Keresés

Részletes keresés

KelemenGy Creative Commons License 2006.09.18 0 0 701
Jórég írtam már ide...

Farore:

Érdemes volna nem két mondatnyi szövegből következtetéseket levonni...
Hallgasd meg vagy olvasd el az egészet, aztán majd utána lelkesedj ennyire. Megjegyzem, kíváncsi lennék, hogy pl. a Fideszből akármelyik jóember hajlandó lenne-e egy ilyen szövegrészletet felvállalni, vagy inkább azonnal az kiabálnák, hogy hamisítvány...
Arra viszont nem lennék kíváncsi, hogy az a brigád mit bírna kezdeni ugyanezzel a helyzettel.

Az a legszebb, hogy most mindenki azt kiabálja, hogy azonnal mondjon le, de azt még senki se mondta meg, hogy ugyan mégis mi az, amit jobban/máshogy kéne csinálni, és hogy ki az, aki normálisan képes az országot irányítani. Merthogy Orbán nem, az már kiderült párszor.
Előzmény: Farore (694)
Lemmus Creative Commons License 2006.09.17 0 0 700

Előbb hallgasd meg az egész szöveget, azután lelkesedj.

http://blog.amoba.hu/blog-3.php?oid=Tc145d815a1773790c5ebf1a638f1e97

Előzmény: Farore (699)
Farore Creative Commons License 2006.09.17 0 0 699
Ez a patkányosoknak szóló topic, ahol bármiről lehetbeszélgetni! Miért lenne épp a politika tabu téma? Nem kell elolvasni, ha nem érdekel.
Előzmény: Lemmus (695)
yasha Creative Commons License 2006.09.17 0 0 698

Nem celoztal, hanem elkuldted csendben maradva "jatszani a patkanyaival". Van kulonbseg. Pl. meg is lehetett volna kerni, hogy inkabb hagyja a politikat, epp eleg mediaforrasbol kapjuk nagy ivben nap mint nap.

Sz'al fokent a stilussal van bajom, meg azzal, hogy eddig nem jartal ebben a topicban (patkanyosban is csak 6 hozzaszolassal), most meg rendreutasitgatsz itt masokat. Szoval ovatosabban...

Yasha

Előzmény: Lemmus (697)
Lemmus Creative Commons License 2006.09.17 0 0 697
Arra céloztam, hogy nem kellene a politikát minden oldalra becsempészni, mint pld. egy patkányos off topicba , Dorinesz pedig remélem tanult abból, amit a takarmányozásal kapcsolatban annakidején megbeszéltünk.
Előzmény: yasha (696)
yasha Creative Commons License 2006.09.17 0 0 696

Heee, ez patkanyosok _off-topicja_, ergo itt barmirol lehet beszelni!

Hogy jossz ahhoz, hogy igy leugatod Farore-t? De ahogy latom korabban mar Dorinesszel is megtetted a patkanyos topicban. Lehet el kellene gondolkozni azon, hogy kinek is kene csendben maradnia...

Yasha

Előzmény: Lemmus (695)
Lemmus Creative Commons License 2006.09.17 0 0 695
Ez más topic ! Jobb lett volna, ha csendben maradsz, hogy jön ez ide !? Játszadozz a patkányaiddal, a politikát hagyd a felnőttekre.
Előzmény: Farore (694)
Farore Creative Commons License 2006.09.17 0 0 694

Emberek!!! Végre!!! =DDDDDDD

El se hiszem! =D

Gyurcsány beismerte, hogy elszúrták az országot! Hogy nem csináltak semmit, amit felmutathatnának! Hogy csődbe juttatták és még ők se képzelték hogy ilyen rossz lesz a helyzet!

HírTV-n már 2× leadták a vágatlan felvételt, sztem még többször fogják...

És hamarosan netre is kirakják!

