Keresés

Részletes keresés

kicsicsilla Creative Commons License 2007.09.24 0 0 40
Sziasztok! Mivel ide lettem küldve... :)

Elmesélek egy esetet, ami tavasszal, azt hiszem, májusban történt. Uszodába jártam, egyfajta csoportos "tornára", nagyon élveztük, jó volt a csapat. Maga a foglalkozás kereken egy óráig tartott, plusz az oda- és visszaút kb. 20 perc, öltözéssel együtt olyan két órás elfoglaltságot jelentett heti kétszer.

Egyik alkalommal munkából hazarohanva arra volt csak időm, hogy felkapjam az összekészített cuccom, és rohantam (gyalog!) az usziba. Már a munkahelyen is kellett valamennyire pisilnem, de különösebben nem foglalkoztam vele. Tudjátok, ez az a fázis, amikor még nem folyamatosan kapsz jelzést az ingerről, ergo nem kellemetlen, csak olyan 5-10 percenként jut eszedbe, hogy hamarosan majd illene egy vécét keresni... Nos, eléggé siettem, így a munkahelyen és itthon is elmaradt a dolog, és mikor elindultam, már eléggé kellett (10-es skálát szoktatok használni, olyan 4-5-re tenném). Gyalog tettem meg a 20 percet, a késés miatt szinte futottam, ebben persze némileg akadályozott a pisilési inger, így elég érdekesen nézhettem ki gyors gyaloglásban, kissé összeszorított combokkal. :)))

Odaértem az usziba, gyors öltözés (illetve vetkőzés, mivel az egyrészes fürdőruhát már otthon magamra kaptam), hát még éppen idejében érkeztem, a többiek már a vízben voltak, így gyorsan a vécé felé vettem az irányt, hogy megszabaduljak a terhemtől, mivel nem akartam teljes egy óráig ugrálni a vízben teli hólyaggal... Pechemre összefutottam egy ismerősömmel, aki belekezdett egy sztoriba (állást kapott, de ez most mindegy), gondoltam, meghallgatom gyorsan pisilés előtt. Olyan 5-6-os volt az inger, még annyira nem kellett szorítani, és aki nem figyelt tüzetesebben, észre sem vette, hogy bármi bajom is van :))) Szóval álldogáltam, gyűrögettem a törülközőmet, és hallgattam az ismerős beszámolóját. Addig-addig, hogy a pisilésre szánt két percem bőven letelt, és elhangzott a kezdést jelentő sípszó!!! Ijedten a vécé felé indultam, ahol is azt láttam, hogy mindkét fülke foglalt, pluszban még hárman álltak sorba... Gyors mérlegelés, és éppen akkor úgy éreztem, kissé alábbhagyott az inger, szóval lemondtam a vécézésről... Irány a víz!!

Ajaj, hát amint a vízbe merültem, éreztem, hogy ezt nem lett volna szabad... Nekem vízparton pl. mindig gyakrabban kell pisilnem, a víz valahogy ilyen hatással van rám... Csobogás, pancsolás, és valahogy telik a hólyag (ti hogy vagytok ezzel?!). Szóval elkezdődött az óra, én meg egy idő után egyre rosszabbul éreztem magam. Még éppen nem fájt a hasam, szóval jól voltam, legalábbis a körülményekhez képest. Csak éppen irtóra kellett más pisilnem. :) "Szárazföldön", normális körülmények között nem sokat tépelődtem volna, szaladtam volna a vécére... Na de óra volt, és a "tanár" nem nézte volna jó szemmel a kirohangálást, az meg a másik, hogy eléggé szégyenlős vagyok (suliból se mertem soha kikéredzkedni óráról, inkább tartogattam a végsőkig). Szóval maradt a "szenvedés", és igyekeztem úgy mozogni, fordulni, csinálni a gyakorlatokat, hogy senki ne vegyen észre semmit. Terhem persze egyre csak kikívánkozott belőlem, így egy-egy feladatnál, ami a csoport részéről csapkodásból, lögybölésből állt, hát szóval.... eléggé oda kellett figyelnem. :))) Azt hiszem, ekkor már elértem a 7-es szintet, néha-néha észrevétlenül kénytelen voltam odanyúlni, ezzel is segítve a visszatartást... Juj, még soha nem pisiltem medencébe, és ezúttal sem állt szándékomban, de amikor nagy nehezen eltelt háromnegyed óra, és még mindig hátra volt 15 perc, azt hittem, végem. Már csak ímmel-ámmal mozogtam, és egyre többször nyúltam magamhoz, próbálva észrevétlen maradni... Az egyik gyakorlatnál a már említett ismerősöm mellé kerültem, akinek odasúgtam, hogy "mindjárt bepisilek, már akkor is nagyon kellett, mikor elkezdtük...", ő persze ezen gonosz módon kicsit mulatott, és elkezdte mellettem fröcskölni a vizet, hogy még rosszabbul érezzem magam... Ekkor már tényleg kínlódtam, de szerencsére nem lett baj, véget ért az óra, következett a bérletezés, majd futás öltözni.

