Keresés

Részletes keresés

milena85 Creative Commons License 2006.02.03 0 0 210

Én ezt nem akartam tudni!  *sírós arc*

Hm...De legalább tudjuk, hogy lesz egyszer egy hosszú rész...

Haj, egyetlen pozitívum a napokon belül megjelenő magyar könyv...két hete nem vettem magamnak semmit, hogy beleférjen a költségvetésbe. Már a helye is meg van a polcon...

Előzmény: GuessLess (209)
GuessLess Creative Commons License 2006.02.03 0 0 209

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 

Most olvastam az AYLNO yahoo groupban (Mercredi írta), hogy a 92-esből kb. 15 oldal van készen, és ez a leendő fejezetnek úgy az egyharmada. Szóval egyfelől pozitív ugyan, hogy hosszú rész jön, de ha 3,5 hét = 1/3, akkor mikor lesznek vele kész??? Bár lehet, hogy most már enyhült mindkettőjüknél a real life nyomás, és akkor haladnak... 

 

Meg még ez a teaser volt benne, ha valaki szeretne spekulálni:

 

Let's see ... things in 92 ... not necessarily in chronilogical order:
Impulse control problems
Racing and chasing on brooms
Unusual new Order members
Aran's fate
10,000 lines
Confronting worst fears
12 Grimmauld Place
Plots
Confessions
Coverups
Polyjuice 

+Majmunka+ Creative Commons License 2006.02.03 0 0 208

Hogyan kell megcsinálni, hogy amit idézek, az kurzívan legyen szedve?? Nem sikerül rájönnöm.:-(

 

Bekopizod, kijelölöd, aztán a kereten fölül a szerkesztősorban van egy dőlt I betű, arra rákattintasz :-).

Előzmény: perek (207)
perek Creative Commons License 2006.02.02 0 0 207
"Imádtam azt a részt, mikor Harry D-hoz ment fel a kandallóban, és nem sokkal később Severus pánikolva jelent meg, hogy eltűnt. Na, az a jelenet maga volt a csúcs."

Ez a jelenet zseniális volt, annyira nem pitonos, hogy már hihető volt.:-))))

Tiszta szerencse, hogy Aspen 3-4 hetes frissítéseire jut 3-4 magyar fejezet. Így azért könnyebb várakozni, szegény más nemzetek fiai-lányai.:-)

OFF
Hogyan kell megcsinálni, hogy amit idézek, az kurzívan legyen szedve?? Nem sikerül rájönnöm.:-(
ON
Előzmény: milena85 (204)
Melkor. Creative Commons License 2006.02.02 0 0 206
 Dehogy ismerem mindet. Csak a felsorolásodat most olvastam el. Köszi szépen! A felhozatal nagyon jó, majd onnan böngészek.
Előzmény: GuessLess (200)
+Majmunka+ Creative Commons License 2006.02.02 0 0 205

Én is nagyon várom. Talán izgulni nem izgulok annyira, de annak oka van. Attól tartottam, hogy mivel még 3 fejezet van hátra, az esetleg kicsit sok a nyugis levezetéshez, tehát még legalább egy fejezetben csak tovább fognak bonyolódni a dolgok. És igen, úgy éreztem, ennek a gócpontja Perselus lesz, aki mindenkinál jobban a szívem csücske. (A végső túlélési esélyeit illetően már karácsonykor sem bírtam ki, és kikönyörögtem a választ Aspentől, de ettől még aggódtam, hogy mi lesz vele.) Ja, és a következő cím is nagyon gyanús volt... Aztán mikor itt volt Aspen a fórumon, akkor rákérdeztem, és a válaszából azt szűrtem le, hogy hosszú levezetés lesz, most már kibonyolódnak a dolgok, és azért nagy meló megírni, mert rengeteg függő szálat kell elvarrni, sok félbemaradt dolgot kell megmagyarázni. Vagyis az én értelmezésem szerint már nem annyira nagy kalandok lesznek, hanem beszélgetős és érzelmi dolgok, Aspen szavaival élve "recovery" - a fiúknak is, meg nekünk is :-) (Nézd meg a 107-es hozzászólást)

De attól, hogy most nem remegek értük, mint karácsonykor, még ugyanolyan türelmetlenül várom a folytatást.

Előzmény: milena85 (204)
milena85 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 204

 

Igen. Az nem normális, amit én csinálok: rákattintok a Kedvencek "Aspen" ikonjára, és amíg bejön, magamban dúdolgatom: mááár pedig -trallalla- lesz új rééész - trallalla - kilencvenkettessss- trallalla

Pfff...Tényleg kezdek megijedni magamtól :P

 

Egyébként nekem ez a mostani várakozás sokkal nehezebb, mint a karácsonyi volt. Akkor úgyis tudtam, hogy nem fogja megölni őket, és hogy valahogy megoldódik a dolog. Én már a 91. résznél is attól őrültem meg, hogy egy SZÓT sem olvastam Severus szemszögéből. Hogy hogyan vette észre az eltűnést, hogyan reagált, meg minden.

