a népstadionban mint harmincnak Bándon. Tudom hogy ez legyen Veszprém legnagyobb gondja, de hát mindenkinek a saját baja a legnagyobb. Nem baj Murak, majd csak kitalálunk valamit.
Előzmény: LÉGY (335)
TJutka Creative Commons License 2000.07.20 0 0 355
"Nem lenne rossz, ha az ifjúsági iroda nyíltan kommunikálna ezen a csatornán is.
Feltéve ha nem csak az irodavezető álláspontját képviseli! "

Porcus, bár én az Ifjúsági Irodában dolgozom, de nem tudom eldönteni, hogy kit is szólítottál meg. Nyíltan kommunikálni ezen a csatornán is? Mint Tromposch Julianna / Jutka szívesen, de mint Ifjúsági Iroda nem tehetem. Nincs megtiltva, de sem én, sem a többi munkatársam nem vagyunk egyenlőek az Irodával. Ráadásul, ahogy azt W.L. írta nem dolgunk, sőt én azt mondom, hogy nem is tehetjük (mégegyszer hangsúlyozom, nem tiltás miatt), mert az Iroda nem minősít, nem ítélkezik, csak információt gyűjt és továbbít - hitelesen, valamint tanácsadást biztosít - egyéneknek, szakemberek által.
Egy Ifjúsági Kerekasztal, vagy Érdekegyeztető Fórum megtehetné, sőt dolga lenne, ha működne...de nem akar működni...

Az Irodát az irodavezető képviseli. De ezen a fórumon W.L. magánemberként van jelen, így véleménye nem az Ifjúsági Iroda véleménye:) Ugye, ez érthető!

Bocs, ha ez egy offtopic volt!

Üdv: T.Jutka

Wéber László. Creative Commons License 2000.07.20 0 0 354
Jaja porcus, nincs kecmec. Éppen ezért az iroda nem kommunikál ezen a fórumon ("nem az a dóga"). Csak én és csakis az én álláspontomat képviselve :-)
A több héttel ezelőttit vettem, írtam is emilt Neked. Most újra! Olvass.el

Üdv,
WL

Előzmény: porcus (353)
porcus Creative Commons License 2000.07.20 0 0 353
Üdv!
Nakkarcsival semmi baj, de éppen az lenne a dolog lényege, hogy többpólusú legyen ez a nyomorult város. A néhány nehezen nagykorúsított mellett már a harmincasokat is emberszámba kéne venni. És nem pedig "gyerekeknek", vagy "alternatívoknak" titulálni űket.
Legyecske!
Vállald már be magadat! Oszt ugyanez vonatkozik a Weber Lacira. Csak emlékeztetnélek, jó pár héttel ezelőtt már rákérdeztem, hogy itt vagyol-e? Nem lenne rossz, ha az ifjúsági iroda nyíltan kommunikálna ezen a csatornán is. Feltéve ha nem csak az irodavezető álláspontját képviseli!
Nincs kecmec. porcus
Előzmény: Pivovar (352)
Pivovar Creative Commons License 2000.07.19 0 0 352
Urak! (lonyák szintúgy!)

Nem kéne időnként Nakkarcsival konzultálni? Vén róka a rendez-vény-ben, meg az (Ön)kormányzatnál sem biztos, hogy ne volna bennfentes... Azért vigyázzatok, hogy az áttért >-)) Sándorgyurit ne túl sűrűn hívogassa ;-) Pedig jó régen azért még ő is befért rendesen.

Meg hogy a Karcsi se érezze nyugdíjban magát. Nó csénsz, dzsaszt wörk!

borka Creative Commons License 2000.07.19 0 0 351
Én itten csak szépen, csendben olvasgatom a topicot, meg a helyi lapokat, és csak csodálkozom...Bizonyítani? Azt hiszem, az utcazene fesztivál szervezői már többször bizonyítottak. Na, mindegy.
Egyébként egészen elképesztő, amit ace alant írt. Ez van...
MIndegy, remélem azért jó lesz a fesztivál, én ott leszek!
ace Creative Commons License 2000.07.19 0 0 350
Szia Porcus!

