Keresés

Részletes keresés

babaji Creative Commons License 2012.06.02 0 0 685

Talán hiába jógázol,ha a "szar" szót megengedhetőnek véled ! Ugyanis nem szalonképes.....

Előzmény: Normandie (680)
ghepard Creative Commons License 2012.06.01 0 0 684

Ja, még a 682 hsz-ból kifelejtettem. Mikor kitörli a szöveget és egy üres boxba ugrik vissza, akkor az már nem egy hsz válaszához néz, hanem mintha új hsz volna. Tehát abból ki kell menni, újból kiválasztani azt a hsz-t, melyre válaszolni akarunk és aztán a válasz-ra kattintva megjelenő boxba tenni CTRL V kombinációval az előbb elmentett szöveget.

Előzmény: Normandie (680)
ghepard Creative Commons License 2012.06.01 0 0 683

Vannak rosszabbak is, ha megszokja az ember a küldés előtti mentést, akkor no problem.......

Előzmény: Dorien- (681)
ghepard Creative Commons License 2012.06.01 0 0 682

Hát igen, van egy kis bibije. Főleg, ha 1-2 percnél tovább írja az ember a szöveget, akkor nálam mondjuk majdnem mindig mintha kitörölné és aztán visszaugrik az üres boxba, hogy írjak hozzászólást. Ezért már megszoktam, hogy a küldés előtt CTRL A majd CTRL C. És így az üresbe beteszem a mentett szöveget CTRL V kombinációval és máris küldöm. Ilyenkor minden nehézség nélkül elmegy a szöveg. Lehet ez beválna Nálad is......

 

A ketlebellezés jónak néz ki (nem is tudtam, hogy mi az), lehet egyszer nekem is lesz. De lehet hogy csak fogantyú nélkülit veszek, egy 5kg-s vasgolyót és azzal fogom a súlylökést gyakorolni. A ketlebell gyakorlatilag egy súlyzó, csak a súly nem a szélén van hanem a közepén. Most én nagyon meg vagyok elégedve azzal a bicajbelsővel, na meg a gerellyel is, az is nagyon jól megdolgoztat szinte minden izmot, inat stb.

Előzmény: Normandie (680)
Dorien- Creative Commons License 2012.06.01 0 0 681

Az "elküldöm" gomb előtt mindig mentsd el a beírt szöveget, mert ez a fórummotor egy határ f0s. :)

Előzmény: Normandie (680)
Normandie Creative Commons License 2012.06.01 0 0 680

Gephard 671-re

Kiborító, hogy hol el tudom küldeni a választ, hol nem...állandóan azt írja, hogy a hozzászólás nem tartalmaz szöveget. Csesszék már meg a szar szerkesztőjüket!

 

A jóga mellett kettlebellezni járok, pár hónapja, de már így is sokat erősödtem. Pedig a jóga is rakja az izmot elég rendesen, olyan dolgokat mozgat meg, hogy az ember nem is hinné.

Normandie Creative Commons License 2012.06.01 0 0 679

Köszi a tanácsokat.

Gyógytornászig azért nem szaladok, mert magam is gatyába tudom rázni. Ha nem erőltetem meg, akkor nincs baja, mióta odafigyelek a mozgásomra. Mármint, hogy dolgozzon a combizom (és a farizom is, de erre még jobban kell majd koncentrálnom)

Egyenlőre kerülöm az előrelépő-ránehezedő mozgásokat, mint a kitörés plö. Edzésen mást szoktam helyette csinálni. Viszont a jóga is erősíti, vannak olyan ászanák amik combizmot erősítenek, bár azokból is csak keveset tudok csinálni egyenőre. Azt hiszem, hogy hosszabb ideig kell hagynom pihenni a térdemet, viszont a farizmokat bőven lehet erősíteni, na meg a derék és hátizmokat, hasizmot is.

Szerencsére tartásbeli problémáim soha nem voltak, láthatók nem. Van egy gyenge oldalirányú gerincferdülésem, ez okoz némi féloldalasságot, amit viszont a jóga erőteljesen húz helyre. Szerintem a térdem is ennek az áldozata lehet inkább, csak a jobb oldali fáj néha.

