Mi Kecskeméten lakunk, ezért ott vittük egy hölgyhöz, de csak egyszer volt egy alapos fésülésen. Andi (akinél voltunk) egyébként Berniket tenyésztett. A képen én vagyok még!!! :))))))
Nem, a család választotta magának. Megnéztem a honlapod, nagyon klassz!!! :))) Találkoztam a másik "neveddel" a másik topikon. Bele szoktam olvasni a többi fajta topikjába is, mert mindeg lehet valamit tanulni. A felajánlott segítséget köszönöm! :-))) Szerencsére nagyon jó a Leós csapat, az első kiállításon is sok segítséget kaptunk tőlük. Mi fiatal osztályban indulunk. Ha lehet - és Neked se gond -, akkor megkeresnélek a kiállításon. Én a másik topikon is Borus név alatt írok, de küldök majd pü-t. Jó?
Ugye nem meglepibe kapja a beaglet, mert az nagyon nem jó ötlet.
Hát elég makacsok és kiskoruktól tényleg nagyon következetes nevelés kell.
Nagyon jó orruk van és ha felvesznek egy nyomot, akkor csak egy tényleg jól nevelt kutyát lehet róla visszahívni, ezért fontos, hogy az első sétától elengedjék, mert így könnyen megtanulja, hogy vissza kell jönnie.
Gondolhatod!!!! Na, de majd lesz valahogy! :)))) A kolléganőmek most vesznek egy beagle-t! Írj a kuytikról, milyenek (tulajdonságban, amit nem ír le a standard)! Te mióta foglalkozol velük?
Ő egy Leonbergi. Ha hazajön a férjem, akkor majd felteszem onnan, mert az ő gépén van a kép. A leonbergis fórum-ról akartam bemásolni, de nem sikerült. Mi kezdő kiállításra járók vagyunk. A Pesti lesz a 2. kiállításunk. Majd meglátjuk! Neked milyen kutyid van? :-))))
Na, akkor nem panaszkodhatsz! Gratulálok Nektek! Szegedre is jössz? Titeket szombaton bírálnak, igaz? Nekünk vasárnap lesz jelenésünk, de szerintem szombaton is kint leszek, mert gyakorolni kell a kutyával. Szoktatni kell a környezethez, mert épp most van a legbolondabb életszakaszban és nem árt az óvatosság....
Nem tudom melyik klubhoz tartozol,de szinte mindegyik klub szerződést kötött tápforgalmazókkal. Amikor mrgvetted a kutyádat a MEOE-ban irattad át a nevedre?
Akkor biztosan valahová be is léptél,persze ezt Neked kell tudni
Vegyél egy A KUTYA c lapot abban sok hirdetést találsz tápforgalmazókról is , érdemes telefonon érdeklődnöd a számodta szimpatikusoknál,tőlük mindig kapsz tanácsoz is.
Az állatorvos mit ajánlott a kutyádnak?
Ő valószinü használhatóbb tanácsot ad,mint mi,akik nem ismerik a helyzetedet
köszönöm a segitséget.egy kis 7 honapos angol bulldogról van szó.aki nem birja a csirke húst.nem tudom hogy hogy lehetnék Ázsiai és Törpekutya klub ezt szeretném megtudni.elöre is köszönöm a választ.