 

Imádtam azt a részt, mikor Harry D-hoz ment fel a kandallóban, és nem sokkal később Severus pánikolva jelent meg, hogy eltűnt. Na, az a jelenet maga volt a csúcs. ÉS mot annyira várom, hogy itt milyen lesz a reakció!

Előzmény: +Majmunka+ (203)
+Majmunka+ Creative Commons License 2006.02.02 0 0 203

Én még nem álmodtam olyat, hogy van frissítés (róluk már többször is :-)), de naponta 3-4-szer nézem meg... Ez még normális?

Előzmény: perek (202)
perek Creative Commons License 2006.02.01 0 0 202
Gondoljatok csak bele, hogy ennél sokkal rosszabb is lehetne a helyzet, pl. mint karácsony előtt volt...
Hm, tényleg elég kegyetlen lehet, ha meg vagy győződve, hogy frissített, aztán kiderül, hogy csak álmodban. Nekem szerencsére (:-)) csak azon szokott ilyenkor járni az agyam, hogy melyik tételt tudom már, és melyiket nem.:-DD
p
GuessLess Creative Commons License 2006.02.01 0 0 201

Ez tényleg elég súlyos :DDD De egyébként velem is előfordult, hogy azt álmodtam, van frissítés, csak nincs időm elolvasni, tök frusztráló volt :D

 

G

Előzmény: milena85 (198)
GuessLess Creative Commons License 2006.02.01 0 0 200

Akiket tegnap az invitón ajánlottam már mind ismerted? Ha nem, kit nem ismersz? Ők mind nagyon jók, és ált. több regényt / novellát is tudok tőlük ajánlani.

G

Előzmény: Melkor. (199)
Melkor. Creative Commons License 2006.02.01 0 0 199
 Nekem a komolyabbnál is komolyabb elvonási tüneteim vannak :D Ajánljatok valami jó ficet, mert megőrülök!
Előzmény: GuessLess (197)
milena85 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 198

 

A telefonom elromlott, és pl. az ébresztőóra-funkció önkényesen ki-be kapcsol. Így történhetett, hogy valamikor hajnali ötkor felébresztett. Utána amolyan fél-éblenlét állapotban leledztem, de azt mondtam magamban: még alszol egy órát, aztán elolvasod az új AYLNO fejezetet. Valahogy annyira biztos voltam benne, hogy az éjjel felrakták... De nyilvánvalóan csak álmodtam... Micsoda keserves csalódás volt reggel! Komolyan, még az is megfordult a fejemben, hogy: "Jé, hát miért vette le aspen, ha egyszer már felrakta???"

Hm...Még azt is tudni véltem, miről szólt....Severus volt benne....Severusról álmodtam?!?!?!?! Hm...kóros?????

GuessLess Creative Commons License 2006.02.01 0 0 197

Nekem már nagyon komoly elvonási tüneteim kezdenek lenni :) De hát csak kész lesznek vele egyszer...

G

Előzmény: perek (196)
perek Creative Commons License 2006.02.01 0 0 196
Hm, megnéztem most, és 9-én volt utoljára frissítés....3 hét és két nap....kezdhetünk reménykedni....
:-)
milena85 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 195

 

Köszi :) Megyek is felfrissíteni azt az olvasásélményt :)))

Előzmény: GuessLess (194)
GuessLess Creative Commons License 2006.01.25 0 0 194

A 77-esben!

 

Előzmény: milena85 (193)
milena85 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 193

 

Valaki megsúgná nekem, hogy melyik fejiben van az, ahol Ron félreérti Harry "Én szeretem Dracot" mondatát, és kifejti, hogy mit is akar tudni , meg mit nem ezzel kapcsolatban?

Köszi!

 

Sidda: :)))) Várom :))) És ne haragudj a bagolytalanságért: nem beszélek senkivel februárig. Majd akkor elmondom, miért.

Sidda Creative Commons License 2006.01.24 0 0 192

Szóval kitérő választ adott Piton nemiségét illetően. azonban abban én is egyet értek veled, hogy ugyan olyan szívesen olvasom a részeket, ha tudom mi lesz benne, mint ha nem tudom. Na ez tök magyartalan lett. Minegy. Azért szoktam ide is benézni, hogy tudjam mi lesz majd.

 

Ja más csak így csendesen megjegyzem, hogy az idő -járás folytatása oltári jó lett. És nagyon várom a kövi részt. =)))

Milának üzenem, hogy én is rajta vagyoka a sajátom folytatásán, talán össze is jön hamarosan.

Előzmény: +Majmunka+ (191)
+Majmunka+ Creative Commons License 2006.01.23 0 0 191

Én pont ugyanannyi élvezetet találok a folytatásokban, ha nem kell halálra izgulnom magam a kedvenceim életéért, sőt :-) De megértem Aspent, és igazából nem is kérdeztem volna meg tőle ezt a Perselus dolgot, először csak bohóckodásnak indult itt az egész :-) Csak aztán hogy mondtad, végülis egy próbát megért... De érthető, hogy nem akarja lelőni a fordulatait előre - főleg, ha még nem is tudja, hogy lesznek :-)

Jaj, mikor lesz már következő rész...