Előzmény: Semmisem (674)
babaji Creative Commons License 2012.05.31 0 0 678

Az ugynevezett gyógyitási protokollok a modern orvostudomány mára elért jószintjét foglalják irásba a doktorok munkáját segitendő illetve hogy a páciens a szakmailag leghatékonyabbnak tekintett ellátást kaphassa meg. Ebben semmi lobbi nincsen és abszolut nem akadályozza az alternativ-komplementer  medicina kutatását és kultiválását. Hálistennek ma már az utóbbit is orvos diplomával rendelkezők müvelik leginkább és igy i n t e g r á l ó d i k a kétféle megközelités.

http://kmed.hu/

 

Előzmény: Mirdad (663)
ghepard Creative Commons License 2012.05.31 0 0 677

Igen, hát nagyjából előre és hátra lehet mozgatni a térd alatti részt. Ha oldalra akarja az ember, akkor megy a térd feletti rész is. Most ezzel is próbálkozom, mert akkor más részek is feszülnek jobban (mások meg kevésbé), mint az előre hátra mozgásnál....

 

Normálisan nem sérül a térd, ha az ember edz ezt azt. De még akkor is előfordul, hogy megsérül, mert valamilyen rész nem bírja elviselni a néha előforduló különösen nagy terhelést (például rossz lépésnél, nem várt esésnél stb). Számos élsportoló is elszenved mindenféle sérülést.

Előzmény: Semmisem (676)
Semmisem Creative Commons License 2012.05.31 0 0 676

MAgánvéleményem h a térd igazából 1 síkú izület. HAjamszála szokott égnek állni mikor látom, h köröznek a térdükkel az emebrek, meg ki be hajlitgatják. brrr. A combban vannak stbilizáló izmok, ezek működése függ a csipő izmaitól is, szintén fő stabilizátorok, valamint a lábszár talpi izmoktol, az pedig a lábfej és boka stabilizátorai. NAmost ezeket kell egynesulyba hozni+ erősitnei/rugalasitani. 3. tényező az idegi behálózás, h hamarabb reagáljanak.

Vannak belső és külső tartók (közelitők, távolitók) amik rugalmassága és ereje szintén közbeszól. Na de a térd sem sérül, ha megfelelőene rős a far és csipő legtöb izma, valamint jol kapcsolodika  munkájuka  törzs és has izmaival.

 

(nem vagy képzett gyógytornász, úgyh csak úgy vegyétek a szavakat, h ilyesmikre jöttem rá gyakorlatban )

Előzmény: ghepard (675)
ghepard Creative Commons License 2012.05.31 0 0 675

a végén eljutsz a fejed bubjáig is

 

:)...

 

Valami ilyesmi. Ha például a térd, akkor körülötte is mozgatni, erősíteni kell(ene), minden irányban kb. Most, hogy az a gerely foglalkoztat, meg kell erősítenem a térdeim környékét is, igencsak érzem őket. Mind a kettőt, mert a hajításnál nagy az térdek oldalirányú terhelése. Na most a bicaj belső gumijával próbálom oldalirányt feszegetni egy kicsit. A gumi egyik végét beakasztom (ülve egy széken) az egyik lábam boka és az ujjak közé és a gumi másik végén fogva áttekerem a másik láb térde felett. Tehát a jobb láb talpa (és a térd is) a másik láb kb térd magasságban van. Most próbálom úgy letenni a talpat a földre, hogy a térd nem mozdul - tehát oldalirányban feszítem a gumit, majd a másik lábra akasztom...... Ez a bicajbelső egész jó gyakorlatozószerszám....... Ezzel erősítem a váll körüli izmokat, inakat stb is.... Na meg maga a sok hajítás is erősít. Eddig hetente 4 órát gyakoroltam......