Uszodás élményeimnek mindig része a hosszú sorok a vécénél... Most is szinte mindenkinek az első útja ide vezetett. Nem voltam elég gyors (persze, kiszállni a medencéből csordultig telt hólyaggal külön művészet volt...), így már jópáran sorakoztak a vécénél, mire odaértem.... Az arckifejezésekből ítélve nem csak nekem kellett nagyon. :)))) Mivel írtam már, hogy nagyon izgat a tartogatás, élvezettel nézegettem a többieket, miközben én is majdnem bepisiltem.... Aztán láttam, milyen lassan halad a sor, és egy merész húzással úgy döntöttem, azért is kibírom hazáig!!! Ha már eddig ment... Kis kínzás. :))))) Szóval rohantam az öltözőbe, fürdőruci le, törölköző.... És ekkor vettem észre, hogy a bugyi bizony otthon maradt a nagy rohanásban.... Egy percre lemerevedtem, hogy úristen, most mi lesz, aztán elfordultam, és remélve, hogy senki se lát, felhúztam a passzos farmeromat, mintha mi se történt volna... Na ettől aztán teljesen kész voltam ismét, iszonyúan kellett pisilnem, és még bugyi sem volt rajtam... Csak a kedvenc farmerom... (Kicsit fel is izgultam a helyzettől). Az inger ekkor olyan 8-as volt, a hasfájás is elkezdődött, de úgy döntöttem, nem keresek vécét (visszamenni már nem lehetett felöltözve). 20 percet kellett még kibírnom, annyi a hazaút. Sötét volt már, én nagyokat sóhajtva, nagyon-nagyon összeszorított combokkal igyekeztem haza. Egy-egy saroknál megálltam és le kellett hajolnom, annyira nem bírtam már tartani. Kis regenerálódás után kiegyenesedtem, és újra elindultam. A farmer bevágott a puncimba, ez jó is volt, mert "segített" tartani a terhemet (legalábbis tudat alatt egy gátat éreztem ott lent ettől), másrészt picit rossz, mert izgatott is.... Együtt a két érzés most kicsit sok volt... A lift csigalassan mászott fel a legfelsőre, ahol lakom, egyedül utaztam benne, nagyon erősen szorítottam a kezemmel a lábam közét, nehogy baj legyen.... Juj, nagyon-nagyon-nagyon kellett. Szerintem még 10 perc, és végem lett volna... Hazaérve berobbantam a fürdőszobába, lerántottam a farmert, és az első cseppek is már a vécében landoltak... :))) Hú, nem mértem, hány másodpercig csurgattam, de nagyon sokáig. Iszonyú jól esett... El tudjátok képzelni? :)))) Utána szerintem masztiztam is egyet az ágyon, mert szerencsére senki nem volt itthon.

Hát, ez volt az én kis történetem. :)
oldman2 Creative Commons License 2007.09.24 0 0 39
 Figyelek...
oldman2 Creative Commons License 2007.09.24 0 0 38

 Meg kell mondanom, nagyon tetszett a kis  "baleseted"!

 

 Egyéb hozzáfűzni valóm nincs, mert Te magad is remekül kielemezted a történteket.

 

 A legnehezebb műfajt, a nyilvános bepisilést próbáltad ki, és nem is önszántadból. Azt még az igazi rajongók is csak félénken merik kipróbálni, eldugott helyeken, többszörösen bebiztosítva lebukás ellen... Természetes, hogy megalázó volt számodra, ráadásul olyan partner nélkül, aki fel tudta volna oldani a helyzetet.

