Keresés

Részletes keresés

A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2022.04.11 0 0 46440

A hideg fej segíthetett volna rajta már egy korai párbajon. Amúgy a kit mikor dobnak játékba legdurvább példája Danny a 3. évadban :)

Előzmény: flamingó88 (46439)
flamingó88 Creative Commons License 2022.04.11 0 1 46439

Persze, nyilván a mi lett volna, ha kezdetű mondatoknál nem lehet biztosat állítani. Csak abból indultam ki, hogy Réka 3 hét alatt 54%-os lett, Grétinek meg nagyon nem ment jól az első 4-5 hét. Sokkal több ideje volt belejönni, mivel ott volt még kiesőnek Zsófi is. Gréti 10 hét elteltével került először párbajhelyzetbe. 

Előzmény: A közvetítés hamarosan... (46438)
A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2022.04.11 0 1 46438

A padozás nagy ellensége itt minden játékosnak, Gréti se kivétel. Ha Réka helyett jön, és hasonlóan alakulnak a kiesések, akkor ezzel nem lett volna gondja, a piros lányok kezdtek el ülni Livi kiesése után.

A mi lett volna, ha maximum érdekesség, tutibiztosat nehéz mondani. De akkor legyen, ha Gréti játszik Réka helyett, lehet össze se jön azon a héten az Anna-Gréti meccs.

Rékának halálos pályán volt az a végjáték, Grétinek pedig ment volna az ügyességi, a karika döntött. Bár Nyuszikától ő is kikapott volna:

https://tv2play.hu/exatlon/toth-janka-vs-benedek-reka-34-adas

https://tv2play.hu/exatlon/kocsis-lili-vs-benedek-reka-34-adas

Előzmény: flamingó88 (46435)
Scevola66 Creative Commons License 2022.04.11 -5 2 46437

Tv2 döntötte el a végét amikor a 3. Szettre ugyanazt jelölte ki ügyességinek.Szánalmas volt az évad.Majd elfelejtettem az utolsó hetek karikáit.

Előzmény: Pacemaker (46436)
Pacemaker Creative Commons License 2022.04.11 0 0 46436
Azt hiszem Dany és Zozo végig elemezhettek Balintot mivel lehetne őt megfogni, vagyis Dany tudatosan készülhetett a végére és ezért volt az ügyességi választás, kifigyeltek és megtalálták Bálint leggyengebb pontját.

Sőt még a Bálint által választott ügyessegit is eltalálhattak és arra is készülhetett külön Dany, feltűnően jól dobott a végén. Én is arra tippeltem volna, hogy azt választja Bálint, szóval ezt se volt nehéz eltalalni.
Előzmény: Pacemaker (46434)
flamingó88 Creative Commons License 2022.04.11 0 2 46435

A tavalyi évad 23 hetes volt, Gréti a 9. hét elején jött be (ahogy Ákos és Iza is akkor jöttek). Azért volt ott idő, hogy belejöjjön a játékba.

Nem vitatom azt, hogy jó játékos, de szerintem meg pont ez volt a mázli, hogy ekkor jött. Ráadásul Zsófival együtt. Az első pár futam után valószínűsíthető volt, hogy ha ki is esik valamelyikük, nem Gréti lesz az első.

Mi lett volna, ha pl Réka helyett ő az első feltöltés? Ott voltak hárman  (Dóri, Anna és Réka) és párbajozni kellett. Réka 54%-os teljesítménnyel kiesett 3 hét után (Annának 54% volt, Dórinak meg több, 56-57%), mert rosszul jött ki a párbaj sorrend. Grétinek nem ment jól az első 4-5 hét, de ebben az időben nem kellett párbajozni a kék lányoknak. Amikor kellett, akkor meg Zsófi esett ki. Gréti első párbajára 10 héttel a bejövetele után került sor, amikor Ferencz Vivi kiesett ellene. Vivinek akkoriban pont nem ment jól a játék, Grétinek meg igen. Grétinek is voltak gyengébb hetei, ez törvényszerű, de akkor pont nem volt kék lánypárbaj.

Tény, hogy nagyon összeszedett és jó játékos, de szerintem a szerencse is mellette van.

Az idei évadban az első hete rossz volt, 20%-ot teljesített. Az, hogy az első héten elkerülte a párbajt, az is rajta kívül álló okok miatt történt. Lehel dobta fel a korongot, amivel fiúpárbaj lett. De ha lánypárbajra került volna sor, akkor is a piros csapat párbajozott. Csak a végjátékok megnyeréséhez Gréti nem nagyon tudott hozzátenni.

Ezzel szemben a másik oldalon Patrik pont az ellenkezője. A végjátékokhoz is tett hozzá, hozott pontokat, mégis kiesett 60%-os stattal. Miközben a hiányzó fiúk miatt lehetett volna lánypárbaj azon a héten. Illetve meglett volna a két párbajozó (Krisz és Andris), ha nem egyforma a statjuk 3 nap után. Hozzáteszem, hogy másnap, amikor jelölni kellett melléjük 3. párbajozót, már nem volt egyforma.