Előzmény: Semmisem (673)
Semmisem Creative Commons License 2012.05.30 0 0 674

na majdcska összeteszema  választ darabokbol :D

 

A kitöréseket még egy jo darabig hanyagold, a telejs guggolásokat is. Eljön az idő h mehetnek majd, de az a gyanum h nem mos tlesz. azok amikhez sok stabilizáció lesz, most nem fognak menni, megértettük, h a térded gyenge, csipő, farizmos eredeteeket sejtek, sőt has izmot is.Nem kizárt, h előre ugró vállak, tehát kisebb görnyedtség is van (de ez már emrész tipp ). A lényeg ami a lényeg, szelektálni a térdre jelen állapotban veszélyes gyakorlatokat. szeritnem. Jó uton vagy.

Előzmény: Normandie (670)
Semmisem Creative Commons License 2012.05.30 0 0 673

De #ne terheld már csak az izületeket. has hát izmok is kellenek ám, a végén eljutsz a fejed bubjáig is, és midnen a helyére megy, a test pedig meggyogyul.

Előzmény: Semmisem (672)
Semmisem Creative Commons License 2012.05.30 0 0 672

Nincs patthelyzet, csak nem látni a lehetséges lépéseket ,D Mindenképp menj el gyógytornászhoz, maszekhez, kérj felmérést, izomerő/egyensuly és hajlékonyság. kezdj el dolgozni a kapott gyakorlatokkal. KEzdetben leeht köze sem lesz a combhoz, de nem bajm nert minden olyasmi mint az ostor, a csapásnak több szakasza van. mindet kell figyelni elejétől végig. a comb sem külön dolgozik ,D jó esetben. Addig is, jo megállapitás, de terheld már cska az izületeket, az izmok azért vannak h tompitsanak. be kell kapcsolni őket. izgalams játék elé nézel!! :D hajrá

Előzmény: Normandie (670)
ghepard Creative Commons License 2012.05.30 0 0 671

Lépcsőn, vagy edzésen a kitöréseknél akad ki.

 

Ha nem titok, mit edzel? Valami sportágat(kat) űzöl? 

Előzmény: Normandie (670)
Normandie Creative Commons License 2012.05.30 0 0 670

Semmisem 649-re (sajnos válaszként nem megy el, állandóan visszadobál azzal, hogy nem írtam be szöveget)

 

Figyeltem magam az utóbbi időben és igazad van. Valóban a térdem főleg akkor fáj, ha rá kell nehezednem és a combizmaimat kellene fokozottan használnom. Lépcsőn, vagy edzésen a kitöréseknél akad ki. Az a baj, hogy nehéz úgy erősíteni a combizmot, hogy közben a térdemre megy az erőlködés. Lépcsőn tudok rá figyelni és ha koncentrálok és a combizmot használom a térdem helyett, akkor nem megy ki. Ettől egészen jó lett, de edzésen totál egymás ellen hatnak, a gyenge combizomtől erőltetődik és fáj a térd, attól meg nem tudom rendesen erősíteni a combizmot. Patthelyzet.

ghepard Creative Commons License 2012.05.14 0 0 669

Nemcsakhogy más oldalon is (másik kézzel), de hátrafeléállva is. Tehát a gerely mintha a hátam felől indulna és nem a mellkasom felől. Mert lehet úgy is irányítani. Egész máshogy rezegnek be az izomcsoportok és megállás nélkül erősödhetek, finomíthatom az izmokat és az inakat meg mindent arra a pillanatnyi nagy erőkiadásra..... A 3 óra alatt nem is igen fáradtam el, pedig mindig a legmesszebbre akartam dobni......

 

Ha az életet sztresszmentesen (már ahogy lehet), szórakozásképp éljük meg, akkor lehet, akkor talán nagyobb az esélyünk, hogy egy kicsit tovább mozoghatunk még itt..........