Érdemes meghallgatni... =)))))))))

yasha Creative Commons License 2006.09.17 0 0 693
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.16 0 0 692

Hál istennek, nem szokott oda elbújni, csak nagyon ritkán. Sőt, egyáltalán elbújni is ritkán szokott, szóval nem nagyon kell kihalászni sehonnan. A vihartól nagyon fél, egyenesen retteg, akkor is úgy el bír bújni, hogy meg se találtuk a múltkor, tüzijáték szintén halál, meg mindenféle durrogás, akkor is futva menekül, de nem tudom hova, mert egyszer-kétszer még megtaláltam, aztán mint ahogy te is említetted talált magának egy olyan helyet, ahol aztán meg se találtuk, és azóta se tudom, hogy hol volt. Szóval hál istennek nem szokott olyan nagyon elvonulni, és ha szólok neki, akkor rendszerint előjön, kivéve ha rosszul van, vagy ha fél. Szóval ha csak úgy szimplán elvonul, és szólok neki, akkor előjön, de ha fél vagy rosszul van, akkor az istennek sem, akárhogy kiáltozom rekedtre magam.

Remélem, hogy azért a személyisége nem fog megváltozni!! Mármint ugyanennyire lükepék marad, mint amennyire most. Aszonta Gráf, hogy ha ivartalanítják őket, akkor olyan játékosak maradnak, mint előtte, sőt, bújósabbak is lesznek. Persze nem mindegyik, de remélem, hogy Bercike ide tartozik. Az se ártana, ha felszedne egy-két kilot.

Előzmény: Crazyworld (691)
Crazyworld Creative Commons License 2006.09.16 0 0 691

Örülök, hogy Nálatok is rutin szerűen ment a dolog, és minden rendben van.

Hajrá, Bercike! Tessék minél hamarabb felépülni, és tovább idegesíteni a családot! :P

Egyébként majd figyeljed, kíváncsi vagyok, mennyire fog változni a személyisége. Az én Micim anno nagyon elidegenedett tőlem, fele annyira sem kereste a társaságomat, mint előtte. Pedig az a cica olyan volt, mint egy kutya! Még "Ül!"ni is tudott! :D Komolyan, megtanult jónéhány kutyáknak való vezényszót.

"Oda már elbújt egyszer, akkor, amikor nagyon rosszul volt. Úgy látszik, ha rosszul van, akkor mindig oda bújik, most már ezt megjegyezzük, ez hasznos lehet."

Igen, ezt érdemes! :) A macskák ösztönösen elbandukolnak egy rejtett helyre meghalni, ez egy igen hülye szokásuk! :) És ugyebár a lakásban tartott cica (aki nem jár ki) mit találjon megfelelő helynek? Hát a legsötétebb, leghozzáférhetetlenebbet. Így nálatok ez most a kanapé mögött. De azért nem kell mindig kikergetni onnan, mert egyszercsakészrevesz majd egy oilyan helyet, ahonnan nem tudjátok kipiszkálni, és akkor lesz ám káromkodás! :) Szal inkább hagyjátok, had bújjon el, úgyis tudjátok, hol kell keresni, és csak akkor kapjátok elő onnan, ha tényleg kell. Szerintem... :)

Előzmény: Dorinesz (690)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.16 0 0 690

Köszönjük szépen az együttérző szavaitokat. ~:c))