Mindegy, jó hosszú lett. A lényeg, hogy Gréti jó, rendben van , hogy nyert, de azért szerencsésnek is érzem őt (főleg a tavalyi évadban).

Előzmény: Lord Viktor (46428)
Pacemaker Creative Commons License 2022.04.11 -1 1 46434
Sőt, voltak olyan futamok mikor le is hagyta Balintot.

Érdekes, hogy a döntő szettben a futópalya inkább neki kedvezett.

Teljesen megérdemelten győzött Dany, taktikusabb, ügyesebb volt és még jobb is volt az állóképessége.
Előzmény: shu14 (46426)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.11 -1 2 46433

Bálint is választhatott volna egy nehezebb ügyességit az egyszerű helyett. 

Előzmény: Mária Katona (46403)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.11 -3 4 46432

Nálam Bálint legyőzése plusz pontot ér. A korábbi évadok fináléjában nem voltam ennyire boldog, mint most. Sőt most először nyert olyan, akit nagyon kedveltem. 

Előzmény: shu14 (46252)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.11 0 1 46431

Jó volt a megérzésed.

Előzmény: Lord Viktor (46251)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2022.04.11 -3 6 46430

Köszönjük Peti a munkádat a statisztikákkal:)

Előzmény: Peti817172M (46429)
Peti817172M Creative Commons License 2022.04.10 0 8 46429
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.10 0 1 46428

Amúgy számomra Gréti győzelme a legértékesebb és példamutató abból a szempontból, hogy kitartó munkával és szorgalommal mennyi mindent el lehet érni.

A csaj tavaly majdnem a verseny felénél jött be egy erős mezőnybe, ahol hetekig nem találta a helyét. Jött a bajnoklányok sérüléshulláma, és ezzel járó folyamatos emberelőny és kevés futás a kék lányoknak. Ennek ellenére sikerült annyira felépítenie magát 4 hét alatt, hogy elkezdjen jól játszani, gyakorolt, edzett, hogy fenntartsa a kondiját (amúgy szerintem edzésfüggő picit) és végül hideg fejjel túlélt két párbajt és megnyerte a végén.

Idén meg egy brutál erős mezőnyben egy gyenge kezdés ellenére legjobb statisztikájú lányjátékos és végső győztes lett úgy, hogy a mezőny a lehető legerősebb volt lányfronton, sérülés miatti kiesés nélkül, nagyon el kellene gondolkodni azon, hogy ki maradt ki az évadból, akinek reális esélye lett volna még győzni. Talán Buzás Dóri, de ő már el lett verve Gréti által egyszer.

És ha az ember belegondol, a két évadot figyelembe véve, valahogy sosem volt ott annak az esélye, hogy ő kieshet. Amikor oda is került, hogy ennek a lehetősége felmerüljön, akkor sem hagyott sok kétséget.

Nyilván ha Gabi Dannyhez hasonlóan egy kicsit rafináltabb, akkor lehetett volna szoros itt a vége, de nem így lett, olyan ügyességik voltak, amik mindkettejüknek mennek, így egyenlő esélyek mellett született meg a győztes, az nyert, aki mentálisan jobb állapotban volt.

De emellett el kell ismerni: Gabi is piszkosul jó, ez egy méltó döntő volt, még ha ő nem is hozta a legjobbját, én az utolsó pontig elhittem róla, hogy bármikor vissza tud jönni. Gratuláció.

BitterSweetSymphony Creative Commons License 2022.04.10 -3 1 46427

Igen, Bálint ugyanezt választotta a tavalyi döntőben is, a húszéves, parkouros, ifi kézilabdás Wald Ákos ellen. Érzelmi alapon választott akkor is és most is, neki ez a kedvenc ügyességije, ezt szereti legjobban az összes közül.

Előzmény: Pacemaker (46425)
shu14 Creative Commons License 2022.04.10 -8 8 46426

Ne feledjünk egy fontos dolgot. A 36 éves Jósa Dániel simán tartotta a pályatempót sorozatterhelésben is a 19 évessel. Ez az igazi teljesítmény.

Pacemaker Creative Commons License 2022.04.10 0 1 46425
Ezt már nem tudjuk meg, de az biztos Dany tökéletesen választott.

Bálint tavaly is ezt választotta ha jól emlexem, vagyis nagyon nem bonyolította a dolgot.
Előzmény: BitterSweetSymphony (46424)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2022.04.10 -4 1 46424

Danny sokkal jobban dobja a karikát, mint Krisz. A rúd meg Krisznek (ha jól emlékszem) egyáltalán nem is ment jól, ő ezzel a kombóval szerintem befürdött volna. Ha Krisz lett volna ott, én a helyében az úszással próbáltam volna operálni, mondjuk azzal az új idei pályával, amin oda-vissza kell úszni az elején. Ha pedig Dani van ott, neki meg valami labdásat, mondjuk kosárlabdásat kellett volna választani.

De amúgy azért azt se feledjük, hogy ha Bálint is rafkósan választ, akkor megint csak más lett volna a leányzó fekvése, választhatott volna például egy kombinált ügyességit homokzsákkal és bottal, vagy valami hasonlót.

