Eddig nagyon jó, kontrollált játék. Persze kellett hozzá a gyors gól is , de magabiztos, gyors labdajáratást láthatunk a kezdő sípszó óta. Messze még a vége, de ahogy írtam egy hete, kemény , nehezen hozható meccsre számítottam. 🤷🏼♂
Trossard a kezdőben, Jesus a padon. Nagyon kellett ez a jó hír, nehéz meccsre számítok. Tegnap a City egy buta hibával nyert, pedig nem kellett volna már sok a Palacenak.
az év vicce lenne, ha ez a Chelsea ismét döntőt játszana. tulajdonképp a Realon kívül talán a City még egy komolyabb csapat, a többinél erősebbek a PL kiesői is. Poolnál meg sosem tudni, milyen napot fognak ki: 7et lőnek, vagy 5öt kapnak, mintha a meccs előtt kockát dobnának felettük.
Bayern-PSG de szar mindkét csapat , teremtőm. Most úgy érzem megnézném ebben a formában milyen volna ha az Arsenalt ,,rájuk szabadítanák” , mi ez a tempó komolyan? Tiszta nyugdíjas ma amit látunk
a mai Liverpool-United derby után fázom már az áprilistól, pont a Pool ellen nyitunk és korábban is írtam, milyen meccseket játszunk a következő hónapban. szép dolog ez a hit és teljesítmény a srácoktól eddig, de április lesz a vízválasztó hónap.
egyetértek, a Craven Cottage nem egyszerű pálya idén senkinek. ráadásul ha Trossard és Nketiah sem lenne bevethető, akkor csak Martinelli kerülhet középre elöl. ugyanakkor a Sporting sem olyan ellenfél, akit le lehet gyorsan tudni.
én is tartok a Fulhamtől és utána a Palace sem lesz könnyű menet, bár a Fulhamnél könnyebb.
A Fulham 7., az Európa Ligáért küzd, szerintem nehéz meccs lesz nagyon. Ősszel otthon is alig bírtuk őket megverni. Ráadásul csütörtökön idegenbeli EL meccsünk lesz, szóval vasárnap biztos nem leszünk frissek. Tartok a meccstől nagyon.
En abszolut nem voltam elragadtatva attol, amit lattam.
Oruletes meccs volt, hatalmasat kuzdott a csapat valoban, de igy elaludni az 1. percban, majd 2-vel megy a tokutolso, biztos kieso Bornemouth... hat, nem tudom.
szerintem most kevesbe vagyunk formaban, mint 1-2 honappal ezelott...
Hátul kétszer kihagytunk meg Ramsdale bravúrjai kellettek, de ennek ellenére megérdemelt a győzelem, mert arcátlanul húzták az időt. A VAR meg négy tizenegyesgyanús szituációt engedett tovább amiből legalább kettő nem is lehetett kérdéses.
A tegnapi küzdés nagyon megsüvegelendő volt, tényleg. Úgy kell Jesus visszatérése, mint egy falat kenyér, hogy újabb/újra taktikai perspektívák nyíljanak. Trossard egészsége is kulcskérdés lehet. Az Arsenalnak nincs olyan mély és minőségi kerete mint a Citynek, szóval fingers crossed. Ezekből a fordításokból, nehezen megszerzett, kibrusztolt győzelmekből kellene nagyon sok erőt meríteni. Sok nehéz mérkőzés van még hátra és szerintem a City sem annyira meggyőző, remélem, hogy a 32. fordulóig tudja növelni az előnyét a csapat, mert azt követően még keményebb lesznek.
Most ugyan a Fulham és a Palace következik, akik papíron nem tűnnek nehéznek, de egyáltalán nem lesz könnyű ez a két meccs sem.
Hihetetlen a csapat, 1-0-nál úgy éreztem ha holnap estig játszunk akkor se rúgunk gólt. Nelson nagyon jól állt be, kell is a frissítés előre. Remélem Trossard sérülése nem komoly, meg Nketiaht is sikerül összekaparni.
köszönöm. azt tudod, hogy állíthatom-e alacsonyabbra majd a bitratet? mert nem biztos hogy az adatcsomagom kibírja , meleglégednek akár fele ennyire ,,jó" minőséggel is :/