Rég láttunK itt.

Két dolog van itten ami kikivankozik, és amiert nem tagadom, a hetfői napon fel is merult a rendezveny lemondasanak gondolata.

- Nem szeretnék/szeretnénk senkinek bizonyítani semmit. Tudom nagyképű vagyok, de úgy gondolom, hogy fuggetlenul ettől az egesztől, mi már tettünk valamit, ha nem is sokat...(az elmult harom evben legalább húsz olyan nagyobb rendezvényt bonyolítottunk le Veszprémben, melyekre összességében körülbelül 27 000 ember volt kiváncsi). Lépten nyomon az hangzik el médiákba, hogy most oszt bizonyíthatom a "szervezési képességeimet", meg "ez lesz a Muraközy vizsgamunkája" ha má eddig ugattam. Szeretném ha mindenki visszanézné a (44) hozzászólást a topicban, vagy a Népszabis cikket.

-A másik; nyilvánvalóan nem csináljuk teljesen önzetlenül ezt az egészet, hiszen bizunk benne, hogy a kesöbbiekben "kamatostol" megterul a befektetett energia, es penz egyarant, azonban ugy kezelni mintha csak nekunk lenne jo ez az egesz, a kibicek meg allnak a jatekter szelen es néha bekiabalnak, hogy "mi megmondtuk...", meg hogy "miért nem szóltál én eltudtam volna intézni", az furi.

Ennek a jelenségnek az iskolapéldája a bizonyos Virágos Veszprémért Gála kontra Utcazene Feszt: Én való s igaz, hogy nem szóltam az illetékes irodának hogy mi és hogyan, mettől meddig, de nem volt rá igazán semmi okom, és el is felejtettem bár tényleg megtehettem vólna.
Az illetékes iroda munkatarsa volt olyan rendes, hogy ha már "a hegy nem megy..." és felhívott a pontos dátum miatt, mert hallotta az utcán, hogy készülődik valami. Miután a dátumot tudattam, mondta hogy ha előbb szólok tudtak volna segíteni, de hát ha én így..., most már ez van. Azt, hogy miért nem szólt arról, hogy az ő álltaluk szervezett Gálaműsor napja beleesik a tervezett négy napba, arról az óldalról nyílvánvaló: Mert nem kérdeztem, és nekik azt nem kellett tudniuk, hogy én mit tervezek. Teljesen jogos, és komolyan gondolom.

Az, hogy házon belül miért nem mennek az információk, az más kérdés, hiszen akkor már több más osztály tudta konkrétan időre, helyre bontva a terveket, kérelmeket. Vagy; az a bizottság, aki ugye nekünk engedélyezte az említett időben és helyen a zajongást,(ez volt a háromból az egyik engedélyezett helyszín az első kőrben, most már minden o.k.) az nem tudta, hogy már saját magának is engedélyezte egyszer, valószínűleg házon belűl nem kellett engedélyt kérni...

A felvetésünket, hogy ha már így alakult mentsük a menthetőt, és próbáljunk erényt kovácsolni a hibából, miszerint olvasszuk egybe a két rendezvényt, és had legyen az álltaluk szóban ugyan már lekötött, de szerződtetve még nem volt vendéglátó zenekar helyett, a Latin Combó Band az utcabál zenéjének szolgálltatója rövid megbeszélés után elutasítva.

Előtte megkérdezték, hogy "az jó zenekar e", és én próbáltam "vagizni" hogy olyan világsztárokkal zenéltek már együtt mint a Gipsy Kings, Santana, Al Di Meola, Pelé stb.(www.latincomboband.hu), de kevés volt. Egyszóval a "vizsgamunkánkba" olyan nehezítő tételeket tettek, hogy tegyünk máshova egy napra egy színpadot, fedéssel, hangosítással, fénnyel, vagy pl. mondjunk le egy Kairóból érkező, 12 tagból álló zenekart.

Én úgy tanultam anyukámtól, hogy a "Kibicnek..."