Előzmény: Semmisem (668)
Semmisem Creative Commons License 2012.05.14 0 0 668

Ez remek h mindkét irányba edzel. úgyértem mindkét oldaladdal. Azt mondják az egyik oldla mindig tanitja a másikat. Azt tapasztaltam a lábammal kapcsoaltban, hogy a a gyengébb most vált az erősebbé. Nem kis fegyvertény, mert kisült h a jobb bokám és talp boltozatom jóval gyengébb, ma meg már azt mondanám 1-2 gyakorlatot simábban végzek azzal a lábbal. Remek doglok ezek. Reméljük még elszórakoztatnka minket 100-200 évig :D 

Előzmény: ghepard (667)
ghepard Creative Commons License 2012.05.14 0 0 667

Nagyon jó, tetszik amiket írsz. Nemrég írtad, hogy nagyon sokat és gyorsan tudsz futni. Hát ez meg combizom nélkül nem igen menne. Jól fogalmaztál, a dolgok úgy lehetnek. Van például egy nagy rakás szén a járdán a ház előtt. Be kell vinned a pincébe talicskával. Gondolom nem úgy fogsz nekiállni, hogy  a domb tetejéről fogod szedni a szenet, hanem szépen  a szélétől......

 

Most ezt is látom a gerelynél. Nem dobálhatok csak egyféle mozdulattal, mert akkor kinyírom magamat. Már 4 féle módot gyakorolok, tehát a két kézzel már 8 féle. Pontosan úgy ahogy írtad, meg kell húzni, nyúzni a másik irányból is. Ezért még hátrafelé is hajítgatok. Érdekes, a bal kézzel majdnem addig megy, mint elölről. A bal kéz hatalmasat javult az egy hét alatt. 19.90 méter helyett most már 21.50 a legjobbja. A jobb kéz 30.50 méterig ment (múlt héten 29.85 volt). Pedig marha erős szél fújt. Olyan erős, hogy sokszor a gerely megfordult a szélben és a hátulja ért előbb talajt, mikor szélirányban dobtam....... Jó szórakozásnak néz ki, olyan lesz ez mint az ásás, mert 8 félén fogok hajítgatni......

Előzmény: Semmisem (666)
Semmisem Creative Commons License 2012.05.11 0 0 666

Azon járattam ma az agyam, h beidegzés témakörben lehetne még újítani, úgy értem, pl amikor lebénul valakinek valamilye, sokszor egyszerűen egy ideg elzáródik és megindula baj.Mivel egyre kevesebbet aktív "magától" aza  rész egyre romlik és végül a "nem-működés" állapotában kijelentik róla h lebénult. Na akkor vannak a traumák, amikor hirtelen szakad törik, stb. 

Ezek kapcsán godnolkodtam el. Engem azzal diagnosztizáltak, h nem működnek a comb izmaim, gyanakszom, h a csipőben valami elnyom valmait. és ha valaki soakt fut bicajozik, akkor megszokja h más izmok vegyék át az "elnyomottak" szerepét. Nqamármost, direkt odafigyeléssel, újra lehet tanítani a részeket, szerintem. Még akkor is, ha nincs ingerület átvitel kezdetben. Más izmok segítségével olyna mozgásra lehet kényszeriteni, amiben elvileg aktiv szerepe van, de kezdetben mégsem aktiv, mert ugye nem megy oda idegi impulzus. 

Viszont azt tapasztalom, h feléleszthető a terület ilyen munkával. Lassan kezd kialakulni bennem egy szilárd elképzelés a futás evolúciójának folyamatáról és részállapotairól. Ugyanis futni 1000 féle képpen leet, mivel ciklikus mozgás, vagy romlik vagy javul a technika. Na itt tartok. 

 

Olyasmit is kifigyeltem, h hiába van probléma az izommal nem az izmos masszirozom vagy rezgetem hanem a tapadásait, és akkor az inakkal együtt megy egy másféle rezgés az izomba és ingerli. pl ellazulásra. ugyanis ha baj van az izommal a tapadásnál is merev, semmis em létezik külön magában. Ilyemsikre jövök mostanában rá. 

Előzmény: ghepard (661)
ghepard Creative Commons License 2012.05.11 0 0 665

Igen ez idézet abból, amit belinkeltél - klassz.........