A sebét tegnap nagyon nyalta, de csak azért, mert ráfújtak Gráfék egy ugyanolyan aluminiumos izét, mint amit Pihének is fújtak, és azt akrta lenyalogatni, úgy néztem sikerült is neki. Tegnap nagyon kába volt, de egyfolytában menni akart, alig tudtam visszafogni. Csináltam neki egy dobozt, hogy majd abban pihizik nyugodtan, kényelmesen, de az nem volt jó neki, ott vergődött, hogy ő ki akar menni. Le kellett fognom. Aztán amikor már olyan erőszakosan és olyan nagy erővel próbált szabadulni, hogy engem is meglepett, azt gondoltam, jól van, hagy menjen. Persze járni nem tudott, csak dülöngélt, mint aki berúgott. Én a nyomában, nehogy összezúzza magát. Meglepően jól boldogult, nem esett el. Gondoltam, király, most már ehetek, mert egész nap nem ettem semmit, nehogy rosszul legyek az idegességtől. Erre fel a macska eltűnt, de kb. fél másodperc alatt. Mire hátrafordultam, már sehol nem volt. Na akkor még kereshettem is, hogy hol van, szegény családtagjaimmal nekiálltam veszekedni, hogy nem igaz, hogy senki nem látta merre ment a macsek, aztán öcsém benézett a kanapé mögé, hát ott volt. Oda én is benéztem, de úgy látszik szar a szemem, mert nem vettem észre. Fekete macskát egy fénytelen helyen nehéz észrevenni. Oda már elbújt egyszer, akkor, amikor nagyon rosszul volt. Úgy látszik, ha rosszul van, akkor mindig oda bújik, most már ezt megjegyezzük, ez hasznos lehet. Aztán bevittem a szobába, és magunkra zártam az ajtót, nem volt kedvem keresgélni a macskát, meg aztán azt akartam, hogy szem előtt legyen, mert még nagyon friss volt a műtét. Erre bebújt az ágyneműtartómba. Gondoltam, jól van, ott legalább nem töröd össze magad, és még nyugton is vagy. Amikor kicsit összeszedte magát, fel akart jönni az ágyra, de segíteni kellett neki, mert a hátsó lábai még mindig nem üzemeltek valami jól. Attól kezdve olyan szorosan fúrta magát mellém, hogy megmozdulni nem bírtam, ha arrébb mentem, jött utánam. Egy kicsit féltem, hogy mi lesz éjszaka, össze fogom lapítani, de este megelégedett azzal is, hogy hol a vádlimon, hol pedig a hasamon feküdt, attól függően, milyen pozitúróban aludtam. Annyira édes volt! ~:c)) Ma meg jól rám ijesztett. Meg akartam nézni a hasát, hogy milyen, nem nyalogatta-e szét este, vagy valami, óvatosan ekezdtem az egyik lábát felemelni, hogy ne okozzak neki fájdalmat, erre meg elkezdett valami sírontúli baljós hangon nyirvorászni, és jól belém karmolt, ami azért furcsa, mert nekem mindent megenged, még azt is, hogy megcsócsáljam a fülét. (Persze csak játékból.) Aztán meg úgy nézett rám, ahogy soha nem szokott, egészen megijedtem. Biztos nagyon fáj neki, úh most már hozzá se érek, persze nem bírom ki, hogy valamilyen módon ki ne nyílvánítsam a szeretetemet, ezért puszit szokott kapni a feje búbjára, meg a hátát megsimizem, de éppen hogy csak hozzáérek. Remélem, hogy hamarosan már nem fog jáni neki, és rendbe jön. Szépen eszik, de olyan beesett a horpasza, most még jobban, hogy lenyírták a hasáról a szőrt, meg egyébként se volt egy hú de kövér makka. Tök sovány volt eddig is, dehát mit csináljak, nem evett semmit szinte, enni meg nem tudok helyette. De most már fel fog szedni magára pár kilót, mert ivartalanítás után megjön az étvágyuk is a doki szerint.

Na itt tartunk ma, bocsi, hogy ilyen hosszú voltam! ~:c))

Előzmény: Crazyworld (689)
Crazyworld Creative Commons License 2006.09.16 0 0 689

Nah, de jó! :) Ügyesek vagytok!

Ha idekeveredsz, írj, hogy mi a helyzet!! :) Piszkálja a sebét?

Előzmény: Dorinesz (687)
Cateye_ Creative Commons License 2006.09.16 0 0 688
Ezt örömmel hallom :) Mielőbbi gyógyulást kívánok Bercikének! :)
Előzmény: Dorinesz (687)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.15 0 0 687
Na túl vagyunk a műtétet. Szerencsére minden oké. Köszönjük, aki szorított értünk. Most megyek pátyolgatni a beteget. ~:c))
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.14 0 0 686

~:-DD Ne szégyeld magad. Végül is, ha nincs kedved, nem olvasod és slussz passz. Csak Hami miatt mondtam. Jól írtam?