 

 Azt a 20 métert sajnálom. Ha kapun belül, lebukásmentes helyen csurog be, talán más lenne a mondandód végkövetkeztetése.

 

 

Előzmény: zoldborso (37)


zoldborso Creative Commons License 2007.09.24 0 0 37
Csak akkor csináltam ilyesmit, ha szex előtt nem kellett annyira pisilni, hogy különösen erősen kellett volna tartogatni, csak éppenhogy volt egy kis vizelési ingerem. Úgyhogy egyszerűen csak nem mentem el a wc-re és kész. Nem féltem attól, hogy bepisilnék, és az aktus közben az enyhe inger el is múlt, helyette viszont isteni jó volt. Nehéz lenne leírni, hogy milyen.

Gyanítottam, hogy az nem izgalmas, ha egy nő megaláztatásként éli meg az ilyesmit.

Velem szerencsére nem fordult még elő, hogy mások előtt ilyen kínos helyzetbe kerüljek -- csak éppen a kapunk előtt kb. 20 méterrel nem volt már tovább...
Amikor még lett volna módon elmenni pisilni a nap folyamán, akkor azt hittem, hogy lesz még később is, aztán meg úgy alakult, hogy nem volt elérhető wc a közelemben, aztán hazafelé elmehettem volna egy forgalmas csomópont nyilvános wc-jébe, de nagyon utálom az ilyen helyeket, úgyhogy inkább azzal hitegettem magam, hogy hazáig már kibírom (negyedórára voltam otthonról).
De nem volt senki tanúja a kellemetlen helyzetemnek, mert nem valami forgalmas helyen lakom, és szerencsére egy szomszéd sem tűnt fel a színen.
Nekem viszont elég pocsék volt így is, egyrészt hülyéztem magam rendesen, hogy nem mentem el mégis a pályaudvaron pisilni, másrészt meg borzasztó kellemetlen, ahogy ráhül az emberre a pisis nadrág.
Az az érzés viszont, hogy kész, nem bírom tovább tartani, megadom magam, és érzem, ahogy elönt a meleg folyadék, az tényleg nagyon furcsa volt. Erre mondom, hogy azt hiszem, értem, hogy mit szerettek ebben. MIndenesetre én nem szerettem meg "eléggé" az élményt, meg kell mondanom.
Előzmény: Alfrédi (33)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.24 0 0 36
Drága Mriya!
Épp csak megláttam, hogy válaszoltál. Nagyon sajnálom, hogy beteg vagy, és jobbulást kivánok!
Majd este elmondom velem mi történt.
Szia!
Előzmény: Törölt nick (35)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.24 0 0 34
Szia Kedves Mriya!

Elmondom a verseny eredményemet.
- Illetve mégse... - Előbb mondd el Te!
Mert ugye Te versenyeztél, igaz? :))))
Nem csak én egyedül.....
:))))
Szia!
Előzmény: Törölt nick (25)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.23 0 0 33
Szia Zöldborsó!

Örülök a kérdésednek!
- Tudod nálam ebben a dologban különválik a fantázia és a valóság.
Gyerekkorom óta szivesen fantáziálok olyasmiről, hogy egy nőnek nagyon kell pisilnie, de ő sehogy sem talál erre alkalmas helyet, míg a végén bepisil. Szorítja, próbálja visszatartani, keresztbe teszi a lábát és igen: szenved, láthatóan szenved. Ez fontos részlet, ettől válik élethűvé, hihetővé és izgalmassá a történet. Így válik olyanná, ahogy az a valóságban is megtörténne.
Különböző történeteket találtam ki, ahol egy nőnek (lehetőleg komoly nőnek pl: tanárnő, orvosnő, ismert személyiség stb, mert így még izgibb) sehogy sincs lehetősége, hogy wc-re menjen. Fantáziáimban egyszer a lift állt meg két emelet között, másszor meg a metró akadt el az alagútban, esetleg egy távolsági busz rekedt az autópályai dugóban. Természetesen én mindig jelen voltam és a háttérből figyeltem az esemányeket. Ezek mind fantáziaképek voltak.
Ha ezzel szemben az a kérdés, hogy kívánnám-e egy nőnek azt, hogy buszon a dugóban szenvedjen attól, hogy alig bírja visszatartani, vagy esetleg sokak szeme láttára be is pisil, akkor a válaszom az, hogy nem. Mások szenvedése árán már engem sem hozna ez úgy lázba.
Megint más a helyzet akkor, ha pl egy nő utólag könnyedén, netán humorosan, a részleteket kibeszélve vagy elpanaszolva? idézi fel újra a bepisilése történetét. (Tényleg, miért nincs egy olyan topic, ahol a nők az ilyesmit egymás között megbeszélik? Ők mindent meg szoktak egymással beszélni.) Az ilyen "élménybeszámolókat" nagyon szívesem hallanám. A Tiédet is meghallgatnám. :)