Előzmény: Mirdad (663)
ghepard Creative Commons License 2012.05.11 0 0 664

Hát igen, régen nem voltak  ilyen tudományos dolgok mint ma, mégis itt vagyunk. A test és a természet tudja nagyon jól a dolgát - csak meg kell ismerni magunkat és a természethez igazítani - nem fordítva, mint ahogy most megy...... Minden elismerésem, hogy azt egy szkeptikus belgyógyász írja. Nagyon remélem, hogy idővel térdre kényszerül ez a modern orvoslás (kemo, gyógyszerek, sebészkés, sugárzás, rengeteg pénz stb) és az emberek megértik, hogy a legtöbbet és a legjobbat saját maguk tehetik meg saját magukért.......

 

Én is azt teszem már 33 éve és még itt vagyok, a magam és a természet útját járom, pedig a 70 években nem úgy nézett ki, hogy még mindig itt leszek...... Lehet szerencsém is volt, mert aszontam, hogy elegem van a gyógyszerekből meg az orvosokból is, megpróbálom nélkülük - eddig még megy..........

Előzmény: Mirdad (662)
Mirdad Creative Commons License 2012.05.11 0 0 663

 

  "A gyógyítás szabadsága már a múlté, ma már elveszett illúzió.

 A gyógyszer lobbi "jóhiszemű" kollaboránsai a különböző szakmai kollégiumokon keresztül protokollokban előírják, megszabják, hogy egy orvos mit adhat, vagy mit alkalmazhat a betegének a gyógyulása érdekében. A több ezeréves Ayurvéda, Hagyományos Kínai Orvoslás, a népi gyógyászat, a fitoterápia, a több mint 200 éves homeopátia, a természetgyógyászat különböző ágazatai megtűrt, vagy tiltott kategóriákba kerültek, mert elhomályosítják a "bizonyítékokra épülő orvostudomány" szerény eredményeit."

Előzmény: Mirdad (662)
Mirdad Creative Commons License 2012.05.11 0 0 662

 

 Hivatalosan is "újrafelfedezi" és elismeri a hivatalos orvoslás a többezer éves gyógymódokat:

http://ujmedicina.hu/ publikaciok/nyilt-level-az-egeszsegugyrol-az-uj-medicina-tukreben.html

ghepard Creative Commons License 2012.05.11 0 0 661

Igen, nem kell nagyon gyorsan nekifutni, mert úgy is aztán majdnem állva hajít az ember. Igen, először erősíteni kellene a helyből, tehát a vállak, könyök, hasi, derék meg nyakizmokat is. Aztán valahol, valamikor próbálkozni a futásossal. Most is úgy hajítgatok, hogy  szinte ki vagyok fordulva, majdnem hátrafelé nézek (na meg a gerelyre is, nehogy magamba vágjam). Tehát a csípőm is fordít és belaad egy kis gyorsulást. Merem remélni, hogy pár hét, néhány hónap alatt helyből is ráteszek pár métert..... Szépen éreztem, hogy melyik izmok feszültek, mert azok aztán pár napig érzékenyek voltak még menet közben is.

 

Igen, nagyon jókat gondolsz, mindenfélét fogok próbálgatni. Széllel, széllel szemben, oldalszélben. Úgy ahogy írtad, el kell találni a helyes szöget, irányt  - hogy a lehető legmesszebbre repüljön........ Most már több gondolatom van a gerelyről, mint a szemeimről. Azokkal már elég jól meg vagyok elégedve és a háttérben tovább fognak javulgatni, legalábbis remélem, mert így is betartom azokat a dolgokat, amiktől gondolom, hogy javíthatnak a dolgokon. Nagyjából azt gondolom, hogy most segítenek azok a hangok, melyek akkor érnek, mikor rajtam a fülhallgató TV nézés közben...... Még mindig nem érzem, hogy valami bajom lenne attól, hogy használom őket - de becsületesen betartom, hogy a fele időt lefelé fejjel hallgatok - úgy érzem ez ment meg attól, hogy abból bajom legyen (legalábbis eddig).......