Egy szó mint száz: szeretnénk ha nagyon jó lenne, de nem miattuk, és legfőképpen nem akaruk előttük vizsgázni, mert nem mindeggyik vizsgaztató tisztességes...

Bocs, hogy megint hosszú lett.

Murak

Előzmény: porcus (349)
porcus Creative Commons License 2000.07.18 0 0 349
Üdv! Murci!
Kérdezni szeretnék.Jól értettem, hogy a következőről lenne szó. Csak ahogy a pletykák szólnak...Ti mintegy gesztusként a városnak (lakosság + megtévesztett turisták) ingyen és bérmentve több napos nyári programot szerveztetek. A város szállás + etetés, ill. "legalább nem teszünk alátok" konstrukcióban meg támogatya. Okosan, mert ha teljes a siker: lássátok mi aztán semmi jónak...., ha pedig belefenekelés: mi megmondtuk nem olyan könnyű ez, nektek sem sikerült... Oké, eddig értem.
Hanem aztán hogy van az, hogy Debrecenyi önképviselő űr egyszemélyben eldönti, hogy nem engedélyezi a színpadokat, vagy legalábbis nem ott, ahol emberek is járnak. Valamint ha mégis, akkor csakis délután hatig, miközben a közértek is hétig vannak nyitva. Valamint hogy működik az a város, ahol még az alpolgármester, valamint a kulturális iroda sem tudja, hogy két hét múlva ugyanazon a helyen és ugyanabban az időben (Óvárostér) nagy össznépi, városi szervezésű virágos veszprémért díjkiosztó, valamint uccabál lesz - (Viktória zenekar, vagy valami hasonló..), és csak most jut eszükbe erről szólni?
Mindenesetre ha én lennék a helyetekben, akkor szépen lemondanám az egész programot, és elmesélném a történteket. Attól meg nem kell félnetek, hogy senkit nem érdekel a dolog, lassan kezdődik a kampányidőszak és van néhány országos napilap amelyik örömmel harap az ilyenre! Úgy láccik most akkor teszitek a legtöbbet, ha nem tesztek semmit.
harapós puszi. porcus

Előzmény: legyecske (348)
legyecske Creative Commons License 2000.07.16 0 0 348
Szia Légy!

Örülök neked! Nézd meg a leveleidet.

Előzmény: LÉGY (346)
ace Creative Commons License 2000.07.16 0 0 347
Szia Légy!

Kösz a segítséget, de elvileg ugye elég volt az idő, hiszen ha egy hónap nem elég egy jóhiszemű hivatalban, akkó megette a fene. Sőt!

Sajnos nálunk minden a szponzorokkal kötött szerződéstől függ. Addig nem tudunk semmit, senkit lekötni (különösen ha Pl.: Egyiptomból jön) míg nem tudjuk lesz e pénzünk kifüzetni, igy hát engedélyeket sem tudunk kérni (csak fiktíveket) míg nem tudjuk hány fellépőt tudunk vendégűl látni.

Elvileg kérhetünk engedélyeket, tervezett fellépőkre, helyszínekre, időpontra, de ha nincs szponzór, rendezvény sincs, és akkór joggal morog mindenki, minek kellett az engedély ha még nem is tuttttti az egész.

Azért kösz:

murak

Előzmény: LÉGY (346)
LÉGY Creative Commons License 2000.07.14 0 0 346
Sziasztok!
Legfőképp Murak!-ha már megjöttél.
Ezért mondtam,hogy szólj,ha segítenem kell.
Pl.Aug.5-6-án van a Veszprémi Vigasságok és már csaknem kész a szervezése;a programot már összeraktam,pedig "sok"idő van még addig.De!--)
Engedélyek,Köjjál,közterület stb....Nocsaknocsak nem is olyan sok az a "sok" idő.
-Ezúton is köszönöm a Hagyományőrzők segítségét,legfőképpen a Simon Laciét!-
Valamint köszönjük Fülöp Úrnak,hogy kivonulhatunk "kispályázni".
Egyúttal jelentkezéseket várok a kispályás focira és a népi-játékokra (bírjátok a malomkövet?)
Eddig 6 csapat jelentkezett:Postások...netán a Dimitrov??!
Mit szólnátok pl. egy EST+Fintor contra Dimitrovhoz? vagy contra ifjusági irodához vagy contra képviselőkhöz?(Néhányan komolyan vették a felhívást az önkormányzattól.Köszönöm.)?
Ja,és hallom,hogy néhány helyszínt visszadobtak az Utcazenész Fesztiválról?
Sziasztok kedveskéim!
Majd jelentkezem.
Előzmény: aCece (345)
aCece Creative Commons License 2000.07.11 0 0 345
Sziasztok!



