Ha bemész pisilni lehet hánynod is kell azonnal! Tehát előre ne igyál és egyél a medve bőrére abból az egyheti hideg élelemből amit vinni kell magaddal a várakoztatási időre :)
Lehet azóta van takarítónő az AAA-nál aki megnézi a WC-t is néha!
Vagy esetleg nem f***ssa össze magát egy ügyfél az boldogságtól, mert olyan sokat ajánlottak az autóért akkor talán tiszta lehet :)
De inkább kerüld az Álnok Álántás Áutókereskedőket :)
Ha az autód piaci értéke, 1,2 millió, de te beéred 5-600 ezerrel, akkor menj nyugodtan, lesz bót belőle. Ezzel együtt, valóban gondoskodj hideg élelemről és egy sátor sem jöhet rosszul.
ha amúgy sem tudsz egyebet csinálni aznap, és az eladandó autóba is szeretnél gyűjteni még kilométert, azt is hideg motorral padlógázon, akkor érdemes.
Eladni nem fogod, de legalább tudni fogod hogy az itt leírtak nem kitalált történetek.
Ha véletlenül elmész, egy dologra figyelj már az elején: semmilyen papírt ne adj ki a kezedből (forgalmi, ilyesmi).
És ha tényleg el akarod adni, légy türelmes, sokáig fog tartani. Vigyél vizet, meg valami harapnivalót, ne csinálj programot aznap délutánra, akkor sem ha délelőtt mész. Készülj fel rá hogy órákig fogsz ott ülni, és senki rád sem bagózik (persze ha lelépsz egyből hivogatni fognak), valamivel foglald el magad. Az alkut olyan 6-650 körül fogják kezdeni, de néhány telefon a "prágai központba" és lesz abból 1M feletti is (ha tényleg olyan az autó), ne hagyd magad megzavarni az irreálisan alacsony árakkal. Viszont van egy csomó rejtett költség, amikről lejjebb olvashatsz, és neked kell fizetni. Ezeket tisztázd még az elején, és számold bele.
Vigyél előre kinyomtatott adásvételit, ha az övék amit az orrod alá tesznek lényegesen különbözik, akkor told az orruk alá a tiedet. Ha nem felel meg nekik (amit mindenki más is használ), hagyd ott őket. Bár elég kicsi az esélye hogy eddig eljutsz...
Miután elég sok autó van náluk, nyilván sokaknak sikerült már ott eladni. Csak jobban jársz ha mindezekre felkészülsz, akkor nem tudnak kizökkenteni a megkérdőjelezhető stratégiájukkal...
Olvasom a cifrábbnál-cifrább történeteket... El szeretném adni az autómat, megtaláltam a neten az AAA autó honlapját. Volt egy olyan fül, hogy online értékbecslés... Beírtam mindent, kívánt árnak 1,200,000-at. Felhívott egy tájszólású nő, akivel egyeztettük az egyéb kérdéseket, majd kollégájával való egyeztetés után mondta, hogy a kért ár megtekintés után jó is lehet. Megbeszéltük, hogy amint lesz időm elvinni oda a kocsit, hívom őket időpont egyeztetés végett. Erre vasárnap délután 3kor hívnak, hogy nem jelentem meg a megbeszélt időpontban... Aztán még hívtak párszor. Szerintetek érdemes akár egy próbát tennem, hogy elvigyem a kocsit? Illetve sikertelen üzlet esetén, bevizsgálási díjat kérnek-e?
Látom, hogy igen sokan hozzászóltak már a híres AAA autókereskedéssel kapcsolatban.
Sajnos, mint olvasgattam, én is belesétáltam az ő kis csapdájukba. Budaörsön üzemelt még a kereskedés, bementünk, és részletre vettünk egy Daewoo Matizt. Ki lehetett próbálni az autót (bár akkor már eléggé hangos volt a váltó) de azt mondták, hogy ezeknek az autóknak ilyen a váltóhangja.
Örültünk amikor végre elvihettük a kereskedésből. Igen ám, de a szerződés szerint TÖRÉSMENTES, rejtett hibái nincsenek, minden egyéb dolgot leírtak. Olyanokat is amik számunka érthetetlennek tűntek.
