2005-ben voltam a HOI-n, de komolyan mondom, az kutyafüle sincs egy igazi versenyhez, vagy egy nagyobb show-hoz képest! Bár ilyen nagyobb show-n csak 1 db-on voltam 2005-ben a Christmas on Ice-on, ahol Yagu is ott volt, az nagyon jó volt:)))
Igen, élőben tényleg jobb:) Mondjuk sztárokat még nem láttam korizni, de HOI-n már voltam, és még így is nagy élmény volt, hogy senkit nem ismertem, meg nem ugráltak 3-kat, meg 4-ket:)
Élőben azért jobb a kori! Sokkal többet látsz, mint tévéből. Néha szerintem egyszerűen élvezhetettlenek a közvetítések (és van amikor ez nem csak a kommentátor hibája:(() Eddig azért bevállt neki Zaiganov, remélem, az Eb-n is hasonló formát nyújt majd Andrei, csak legyen legalább 5. és láthatjuk majd a gála progiját is. Bár megegyeztem egy lengyel lánnyal, hogy Brian fog nyerni és Andrei dobogón lesz, szóval, ez már le van zsírozva, majd tudatosítom ezt a többi indulóban is, nehogy elfeledkezzenek róla:DDDDDD
Na hát, én is letöltöttem, de egy hangot sem tudok ororszul, úgyhogy csak néztem, hogy örülnek, meg milyen szépen mosolyognak:) Azátn ideültettem a géphez anyut, elvégre tanult valaha elvileg.... És erre kötőszavakon kívül semmit sem értett jóformán:( Valami olyasmit mondott, hogy Andrei sok munkát emlegetett többször is, meg azt, hogy "ma" :) bocsi...
Jajj, azt már én is nagyon várom, hogy élőbe lássam megint korizni(bár ugye jobb, ha ezen a téren csöndben maradok...)!!!! de még sokat kell alduni:(((
Letöltöttem az interjút, csak ugye oroszul nem tudok, de annyit megint értettem (fene azt a fantasztikus orosz tudásomat:DDD), hogy valakinek nagyon köszön valamit és Elena többször mondja rá, hogy nagyon ügyes volt. Ezek többször is elhangoztak az interjúba, remélem, majd valaki lefordítja:)
Hú, nálam az a gond, hogy gyerekkoromba név szerint nem nagyon jegyeztem meg a korisokat, csak úgy, hogy jajj de szépen korizik a nénik meg a bácsi, bár így a net segítségével visszanézve néhány programot pl. Torvill-Dean pár is nagyon tetszett:) A komolyabb szerelemet a sport iránt, nekem egyértelműen Yagudin nyitotta meg. Ő volt az első versenyző, akinek a nevét megjegyeztem, bár Ilia Kulik-ot nagyon kedveltem, de hogy komolyabban belemásszak az egészbe, azt Yagudin hozta elő nálam. Andrei-ről először egy Yagu interjúban olvastam még valamikor 2003-ba, de akkor azt se tudtam még, hogy ki az a srác. Aztán, amikor kiderült, hogy mennek Bratislava-ra a JGP-re, akkor sikerült 1 videót letöltenem róla. Azon azért annyira nem nyerte meg a tetszésemet, elsőre (ez a 2003-as orosz bajnokság szabadja volt)! Aztán az Eb előtt már alig vártam, hogy ezt a kis srácot élőben láthassam korizni, amikor már biztossá vált, hogy Yagu tuti nem fog jönni. Ősszel voltak mindenféle pletyik, aztán bejelentette hivatalosan is, hogy visszavonult. Nálam 2003 végére tehető ez az Andrei-t nagyon megkedveltem fázis, mondjuk, a tető pontja, amikor már úgy éreztem, hogy nincs menekvés affelől, hogy imádjam, amit csinál, az 2004-es EB-re tehető. Annyira megfogott ott, amit csinált, hogy futott egy szinte hibátlan kvalit, utána 1 pocsék rövidet és aztuán egy fantasztikus szabadot. És közbe meg láttad, hogy egy tök félénk kis srác, aki meg se mer szólalni, meg úristen valaki nehogy észrevegyen:)))
Hát, a koriról már a 94-es olimpiáról is van pár emlékem: Baiul-hattyú, meg Platovék rockija, aztán némi fekete folt, és 98-tól teljes "fertőzés":) Jagut is azóta szeretem:)
1999 óta pedig nagyon-nagyon-nagyon:)Szerintem nagyon jót tett neki Tarasova. Andreire szerintem csak kb. 2004 óta emlékszem,nagyon szimpi volt már akkor, de az az év elég koriszegény volt nekem, a 2005-ös EB óta viszont már teljes mértékben rajongom őt is:)
Ez a beleképzelés dolog már nálam is megvolt, még anno 2004-ben az itthoni EB-n korrektül szinte mindenkiben Andrei-t láttam. Aztán persze legnagyobb pechemre, csak a 2. olyan edzésen jelent meg, amit én is láthattam. Akkor azért kárpótolva lettünk!:))) Egyébként mióta szereted a korit? Alexei-t és Andrei-t?
Jaj, de cuki, bár szerintem itt talán már picit idősebb. Ilyesmi képeket már én is láttam róla, annyira helyes volt már akkor is:) Mondom, már mindenkibe őt képzelem bele:)))
Igen, a középső szőkés srác az Andrei:) Yagu teljesen más milyen volt kisgyereknek, mint az a vörös ott Andrei előtt. Na, ez kb. akkori kép lehet Yagu-ról:
Az orosz bajnokságon általában a rövidjét szokta előadni, legalább is, ahányszor eddig ott volt, mindig azt adta elő. Biztos lesz neki gála progija, mert kötelező valami egyedi programmal elő állni a gálán a nagyobb nemzetközi versenyeken. A képen a másik 2 srácot nem ismerem, nem volt odaírva a nevük, mikor lementettem...
A másik meg esetleg lehetne Jagu végül is, csak olyan furi a haja:) Mintha vörös lenne:) Ő az? Vagy csak annyira szeretem, hogy már mindenkibe beleképzelem?:)
Istenem, hát a hejes kisfiúkból mindig helyes felnőttek lesznek?
Na is itt ki kicsoda?Most már végképp elvesztettem a fonalat, mrg a szemem se a legjobb...:(
Én is megnéztem végre a kűrjét, nekem picit fáradtnak tűnt végig, vagy lehet, hogy még a térde miatt. Amúgy persze fantasztikusan futott, és annyira jó volt látni, hogy így örültek(én Vodorezovát és Tarasovát is nagyon kedvelem). És ugye Andrei nyilatkozta, hogy ez a győzelem biztos erőt ad neki Varsóra is, úgyhogy most már tényleg alig várom a jövő hét utáni hét szerdát!:)))
Egyébként van Andreinek gálaprogija, csak most adta elő a rövidet, vagy a műtét miatt nem is csináltak neki idén? Remélem az eb gálán ott lesz,bármit is ad elő:)))