Őszintén köszönöm Nektek,hogy gondoltatok:)Rengeteg szeretet sugárzik a soraitokból:)Hálásan köszönöm:)
Bocsánat,hogy egész nap nam jöttem fel a fórumra,de süttem-főztem,pakolgattam:)Sok-sok vendégem volt!!:)
Tegnap délután hatalmas meglepetés ért!A testvéremék elhozták Nekem a keresztszüleimet Szolnokról!!!!!!!!Kislányok!!Nagyon sírtam az örömtől!!!!!!!!:):)Zokogtam!!!Annyira örültem:):):):)
Fantasztikus volt!!!!
Hozok Nektek egy kis finomságot és itókát!!!Egészségetekre!!!!:)KÖSZÖNÖM:)
Múlt héten a lányomnál a padlásra felrakott ruhás zsákokat néztük át,Dávidnak kerestünk cuccokat Geritől elrakott ruhák között-többek közt.
A mellénykéket anno én kötöttem Gerinek(nem is emlékeztem rá),a csíkosat Hajnusnak horgoltam,a bordó mellényt és a kardigánt vagy 12 éve a lányomnak.Most visszajöttek hozzám.
A sárga gru sapit a gyerekek kérték,a fehér-piros mintás pulcsinak az ujját toldottam meg.
Most a 2.gru sapit kötöm,de gondolom,amint meglátja Dávid,mutatni fogja az ujjával,hogy nekem is,nekem is-mint a baglyos párnáknál tette.Viszem is a fonalat,ha kér,akkor meghorgolom neki.Holnaptól náluk leszek vasárnapig.
Mindenkinek szép hetet kívánok,várom majd a képes beszámolót a csütörtöki taliról-gondolatban ott leszek.
Jól vagyok megvagyok, mint mindenkinek rengeteg dolgom van.
Mivel el voltam utazva sok bepotolni valóm van és elnézést sokat kell vissza olvasnom.
Ha minden igaz csütörtökön megpróbálok ott lenni, gondolom a régi helyünkön fogunk találkozni. Addig is mindenkinek egy nagyon szép napot és egy nagy ölelést .
Ez az Marika. Csak itt kerek, mint egy paradicsom és mondom, ez a legjobb fogyasztása - legalábbis nekem. A héja ehetlenül kemény (minden formájában), viszont fagyasztás és felengedés után kiforditható és kicsócsálható a belseje.
Sziasztok, valóban ez a neve, ejtsd kaki datolyaszílva..... és már lehetett egy párszor kapni a Pennyben, és nálunk már volt a zöldségesben is, mindig úgy veszek egy pár darabot, ha van, hogy még nem elég érett, mert ha megérik itthon, akkor is nagyon finom, ha meg érett, akkor azonnal ehető.... nekem sárga dinnyére emlékeztető íze van...... köszönöm Pipőkém, nagyon-nagyon szeretem….. és bírta is a gyomrom, nem égett tőle….. köszi
Évikém, örülök, hogy jöttél kicsit, annak viszont nem, hogy még mindig nem vagy teljesen gyógyult. Remélem, hogy fogsz hamarosan, és bővebben írni! Jobbulást kívánok!
Terikém, igen, találok mindig valamit, hogy ne unatkozzak!!! Még időm nem volt hozzáfognom, mert hogy nincs gépünk, állandó jövés menés..... no meg 3 napja vagy én megyek, vagy a lányomék mennek, s a kicsi marad, úgyhogy szabadidőm nyista, most meg nem is 4-kor, hanem fél 7-kor ébredtem.