Kb 100 km út után megadta magát a vezérműszíj. Csere. Majd amikor a váltó sem volt hajlandó úgy működni ahogy azt én akartam, eszembe jutott, hogy szervízgarancia van rajta 3 hónap. Szuper, beleférek az időbe bőven. Gyors telefon, ami azt jelenti ,hogy kb fél napig hívogattam a megadott telefonszámot, mire sikerült valakivel beszélnem. Igaz, hogy budaörsi telepről vettük az autót, de vigyük a fótiba, mert ott van a szervíz. Gyorsan autóba pattantunk, le is vittük. Újabb bökkenő. Váltócserés az autó (még jó, hogy van garancia!) Elküldtek, hogy menjünk vissza amikor telefonálnak. Eltelt egy hónap, majd amikor már a 3 hónap vége felé jártunk, megint rájuk kellett telefonálni, kicsit agresszív hangnemben. Már a vezérigazgatóval akartam beszélni, hogy átvernek, amikor érdekes módon másnap reggel vihetem az autómat. Annyira "rendesek" voltak, hogy leszállították az megjavított autómat budaörsre, mondván, hogy megcsinálták. Igen ám de kipróbálási lehetőség nem volt. Szinte semmit sem csináltak a váltóval, ugyan úgy recsegett mint előtte. Harmadikból másodikba nem lehetett erőltetés nélkül betenni.
Ennyit a garanciáról. Ugye már a 3. hónap garanciából kifutottam, reklamálni már nem tudtam senkinek sem. Jött a fekete leves. Műszaki. Kisebb javítások kellettek a műszakira való felkészítés miatt. Kiderült, hogy az autó hátulja totál össze volt törve, amit persze sérülésmentesen adtak el. DE! Ekkor már az AAA autókereskedés kiköltözött egyik pillanatról a másikra. Jogutódról meg nem gondoskodtak. Olyan kis apróságról már nem is beszélnék ,hogy kitört a jobb oldali első kerekem, szintén pár hónap garancia lejárata után, és természetesen motor csere is megtörtént.
Mindezt 870000Ft-ért.
Én csak NEGATÍV véleményt tudok írni, és mondani bárkinek erről a kereskedésről, mert nem megbízhatók, átverik, megkárosítják az ügyfeleket. Aki pedig még ezek után is náluk szeretnének autót vásárolni megérdemli.
Amennyiben az embernek/cégnek tisztességesek a szándékai ez a reklám kiválóan oda tudja vonzani a fogyasztókat magához mert azt sugallja, hogy nála valóban bevizsgált, minőségi termékek vannak áruba bocsájtva. Az AAA Autónál ez koránt sem igaz, csak hamis illúzió, az általad is leírt marketing fogás. Átlag fogyasztóként vagy csak paraszti ésszel nem vagy köteles úgy gondolkodni, hogy hol kell keresnem az apróbetűs részt, hol lehet a buktató. Ahogy reklámoznak, úgy kell a feltételeket is biztosítaniuk. Éppen emiatt ebben az esetben törvényileg megfogható és szankcionálható a viselkedésük, mert megtévesztenek. Használtautónál sajnos nem minden esetben tudsz szavatosságot, garanciát érvényesíteni ezt be kell látnunk. Ezt tudatosan és nagyon, nagyon következetesen ez a cég ki is használja. Tisztességes autófelvásárlást reklámoz országos rádióban, kérdések nélküli 7 napos cserét országos napilapokban, bevizsgált, minőségi autókat hirdet számtalan fórumon, hiába vagyunk itt több százan akik cáfolni tudunk szinte mindent, de ez a cég sajnos továbbra is él és virul. Egy külföldön kitapasztalt és bejáratott pszichológiai, kereskedelmi rendszert alkalmaznak itt is. A felvásárlásnál egy szűk, sötét szobában sanyargatott és kiszolgáltatott érzést keltenek a hozzájuk betérő eladókban. Várakoztatják őket, hogy puhuljanak és minél olcsóbban hagyják ott az autóikat, mert szinte menekülnének már abból a szituációból, környezetből. Autó eladásnál pedig lehazudják neked a csillagos eget is, impozáns, világos eladótérben próbálnak ösztönözni, bizalmat ébreszteni benned, hogy náluk vásárolj. Garanciális ügyekben pedig következetesen elutasítanak mindent de mindent az égvilágon. Nem vállalnak felelősséget semmiért, bár nem ezt kommunikálják. Hitegetnek de érdemben semmibe vesznek. Sajnos beválik ez a taktika mert gondoljunk csak bele, hogy mégis mennyien viszik bíróságra, GVH-ra az ügyüket?! Az emberek úgyis lenyelik. Azt a pár ügyet meg a cég tudja lenyelni vagy pedig olyan soká elhúzni az igazságszolgáltatás(?) bugyraiban, hogy a végére azon kevesekből is lemorzsolódnak páran, akik időt és pénzt áldoztak, hogy nemcsak vélt de valós igazuknak is eredményt szerezzenek. Összességében sajnos jól jön ki a cég abból amit csinál. Legfeljebb kisebb vágásokat ejthetünk rajtuk de azt szerintem kötelességünk megtenni. Az első GVH vagy bírósági büntetés nem lehet túl nagy falat nekik, no de egy második, harmadik vagy tizedik, már visszaesőként hatványozott büntetést és terhet hozna magával. Hátha ekkor változtatnának a működésükön vagy elhúznának a búsba. Nem szabad annyiban hagyni és mindenbe bele kell kapaszkodnunk, úgy ahogy ők is teszik azt a kiskapuk kijátszásával.
