Keresés

Részletes keresés

submarine Creative Commons License 2003.11.20 0 0 6649
Sziasztok!

A decemberi Tauchen Magazinban négy oldalas cikk van Pipinről, az új filmről és a forgatásról képekkel.....
Ha valakit érdekel holnap-holnap után már lehet kapni az árusoknál

Üdv.

pa3 Creative Commons License 2003.11.20 0 0 6648

Láttátok a Tengeri Só Filmfesztivál programajánlóját? www.galathea.hu
jee_c Creative Commons License 2003.11.19 0 0 6647
Hali,

valóban, képtelen voltam felkelni tegnap időben. Ezt ellensúlyozandó tegnap futottam, és ma bepótoltam a tegnapi elmaradt edzést. Szóval ma voltam én, honap Umbi? :-)) Na jó,komolyan, holnap is megyek.

welcome back a szerencséseknek!

jee

Előzmény: Umbi (Janiii) (6645)
Carcharodon Creative Commons License 2003.11.18 0 0 6646
Jóestét!

Csak a helyismerettel rendelkező kollégák kedvéért: Crkvenica=Kostrena, alias Zurkovo...

Gudnájt!

Karka

PS: Préz! Pablo nem véglegesen disszid, csak kisidőre - bár nekem ez is örökkévalóságnak tűnik! Pablesz gyere hazaaaaaaaaaaaaaaaaa! ;-) Na tessék, erre meg még Bruxi is kimegy hozzá! No commmmmmment!

Előzmény: Umbi (Janiii) (6645)
Umbi (Janiii) Creative Commons License 2003.11.18 0 0 6645
Hi!

Mindjárt elmegyek így csak röviden (ugyis régen írtam már):

Szombat hajnalban indultunk, délután merültünk. Crkvenicánál(bár én ebben nem vagyok biztos, ott ahol márciusban Scubával is Rijeka alatt). A víz 14-15 fok volt. A látótávolság... gőzöm nincs... mondjuk olyan közepes alatt volt (ezt jól megmondtam, de 10 méter alatt volt szvsz). A felszínhez közvetlen közel mindenféle hőkavargások homályosítottak. A merüléseket néhányunknál megfázásos-füles-arcüreges problémák itt-ott nehezítették.

A Nap hétágra sütött, napoztunk egyszál gatyában a parton merülés után.

Ezután szállásvadászat Brsec felé tendálva. Medvejában kapás. Remek appartman 40 EUR-ért négy főre. Esti program.

Másnap reggelre szakadó eső (basszus). Megcsodáltuk a brsec-i öblöt és elméláztunk, milyen jókat merültünk volna, ha nem nehezítené félig-meddig amúgyis megfázósproblémás csapatunknak a szakadó eső az ő helyzetüket. Így aztán hazafelé vettük az irányt és nagy vidámságok és kalandok közepette hazaérkeztünk.

Röviden ennyi, most el kell húznom.

Jee_c kollégának üzenem, hogy ÉN voltam, most Ő jön. :-)

Üdv
U

Előzmény: pa3 (6637)
KandúrBandi Creative Commons License 2003.11.18 0 0 6644
Nyema problema!
Előzmény: totalka (6641)
prézlimájer Creative Commons License 2003.11.18 0 0 6643
Elnezest kivanok a rüsselsheimi Adam Opel AG-bol de mondja mar meg valaki, hogy

1. Ki az a totalka?
2. Mighty Feco vegleg diszidalt Balira?

schöne grüse
przl

BeeGees Creative Commons License 2003.11.18 0 0 6642
mmmmmmmmmm.....esős? :-)
Előzmény: pa3 (6637)
totalka Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6641
Sziasztok, megkovetek mindenkit: Bandi, Malna, stb. ugy tunik felreolvastam.
Elnezest mindenkitol.
Előzmény: totalka (6610)
Florance Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6640
részemről hétközben kb. 3 reggel járok 7-n9 között+hétvége, ha gondolod csatlakozz egyszer..

flo

Előzmény: Sine lege (6635)
KandúrBandi Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6639
Hát, az nem olyan 1értelmű, hogy kell az a fürdőnadrág.
5,2 nemkispóta!
jee_c Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6638
Hali,

Pa3-hez csatlakozva annyit tennék még hozzá, hogy én kedd, csütörtök reggel 8-9:3ö /vagy korábban/, esetleg hétvége vmikor szoktam járni a VITUKI kis uszodába edzeni (Lágymányosi hídnál). Itt gyakorlatilag csak dinamikus edzésre van mód, 25m-es medence, 27-28C fok.
Ja, és mások járnak a Komiba hét közben reggelente, nem tudom mikor.

