Helló! Márkus László előadásában keresem a Bolha twist című számot. A youtube-os verzió nem jó, recseg-ropog és a vége sincs meg. Szóval kicsit jobb minőségben kellene.
01-Meet Me On The Equinox - Death Cab For Cutie 02-Friends - Band Of Skulls 03-Hearing Damage - Thom Yorke 04-Possibility - Lykke Li 05-A White Demon Love Song - The Killers 06-Satellite Heart - Anya Marina 07-I Belong To You [New Moon Remix] - Muse 08-Rosyln - Bon Iver & St. Vincent 09-Done All Wrong - Black Rebel Motorcycle Club 10-Monsters - Hurricane Bells 11-The Violet Hour - Sea Wolf 12-Shooting The Moon - Ok Go 13-Slow Life - Grizzly Bear With Victoria Legrand 14-No Sound But The Wind - Editors 15-New Moon [The Meadow] - Alexandre Desplat 16-Thunderclap - Eskimo Joe
Köszönöm! Nagyon szuper vagy! Egyelőre nem sikerült letöltenem, mert nagy a forgalom, de majd próbálkozok később.
Nagy pofátlanság lenne, ha kérnék még valamit? Ha valaki fel tudná tenni az Alkonyat című film zenei CD-jét, annak nagyon örülnék. Ez is a szülinapi partyra kellene.
A feladatot teljesítettem, bár nem volt egyszerű, mert valamiért 1 hónapja "betegeskedik" a gépem, igaz iszonyúan túl is van terhelve. Szóval gyakran bemondja az unalmast és féltem, hogy letöltés közben is lefagy majd. De nem, és az album szuper. :-) Még ezt a "torrent-dolgot" kéne megpróbálnom, ha a gépem is úgy akarja...
Először is kell telepítened egy torrent klienst a gépedre. Ezer ingyenes van belőle, én a Bitcometet használom, könnyen kezelhető, egy kezdő is megérti. A többi már megy magától... :-)