Besegitek:

(1) Szabálysértést követ el és 10.000,- Ft-ig terjed? pénzbírsággal sújtható az, aki a rendeletben meghatározott alábbi rendelkezéseket megszegi:


  • a.) közterületet az abban foglaltakról megállapodás nélkül vesz igénybe, vagy azoktól eltér? módon használ,

  • b.) a közterületen történ?, közfogyasztásra szánt élelmiszer, vagy ital el?állítására és forgalombahozatalára vonatkozó
    el?írásokat megszegi,

  • c.) a közterület bontási munkálatainál az élet- és vagyonvédelem el?írásait nem tartja be, illet?leg nem tartatja be,

  • d.) az útügyi hatóságot, vagy az út kezel?jét a kivitelezésre vonatkozó szervezési el?írások (8.§.) (3) vonatkozásában
    megtéveszti.,

  • e.) az útügyi hatóságnak, vagy az út kezel?jének a term?réteg védelmével kapcsolatos el?írásait megszegi, vagy kijátssza,

  • f.) a fizet? parkolóban el?írt parkolási díjat nem fizeti meg.

Ha kell, egy reszet vallalom, mint egy nevtelen tamogato :)

Előzmény: Wéber László. (344)
Wéber László. Creative Commons License 2000.07.07 0 0 344
Murak!
Meglep, amit írtál, hiszen gyakorlott rendezvényszervező vagy. Azt gondoltam, a városban te vagy az egyik legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező - ami az ilyen eljárásokat illeti. Ezek szerint viszont nem lehet az ember eléggé tapasztalt...
Szerintem azért érdemes különbséget tenni az "engedély" és a "megállapodás" között. Ugyanis nem engedélyköteles a közterület igénybevétele! Hanem megállapodáshoz kötött. Ennek lehet még később is jelentősége!
Bízom benne, hogy sikerül a "dolgok rendje szerint" elintézni ezt az ügyet. Főleg, ha egy alpolgármester is besegít.
Mindazonáltal figyelmedbe (és minden leendő utcarendezvény-szervezőnek) ajánlom VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT
KÖZGYŰLÉSÉNEK 15/1991. (V.31.) Kr.sz. rendeletét
a közterületek használatáról. Megtalálhatod a veszprém.hu-n.
Arra egyáltalán nem akarok bátorítani senkit, hogy ne szabályszerűen járjon el, ne vegye figyelembe és ne tartsa be a helyi rendeletet. Viszont a rendezvény támogatottsága (amely az önkormányzat részéről is kinyilváníttatott Asztalos úr által) és a rendezvény feltételezhető nagyszerűsége egy ellehetetlenített helyzetben mégiscsak mérlegelésre késztetk az embert.
Ha esetleg ez az egész hercehurca minden erőfeszítésetek ellenére eredménytelenül járna és "mérlegelni" kezdtek (mit-miért, mi-mennyi), akkor ajánlom figyelmetekbe a hivatkozott rendelet 11. §-ának (1) bekezdését... :-)

Sikert kívánva,
WL

Előzmény: ace (342)
porcus Creative Commons License 2000.07.07 0 0 343
???
Csak egy kérdésem lenne. Ha elszarakodják az időt az engedélyek megadásával, mert ugye egy ilyen rendezvény megszervezésében ez a legbonyolultabb aktus (fontos emberek fontoskodhatnak...), akkor rendőrért sikítanak ha anélkül állnak ki a zenészek? Még tán el is hajtanák őket? porcus
Előzmény: ace (342)
ace Creative Commons License 2000.07.06 0 0 342
Szia Légy!