...még egy darabig, ugyanis van egy új barátnőm, akivel nagyon szeretjük egymást, és amennyiben őt elszomoritják a fórumos csevegéseim, akkor abbahagyom az itteni működésemet.

"Van az érzésben valami gyötrelmesen élvezetes"??? - De hogyan? - Szex előtt tartogatod, miáltal össze kell szorítani, és ez pörget fel? De szex előtt még elmész? Vagy nekivágsz így a szexnek, kockáztatva? Lesz ami lesz?
Erre pedig én lennék kiváncsi.

Szia Zöldborsó!
Előzmény: zoldborso (32)
zoldborso Creative Commons License 2007.09.22 0 0 32
Persze volt már ilyen, és mint mondottam, azt is tudom, hogy van az érzésben valami gyötrelmesen élvezetes, amivel a szexet is fel lehet dobni.
Sőt, még olyan is volt, hogy bepisiltem. De az nem volt élvezetes számomra, ezért nem traktállak benneteket vele.
Vagy számotokra (számodra?) az is élvezetes, ha egy nő úgy pisil be, hogy közben semmi örömet nem lel benne, hanem egyszerűen csak megalázónak érzi a helyzetet?
Erre kiváncsi lennék!
Előzmény: Alfrédi (31)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.22 0 0 31
Kedves Zöldborsó!

Megértem, ha Téged ez a versengés nem annyira érdekel, hogy indulj rajta. Nincs semmi baj!
Ha tudom, hogy csak olvasgatsz minket, én annak is örülök.
De a fórumban az is a jó, hogy mikor gondolsz egyet, irhatsz is bele valamit.
Versengésből csak kevés embernek jut eszébe a pisilést visszatartani.
De bárkivel megeshet, hogy vissza kell tartania, mert nincs ideje, lehetősége, hogy azonnal pisilni menjen.
Ugye ismerős a szitu???? :) Gondolom megesett már Veled is olyan, hogy....

Egy ilyen esetet elmesélhetnél, ha csak röviden is. Örülnék neki! :))

Szia!
Előzmény: zoldborso (29)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.22 0 0 30
Szia Kedves Mriya!

Mondtam már, hogy benevezek a holnapi versenyre? Mindkét kategóriában. Megpróbálom összehangolni a kettőt.
Ugye Te is nevezel, és remélem mások is, hogy ne legyek egyedül?!

Majd várlak!
Szia!
Előzmény: Törölt nick (25)
zoldborso Creative Commons License 2007.09.20 0 0 29
Mit írjak, Kedves Alfrédi?
Én nem fogok benevezni a remek kis vetélkedőtökre, ki kell, hogy ábrándítsalak. Érteni vélem, hogy mi a jó ebben, de mégsem izgat eléggé ahhoz, hogy ezzel szórakoztassam magam. Mondjuk úgy: vannak jobb ötleteim is a magam szórakoztatására.
Én legfeljebb olvasgatlak néha benneteket. Nekem már az is bőven megteszi ebből a műfajból.
Felebaráti szeretettel üdvözöllek!
Előzmény: Alfrédi (28)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.20 0 0 28
Nyúgi! A hólyagsérv nem ettől lesz, hanem kötőszöveti gyengeségtől. Írj még! :)
Előzmény: zoldborso (24)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.20 0 0 27
Van összefüggés, csak fordítva: A prosztata bántalmak okoznak vizelési zavarokat. :)
Előzmény: Bigmac777 (23)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.20 0 0 26
Mriya, a versenyfelhívásaid egyre jobbak!
Én mind a két kategóriában is neveznék, de reggel meg is mérni, meg el sem menni az egyszerre nem megy. Azt hiszem, hogy inkább visszatartom és majd a végén mérem meg. :)))
Előzmény: Törölt nick (25)
zoldborso Creative Commons License 2007.09.14 0 0 24
Nyilvánvalóan nem egészséges. Hólyagsérvet is okozhat, ha jól tudom.

