Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
leírtad már, hogy a te termékeidnek mennyi az aloe-tartalma? és volt egy olyan kérdésem is, hogy milyen kapcsolat van a koncentráció és a hatás között! ha nem megy egyedül, kérdezd kecskemétet, csak tudnak valamit mondani!
Nézd meg ezt a honlapot ,mert kíváncsi vagyok a véleményedre a termékekről (és hátha megtetszik valami (a C vitamin pl kb fele annyi és ugyanolyan jó, méregtelenítő is van pár ami legalább olyan jó, mint a Colonix)).
Hallottál már a Biorezonanciáról? Na a Bionetnél egyre többször ilyen vizsgálat segítségével javasoljuk a készítményeket (nagyon szívmelengető érzés tud lenni, ha egy a hagyományos orvoslás számára gyógyíthatatlan embert meggyógyítuk a Bionet-rs készítmények segítségével, de ezt te úgyse érted). Békéscsabán is most szervezem ezt a vizsgálatot: Előreláthatólag június hónap folyamán Békéscsabán is megrendezésre kerül a biorezonanciás kezelés megfelelő számú jelentkező esetén.
További információ és jelentkezés:
Pál Mihály Tel : 30/562-3896, 66/630-176 E-mail: mihaly.pal@citromail.hu Web: http://palmihaly.bionet.hu
Elfelejtetted beállítani a megfelelő jelszót a kimenő postafiókban (SMTP) vagy rossz azonosítási kódolást csekkeltél be. Ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Szerintem másold be még légyszíves vagy tízszer és sokkal lagyobb betűkkel, mert: 1. mi hülyék vagyunk és elsőre nem tudjuk elolvasni 2. imádjuk a vastagon szedett szavakat, enélkül nem olvasható 3. ezt az 1-es és 2-es pontot mlm-szeánszokon tanuljuk
Na ez velős volt. Engem mégis az bosszant leginkább hogy olyan területen képzelik magukat szaktanácsadónak -egészség gyógyitás-amihez nem értenek .Simán a nyereség miatt össze vissza dumálnak hülyeségeket. Az mlm egyébként is ad egy tulzott magabiztosságot az ügynököknek de a gyógyitó ügynök tipikus esete annak amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
Igazad van a világmegreformálás-meggyógyitás addig szivügyük amig megéri . Akár 4hónap után ha nincs pénze belőle már nem olyan fontos neki az addig önzetlen misszió.-képmutatás.
Sajnos úgy látom ,te is beállsz ,a sorba ,ezen a szinten nem lehet kommunikálni.Ottó,Maxval,Zott ,Biovadász,ha kemény is,de azért lehet velük kommunikálni.
Nem folytatom.Nincs értelme.Gúny,cinizmus,rosszindulat,érvek helyett.Erre én nem vagyok vevő.
Ja vagy azt igéri az flp ügynök hogy fejfájást és magasvérnyomást gyógyitja az aloe....! Érted ? 1000- oka lehet mindegyiknek a lelki eredetütől kezdve . Kivizsgálás nélkül azt mondja /orvosnak!!!/ hogy mindegy csak vegye meg és használja és TAPASZTALNI FOGJA a jobbulást.