Érdekel , hogy hatnak rátok a reklámok aTv Óriásplakát stb. Pont azért veszel meg egy terméket mert jó a reklámja vagy azért nem mert hülye a reklám.Hogy reagálsz a reklám özönre , mit hiszel el belőle.Megveszel e valamit csak azért mert kedvesen mosolyog az eladó.Illetve mlm ben a "baráti" ajánlásokra hogy reagálsz.. STB.
Ilyenkor kell mondani ott a helyszinen, hogy már hívod is a fogyasztóvédelmi felügyeletet. És látványosan benyomod az f betűt a kereséshez és felhívod mondjuk a meseszolgálatot, ami az FVF néven volt lementve előzőleg. :D Egy csávóra ráhoztam már az infarktust ezzel a módszerrel, valahog yazonnal lett cseretelefon. Ja, Pannon volt még anno.
Jópofa még a Prolong. Mikor a 10000 lovas dragsterből leengedik az olajat, a motor meg a 400 méteres sprint alatt elfüstöl - utólag meg megállapítják, hogy NEM AZ OLAJ HIÁNYA OKOZTA :-) A hét vicce :-) Meg a többi utcai autó, mikor olaj nélkül megy...elképesztően magas fokú kamu.
Mindig ezt javaslom azoknak, akire rá van telepedve egy félnótás. Meg kell kérdezni tőle: milyen érzés mindenkinek az agyára menni nap, mint nap? Tutti nem látod többet.
Én meg amitől a falra tudok még mászni a T-COM-os "0"-ás. Na ha az beindul, tuti inkább addig fogyasztok. Pl. iszok egy pohár ásványvizet. Kimutatták korábban, hogy a reklám 2 féleképpen is célba ér. Ha érdekel, akkor megnézed, és esetleg megveszed, tehát FOGYASZTASZ. Ha nem érdekel, akkor kimész és addig elintézed ügyes-bajos dolgaid, eszel-iszol tehát FOGYASZTASZ.
... A következő menet előtt elmossuk a Vital Centert, Horst szerint elég csak leöblíteni, és máris tiszta. Sajnos óriási répaatomok ragadtak a nanószűrőbe, így csak erőteljes súrolással sikerül úgy-ahogy kitisztítani az űrtechnológiát ...
Reklám-pszichológia. Ha nem veszik le a műsorról a UPC Radiátor együttesét, lehet nemsoká pszichológusra, vagy rögtön psziciáterre lesz szükségem. Gyűlölöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazából az van, hogy aki ilyen tévésoppos "egynapalatthúszmiligrammotfogytammegmittomén"- című dolgokat veszi, az azért veszi, mert a reklám azzal etet, hogy szinte semmit nem kell csinálni. Tehát az ilyen emberkék valszeg UTÁLNAK bármilyen sportot űzni. Én sem vagyok egy sportsman, de ha olyan kedvem van, jólesik egy jót gyúrni, vagy görkorizni.
El nem tudom képzelni hogy ezeket a szerkezeteket EGYEDÜL otthon az ember jokedvel tudja hasznalni. Csoportosan azert csak konnyebb minden ilyennel való foglalkozás ... bár meg nem probáltam pedig rendesen rámferne.
Hú, az ügynököket lexívesebben felgyújtanám! Utálom őket!
A tévésoppos cuccokról meg annyit hogy a kondis dolgok puhány embernek valók. Tudniillik: Szeretek gyúrni. Télen/hűvösebb időkben elég sokat jártam egy helyi konditerembe. Egy alkalommal dumáltam egy csajjal, aki futópadon edzett rendszeresen, és minden testtájra gyúrt, szóval nem volt kamu-sportoló/divatsportoló, hanem komolyan gondolta. Ő mesélte, hogy egyszer rendelt egy tévésoppos comberősítőt (azt amit két láb közé fogva kell összeszorítani). a 2. nap után kettétörte. No comment. Ezért való puhányoknak.
1. ha ezt betartanák, 1 éven belül tönkremenne a magyarországi hálózatuk 2. ha nem használnának egyáltalán, már így is tönkrementek volna 3. hogy ilyet kormányrendeletben rögzítenek, annak az is lehet az oka, hogy talán tényleg használ és csípi a szemét a gyógyszergyár-lobbistáknak a nagy FLP, Bionet, Ökonet, Neways, Nutrilite, Noni stb forgalom. Az meg a másik, hogy azok próbálnak ki ilyeneket, akiknek a hivatalos, gyógyszertárakban kapható cuccok nem segítettek.
lehet hogy ontopik: a főváros televan egy Marlboro-ruhabolt plakátjával. Ez több szempontból is érdekes.
1. Dohányterméket ugye nem könnyű reklámozni (sok tilalom miatt), ruhaboltot pedig szabad, de vajon kinek mi jut eszébe a Marlboro szóról? Ruha vagy cigi?
2. A ruhabolt szigorúan férfiaknak, roppant férfias modellel. Ennek ugye a hagyományos Marlboro cigi - férfiasság kép az oka.
3. A hagyományos Marlboro férfiasság oka az, hogy a Marlboro volt az első olyan cigi amerikában, amibe a füstszűrő bele volt építve, ezért nőiesnek tartották. Erre válaszul elkezdték ezt a kampányt, ami teljesen bevált, ma már a férfias cigimárkák talán legférfiasabbika - holott értelemszerűen az utolsó logikus értékelés szerint azoknak való, akik nem bírják az erőset.
Persze mindamellett a dohányosok egyszer már bebukták ezt a kört, amikor rászoktak a cigire, egy férfiasabb/mokányabb/komolyabb/felnőttesebb önkép vágya miatt. Nyilvánvalóan senki nem cigizne, ha racionálisan mérné fel az élvezet/teher arányt. Miután egyszer rosszul mérte fel, a kognitív disszonancia (a reklámpszichológia egyik alappillére!) arra ösztönzi, hogy magát és környezetét meggyőzze, hogy jól döntött, aminek a legkézenfekvőbb módja az, hogy elkezdi látványosan viselni a fenti felnőttesebb/férfiasabb önképet, amivel a még nem dohányzókban erősíti a dohánytermék imidzsét.