De ez nem a hosszú egészséges élet titka topic, ugye jól sejtem?
Előzmény: Bigmac777 (23)
Bigmac777 Creative Commons License 2007.09.14 0 0 23
Azt hallottam, hogy a visszatartás prosztataproblémákhoz vezethet! Nem gond ez? Amúgy pisiszexben, egymás szájba, vagy levizelésében nagyon jó, ha már az utolsó pillanatban vagy alig bírod előkapni a sliccből a kukidat, és már jön is a pisi...:)
cselekvés Creative Commons License 2007.09.13 0 0 21
Amúgy a szándékos viszatartás legtöbbször egy lüktető erotikus érzés. Nekem egy idő után a farkam is feláll miatta. Mriyának igaza van: kétesélyes, mivel könnyen eljuthat odáig, hogy muszáj a nadrágomba eresztenem... de előtte is emlékeztet az orgazmus előtti pillanatokra (most is kell)
cselekvés Creative Commons License 2007.09.13 0 0 20
Mriya újabb csodás 5lete.......
cselekvés Creative Commons License 2007.09.13 0 0 19
Mriya újabb konstruktív 5lete......
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.13 0 0 18
Ma is tartogatni kellett a pisilést. Vidékről jöttem haza este, és reggel óta nem voltam. A hazaérkezéskor, az ajtónyitás után pár csepp becsúrgott, de a katasztrófát éppen sikerült elkerülnöm.
zoldborso Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17
Lány. Vagy inkább: asszony.
Előzmény: Bigmac777 (7)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.12 0 0 16
Az arányok!!!! Az igen. Csak egyetérteni tudok. :))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (15)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.11 0 0 14
Nagyon izgalmas vagy, tudod!? - Pont olyan lány vagy akiről mindig is álmodtam! (És rajtam kívül is még egy páran)
Nagy ötlet volt ez a holding on! Remélem itt (is) fogunk majd sokat találkozni. :)
Te már biztosan tudod rólam, hogy én is szeretem tartogatni a pisit, mert ez valahogy egy nagyon érdekes, kellemes érzés számomra. Ugyanakkor izgat az is, ha valaki másnak, (persze csak, ha lánynak) kell pisilni, de erre nincs lehetősége, ezért kénytelen tartogatni jó sokáig. - Sőt, még annál is tovább. :)

