Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Az Intersp*rban árultak/nak(?) 2000 Ft-ér egy menyezetre felcsavarozható biciklitartót. Látta valaki? Vélemények? Mióta megvan a szép új bicaj, már nem merem a pincébe se zárni... Keresem a helyét otthon. Köszi.
Ja a cukrászdákról annyit,hogy azért tegnap is sikerült egyet meglátogatnunk a Rómain,hihi :)
Egyébként mikor hazaértem a közös képviselő megcsodálta a bringám és csak úgy mellékesen megkérdezte,hogy tudom-e hogy két napja három bringát vittek el a házból ! Hát,meghűlt bennem a vér ! Láttam őket minden nap az ajtó előtti körfolyosón a korláthoz láncolták ki a tulajdonosok. A közvetlen szomszédomban egy szép kis KTM monti volt még meg is csodáltam,majd feltünt,hogy már két napja nem látom....most már tudom,miért :( Őrület egyébként,hogy egy bekamerázott körfolyosós házba bemerészkednek a tolvajok!
Hú de rég nem jártam itt! A mi kis 7-Cukrászda-túránk nagyon jól sikerült és tényleg végig is látogattunk hét cukit útközben. Nem volt semmi a társaság: a végén már mindenki rosszul volt és egyetlen vágya valami sós volt - ami persze nem volt senkinél, mert felzabáltuk szerény készleteinket. Kínunkon a Római-part sem segíthetett, ott ugyanis vagy be voltak zárva a sósságot kínálo helyek, vagy ki voltak fogyva! Tipikus kelet-eu-i vendéglátás!
Szerintem az is lesz,bár a csapatból nem én vagyok az édesszájú :) Én egy egy kiadós bringázás vagy túra után jobban értékelek egy korsó habzó barnasört :)
Jaj Te szegény... Gondolom utána felolvasztottad magad egy jó meleg fürdővel :) Most hétvégén is TT ? Én kipróbálom magam egy tájbringa versenyen :) Talán megtetszik... Annyira rossz nem lehet,bringa,erdő,térkép...mi kellhet még?
no én meg elmentem a Téry-re. beneveztem az 50re, majd gyorsan beláttam hogy ez nem annyira jó buli szakadó esőben, és 20nál visszafordultam és Nagykovácsiig visszaszaladtuk yoyoval. így 35km lett a vége, totál szétáztam, a villamoson már remegett a lábam úgy fáztam
Szia, sajna már csak multidőben,de tekertünk sokat,volt egy 70 km-es terepezés a Pilisben pénteken,csütörtökön gyalogtúráztunk,szombat pihi és a sebek nyalogatása,vasárnap pedig futottam 10 km-t a 3H-n:) A többiek szombaton is tekertek a Börzsönyben. És Te?
nem mondod komolyan hogy 7 cukrászdában voltatok... az akkor egy nagyon jó túra lehetett :)) legközelebb így mondd hogy "7 cuki túra", ne úgy hogy elmegyünk tekerni egy kicsit a hegyekbe :)
Mi persze cukrászdáztunk mások helyett is " 7 cuki túra " volt a menet neve :) Érintettük mindegyiket és ettünk is jó sok finomságot! Én csak kettőben kostolgattam,a többiben csak szimatoltam és nézelődtem,ja meg kávéztam :)