A decemberi Tauchen Magazinban négy oldalas cikk van Pipinről, az új filmről és a forgatásról képekkel.....
Ha valakit érdekel holnap-holnap után már lehet kapni az árusoknál
valóban, képtelen voltam felkelni tegnap időben. Ezt ellensúlyozandó tegnap futottam, és ma bepótoltam a tegnapi elmaradt edzést. Szóval ma voltam én, honap Umbi? :-)) Na jó,komolyan, holnap is megyek.
Csak a helyismerettel rendelkező kollégák kedvéért: Crkvenica=Kostrena, alias Zurkovo...
Gudnájt!
Karka
PS: Préz! Pablo nem véglegesen disszid, csak kisidőre - bár nekem ez is örökkévalóságnak tűnik! Pablesz gyere hazaaaaaaaaaaaaaaaaa! ;-) Na tessék, erre meg még Bruxi is kimegy hozzá! No commmmmmment!
Mindjárt elmegyek így csak röviden (ugyis régen írtam már):
Szombat hajnalban indultunk, délután merültünk. Crkvenicánál(bár én ebben nem vagyok biztos, ott ahol márciusban Scubával is Rijeka alatt). A víz 14-15 fok volt. A látótávolság... gőzöm nincs... mondjuk olyan közepes alatt volt (ezt jól megmondtam, de 10 méter alatt volt szvsz). A felszínhez közvetlen közel mindenféle hőkavargások homályosítottak. A merüléseket néhányunknál megfázásos-füles-arcüreges problémák itt-ott nehezítették.
A Nap hétágra sütött, napoztunk egyszál gatyában a parton merülés után.
Ezután szállásvadászat Brsec felé tendálva. Medvejában kapás. Remek appartman 40 EUR-ért négy főre. Esti program.
Másnap reggelre szakadó eső (basszus). Megcsodáltuk a brsec-i öblöt és elméláztunk, milyen jókat merültünk volna, ha nem nehezítené félig-meddig amúgyis megfázósproblémás csapatunknak a szakadó eső az ő helyzetüket. Így aztán hazafelé vettük az irányt és nagy vidámságok és kalandok közepette hazaérkeztünk.
Röviden ennyi, most el kell húznom.
Jee_c kollégának üzenem, hogy ÉN voltam, most Ő jön. :-)
Pa3-hez csatlakozva annyit tennék még hozzá, hogy én kedd, csütörtök reggel 8-9:3ö /vagy korábban/, esetleg hétvége vmikor szoktam járni a VITUKI kis uszodába edzeni (Lágymányosi hídnál). Itt gyakorlatilag csak dinamikus edzésre van mód, 25m-es medence, 27-28C fok.
Ja, és mások járnak a Komiba hét közben reggelente, nem tudom mikor.
Szia!
Tetszik az oldalatok az új design nagyon tetszetős. Nekem már sikerült pár cuccon túladnom rajtatok keresztül. Nagyon hasznos kezdeményezés Sok sikert a továbbiakban is.
Nem szoktam edzeni, csak akkor szoktam próbálgatni, ha éppen fürdőbe megyek, az meg ritkán adódik (havonta 1-2x.). Köszönöm az invitálást, úgyis szeretnék már felhagyni a léha-sportmentes állapottal ami most van, úgyhogy örömmel megyek, de a mostani 7vége még nem tuti (a köv. azonban 100 hogy ott leszek). Köszönöm a gyors reagálást, üdv:
Balázs
(miket szoktatok magatokkal vinni az edzésre, mert nekem még hiányos a szerelésem?)
Azért irok, hogy megoszthassam veletek boldogságom tárgyát! A 7végén mindenfajta előzetes edzés és gyakorlás nélkül sikerült új egyéni statikus csúcsot elérnem, my new pb: 5:02. Szóval most nagyon büszke vagyok magamra, tekintve h havonta 1szer, max 2szer szoktam próbálgatni (soha sem egyedül) a statikust. Azt hiszem el szeretnék kezdeni komolyan foglalkozni az Apneával, a cigiről is le akakrok szokni! Meg szeretném kérdezni tőletek, hogy mi a hivatalos/ill. nem hivatalos magyar statikus csúcs? A világcsúcsot ismerem (földönkívüli). Csatlakoznék majd hozzátok, persze csak ha nem gond, és szivessen edzenék veletek (olvastam, h jártok usziba rendszeresen, meg máshova)!
Malna bacsi .... A MAldiv az MAldiv :) ... az egy draga hely .... van egy kontaktom akin keresztul en szerveztem az utjaimat , O talan tud segiteni Neked, de A magam reszerol lebeszelnelek a MAldivrol freediving ugyben .... egyszeruen nem alkalmas ra ... Nyilt ocean ... folyamatos eros aramlatok (a hazi reefen is ) kotelet felejtsd el , de csak ugy funnak is eros ... siman elsodor mint a pinty !!! Reggel jobbra (nyilt ocean) delutan balra (meg nyiltabb ocean) :) szoval ha ram hallgatsz inkabb valami delkelet azsiai celpontot keresel ..pl. Thaifold , vagy BAli ( na igen), Vietnam , fulop szigetek .... ezekmind mind hatizsakos helyek .... azaz olcsobb mint Dahab ... nem is kevessel ... csak a repjegy , de a Maldivra legalabb annyi mint mondjuk Thaifoldre ... en oda mennek a helyedben ... olcsa , jo kaja, csodaszep nok , igazi masszazs:) , jol bejaratott hely az utazasi irodaknak tehat olcsobb a jegy !!!! Szoval hajra MAlna bacsi ... es mindenki aki kedvet kapott ...
KArka te meg miert nem ide jossz az THE SEA helyett a THE OCEAN -ba Bruxulni :)
Homályosítsál már fel, hogy melyek a legolcsóbb szálláslehetőségek/szállásformák a Maldívon? Egyenlőre a legmegfizethetőbb resort, amit találtam kb. 10-15 rugó per fő per napra jön ki. Nincs mondjuk olyan lehetőség, hogy az ember valami elfogadható áron megszáll Male-ban és amikor kedve támad lekolbászol a beach-re (nyílván nem a legszebbre, mert az x 100 kilométerrel lejjebb van) és nyom egy freedivingot?
Büszkeséggel közlöm, hogy Martin Stepanek következő világcsúcskísérletét Málna bácsi fogja bírálni Dimitris Vasilikos bíró sporttársal december közepe tájékán. Most persze lehet találgatni, hogy hova repül cápaemberünk...
Mielőtt összepiszkítanátok magatokat az izgalomtól elárulom, hogy egy Cseh kiswáros lesz az úticél. :-)) A helyszín egy kicsit lehangoló, de a név ígéretes: BUDWEIS :-)))
GM
Fecóka a cím Búzavirág u. 4/A (nevet, falut ismered :-) Köszönet