Téged is érdekel az, ha valaki más kerül olyan helyzetbe, hogy vissza kell tartania a végsőkig?
- Ha esetleg igen, arra az esetre elmesélem, hogy mi történt velem péntek este.
Rólam tudni kell, hogy egész napom rohanás és semmire nincs időm... - Sokszor még wc-re menni se.
De Te talán már ismersz annyira és tudod, hogy én ezt egyáltalán bánom. Sőt, egyenesen élvezem. Van, hogy direkt keresem magamnak a bajt, és sokat iszom, hogy minél jobban kelljen.
Pénteken nem kerestem a bajt, mégis majdnem bajba kerültem.
Már délután kellett volna pisilnem, de nem lehetett, és akkor kivételesen nem is voltam visszatartós hangulatomban, úgyhogy még el is mentem volna ha tényleg lehetett volna.
Emlékszem 7-után már nagyon kellett, de még mindenképpen fel kellett adnom egy nagyon sürgős levelet, amit csak 8-ig lehet. Még messze voltam a postától, mikor az autóm rángatni kezdett, majd megállt. Sosem csinált még ilyet. Volt tippem, hogy mi lehetett az oka, de mikor felnyitottam a motorháztetőt és kerestem a hibát, olyan erős pisilési inger jött rám, hogy táncolni kezdtem az autó előtt. Rájöttem, hogy nincs idő itt vacakolni, menni kell! WC itt nincs, a posta viszont bezár, és oda is kell érni gyalog, meg a papírokat is megírni, úgyhogy jobb lesz, ha megyek. A hideg idő, meg a lenge öltözék tovább növelte az ingert, és mikor végre odaéretem a postára, a sorállás közben újabb diszkrét tánc leckétt vettem.
Mikor végeztem, vissza bandukoltam az autóhoz, mert rájöttem, hogy a lakáskulcsot a kesztyűtartóban hagytam. Ott próbálkoztam még egy inditózással, és találtam még egy értesítőt is, amivel még vissza kellett mennem a postára. Már majdnem bezárt, és volt ott is egy kis sorbanállás.Vettem még egy buszjegyet, hogy haza jussak villamossal.
Kint a villamosra várni kellett, plusz még a hideg is meg tette hatását, de valahogy mégis ekkor kezdtem élvezni a dolgot. Erősen kellett már szorítani, a villamos meg csak nem jött. 15 perc után láttam meg a villamos egy lámpáját. Beállt a megállóba, és már alig bírtam felszállni, úgy kellett. Leültem, amitől majdnem szétrepedt a hólyagom, mert a nadrág úgy megnyomta. Mivel a villamoson nem volt senki, így kigomboltam, hogy ne szorítson annyira. Gondolkoztam, ki fogom-e bírni a hátralévő 10-15 percet?.. Mikor nagy sokára megérkeztem a megállómhoz, a felállás pillanatában becsurrant egy kicsi. Pedig tiszta erőből szorítottam. Majd leszálláskor megint egy kicsi annak ellenére, hogy olyan óvatosan lépegettem le, mint egy vénember. Mikor a villamos elindult, a zebránál várni kellett a zöldre. Nem sikerült visszagombolnom a nadrágomat, miközben elindultam, így csak fogtam, hogy le ne essen. 150 méterem lehetett hátra a lépcsőházig, de úgy éreztem alig haladok, miközben megint becsurrant pár csepp. A kulccsal még bajlódtam, és láttam éppen most jön le a lépcsőn a nagydumás szomszéd. Szerencsére sietett ő is.. Majd még egy zár.... Láb kulcsól, izom szorít, de újabb csuri mégis. Juuúj!! Még 10 mp-et bírjak ki!! Aztán behetoltam, és a legkönnyebb megoldást választva, keveset melléspriccelve a kézmosócsapba pisiltem. SSSSSSSSSSS. - 95 másodpercig hallottam ezt a hangot. Megmértem.
Az megkönnyebbüléssel járó élvezet iszonyú nagy volt.
De tartogatni is legalább olyan jó volt.

És a történetem milyen volt? - Tetszett Mriya????
Vagyis tetszik Neked az, mikor valaki más is tartogatja? - Ez nagyon-nagyon érdekel!

Szia!
Előzmény: Törölt nick (13)
Kanis Creative Commons License 2007.09.11 0 0 11

Nézd meg ezt a két linket: mindkettő, amiről írsz. Egyébként a publikus mai címemre írhatsz, ha levelezni támad a témáról kedved!

 

Pisiszex, ... 

 

Bepisilés
Előzmény: Törölt nick (-)
oldman42 Creative Commons License 2007.09.10 0 0 10
 Helló, Mriya! Hajnali 01-kor voltam utoljára pisilni... Még pár percig bírom... Dobogóközelbe kerültem már? ( Bár most a wc felé araszolok...:-)  )
faszamar Creative Commons License 2007.09.10 0 0 9
Nálam ez pont fordított. Ha vizelni kell, egyszerűen nem tudok elélvezni /szeretkezés közben/. Viszont, ha sokáig visszatartom, és maszurbálok, és az élvezés pillanatában tudok vizelni is, az leírhatatlan! :-)
Előzmény: zoldborso (5)
Bigmac777 Creative Commons License 2007.09.09 0 0 7
Fiú vagy, vagy lány?
Előzmény: zoldborso (5)
ereik Creative Commons License 2007.09.08 0 0 6
Nekem visszatartás nélkül, izgalmi állapotban, fantáziálás eredményeként combok összeszorításával is megtörténik mindaz, amit Myra leír, hogy miért nem tudom, de néha nagyon jóleső megkönnyebbülést okoz az a testemben szétáradó lüktetés.
zoldborso Creative Commons License 2007.09.08 0 0 5
Én sosem csináltam ezt ilyen "nagyban", de egy időben megfigyeltem és kihasználtam, hogy ha volt egy kis vizelési ingerem szeretkezés előtt, de nem mentem ki a wc-re, akkor sokkal nagyobbat élveztem.
Előzmény: Törölt nick (-)
socr Creative Commons License 2007.09.08 0 0 4

Nem annyira jó érzés. Görcsös szúrás az alhasban.

 

Azt hiszem Te különleges eset vagy.:)

Előzmény: Törölt nick (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!