(Az én intelligenciámmal nem szeretném követni ezen a szinten tovább a fejleményeket, nagyjából egy rakás szart ér amúgy is az egész, az általad vizionált "fölsőbb szintű" összefüggésekre pedig nem voltam, nem vagyok és nem leszek kíváncsi, miként a bonyolult világra sem, amit emlegetsz.
További jó tudományos értekezéseket kívánok az újonnan felbukkant médiacelebekről, remekül agyon lehet ezzel ütni az amúgy is elpocsékolt időt:)))))
(Alekosz pont ugyanúgy érdemtelenül, totális átverésekkel és a logikátlan, ellenszenves viselkedés prototípusával jutott a fődíjhoz, mnit oly sokan a lehetőséghez a mai Magyarországon: imádjátok őket és merüljetek el az emberek működésében:))))
Sok esetben valóban nincs értelme fórumozni, hiszen például hiába magyaráznám neked fél évig az emberek működését, úgysem értenéd meg a fölsőbb szintű összefüggéseket. Még mindig le vagy ragadva azon a szinten, hogy önmagadból indulsz ki, vagy maximum egy szűk környezetből. De a világ ennél tágabb és bonyolultabb.
Alekra visszatérve! Tudom, h lefoglalja a celeblét! De a barát bajban ismerszik meg! S ha zokogva hívja fel valaki, h jöjjön el, az a legkevesebb, h megteszi! Főleg ha ráér!
Alek viszont elfoglaltságra hivatkozott, Éva azóta mérges rá.
Markánsan elhatárolt karaktereket kell beválogatni.
Nagymama-nagypapa páros, leszbi vs homokos, mozgáskorlátozott, házaspár gyerekkel (pl. csecsemő aki nem hisztizik hogy kijön) hajléktalan, skinnhead, szociális munkás, nagyon is roma házaspár (itt nem a Bódi házaspárra gondolok, apa írni olvasni nem tudó stb...) és ellentételezésként egy gárdatag, vagy turánlegény.
Kíváncsi lennék hogy pl. egy mozgáskorlátozottat a kerekesszékével hogy tolerálnának.
Vagy egy igazi romacsaládot, akik még rendesen beszélni sem tudnak.
Az hiányozna még, Pongó... itt új emberekre van szükség. Nehogy már ne legyen más választási lehetőség ebben az országban, mint pont egy Pongó. Alek öccsére sem vagyok különösebben kíváncsi, de nem azért, mintha lenézném a családját, csak nem tűnik annyira érdekesnek a pofa.
Nyilván ismét fognak romákat beválogatni, minél többet, hogy minél jobban provokálják és hergeljék a nézőket. A nézők pedig ismét fognak köpködni a fórumokon, már előre hányok az egésztől. Sok hülye pedig csak magának köszönheti, mert minél jobban hőbörögnek, a csatorna annál inkább vérszemet kap.
Ezt nem értem, mondta valaki, hogy ezek tudományos igényű műsorok? Egyébként amikor még ment Vágó Milliomos műsora, rengeteg olyan kérdés volt benne, amire tudtam a választ, és elég sok esetben jutott eszembe, hogy jé, ezt is ezeken a csatornákon láttam, azt is ott hallottam stb. Pedig lehet, közben gyakran már unalmas volt a sok ismétlés, de hosszabb távon azért leszűrődnek információk.
Régebben pedig még angolul, magyar felirattal ment a Discovery, sokszor oda sem figyeltem számítógépezés közben, de az angol szavak közben "bemásztak" a fülembe, azóta jó az angol kiejtésem is. Tudat alatt ragadnak az ilyen dolgok, mint amikor külföldön van az ember, csak ehhez még el sem kellett utazni.
Mintha divat lenne a fórumokon lenézően nyilatkozni ezekről az ismeretterjesztő csatornákról. Elég régóta foglalkozom műszaki dolgokkal, főleg elektronikával, mégsem nézem le ezeket a műsorokat, mégha sokmindent csak felszínesen mutatnak is be. De nem is várható el mélyebb megközelítés ebben a műfajban, ahol nyilván egy bizonyos nézettséget is hozni kell, úgyhogy nem is értem a problémát.
Először is nem értem miért menőbb Spektrumot meg NG-t nézni ugyanaz az unalmas, áltudományos bullshit megy mindegyiken és nem leszek okosabb tőle.
Amúgy ja sajnos a VV függőséget okoz. A könnyű befogadhatóság miatt meg amiatt is, hogy sokkal intenzívebb érzelmeket vált ki az emberből mint pl egy tvsorozat törénete.
Nem nagyon szoktam TV-t nézni, néha megnézem a Híradót, Spektrumot meg NG-t ha valami jó megy. A VV volt az egyetlen ami miatt évek után hosszan leultem a TV elé.
De a VV-vel is úgy voltam mikor behirdették, hogy nah én nem fogom ezt a szar, népbutitó baromságot nézni, nem is láttam az első két hetet, aztán néha háttérből hallgattam meg belenézegettem, és mondták, hogy Alekosz-Olivér miatt érdemes nézni. Leültem végignéztem egy adást innentől elég hamar rákattantam, visszanéztem a kimaradtakat is és a streamet is néztem mindig.