Előzmény: Pacemaker (46417)
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.10 -2 1 46423

"igazságosabb lett volna ha sorsolják a pályát és az ügyességit, a harmadik szettre meg ha a pályát a szerkesztők választották akkor az ügyességit is nekik kellett volna, nem betenni ugyanazt mert ezzel kb el is dőlt"

Ez most az a kérdés, hogy mennyire fair, hogy valaki azért esik ki, mert pont az az egy ügyességi feladat azon a napon nem megy. De ha belegondolunk - ez minden párbajon így van. 😏

Előzmény: Djani31 (46413)
Pacemaker Creative Commons License 2022.04.10 0 1 46422
Pedig ő is rá szokott érezni, de ez kifogott rajta, gyanítom nem tudott teljesen koncentrálni, itt fontos hogy mk kézzel egyforma erőt fejts ki, hogy ne menjen félre az egyik oldal.

Danynal többször is látszott, hogy inkább várt egy kicsit , hogy jöjjön a fókusz.
Előzmény: Djani31 (46419)
A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2022.04.10 0 0 46421

A 20. adás medáljátékában volt ez a rúdfeldobás. Bálint kiesett az 1. körben, Danny döntőzött a medálért. Nemcsak vakon lövöldözött, szép találat.

Az kérdés, milyen homokzsákos választék volt még, egyáltalán gondolkodott-e máson. Az 1. heti 3-as párbaj, vagy a Zozo-Dávid párbaj ügyességije talán jobb lett volna neki, pontosság jobban számít már az első dobásoktól.

shu14 Creative Commons License 2022.04.10 -4 1 46420

Jaja. Egy leadott/elrontott Krisztián futam, meg pár kipörgő labda döntött. De utólag nem bánom, Gerinek esélye se lett volna, legkésőbb Dani ellen elvérzett volna, mert szerintem neki nem volt kifejezetten jó ügyességije.

Előzmény: szabopalesz (46418)
Djani31 Creative Commons License 2022.04.10 -4 3 46419

Krisznek van egy olyan tulajdonsága hogy ráérez az ügyességikre, karikában is simán megverte Zozot a párbajon, minél többet ment annál jobb volt benne. Ezzel szemben Bálint 15 futam alatt sem érzett rá a rúdra, csak nem akkora géniusz a gyerek.

Előzmény: Pacemaker (46417)
szabopalesz Creative Commons License 2022.04.10 -3 3 46418

Gyakorlatilag Rozs volt a legközelebb, hogy Danny hazamenjen :D De nem lett volna igazságos.

Pacemaker Creative Commons License 2022.04.10 0 0 46417
Szoros volt, igazából hármójuk közül,, illetve ha nem sérül le Krisz , győzhetett volna bármelyikük, ha jól választanak ügyessegit, ahogy láttuk Danytol.

Amúgy ez a rudas karikás ügyességi Krisznek is ment volna.

Egyértelmű, hogy ez volt a győzelem kulcsa ez a kombo, kérdés Krisz raerzett volna vajon, hogy ezt érdemes választani.
Előzmény: BitterSweetSymphony (46410)
Djani31 Creative Commons License 2022.04.10 -3 8 46416

Bálint már a döntő előtti videoban is magát fényezte, hogy csakis a győzelem lehet számára a cél mint tavaly. A nyereményt is elköltötte már gondolatban kisbuszra, kicsit elbízta magát.

Előzmény: shu14 (46401)
Lamner Creative Commons License 2022.04.10 -6 0 46415

A TV2-ből minden ki lehet nézni. A TV társaságok legalját képviselik a Magyar királyi médiával karöltve.

Előzmény: dragobert (46411)
Scevola66 Creative Commons License 2022.04.10 -2 0 46414

Nem ezt a tv2 választotta ki vajon miért?

Előzmény: Pacemaker (46402)
Djani31 Creative Commons License 2022.04.10 -4 3 46413

Krisz meg tudta volna verni a kockaledobásba is mert ellene nem szerzett volna akkora előnyt a pályán mint Danny ellen. Örülök hogy Bálint hoppon maradt de igazságosabb lett volna ha sorsolják a pályát és az ügyességit, a harmadik szettre meg ha a pályát a szerkesztők választották akkor az ügyességit is nekik kellett volna, nem betenni ugyanazt mert ezzel kb el is dőlt, az első évadban a női harmadik szettben más ügyességit kellett teljesíteni. Gabinak meg kétszer is beakasztották a labdát, alig tudta kiszedni, az egyik futam pont egy másodpercen múlt Gréti javára e miatt. Ez nem volt teljesen tiszta finálé.

Előzmény: Pacemaker (46402)
Katalinda Creative Commons License 2022.04.10 -11 1 46412

Somhegyinek, Jankának és Ízának is disznó nagy szerencséjük volt, hogy még nyararhattak egy jót..

dragobert Creative Commons License 2022.04.10 -8 3 46411

A tv2-ből azt is kinézem, hogy Dannyval gyakoroltatták a rudat, hogy

biztosra menjenek.

Előzmény: A közvetítés hamarosan... (46409)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!