most indult a Tv2-n a sorozat. szerintem kitűnő: van olyan szellemes, mint a Szex & NY, de nem olyan ordenáré, és van olyan kacifántos, mint a Sírhant művek, de nem olyan morbid. isteniek a karakterek. beszélgessünk a sorozat ürügyén ezekről (és más) a családtipusokró! és ne tegyétek át, légyszi, az SZMK-ban szeretném tartani, hogy családi kontextusban dumáljunk.
Majd kirohant a templomból a döbbent tekintetek kereszttüzében. Köv. képen a 4 csaj sétált hazafele a templomból, és Susan mesélte, hogy Mary-Alice megölte a Zach anyját, hát igen, sejtették, hogy vaj van a füle mögött, de ezt nem hitték volna. Majd kicsit elmélkedtek, hogy bizony, semmit nem tudnak a szomszédaikról azon kívül, hogy nyírják-e a füvet meg beviszik-e a kukát.
Végül az új fekete családot láttuk, néni zongoránál ült otthon, fia behoz egy tálcán kaját, kis édelgés, hogy milyen szépen megterített, még virágot is tett a tálcára - anyuka meg elővett egy fiókból egy pisztolyt, és odaadta a gyereknek. A tálcát meg levitték a pincébe, ahol vki láncra verve él, gondolom, a kedves férj.
Visszajátszásban láttuk Gabrielet és a tárgyalást, Briet és a telefont, mikor bejelentették neki Rex halálhírét + Lynettéket, mikor eldőlt, hogy dolgozni megy.
+ megjelent egy eddig nem látott öregasszony, Aida? , aki az utcában lakik, és mindeki tudja róla, hogy nem veti meg az italt, kapatos szokott lenni a kézimunkakörben, a templomban stb. Az öregasszony kint állt a háza előtt, kezében az üveg piával, és arra gondolt, bárcsak a jóisten segítene neki leszokni. "A jóisten meg éppen ráért" :)
Mikor Susan birkózott Zach-kel, elsült a pisztoly, a golyó meg az ablakon át szétlőtte az öreglány palackját - ez talán már a főcím után volt, ezt láttad már?
szerda este nekem akár jó is lehet :D merthogy csüt. pasik anyunál vannak, csüt. a pesti napom. Szerda este sokszor felmegyek már - meglátogatom a férjem :D:D :D - .
hát ha szülfelt néznek, akkor aznap leszbi nap van valszeg. :-))
én egyszer egy leszbikus bárba ültem be montreálban és oda hívtam a barátomat. ő az ajtóból beintegetett, hogy bocs, de ide ő nem jöhet be. jó érzékkel kiválasztottam :-)))