Amit én most mondanék azt nem mondhatom. Remélem én vagyok a hülye. És most valóban így godolom.

A tőrténet:

Lesz/lenne ugye a mi kis Utcazene Fesztiválunk. Július 26. 27. 28. 29. A város részéről teljes melszélességgel való támogatás, Asztalos Alpolgármester Úr valóban segíteni akar, (én így látom, Pigi megkövezhetsz....)

A hivatalos út tudtommal a Fesztivál engedélyeztetéséhez a következő.

Leírni mi is ez az egész, benyújtani a Veszprém Rt-hez, ahol is előterjesztődik a Debrecenyi János Úr elnöksége alá tartozó bizottsághoz, ott döntenek a bizottsági tagok, hogy lehet e zenélni ekkor és akkor ezeken a köztereken illetve a színpadhoz kapcsolódóan ven ha igen ők értesítik a Veszprém Rt-t akik kiadják az engedélyt, és szerződnek velünk.

Én beadtam a Veszprém Rt vezérigazgatójának címezve a szóbanforgó "BEADVÁNYT", úgy, hogy előtte telefonon megbeszéltem a Csermák Úrral, hogy leteszem a titkárságán a papírt, és másnap személyesen is megkeresem. A papírt véletlenszerüen pont az Ő kezébe adtam, mert az irodája előtt összefutottunk.

23.-án a megbeszéltek szerínt fogadott is, és tetszését fejezte ki, majd közölte, hogy eljuttatja a Debrecenyi Jánoshoz, hogy az illetékes bizottság tárgyalhassa az ügyet.

Én vártam 11napot, és felhívtam a Debrecenyi urat, hogy van e fejlemény. Ekkór derült ki, hogy még nem tudott az ügyről, de úgyis találkozik a Csermák úrral, és rákérdez. Másnap a Debrecenyi úr felhívott és kérdésemre, hogy volt e alkalma rákérdezni a dologra, azt válaszolta, hogy igen, de a kérdezett ÁLLÍTÓLAG nem is hallott a beadványomról.

Én elismerem, hogy elitélendő módon a szavába vágtam a még beszélő Elnők Úrnak, és hitetlenkedésemnek adtam hangot, de próbáltam rákérdezni, miszerint szó szerint mi hangzott el, hogy tisztázni tudjam a Vezérigazgató Úrral; Esetleg az, hogy nem találja, vagy elfelejtette a szóban fórgó beadványt, vagy az, hogy nem is találkoztunk egymással és nem is tudja miről van szó, mert ugye ez nem mindeggy.

Ekkor ki lettem (teljes joggal) oktatva, hogy ha nem vágnék más ember szavába, akkór megtudnám, hogy annak ellenére hogy a "Csermák Úr nem tud az Ön beadványáról", de a jövő héten tárgyalják az ügyemet, bár igaz hogy nincs már bizottsági ülés, de a sűrgősségre tekintettel. Több mint tíz napja beadtam HIVATALOSAN a "beadványt"! Hol itt a sűrgősség?

Bánom már ezt az egészet úgy ahogy van. Miért jó ez nekünk, nektek, hogy nap mint nap, frusztrálódjunk, kioktassanak minket majd, miután sűrün elnézéseket kérsz, hogy neveletlen vóltál, és bocs, hogy a szavába vágtál közölje veled egy KÉPVISELŐ, hogy Ő hivott fel a mobiljáról és nem kívánja értelmetlen beszélgetésekre pazarolni a pénzét.(csak kérdezem, nem tudom; kapnak kőltségtérítést a képviselőink)

Szar dolog úgy csinálni bármit is, hogy "na jó, megcsinálhatod, de remélem bebuksz vele, és úgy lesz szar az egész ahogy van"

Az a fura, hogy ez nem koncepciózus náluk, én nem tudom, hogy micsoda. A felelős alpolgármester, valóban szeretné ha jó lenne, tudva azt, hogy az első teli lesz hibával, de hátha sikerűl hagyományt tremteni, és 3-4 év múlva joggal lehetnénk büszkék, hogy elklezdtünk valamit.