Előzmény: horec (685)
horec Creative Commons License 2006.09.14 0 0 685
Vagy egy hónapja nem olvastam bele (horecke most lesüti szemét és szégyelli magát), de asszem 3 napi hideg élelemmel neki ülök, jesszus mennyit írtál! De amit kellet, megláttam, és köszi ;-)
Előzmény: Dorinesz (683)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.14 0 0 684
Na igen, utólag már én is tudtam, hogy jobb helyeken ez így megy. Többek közt ezért se mentem arra a helyre többet vissza. Maradok Gráféknál, ők mindenre gondolnak. Én eddig csak a tévében láttam, hogy kennek oda trutyit nekik, hogy ne száradjon ki. Sőt a tévében azt is láttam, hogy emberi műtéteknél is leragasztják a szemet. Persze nem mindenhol, de a reality valami orvosos műsorában így műtötték az ipsét.
Előzmény: Crazyworld (682)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.14 0 0 683

Még egyelőre nincs semmi konkrétum, a macskás topikról az egyik fószer ismeretségén keresztül lenne gép, de most épp nincs olyan, amilyet kinéztem, viszont a lóvé már meglenne rá. Most várni kell, amíg kapnak olyan gépet. De ha tényleg tudja azt, amit ígértek, akkor az nagyon kircsi lesz! Legalább is arra, amire nekem kell, arra tökéletes.

Akkor majd megpróbálok mesire jönni este, de lehet, hogy már megint bealszom. Szal ha nem lennék, akkor bocsi... ~:c)) Bár jó lenne már két szót beszélni.

Nézd meg a blogom! (Ha eddig nem tetted volna meg. ~:c)))

Előzmény: horec (681)
Crazyworld Creative Commons License 2006.09.14 0 0 682
Általában kennek a szemükbe valami krémet, amitől nem szárad ki. Mély altatásban többnyire nyitott szemmel alszanak! macskánál eddig nekem nem volt egyszer sem szükségem műkönnyre, vagy bármi ilyesmire, mert mindig kentek bele nekik ilyen trutyit. Valszeg Bercike is fog kapni.
Előzmény: Dorinesz (679)
horec Creative Commons License 2006.09.14 0 0 681

Reggel utazunk, úgy tervezem 5-6 között indulunk, akkor még forgalom sincs, holnap ilyenkorra már a hegycsúcson szeretnék lenni :-) Legutóbb is a határtól Poprádig 2 1/2 óra alatt lekavartam, annyira szuper utak vannak, élvezet náluk vezetni.

Persze, leszek este MSN-en, nálam nem nagy ügy a pakolás. Annyit utazunk, hogy álmomból felzavarva negyed óra alatt összepakolok egy hétre való cuccot négyünknek! És most csak ketten megyünk... ;-)

Jaj de jó, hogy meg lesz végre a géped! Mikor üzemeled be?