 

Hát most ez van, a fiam megvette azt a gerelyt, hát most egy kicsit elszórakozok vele, hogy mennyi van bennem. De csak úgy lazán és remélem megtanít ez is egypár dologra.........

Előzmény: Semmisem (660)
Semmisem Creative Commons License 2012.05.11 0 0 660

Igazából, nem is kell szerintem örült gyorsan nekifutni. Ahogyí rtam is lényeges lesz h mennyire gyorsan tudsz lecövekelni. Mindenhol ugyan az az elv vonatkozik a gyorsitásra. Ha nagyon erős lezsel helyből, akkor egy lasabb mozgásból következő lecövekelés és hajítás is nagy lehet! Én egyébként a belső nyujtása mellett (ami előkésziti a vállaid), forditanék időt a törzs erősitésére is. hiszen a következő a mozdulatsor:

- letámaszt a láb...

- láb marad mintha földbe gyökerezne, a csipő pedig meginditja a forgást

- a csipő forgása tovább közlődik a törzsön át és forditja a mellkast, vállakat

- ahogy megfelelő pozicioban van a váll-öv, meginditja a hajitást a kar de az is vállból, majd könyök és végül a csukló.

 

ha úgy tetszik olyan ez mint az ostrocsapás. Következsé képp csinálnék sok törzsforditást minkét irányba, ilyen gyorsitó jellegűt, amit meg is állitanék. és gerely nem is volan a kezemben egy ideig. gyakorolnám a csipő csavarásához hozzátenni, időzitenia  váll forditását. Sőt csinálnám mindezt nagyon lassan kezdetben mert őssze kell illeszteni, időziteni a mozdulatokat. 

 

Következő lépésben pedig talán ugy hajitanám el a gerelyt, h a mozgás a váll mozdulatánál megállna, azaz még enm hoznám bele a karokat, h ráérezzek a csipő erejére, onnan kell jöjjön az egész.

 

na ilyesmiekt godnolok :D

Előzmény: ghepard (659)
ghepard Creative Commons License 2012.05.11 0 0 659

dehogy futva több mint 11 méterrel menne nagyob abban biztos vagyok! 

 

Lehet, még igazad is lehet. Egy másik topikban (a hosszú élet titka, itt a rejtélyesben) egy volt gerelyhajító is 10 méterrel saccolt többet nekifutással. Ott is aszontam, hogy az lehet, de a távolságtól függhet, ha 60 méternél 10 méter a többlet, akkor 30 méternél már csak 5 méter lehet. És ha megvolna a 10 méter a 30 méter helybőlnél, akkor a 60 méternél már 20 méter volna a többlet. De ahogy elnézem, nem lesz olyan egyszerű elsajátítanom azt a nekifutásos hajítást, a patak partján biztos nem, mert ott botladoznék a nagyon egyenetlen talaj miatt....... De ott tetszik a kis móka, nem is igen akarok máshol próbálkozni........

Előzmény: Semmisem (657)
ghepard Creative Commons License 2012.05.10 0 0 658

Igen, van benne úgy is ráció, tetszik is. Hát ha jól lenne kivitelezve nekifutással, akkor biztos néhány méterrel több lenne. De 11 méterrel nem hiszem. Az igen sok. Az kb 30%-al több. Én olyan maximum 20%-ot saccolok, hogy több lenne. De először a véremben kell lenni a helyből hajításnak. Tervezem minden héten vasárnap 2 óra gyakorlás (de hogy meg e lesz azt nem tudom) és egy kis erősítés, főleg a bicaj belső gumija mindenféle irányú huzogatásával. Van ellenállása elég és rugalmas is, jónak néz ki......

 

Hát most egy kicsit az a 41.26  az ellenfelem. Lehet egyszer meglesz. De mondjuk elég lenne csak ezt tartani és meg is volna a 70 éves korosztály csúcsa...... Ez is szép kihívás......  A csúcsok úgy vannak (több országban is), hogy évente kb 1 métert csökkennek. Na most, ha nem fog nálam csökkenni 10 évig (vagy sokkal kisebb mértékben), akkor abban a hang és a rezgések is ludasak lesznek egész biztos.......

