Azt hiszem teljesen félreértettük egymást Airissel és veled is. A "bökhetőnél" én arra a felhasználóra gondoltam, aki bekapcsolja az eszközt és az ujjával megnyomja a zászlót. Aki már a my flashre bármit fel tud tenni, neki már van bökhető script. Így értitek a lelkemet?
"...HR utáni "bökhető" script nincs..." A világért sem szeretnék kötekedni, de ez azért nem teljesen pontos. A korábbiakban már volt szó egy mortscript-es módszerről, ami az infinity mappába került. Ez ugye először leállította a rendszer automatikus indulását, majd kidobta a mortscriptet, az lefutott, és újraindult. A script eleve azzal indult, hogy figyelte, hogy HR vagy SR (hideg/melegstart) volt-e. Bár tény, hogy ez nem maga a script, de tágabban értelmezve a fogalmat, lehet mondani rá, hogy ez egy "bökhető script".
Előre bocsátom: Sem az IconX-et, sem az Amigo-t nem ismerem. Javaslom, keress a menüben olyan pontot, ahol be lehet állítani a GPS vevő és a proci közötti kommunikáció sebességét és portját, és állítsd át automatikus keresésre. Ez megkeresi azt a portot, amelyiken tudnak kommunikálni, majd azt a legmagasabb kommunikációs sebességet, melyen az adatátvitel még jó. Ha ez sem segít, akkor sajna nem lesz jó a készülék az Amigohoz! Illetve még valami eszembe jutott: Az első alkalommal (telepítés, újratelepítés, HR, stb.) után nehezebben találják meg a holdakat, de utána ez lényegesen gyorsabbá válik, mert "megjegyzik", mely holdakat, és kb. hol kell keresniük. Szóval ha az első indítás lassú, akkor "NO PARA", csak ha a második is ilyen lassú, akkor kezdj kísérletezni.
Sziasztok ! Amigot tettünk egy Iconx gps-re ,míg az Airisemen viszonylag gyorsan talál műholdat ez görcsöve 20 perc alatt is nehezen . Mondanátok erre tanácsot ? Köszi .
Szia, Nem igazán neked szántam a megjegyzéseimet, csak sajna válaszként indult, és egy kis kioktatás lett belőle. Ezért ne haragudj, de értsen belőle mindenki, ha akar.....
Akinek meg nem inge az ne vegye magára, de akié, az gombolkozzon be már végre!
Különben van megoldás a problémára, egy kicsit rázizzenek.... Priviben küldök egy képet róla. Sőt linket is, és szívesen vennék egy kis segítséget, akár Tőled, de mástól is akinek van affinitása a progik átírásához.
A HR utáni "bökhető" script nincs, mert akkor minimum elő kell csalnod a WinCe-t, igaz? Gondold végig. Ha már előhozod a win-t akkor egy másolás már nem a világ.
Tiszta szívemből köszönöm a segítségedet, nagyon jól esett... De!!!! Te és esetleg én (és néhány kolléga) tudjuk, hogy mit csinálunk, és használjuk az OKOSSÁGOKAT!! Gondolj arra a sok számtech-ben kevésbé jártas emberre, aki csak rá akar "bökni" a kisautóra, és a 2006-os verzió helyett egy használható, frissíthető új verziót tud használni az elavult kütyün!!!! És nem akarják kidobni a régebben vásárolt és jól működő navit, mert...
Ezen dolgoztam eddig, mert nekem is erre volt szükségem, és tudtam is használni!
Szórakozni én is tudok ezzel, sőt a telefonommal is (Samsung D880 2 kártyás), meg a laptoppal is, (több féle, és minimum LINUX fut rajta) de a Wint-is kénytelen vagyok használni!!!(Szeretek játszani!!!!)
Valamint a specialitásom: PLC programozás!!!! (Ehhez szóllj hozzá!!!) Siemens-Klöckner Moeler; Bosch.... stb De a Robot programozása sem probléma, esetleg a DMC , vagy bárkódolvasóval való összekötttetéssel.... és folytathatnám....
És a szívem csücske a LINUX már vagy 10 éve. Azért az "MC" nem semmi!!!
Nem rossz a Tomato szofti a wifi router-re, de a DDwrt is jó!!! Pláne, ha átalkítod, és vinyóval torrentre használod!!!
Ezek után?!?!
Akkor is jó lenne a dolgokat arra használni amire valók!
A PNA-t navigációra...........stb.
INFÓ!!!!
Csak az Ultra skint az Igo8-hoz eddig 100-an töltötték le,hogy legyen házszámkijelzésük ami nincs az alap Igo8-ban!!!!!
Nekem az okos dll, a my flashen van mindig. Ha netán HR-re kerül a sor, csak onnan visszamásolom, és már oké is minden. Szerintem ezért kár bármilyen scriptet írni.
Szerintem a játékok csak úgy fognak menni, ha megfelelőket teszel fel rá. Esetleg egy adagot kérsz??? Majd kipróbálom, hogy azok hogy mennek, vagy mennek-e egyáltalán.
Igazad van, frankón megy ez, csak a kisokos dll kell neki.... Az előbb butaságot írtam, mert úgye az a Windows mappába kell.... Akkor meg össze kéne dobni egy kis fájlt, ami hidegindításkor beteszi. Vagy a mort scriptet kellene rávenni erre? Neked van ötleted erre????
Köszi a választ, szinte megéreztem, sőt sejtettem, hogy ez a baja. Csak akkor az a helyzet, amit te is írtál, hogy azt az okos kis dll-t mindig be kell másolni a win mappába, ha teljesen kikapcsoljuk a kütyüt..... Különben néztem az exe-t, ott is dll hiányt láttam.. Az lenne a jó, beleintegrálni valahogy ezt az okosságot.
Csak az a baj, hogy az 64MB-os RAM-ra nem fér fel csak a magyar térkép, poi, 3D
Egyébként az Amigo(8.4) a 8.3-as egyszerűsített változata ezért gyorsabb a kisebb teljesítményű gépeken, megeszi a 8.3-as térképeket is szal pot ideális lenne a T920-ra.
Abban segítsetek, hogy hogyan tudom a contenteket leválasztani a programról?
Próbálkozom az Amigo-val, de visszadob, hogy ez nem WinCe valida, vagyis nem megy egyenlőre a 4.2 vel. Valszeg min 5-ös verzió kell neki, vagy valami hiányzik, pl a dll.
Az AMIGO egy PDA alkalmazás, így PNA-n nem fog futni. Különösen, hogy az AIRIS T920-as készülékben WinCE 4.2 Windows ketyeg, ami az AMIGO-hoz nem elég. Jobban jársz, ha az AIRIS_navi fórumtárs által összehozott 8.3-as verziót teszed fel. Azt már sokan, sikerrel teszteltük, jól működik, megbízható, nem fagy ki, stb.
Ha kell gro konverter szólj irj egy mail címet és elküldök egy linket ahonnan le tudod szedni sőt van egy csökkentett méretű nem demó amígó is de abból majd még ki kell szedni az extra felbontásokat