üdv,
jee

pa3 Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6637

Emberek!

Milyen volt az Adria?

pa3 Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6636

Változó. Most szombaton összesen három ember volt jelen (sajnos én sme tudtam ott lenni), de általában 4-5 résztvevő mindig akad.

Csaba

Sine lege Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6635
Köszi Scuba, a f.gatya nálam is egyértelmű volt :)
Sokan szoktatok lenni egy-egy ilyen közös edzésen?

Balázs

Scuba Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6634
Fürdőnacit hozz feltétlenül.:-)
Uszony(mind1 milyen) és maszk.
Gratula szép eredmény.
Előzmény: Sine lege (6632)
Scuba Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6633
Szia!
Tetszik az oldalatok az új design nagyon tetszetős. Nekem már sikerült pár cuccon túladnom rajtatok keresztül. Nagyon hasznos kezdeményezés Sok sikert a továbbiakban is.
Előzmény: BuvarBizomanyi.Hu (6629)
Sine lege Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6632
Szia Csaba!

Nem szoktam edzeni, csak akkor szoktam próbálgatni, ha éppen fürdőbe megyek, az meg ritkán adódik (havonta 1-2x.). Köszönöm az invitálást, úgyis szeretnék már felhagyni a léha-sportmentes állapottal ami most van, úgyhogy örömmel megyek, de a mostani 7vége még nem tuti (a köv. azonban 100 hogy ott leszek). Köszönöm a gyors reagálást, üdv:

Balázs

(miket szoktatok magatokkal vinni az edzésre, mert nekem még hiányos a szerelésem?)

pa3 Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6631

Szia,

A hivatalos magyar rekord 5:04 (versenyen elért, nemzetközi bírók által regisztrált eredmény).

Az 5:02 szép eredmény. Az edzéseink szombatonként (Budapesten) 17:00-tól vannak a Komjádi Uszodában. Ha egyszer lesz időd és kedved, gyere el.

Te hol szoktál edzeni?

Üdv,

Csaba

Előzmény: Sine lege (6630)
Sine lege Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6630
Szervusztok Apneások!

Azért irok, hogy megoszthassam veletek boldogságom tárgyát! A 7végén mindenfajta előzetes edzés és gyakorlás nélkül sikerült új egyéni statikus csúcsot elérnem, my new pb: 5:02. Szóval most nagyon büszke vagyok magamra, tekintve h havonta 1szer, max 2szer szoktam próbálgatni (soha sem egyedül) a statikust. Azt hiszem el szeretnék kezdeni komolyan foglalkozni az Apneával, a cigiről is le akakrok szokni! Meg szeretném kérdezni tőletek, hogy mi a hivatalos/ill. nem hivatalos magyar statikus csúcs? A világcsúcsot ismerem (földönkívüli). Csatlakoznék majd hozzátok, persze csak ha nem gond, és szivessen edzenék veletek (olvastam, h jártok usziba rendszeresen, meg máshova)!

Üdv: H.Balázs

BuvarBizomanyi.Hu Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6629
Sziasztok!

Elkészült az új oldalunk+kabalafiguránk, s bár szabadtüdős szeXciónk egyelőre még nincs, szívesen vennénk bárminemű kritikát/javaslatot!

Köszi:
http://www.konnyubuvar.hu

ui: Sorry, ha zavartam!

Mighty Pablo Creative Commons License 2003.11.16 0 0 6628
Hey!

