hát belevághatunk, bár azt le kell szögeznem, a véletlen eseményt nem tudom
100 %-ig reprodukálni...
de majd olyan körülményeket teremtek:
eldugítom a lefolyódat, majd a "véletlen " a kezedre játsza a kötőtűt. miközben a lefolyót kotrod vele, a hanyagul elhelyezett ajtótámasztó üvegtégla elindul a centrifugálástól remegő mosógép műanyag tetejéről, és a megfelelő pillanatban a fejedre esik. Erre te a fájdalomtól és meglepedtségtől megszúrod magad a megfelelő helyen. na mit szólsz?
ezt nem csinálnád meg nekem is? ledobnék pár kilót, de nem bírok lemondani az édességről. máskor is eszembe jutott már az akupunktúra, de az én esetem elég súlyos. azok a kis tűk, nem tűnnek elég hatékonynak.
Ma múmiamúzeumban voltam. Tudtátok, hogy a hobbisebészet az orvostudomány őse? Hullákon elég sokat gyakoroltak. Pl lobotómiát, amputáció különböző formáit (vágás, tépés) vagy a császármetszést is halott kismamákon gyakorolták.
Az imént távolítottam el magamból egy rohadék kis kullancsot. Szerintetek késsel mekkora darabot kell kiszelnem magamból a fertőzésveszély elkerülése végett?
mostanában nagyon fáj a hátam, és arra gondoltam, hogy ki kéne szedni a gerincemet, úgy mindenestől. szerintetek mennyire komplikált műtét ez? meg tudom magamnak csinálni, vagy segítsen be valaki? a kiszedett gerincoszlop helyére ültessek be valamit, vagy nem fontos? én amx egy seprűnyélre gondoltam, de ha nem muszály, nem verném felesleges költségekbe magam, végülis csak egy gerincoszlopról van szó.
lmrckVissza a topikba2006-03-24 08:02:39 (#4974)
kedves moderátorok, én azt szeretném megkérdezni, hogy mikor érkezik ma vissza a menetrendszerinti járat fórummentes falváról, ugyanis Lamarck bátyám azzal kell, hogy hazatérjen, kimennék elé.
erre a helyes kis hsz-re a kultúra moderátoros topikban akadtam. szeretném neked elmesélni, hogy a volt nikkem - likvidálásáig - nem volt teljesen önmaga, egy terrorista csoport birtokolta, és jópár hozzászólás aknát elszórtak a nevemben. most unásomban olvasgattam, és így leltem rá erre a gyönyörűségre.
egyfelől baromi kellemetlenül érint, másfelől én kérek elnézést. :(
megjegyzem ennél durvább hsz-ek is születtek, pl. a szolnoki topkban a Mikola az istenkirály élek halok érte...azon mélázom, miért nem ide írták be.