Előzmény: Dorinesz (680)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.14 0 0 680
Arra akartam kilukadni, hogy ma még otthon vagy-e, mert szívesen beszéltem volna veled mesin. Monnyuk már tegnap is eszembe jutott, csak túl fáradt voltam hozzá. Meg a nagyszobai gépen nem egy leányálom mesizni. Most már hamarosan lesz nekem is SAJÁT számítógépem, és akkor beindul a nagyüzem. ~:c)) De ha most hétvégén utaztok, akkor csomizni fogsz már ma nem? Ergo mesire se jössz... De azért meghallgatom a válaszodat, és nem döntöm el helyetted, hogy mit fogsz csinálni. ~;c))
Előzmény: Dorinesz (679)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.14 0 0 679
De rendi vagy, köszi, de valszeg amúgy se lenne rá szükség. Remélem, hogy hamar feléled, vagy ha nem, akkor valszeg úgyis csukott szemmel aludna (mármint remélem), vagy ha ez sem, akkor a biztonság kedvéért megkérdezem a dokit, hogy van-e valami szemcseppük, amit elvihetek, vagy nem is kell. Majd kűdök akkor sms-t. Mikó mentek Tátrázni? ~:c))
Előzmény: horec (678)
horec Creative Commons License 2006.09.14 0 0 678
F-t injekcióval altatták, a patikat ott nem szokták gázzal. A szemét bekenték valamivel, de én otthon csöpiztem plusszban neki. Így is kicsit kiszáradt a szaruhártyája, de 2 nap alatt tökéletesen rendbe jött. Még meg van otthon a műkönny, de sajna holnap elutazunk, oda adtam volna Neked ha előbb szóba kerül :-S  Humalac-A a szemcsepp neve, 650 körül van az ára. 4 napig nem leszek netközelben (hurrá Magas-Tátra!:-D )de majd küldj egy susmust ha túl vagytok a beavatkozáson!
Előzmény: Dorinesz (677)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.14 0 0 677
Szutyi is annyit aludt anno! Sőt, én azt hittem, hogy fel se fog ébredni! De aztán felébredt. És én még csak nem is csöpiztem a szemébe, hogy ne száradjon ki, mert a doki nem mondta (ez nem Gráf volt), és énnekem meg még soha nem műtötték semmiféle állatkámat, nem tudtam, hogy kellene. Jól ki is száradt szegénynek. De F-t injekcióval altatták nem? Merthogy Gráfék gázzal altatnak. Pihe műtétje alkalmából megkérdeztem tőlük. És ha jól vagyok értesült, akkor a gázból hamarabb magukhoz térnek. Pihe azon ügyködött mire érte mentem, hogy leszedje a fejéről a tölcsért, pedig nem sokkal azelőtt műtötték. Na mindegy, felőlem aludhat majd órákig, csak ébredjen fel, mert ettől parázok a legjobban (mint Pihe műtétjekor is).
Előzmény: horec (676)
horec Creative Commons License 2006.09.14 0 0 676

Így legyen! Bár halkan megjegyzem, Füstlim 13 (!) órát aludt a műtétet követően, én azt hittem mire érte megyünk, már ébredezik.  Elég rémisztő látvány volt, ahogy nyitott szemmel szunyált...Képzelheted, hajnali 3-ig cserélgettük 2 óránként alatta a melegítő termo zselét, tudod az kék izé. Jó, mondjuk ő nem macska, biztos jobban megviselte az altatás.

Előzmény: Dorinesz (674)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.14 0 0 675
Aszongyák Gráfék, hogy nem tesznek rá gallért, mert 10 cicából 9 nem piszkálja a sebét. Csak nehogy ő legyen a tizedik! Mindegy, majd meglátjuk. Már két hete ezen stresszelem magam, még egy hét, és szanatóriumba kerülök...
Előzmény: Crazyworld (670)
Dorinesz Creative Commons License 2006.09.14 0 0 674
Köszönöm, én is egyfolytában nyugtatom magam. Valszeg úgy fog történni az eset, hogy leadom a macskát, (közben mint ahogy te is említetted, az infarktus súrolja a vállamat), megműtik, minden oké, közben szétizgulom az agyam, visszamegyek érte, és már vígan nyervorászni fog, mire megkapom, semmiféle komplikáció nélkül. Dehát én már csak ilyen aggódós vagyok.
Előzmény: horec (668)
Crazyworld Creative Commons License 2006.09.13 0 0 673
No, hát akkor....

Ha itt feljebb nézelődsz, a topic címe felett láthatod az elérési utat.
Ott rákattintasz a FÓRUM feliratra. Akkor kidobja az összes lehetőséget, amin belül nyithatsz új topikot. Kiválasztod, és ugyan itt felül, csak jobb oldalon ott lesz, hogy Topuc nyitása. Arra katt, a többi már megy magától! :)
Előzmény: zzombie (672)
zzombie Creative Commons License 2006.09.13 0 0 672
Azóta elfelejtettem :(
Előzmény: Crazyworld (671)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!