Nem mondanám karcsúnak. Inkább úgy fogalmaznék, hogy kibaszottul kurva karcsú. Tudtam, hogy nem leszünk 120an, de erre nem számítottam. Hogy miért van ez? Több ok is lehetséges, nem részletezném. Egy dolog volt nekem furcsa, hogy az alapszakaszbeli és a mostani emberek között az átfedés 30% körül volt kb. Ezt nem értem igazán, hogy miért van, mindegy is.
A 40 ember szurkolt, amennyire tudott, nyílván nem lehettünk egy súlycsoportban.
De...
Azért amióta Szolnokra járok, talán ez volt a leggyengébb produkciótok. Nem tudom, hogy ennyire nem hoz lázba már bennetek egy előre lefutott magyar bajnoki döntő vagy a saját csapatotokkal nem tudtok azonosuolni, de az igazi hangulta akkor volt, amikor elmentetek 20szal. Sőt, tovább megyek, az első meccsen klasszisokkal jobbak voltatok szerintem, mitn mennyiségben, mint a bogyesz által emlegetett minőségben is.
Csütörtökön persze jöhettek fiesztázni, a csapatotok erőssége és a bírói hármas is megfelelő alap ehhez.
De igen, én azt hittem, leszünk talán nyolcvan - százan, ez tényleg elég kevés volt. Ez persze nem azoknak a hibája akik elmentek. Hangerő ügyileg szerintem nem voltunk szarok , bár én nagyon közel álltam magamhoz, szóval szubjektiv :)
Amúgy gratulállok a győzelmetekhez, megérdemelt volt, kár , hogy a bírók ilyen balfaszok voltak, anélkül is nyertetek volna.
Pedig szívesen mennék! Bár már évek óta nem fociztam, előtte viszont egész jól ment nekem. De csak hobbi szinten szerettem, bár többször is hívtak kispályás focihoz, a tétre menő meccseket kerültem, mert nem szerettem volna kemény rúgásokat kapni.