Keresés

Részletes keresés

Dohi Creative Commons License 2003.09.18 0 0 201
mik is pontosan ezek a karacsonyra tervezett megjelenesek? egy dickrol tudok (bar nemtom, melyik es az allitolag oktoberben jon), de mi a tobbi?
Előzmény: AGAVE (200)
AGAVE Creative Commons License 2003.09.18 0 0 200
Köszönjük az elismerő szép szavakat a borítókkal kapcsolatban, reméljük, hogy ezek a vélemények lesznek többségben. Mindent el fogunk követni, hogy a jövőben is tartsuk ezt a minőséget. Ha az új könyvek hátsó oldalaira pillantotok, akkor láthatjátok, hogy a karácsonyra tervezett megjelenések is elég attraktívra sikerültek. Illetve bízunk benne, hogy ti is annak találjátok majd őket.

A paperback kérdése: egyelőre kénytelenek vagyunk mindenféle hülye anyagi okok miatt a paperbacknél maradni, de azt kell mondanom, a nyomda kifejezetten jó munkát végzett. A könyvek a borzasztó kemény, saját fejlesztésű igénybevételi tesztünk után is könyvek maradtak.

Anita Blake kérdése: Jó híreim vannak a vámpírrajongóknak. A második rész (A nevető holttest) már két hete kijött a nyomdából, úgyhogy jövő hét elejére biztosan ott lesz a boltokban.

Jó olvasást mindenkinek!

AGAVE

Előzmény: wired (198)
Dohi Creative Commons License 2003.09.17 0 0 199
nem kell dobalni es elall sokaig :)

ja, a boritos illetoket meg kuldjetek mar at az europahoz is! :)

Előzmény: wired (198)
wired Creative Commons License 2003.09.17 0 0 198
köszönöm az infót, ma sikerült megvennem.. de aztán jött a második csapás, aszongyák a könyv végén, hogy az Anita Blake-nek is kijött már a második része.. azt látta már valaki?

(tudom hogy messze nem egy kategória, sőt, egy lapon se lehet említeni, de gondoltam megkérdezem :-) )

jah, Agave, ha mégeccer jössz.. bárki(k) is a borító tervezőtök nem lehet(nek) eléggé megfizetve, ezek a könyvek gyönyörűek, komolyan, az eddigi három, ami a kezembe került nagyon jól megkomponált borító, öröm ilyet látni, ki ne engedjétek a fickó(ka)t/hölgyet a kezetek közül!

csak kár, hogy paper back, mert félek, hamar tönkremegy..

Előzmény: orcinus-orca (191)
AGAVE Creative Commons License 2003.09.17 0 0 197
Sziasztok!

Személyes megtámadtatás okán válaszolunk most itt gyorsan a Banks kapcsán felmerült kérdésre, aztán a hét második felében már remélhetőleg beindul a weboldalunk, ott bővebben is tudunk majd eszmét cserélni. Szóval Banks, illetve a Kultúra könyvek. Borzasztó egyszerű a válasz, hogy miért gondoltuk jó ötletnek a Játékmesterrel kezdeni. Először is a Kultúra könyvek nem alkotnak sorozatot abban az értelemben, hogy bármilyen időrendiség fontos lenne a regények olvasásakor. Másodszor pedig a Játékmester minden tekintetben felülmúlja az őt megelőző Consider Phlebas-t. Sokkal de sokkal jobb könyv, na. Úgyhogy azt gondoltuk, ismerjék meg a magyar SF rajongók ezt a valóban elképesztő tehetséggel megáldott szerzőt az egyik legjobb, és egyik legjellemzőbb könyve kapcsán. Egyébként pedig tényleg ellene vagyunk a sorozatok össze-vissza való megjelentetésének, de azt reméljük, ezzel a döntésünkkel pont a magyar olvasóknak kedvezünk. Szeressétek meg Bankset egy igazán kiváló könyve alapján. Ha szerintetek rosszul döntöttünk, küldjétek ránk a porlasztó drónt, vagy valami ahhoz hasonlót.