Páran, meg úgy gondolhatják szeríntem, hogy ha akarunk, segítünk ..., Miért gondólja azt bárki is, hogy ez csak nekem jó (ha jó)?

Egyébiránt lesz/lenne: Kispál unplugged, Egyiptomi etnó zenekar, Besh O Drom, Latin Combó Band, Lucky Boys Dixilend, Horvát, Ír, Cigány, Erdélyi, Magyar népzene, Flamenco és tangó zenekar, Blues gitáros, Stepptáncos és Jazz zenekar, Utcaszínház, Régimódi fotográfus, gólyalábas, tűznyelő és lufibűvész,ütőszenekar, Dj.színpad.....stb.

Ennyirem még egy fesztivál vagy rendezvény előtt sem izgultam...!

Bocs, murak

Előzmény: LÉGY (341)
LÉGY Creative Commons License 2000.07.05 0 0 341
Cece!
Bocs már megint késtem.
A Napló Show-t nem én alkottam,csak besegítettem.
A strand csak az álom marad-pedig élvezném.
Állítólag építészetileg kivitelezhetetlen a felújítása,mert itt-ott szivárogna.
Vagymi.
Ezek szerint mást is érdekel e kérdés.Nekem már írásba fektetett elképzeléseim vannak,amiket nem adtam senkinek-mert kinek.
Voltak a strand felújítására szóló komoly tervek,de partnerek és a partnerség hiányában nem lett belőle semmi.
Jól mondom?Ha nem, javítsanak ki az illetékesek.
Úgy tudom olvassák az Indexet.

Murak!
Értesíts az Utcazenész Fesztivál
újdonságairól,LÉGYszi!
Csókól mindenkit a Legyetek

Előzmény: aCece (340)
aCece Creative Commons License 2000.06.29 0 0 340
Szia Legy!

Sajna nem voltam itthon a Naplo show idejen, pedig szivesewn megneztem volna, mit alkottal. Mondju a Baratsag Parkban voltam\mar joparszor sorfesztivalon, gondolom ez is hasonlo lehetett...

Aktualis kerdes: Mi hir a veszpremi strandrol a buszpuval szemkozt?\
Szallongtak anno kosza hirek a felujitasarol...

Előzmény: LÉGY (339)
LÉGY Creative Commons License 2000.06.28 0 0 339
Bocs CECE!
Kicsit későn kapcsoltam a Napló Show-val kapcsolatban.
Most már tudod bizonyára,mi volt a program.
Azt a 2 jobb programot megérte megnézni.
Egyébként meg Dreher Sörfesztivál néven ékeskedett,nemtom miért nem egyeztek meg a szervezők e kérdést illetőleg-de nem az én dolgom.Enyém csak az amatőr együttesek szervezése volt és pont.
Ace!
Hol lesznek felállítva színpadok-dobogók az Utcazenész Fesztiválon?Van már konkrét program?
Légy
Előzmény: aCece (338)
aCece Creative Commons License 2000.06.10 0 0 338
> Ja! Junis 16-17-18-án Napló Show lesz.Ha valakit érdekel.

Ez mibol fog allni?

Előzmény: LÉGY (335)
porcus Creative Commons License 2000.06.08 0 0 337
Laslow! Hát ha csak egy kicsit vagyok gonosz, akkor megyenapi féltékenység volt a tűzjáték oka. Ha már az ominózus rendezvény Pápán volt (sziporkázással meg miegymással...), akkor legalább ebből jusson nekünk. Murak! Újra csak gratulálni tudok!
porcus

Előzmény: Laslow (336)
Laslow Creative Commons License 2000.06.04 0 0 336
Mi miatt is volt valamelyik nap tüzijáték? Ezt még nem sikerült kiderítenem...

