nagyon érdekes beszámoló egy fekete fake paptól. hogy milyen emberek a sikeres prédikátorok, és hogy maga is fekete mágiához folyamodott, hogy hatással legyen a közönségére. (még nem néztem végig)
Evangélizálás mellett semmire nincs időm, kurvázni se,. Amúgy úgy néz ki hogy az a közösség melyen bedolgozom evbe többen aktiválják magukat. Meglátyuk.....
Jelenések könyve:20:10 És az ördög, aki elhitette őket, vetteték a tűz és kénkő tavába, ahol van a fenevad és a hamis próféta; és kínoztatnak éjjel és nappal örökkön örökké.
Márk Evangéliuma:3:29 De aki a Szent Lélek ellen szól káromlást, nem nyer bocsánatot soha, hanem örök kárhozatra méltó;
János Evangéliuma:5:24 Bizony, bizony mondom néktek, hogy aki az én beszédemet hallja és hisz annak, aki engem elbocsátott, örök élete van; és nem megy a kárhozatra, hanem általment a halálból az életre.
A kárhozat éppúgy örök, mint a jézusiaknak az élet.
Júdás levél:1:7 Miképpen Sodoma és Gomora és a körültök lévő városok is, amelyek azokhoz hasonlóan paráználkodtak, és más test után jártak, például vannak előttünk, örök tűznek büntetését szenvedvén.