Köszönjük az eddigi érdeklődéseteket, hamarosan találkozunk a weboldalunkon.

AGAVE

Előzmény: macready (195)
ketchikan Creative Commons License 2003.09.17 0 0 196
A Dick '63-as... :-))
Előzmény: orcinus-orca (189)
macready Creative Commons License 2003.09.16 0 0 195
Agave interjúból: "...És ami nagyon fontos: nálunk az elkezdett sorozatok minden darabja az eredeti művek születési sorrendjében lát napvilágot."
Úgy látszik ez a Játékmesterre már nem vonatkozott.
Dohi Creative Commons License 2003.09.16 0 0 194
az ok, hogy onalloan is klassz, de en ilyen hulye vagyok, hogy egy sorozatot szeretek az elejen kezdeni.
Előzmény: orcinus-orca (193)
orcinus-orca Creative Commons License 2003.09.16 0 0 193
Szerintem nem jelent meg az első kötet. Hogy a többi meg fog-e? Attól függ - gondolom -, hogyan fogy ez a kötet...

Egyébként a Játékmester önmagában is tökéletesen megáll a lábán. Ezt csak azoknak mondom, akik még nem olvasták.

Előzmény: Dohi (192)
Dohi Creative Commons License 2003.09.16 0 0 192
miert a sorozat masodik kotetevel kezdtek? vagy kijott mar korabban az elso?
Előzmény: orcinus-orca (191)
orcinus-orca Creative Commons License 2003.09.16 0 0 191
Konkrétan a WestEndben vettem meg. (Második szint, "utcai" árus. Volt ott vagy harminc kötet.) A Magyar Könyvklub terjeszti.

---
Ketchikan: ez még lemaradt az előbb: Iain M Banks Bibliográfia. Amúgy szerintem ezt te is tudod, tekintve, hogy olvastam a könyv belső oldalán az ajánlódat... :-)))