Malna bacsi .... A MAldiv az MAldiv :) ... az egy draga hely .... van egy kontaktom akin keresztul en szerveztem az utjaimat , O talan tud segiteni Neked, de A magam reszerol lebeszelnelek a MAldivrol freediving ugyben .... egyszeruen nem alkalmas ra ... Nyilt ocean ... folyamatos eros aramlatok (a hazi reefen is ) kotelet felejtsd el , de csak ugy funnak is eros ... siman elsodor mint a pinty !!! Reggel jobbra (nyilt ocean) delutan balra (meg nyiltabb ocean) :) szoval ha ram hallgatsz inkabb valami delkelet azsiai celpontot keresel ..pl. Thaifold , vagy BAli ( na igen), Vietnam , fulop szigetek .... ezekmind mind hatizsakos helyek .... azaz olcsobb mint Dahab ... nem is kevessel ... csak a repjegy , de a Maldivra legalabb annyi mint mondjuk Thaifoldre ... en oda mennek a helyedben ... olcsa , jo kaja, csodaszep nok , igazi masszazs:) , jol bejaratott hely az utazasi irodaknak tehat olcsobb a jegy !!!! Szoval hajra MAlna bacsi ... es mindenki aki kedvet kapott ...
KArka te meg miert nem ide jossz az THE SEA helyett a THE OCEAN -ba Bruxulni :)

Upsz kicsit retesteszta lettem sorry ..

Nagy Levego :) P.

jee_c Creative Commons License 2003.11.14 0 0 6627
Helyesen, csupa nagybetűvel. :)
Jó merüléseket!
Előzmény: Carcharodon (6626)
Carcharodon Creative Commons License 2003.11.14 0 0 6626
THE SEA - természetesen! Hajnalban indulunk és reményeink szerint még délelőtt vízbe is vetjük magunkat! :-) ~~~~~~~~~~~~~~~

Blugy,
Karka

Előzmény: jee_c (6625)
jee_c Creative Commons License 2003.11.14 0 0 6625
Der See vagy the Sea? :-)

Jó utat, ha jól értettem!

üdv,
jee

Előzmény: Carcharodon (6624)
Carcharodon Creative Commons License 2003.11.14 0 0 6624
David Lee Roth?

Kellemes hétvégét az itthonmaradóknak - the see is calling!

Karka

Előzmény: pa3 (6623)
pa3 Creative Commons License 2003.11.14 0 0 6623

Sziasztok,

Egy jó úszástechnika. Bemutatja David Lee.

www.apneablue.com/videos/25m%20ucb%20pass1.wmv
www.apneablue.com/videos/25m%20ucb%20pass2.wmv

Csaba

pa3 Creative Commons License 2003.11.14 0 0 6622

Statikus lesz vagy dinamikus?

Csaba

Előzmény: Grönlandi Málna (6620)
Grönlandi Málna Creative Commons License 2003.11.14 0 0 6621
Májti Rabló! :-)

Homályosítsál már fel, hogy melyek a legolcsóbb szálláslehetőségek/szállásformák a Maldívon? Egyenlőre a legmegfizethetőbb resort, amit találtam kb. 10-15 rugó per fő per napra jön ki. Nincs mondjuk olyan lehetőség, hogy az ember valami elfogadható áron megszáll Male-ban és amikor kedve támad lekolbászol a beach-re (nyílván nem a legszebbre, mert az x 100 kilométerrel lejjebb van) és nyom egy freedivingot?

GM

Grönlandi Málna Creative Commons License 2003.11.13 0 0 6620
Büszkeséggel közlöm, hogy Martin Stepanek következő világcsúcskísérletét Málna bácsi fogja bírálni Dimitris Vasilikos bíró sporttársal december közepe tájékán. Most persze lehet találgatni, hogy hova repül cápaemberünk...

Florida? NEEEEEEEEM :-)
Turks & Caicos? NEEEEEEEM :-)
...

Mielőtt összepiszkítanátok magatokat az izgalomtól elárulom, hogy egy Cseh kiswáros lesz az úticél. :-)) A helyszín egy kicsit lehangoló, de a név ígéretes: BUDWEIS :-)))

GM

Fecóka a cím Búzavirág u. 4/A (nevet, falut ismered :-) Köszönet

Előzmény: Mighty Pablo (6619)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!