 

Nagyon jó, így el lehet érni valamit, amit a fejedbe vettél. Csinálni és csinálni kell, gyakorolni. Én is néha úgy kelek fel, hogy ropog a bal térdem meg a derkam is. De ha előtte (a felkelés előtt) már egy kicsit rezgek magamnak az ágyon, akkor jobb a helyzet már az első lépéseknél......

 

Az évekkel jók a meglátásáid. Én is kb így gondolom. Az emberben ott van mélyen, hogy csak ennyi. Ezt belül elfogadják és kijelentik, hogy itt már nincs mit tenni. Pedig lehet van mit tenni, csak tenni kell - és aztán a test igyekszik a maga módján alkalmazkodni. Én például még jó pár évet tervezek focizni, annak ellenére, hogy rengeteg ott a sérülés...... A múlt héten is az egyik srác olyan szerencsétlenül esett el az akasztás (nem direkt) után, hogy eltörött a keze a csukló felett........ Brrr....... S nekem is a jobb bokám, meg a jobb kéz két ujja egy kicsit vastagabb a kelleténél még mindig (melyeket nem is olyan rég szedtem össze)....

Előzmény: Semmisem (657)
Semmisem Creative Commons License 2012.05.09 0 0 657

Szeritnem van ráció abban is, h helyből dobod, dehogy futva több mint 11 méterrel menne nagyob abban biztos vagyok! amire edzeni kellene, h birja a tested a lecövekelést, azt a hirtelen megmerevedést, h a váll,törzs és karok átközölhessék az erőt a gerelybe, és akkor ott van még h csak egy nagyon kis "ablakon" lehet eldobni h jól szálljon. h felüljön a szélre. talán ha 5 foknyi az az ablak.

 

Na majd várom h mikr ejutsz szerintem lenyomod a szlovák csúcsot! és nem kicsivel!

 

Mindennap megdolgozok érte, teszek érte viszgálom hol egyensúlyozhatom továbbra jobbra  aműködést. edzem az inakat, nyujtom és erősitem. A csípővel is babrálok, találtam pl egy érdekességet, haránt terpeszben törzsforditást végzek , levegőt kifújva a hátul lévő láb irányába... nos ezzel az eljárássla aze ste elmozdult részeket (mert valahogy féloldalasan alhatok) vissza tudom tenni a helyére, ropog is rendesen, mint a géppuska, viszont utána laza is lesz mindenm pár perc mulva... érdekes dolog.

 

120.. 140...200 elgondolkoztam, h ha a mágneses terünket oylan sok midnen befoylűásolja és a mágneses terünk nyilván a testünket is csavarja huzza, ereszti, akkor pl ha úgy gondolkodom, h az öregség badarság, és társadalmi hipnózis, elfelejtem h nekem 70 évesen meg kéne halni, akkor úgy állok oda mától fogva midnen napnak, mint eddig, teljes erővel. Talán nem is lesz vége az életnek. Ki tudja megmondanni? Ha midnenki be nevelve van a 60, 70 év... Például az ember kezdetén lehet h 200 évig élt, de elkezdett hibázni, az utánzo emberek átvesznek midnent, ők is hibáztak, egyre többet... hamarabb is kezdtek meghalni, és egy idő után normálisnak vették a 190 évet majd 180at majd 120at, stb... van benne valami nem?

Előzmény: ghepard (655)
ghepard Creative Commons License 2012.05.09 0 0 656

A tempód nagyon jó olyan kis pihenőkkel. Most tervezed, hogy fogsz futogatni? Vagy csak úgy szórakozásból? Én mondjuk szórakozásból, de ha mondjuk megdobom valaha a szlovák csúcsot, akkor lehet be is iratkozom valamilyen veterán versenyre, mert az a csúcs már 20 éves...........

Előzmény: Semmisem (654)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!