Előzmény: wired (190)
wired Creative Commons License 2003.09.16 0 0 190
KONKRÉTAN, hol lehet megvenni? naponta járok könyvesboltban, tegnap voltam olyanban is, ahol volt a Dick, meg a vámpíros könyv is, de ezt nem láttam, pedig már nagyon várom :-(
orcinus-orca Creative Commons License 2003.09.16 0 0 189
1963-as lenne a Játékmester?! Nem 1988-as?
Előzmény: ketchikan (188)
ketchikan Creative Commons License 2003.09.16 0 0 188
:-)) Néhányak szerint 1963-ban is a legjobb volt...
Előzmény: orcinus-orca (186)
Gundark Creative Commons License 2003.09.15 0 0 187
Most olvasom a Játékmestert. Jóó :) Az ember a fellegvárbant is olvastam (előtte hehe) Végül is ha jól megnézem a dolgot, nem szól igazán semmiről :) De kurta jól megcsinálta Dick a világot meg a karaktereket. P. K. Dick nagyon tudott valamit.
orcinus-orca Creative Commons License 2003.09.15 0 0 186
A könyv kitűnő. Az idei év egyik legjobbja.
Mondjuk ezt el is vártam... :-)))
Előzmény: macready (185)
macready Creative Commons License 2003.09.13 0 0 185
Az Agave kiadásában megjelent Iain M. Banks - A Játékmester című könyve.
Valószínűleg ugyanazokon a helyeken kapható, mint a kiadó előző remek kötete, Az ember a Fellegvárban. (Libri, Magyar Könyvklub) Üdv!
Astra DTI Creative Commons License 2003.08.21 0 0 184
és akkor hol van még a kék...?
Előzmény: Dohi (182)
transprox Creative Commons License 2003.08.20 0 0 183
Sajnos még mindig csak a Hetedik Fiú kapható a Teremt? Alvin sorozatból (hát, a Készít? Alvin valóban kissé hülyén hangzott volna elismerem -- esetleg Alvin, a Készít??), a Rézb?r? Próféta még sehol, miközben kint már a Novemberben megjelen? Crystal City-re, a hatodikra feni a fogát a nép. Alvin mint HP klón LOL, m?veletlen népek, Orson Scott Cardról nem hallottak... Kint sok helyütt kötelez? olvasmány a Végjáték (Ender's Game) no nem csoda, annál jobb könyvet se vetettek még papírra.
Előzmény: Kwisatz Haderach (164)
Dohi Creative Commons License 2003.08.20 0 0 182
ha mar itt tartunk... zold marsrol valami? lesz iden, vagy megint nem?
Dohi Creative Commons License 2003.08.20 0 0 181
francba :(
Előzmény: macready (180)
macready Creative Commons License 2003.08.20 0 0 180
Idézem ColdW hozzászólását egy másik fórumból (remélem nem haragszik meg érte):
"Sorry, de rossz hírt kell közölnöm Hyperion-ügyben. Idén nem tudom kiadni a tervezett folytatást. Ennek oka: anyagi jellegű. Az eddigi 2 x 2 köteten címenként kb. félmilliós mínuszban vagyok (ennyire rosszul fogyott a könyv), s jelenleg nem tudok betervezni újabb mínusz egy milcsit. Átcsúsztattam a jövő évi tervbe, remélve a legjobbakat... Sajnos, a pénz néha erősen felülbírálja a lehetőségeket, hiába a lelkesedés. Pedig én is roppant értékes műveknek tartom Simmons írásait, s amennyire tőlem telik, azon leszek, hogy megjelenjenek magyarul... de hát..."
Előzmény: Dohi (179)
Dohi Creative Commons License 2003.08.19 0 0 179
meg mindig semmi hir az endymionrol?
ketchikan Creative Commons License 2003.08.19 0 0 178
Jó-jó-jó, egy hét múlva jelenik meg, de ajánlani már csak lehet :-))
Előzmény: wired (177)
wired Creative Commons License 2003.08.19 0 0 177
nanana, a játékmester még messze nem jelent meg :-(

de a Dick könyv télleg zseniális

Előzmény: ketchikan (175)
DuDoR Creative Commons License 2003.08.19 0 0 176
> Agave könyvek...
A kiadóról:

http://www.nepszabadsag.hu/Default.asp?DocCollID=107196&DocID=97692#97692

Előzmény: ketchikan (175)
ketchikan Creative Commons License 2003.08.18 0 0 175
Agave könyvek...

Philip K. Dick: az ember a fellegvárban.
Banks: A játékmester

A kiadó nagyon beleválasztott... Zseniális mindkettő.

Előzmény: Oral (174)
Oral Creative Commons License 2003.05.17 0 0 174
Az Új Galaxis 1. szamat ajanlom.
Most jelent meg. Semmi kozom a szerzokhoz, de kivancsisagbol megrendeltem. Osszegezve nem csalodtam 600 Ft-ert. A kovetkezobe is szivesen beszallok.

pozitiv: hamar postaztak, olcso volt, es a
postakoltseget is viseltek (a foszerktol kell megrendelni!!). Az irasok jok, es van tudomanyos resz is. jok a rajzok is. a design egesz jo, de elegge ismeros :-)) (Galaktika forever)

negativ: teljesen ismeretlenek a szerzok, nemelyik iras nem kellett volna bele.

Lasdd a topicjat.

Dohi Creative Commons License 2003.03.20 0 0 173
igy igaz, de szamomra akadtak ujdonsagok is, es par kiveteltol eltekintve jol szorakoztam a koteten.

viszont az uj lem-konyv... hmmm, eddig nem az igazi, de 80 oldal utan nem illik itelkezni :)

Előzmény: ketchikan (172)
ketchikan Creative Commons License 2003.03.19 0 0 172
Dohi: sajnos vannak benne már megjelent novellák is.
Előzmény: Dohi (170)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!