Ez a hétnapos csere olyan mint ha most veszel azonnal egy terméket akkor kettőt sőt hármat kapsz! Sőt még mellé egy használhatatlan más kütyüt, és harmadik kütyüt is. Telemarketinges fogás, hogy érezd úgy jól jártál legyen bizalmad. aki így hirdet mindd egy csapatban játszik :)
Nem érdekel. Csak a kérdések nélküli 7 napos csere érdekel. Csak olyanoktól akik vásároltak náluk és élni akartak ezzel a jogukkal, ám megtagadták tőlük. Ezekből is csak azok az esetek, ahol írásos ergo- bizonyítható módon becsapott emberek nem tudták kicserélni az autójukat, holott azt hirdették, hogy kérdések nélkül megtehetik. Úgy hirdették, hogy semmi csillagozott apróbetűs hivatkozás nem volt a reklám mellett, alatt fölött bárhol.. Csak ilyenek írjanak, ugyanis a GVH csak ezt vizsgálja!
""" de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a reklamációjával kapcsolatban""""
Na elmehettek ti a jó büdös.............k..................a....................ba!
Ha már ennyire naprakészen olvassátok ezt a topicot, legalább egy minimális színten lehetnétek gerincesebbek. Nem is értem, mijaf....ért nem rugdosnak titeket haza a picsába. Van ebben az országban éppen elég gerinctelen, átbaszós, lehúzós, tolvaj, nem hiányzik még igegenből is pár hasonló. Vagy ennyire elmeroggyantak vagytok, hogy azt gondoljátok, ha valaki végig olvassa ezt a rengeteg beírást, te meg megjelensz egy átlátszó kétsorossal, azzal minden el van sikálva?
Kérem, hogy aki az AAA Autónál vásárolt gépkocsijával az általuk reklámozott 7 napos cserét kívánta érvényesíteni de elutasították, jelentkezzen az aaa7naposcsere@gmail.com email címen.
A Gazdasági Versenyhivatalnál szeretnénk benyújtani minél több panaszos esetet, hogy lássák milyen sokakat tévesztettek meg a reklámjaikkal és mennyi emberrel bántak tisztességtelenül.
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akiknek írásos bizonyítékuk van arról, hogy igényelték a cserét de visszautasították azt. (pl.: reklamációs jegyzőkönyv)Szóbeli dolgokkal nem megyünk semmire a Hivatalnál, csak a dokumentált esetek kerülnek kivizsgálás alá!
Itt a lehetőség, hogy SOK-SOK millió Ft. büntetést és országos lejáratást kapjon az AAA Autó, fogjunk össze!!
Elnézését kérjük a kellemetlenségért, amit önnek okoztunk. Sajnos az Ön által leírt informaciók alapján konkrétan nem tudunk választ adni a problémára, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a reklamációjával kapcsolatban az info@aaaauto.hu e-mail címünkön, illetve személyesen a fóti telephelyünkön. Kérem forduljon hozzánk bizalommal.
December óta küzdök én is a szemétláda fóti kereskedéssel, mert csúnyán átvertek; de ezúttal rossz lóra tettek. Az Rtl klubbal forgattam többször is, ezért szervezek egy leleplező filmet, amiben akár több károsultnak is lehet alkalma nyilatkozni, hogy legalább több embert már ne tudjanak csőbe húzni.
Ha valaki szeretné megosztani az országgal a sztoriját, 8-10 sorban írja le nekem és elérhetőséggel együtt küldje el az eisenrot@gmail.com-ra.