Előzmény: GuessLess (189)
Serpentina_Seriphinus Creative Commons License 2006.01.23 0 0 190
I know curiosity will cause my end, surely. Will we meet her in Summer? ;)

And back to AYLNO, in chapter "Father" I had a distinct feeling that Harry misinterpreted his father's intentions a bit, when he said that "L-word."
Later it was a bit confirmed when Snape told Harry about Draco's view of love: that it's just a tool. I don't doubt that Snape really loved Harry he made it obvious. But I think with saying it he maneuvered a bit.

I think in normal circumstances Snape would have never said it out loud. But with the context of the previous events it makes more sense.
He just screwed up fenomenally with Harry, with that "You don't deserve to be my son" comment. Of course he would never admit it, but that doesn't mean that he didn't realize his error. He tried to straighten things with the hugs in "Time for cocoa" but obviously they didn't comfort Harry efficiently. And if Harry gets distraught enough to lose faith in him, then the wards might fall. So he went out of his way to please Harry's Gryffindor needs, but was taken by surprise that Harry took it as it was and even returned it. He didn't expect such effect I think.
Am I on a right track, Aspen?
Előzmény: Aspen in the Sunlight (183)
GuessLess Creative Commons License 2006.01.23 0 0 189

Mostanában írta valahol, hogy megbánta azt, hogy régebben többször is elejtett egy-két konkrét "spoilert" (pl. nem nagyon izgultunk Draco életéért, mikor most Lucius elkapta, mert tudtuk, hogy a nyári fic Draco romatikus kalandjáról szól....) szóval nem csodálom, hogy mostanában óvatos, mit árul el, akár jelentéktelen apróságokból is fontos következtetések vonhatók le :))

 

G  

Előzmény: perek (186)
milena85 Creative Commons License 2006.01.23 0 0 188

Hi, Aspen!

 

Nice to meet you! I wish I could speak /and write/ better in in English but.... I couldn't.

So I'll say only one thing: AYLNO is my favourite. Now and forever :)))

 

 

Előzmény: Aspen in the Sunlight (183)
+Majmunka+ Creative Commons License 2006.01.23 0 0 187

OK, I understand. You obviously don't want to give out spoilers - and we obviously can die for some crumbs of infos :-)  BTW, I will keep trying :-) but not too much. I don't want to be too pesky.

 

The answer though, is that you will find out if you keep reading.

I will, I can assure you :-)

 

Let's see what your story tell us. I'm looking forward to it. Maybe I can purchase some Patience Potion.

Előzmény: Aspen in the Sunlight (184)
perek Creative Commons License 2006.01.23 0 0 186
Ejha! Gyönyörű ez a válasz! Lényegében semmit nem mond, épp csak annyit, hogy felkorbáécsolja a kiváncsiságunkat. Jó kis reklámmenedzser lenne. Már most tűkön ülök!:-)))
p
Előzmény: Aspen in the Sunlight (184)
Melkor. Creative Commons License 2006.01.23 0 0 185
 You are mercyless :DDD Aspen. I have the suspicion, the next part will be as exciting as the first is! I bet there will be a lot of father-son talk between our beloved heros, I am looking forward to it!!!
Előzmény: Aspen in the Sunlight (184)
Aspen in the Sunlight Creative Commons License 2006.01.23 0 0 184
Hi, Majmunka.

I'm not going to announce the answer to that in advance. I will say that in year 7 the issue of Severus' love life will come up. Might just be in discussion with his sons, might be a bit more developed that that. I'm still planning.

The answer though, is that you will find out if you keep reading.

But I am going to let the story tell itself, not announce in advance any details about it.
Előzmény: +Majmunka+ (175)
Aspen in the Sunlight Creative Commons License 2006.01.23 0 0 183
Well, we might.

I have Lucinda in place for if I ever need her, *grin*, but I'm not saying who she is or what she has to do with Remus.

I don't want to give out spoilers.
Előzmény: Serpentina_Seriphinus (179)
milena85 Creative Commons License 2006.01.23 0 0 182
Élő példának itt vagyok én :))) Ugyan meg sem próbálok komplex mondatokat leírni, de fordítani minden további nélkül megy. Semmi gondom nem volt megérteni az angol chatelést, főleg szótárral, de ugyanazt leírnom magamtól :S
Előzmény: +Majmunka+ (181)
+Majmunka+ Creative Commons License 2006.01.23 0 0 181

Az első kérdés az, hogy a fiúkat szereti-e, vagy a lányokat. Az a ficlet, amit GuessLess ajánlott, ezzel a kérdéssel ér véget (vagy inkább szakad félbe).

A családsegítő szolgálat munkatársa kérdezi Pitontól, de ugyebár nincs válasz :-)

A másik kérdés, hogy tervezi-e Aspen valamilyen formában be/kiteljesíteni azt a bizonyos nemi orientációt - vagyis lesz-e a későbbiekben nője vagy pasija Pitonnak.

(Ne add fel, sokan megtanultak már angolul olvasni a fanficeken)

Előzmény: Sidda (180)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!