Kösz a választ:) Én is így gondoltam:) Azért a behajtott nem könnyű, én is így csináltam a betétes esküvőinél. Egyébként nem csúnya ha látszik a gerinc erősítés. Viszont szerintem is csak ha teljes csomipapírba borít az ember, akkor kell feltétlen. Azt meg ki lehet kerülni, bár én szinte mindig megerősitem, de neked van igazad, eztán nem fogom:))
Én bizti nem érek rá fotózni szombaton:))) Az előzőnek is ellébecoltam a felét, mert fotóztam végig. Benne van a könyves kisokosomban minden fontos fotó.
Nem is tudod, milyen élmény vízhólyagos kézzel könyvezni:) Belső elment.
Pihe!
Elpirulok. Van némi keresztes CD-csere bizniszünk függőben:) (Paat-babanet)
Danimami!
aki bordaőrületet indított, az ne irigykedjék!:):):)
Sasszem Szpidi!
Imádom, amikor így vesézel!:)
Igen, a kivágást behajtom, hiszen ott kezdem. Csak két réteg kartont használok és először a borítólap az ablakos külsőre, majd behajt, másik karton mintával és egyben behajt a széleken. Nem egyszerű és hosszú meló, de esküvőihez szeretem. (és fűmagra gyűjtök)
Az aktuális fővágány nekem is a dekupi (volt?) :) Ronda csapodár vagyok!
Egyébként sodrott selyemzsinón nekem nagyon tetszik takarásnak.
Megerősítést a gerinchez azért nem teszek, mert csak vastag bőrhatású kartonnal, vagy textillel csinálom, az meg dzerintem tuti erős. A fő érvem viszont, hogy ha láttad, hogy NINCS, akkor látható lenne, ha VAN!!! Ezt pedig nem szeretném:)
Majd keresek a kivágott előzékéről fotót, de ha karton van belül, akkor totál sima. Vékonyabb (200g) fedésnél átnyomódott bizony a keret kontúrja:(
Várom fáánit a ragasztós válasszal: MIÉRT CSOMIPAPÍR?
Vagyis a díszítéssel elvagyok, de a ragasztós belsőtől rettegek, hogy a fejemhez vágja valaki, mert szétesik!!!
Na ezt szeretném megtanulni korrekten... FOTÓZZATOK ÁM SZOMBATON!!!
Elkérhetném én is a belsőt tanerő számára? Most vettem észre, hogy az egyik ofő névnapja jövőhéten lesz. Nem tudom sikerül-e addig összedobni? Legfeljebb nem gerinces, hanem koptos lesz. Akkor viszont szenvedhetek a nyomtatással.
Ícia! Nincs is szó rá, hogy milyen szépek!! Minek mennél Te tanulni, hiszen már így is tökéletesek. Rettentően irigykedem most, én is szeretnék ilyen szépeket csinálni:((((
Jó ez a függőleges kivágás! Hogyhogy pont a múlt héten született nekem is ilyen? :):):)
Ja-ja! Naptárszezon:) Bár ezek még mind tanévesek, és az első ragasztott könyveim! Meglepően jónak tűnik a módszer, bár fűzni még mindig jobban szeretek. Csak nem tudom átszerkeszteni:(((((((
És egy ma elkészült esküvői album bordó-vaníliában (2. esk.) kártyával:
Az extra csak annyi, hogy a kártyán látható (?) dombornyomat alapján rajzotlam tussal a betűket.
Jaaaaaaaaaaaj de mennék okosodni szombaton, de kertépítés-projekt van, így az ásót fogom forgatni:(((
Ha valaki fűzést is szeretne tanulni, hozzon fűzéshez bármilyen kettéhajtott papírt tűt, erősebb cérnát. Estleg a hajtott lapnál fél cm-rel nagyobb előzékkel mert azt a köteg alá hajtva kell hozzáfűzni. De meg tudom mutatni anélkük is, aztán majd otthon gyakoroljátok. Ollót is hozhattok.
lafni na nehogy már csak én füzzem a kötött könyveket..
csak a maradék papirból ragassztozz. nem akarok egyedül maradni....
szép lett..
szpidi a tiéd is friss üde megihletö volt számomra...
a bordázással itt emésztödöm én is... már minden készen áll,de annyira nehezemre esik ujra neki állni, türelmi idöben vagyok, aztán majdcsak jön a szikra.,hogy tényleg látszodjon is és szép is legyen....
család meg nem fér el a ragasztotol és a többi kipakolt motyotol.
Képzeld, találtam a Westend-ben is Ambiente (igy kell irni?) papirt. Visszafogtam magam és csak 3 ivet vettem. Azt mondta az eladó, hogy hamarosan jönnek az újak. Érzem törzsvendég leszek most már ott is :O)
Azért nem tökéletes. Vannak apró hibák rajta. Talán ha pár darabot még csinálok:)))
Mittom én, de megkeresem neked és elküldöm. Annyit harácsolok ilyesmit, hogy már nem tudom honnan van:)) De A/5-ösre van, tegnap írtam hogy hogyan nyomtasd ki.