3 hónapja próbálom békésen, kultúremberhez méltó módon megoldani a dolgot, de egyszerűen nem hagyták. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
A "bevont" forgalmit viszonylag egyszerű módszerrel vissza lehet szerezni. Telefont kézbe venni, hangosan és látványosan 107-et tárcsázni, hogy elvették és kérésre sem! adják vissza a kupecek. Biztos hogy hamar előkerül. Szép szóból az ezek úgysem értenek...
"""Vagyis csak a hülyéket lehet csőbe húzni de azokat mindenhol és mindennel."""
Mielőtt még valaki leharapná a fejem, kicsit korrigálok a véleményemen.
Vannak emberek, akik gondolkodás terén és neuronjaik számát illetően korlátozott mennyiséggel rendelkeznek. Őket nem hülyézni kellett volna, hanem sajnálni.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy aki nem hülye azt nem lehet csőbe húzni. Vagyis csak a hülyéket lehet csőbe húzni de azokat mindenhol és mindennel.
Én is jártam az AAA-nál. Nem adtam oda az autómat fél áron, hiába próbáltak fárasztani a hátsó irodában. Ráadásul cserébe adtam volna, de mikor kiderült, hogy az én hibátlan autómért, értékének a felét adták volna, az ő autójukban pedig kapásból 5 hibát találtam, aminek a javítása kb 300 ezerben fájt volna és azt mondták rá, hogy az bizony tökéletes, egyenesen kiröhögtem őket és felálltam. Közöltem velük, ha nem lettek volna ilyen gerinctelenek, elvittem volna a kinézett autót kp-ért úgy, hogy az enyémet nem kell beszámolniuk, de most már baszhatják az üzletet.
A baj ott kezdődik, hogy privát emberek mennek oda. Könnyebben lehet őket manipulálni, mint egy minden hájjal megkent neppert! Nem hallott róla, azt hiszi így megy. Aki meg idekerül annak meg túl késő már mert átesett a Ánok Álantás Áutókeredők játékán, Ákik Ányukájukat Átverik két forintért simán :) Ugyanúgy mint én is, aki azután került ide, hogy megjárta a Fóti telepet. Én nem ajánlom senkinek. Ha az autó új, szinte, elsőgazdás, sérülésmentes, szervízkönyves, akkor is töredékével próbálkoznak, mint ami a valós piaci értéke. Ajánlom mindenkinek a Használtautót, hirdesse meg és elkel az autó előbb utóbb. Biztosan vannak ennek is buktatói, enyém rövid idő alatt elkelt, második vagy harmadik telefonálóból lett a vásárló és elvitte a kocsit.
A mi ügyünk náluk sajnos, eredmény nélkül lezárulni látszik, szóval mostanában fogom megtenni a bejelentést a hatóságoknak. Egyébként az egyik látogatásunk alkalmával, amikor mondtuk, hogy Magyarországon létezik olyan felügyeleti szerv, aki a mi jogainkat képviseli, csak az volt a válasz, hogy az értékesítési vezető, Magyar Lóránt meghúzta a vállát, és közölte, hogy most volt náluk kint a fogyasztóvédelem, és mindent rendben talált. Ami nem lehet - már csak az én helyzetemből fakadóan sem - igaz.
Az AAA autóház csak egyik szemétségéről szól a cikk, rengeteg más, törvénytelen dolgot is megengednek maguknak. A mi ügyünket is hamarosan, nevekkel együtt, nyilvánosságra hozom, és ha csak egy ember elolvassa, és nem megy be hozzájuk, már megérte. Kihasználják az embert, hazudnak folyamatosan, és nem reagálnak a vásárlók könyvébe tett bejegyzésre sem, a panaszkezelési ügymenetükben egy pontot sem találtam, ami jogilag rendben lenne. Ha kifizetted a vételárat, hirtelen elérhetetlenek lesznek, válaszra sem méltatnak. Ja, és a mi kocsinkat behorpasztották, amikor természetesen teljesen jogtalanul beszedett ellenértékért, takarították. Ugyanis van egy pár extra szolgáltatásuk, amit mindenképpen meg kell fizetned, nem dönthetsz úgy, hogy köszönöd szépen, de te ezeket nem kéred. ÉS még erre a panaszbejelentésre sem reagálnak semmit. Ez csak egy kis szelet abból, amit tapasztaltunk náluk, mikor megvásároltuk a kocsinkat.