Laslow

LÉGY Creative Commons License 2000.06.04 0 0 335
Sziasztok!
Hát minderről már értesültem tőletek szavakban.
Kivétel a Fintor felújítását.Lehet,hogy gyakrabban fogok lejárni?!
Az Utcazenész Fesztiválban segítek,ha kell.
Azt követő hétvégén (aug.5-6.)pedig a Veszprémi Vigasságot csinálom(juk).Előtte meg Zenélő Udvarok lesznek részünkről.
A Gizella Napi pocsonkondiára szándékosan nem válaszoltam-tegyen más is valamit a hurrogáson kívül.
Ace!Az én kezem is fennt van.
Ja! Junis 16-17-18-án Napló Show lesz.Ha valakit érdekel.
CSÓK:LÉGY
Előzmény: ace (334)
ace Creative Commons License 2000.06.01 0 0 334
Ja, a "foszerkeszto" a Petho (igy irja ?) Imi lenne a tervek szerint. Lehet eszrevetelezni...

Kosz, ace

Előzmény: ace (333)
ace Creative Commons License 2000.06.01 0 0 333
Na!

Azért ez nem olyan rossz egy nap alatt. Sokan nezzuk, és várjuk...,de mit is?

A Fintor bezarasa valoban nem volt meg publikus. Muszaly, mert nagyo-nagyon lepukkant, és nagyon-nagyon megszeretnénk szebbiteni, nagyobbitani felfele, stb... ( Vannak "b" tervek, a hiany potlasara)

Az Index elég jól halad kosz. Elkészült egy oldal amit a Pestieknek véleményezni kellet, tetszett nekik. Most a strukturat kell felepíteni, és elküldeni. Ha mar így feléledtünk, várom az 5leteket...A jelen elkepzelesek szerint, egy "foszerkesztoje" lenne a lapnak, es rengeteg lelkes munkatarsa. Korulbelul azt lehetne ujsag formajaba felvinni a vilaghalora, amit a Topicon elkezdtunk, csak cikkek, tudositasok, glosszak, esszek, kritikak, kepeben...

Ha ne b.....k el ez valoban lehetne egy olyan napilap veszprémről/ben/nek amilyet hiányoltunk eddig: Kiritikus, kulturalt,konstruktiv, előre mutató, és persze hihetetlen népszerű.

Néhány adat: a nagy indexet naponta 60 000 olvassak es 150 000 ezer lapletoltes tortenik. Valahogy ugy kellene elkepzelni eszt az egeszet (bar hulyeseg mert itt rengeteg a profi infos), hogy ha valaki Kecskeméten beüti, hogy www.index.hu es elkezdi olvasni a lapot, talalkozik pl. a sport rovatban egy olyan hírrel, hogy a Fotex kikapott a Világválogatottól időntúli hetessel. Kiváncsi az egész cikkre, rákattint és akkor már a www.veszprém.index.hut olvassa, mert a cikket mi irtuk es tolunk vette at a "Nagytestver" Tehat ha helyben jok vagyunk tobbe kevesbe orszagossa is vallhatunk, ami ugye mindenki szamara vilagos miert is jo nekunk...

Szegeden pl. 1000 ember nézi naponta a szegedi indexet, de a folapon at megkozelitoleg napi 10 000 nezik a kulonbozo cikkeiket.

Hazi feladat, mindenki nezze meg a www.index.hut (es ne a veszprem topicot ami szerintem sokaknak egy es ugyan az), utana pedig a videki mutaciokat kulonosen a szegedet, vagy a debrecent, de a fvar se rossz....

Egyébirant azert is kerdeztem, hogy ki él még, mert alakul az utcazene fesztivál is, és ott is megosztanám az elképzeléseimet jonehányotokkal, hogy meg idobe szoljatok mi miert nem jo..

Kalandra fel; ace

Előzmény: borka (330)
porcus Creative Commons License 2000.06.01 0 0 332
+1, tovább javítva a statisztikát.
Előzmény: borka (330)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!