A bluetooth saját driverét feltetted? Ha igen akkor (legalábbis nálam MSI BT és V525 esetén) a telefon kapcsolódása után van egy "Obex Object Push" nevű mappa. Na erre kell ráhúzni a .jar kiterjesztésű java filet és ekkor telepíti.
Köszi. Kár.Amugy tegnap megvettem a telót, meg vagyok vele elégedve!!
Vettem hozzá bluetooth-ot, így már nem nagy gond a memória.
Csak volna mág 1 problémám: A bluetooth szápen működik, csak azt nem tudom, hogy java játékot hogy lehet átküldeni, mivel a gépen csak a kép, videó, audio jelenik meg.Mondjuk ezt nem én állítottam be, mert állítolag ezt az SP2(vagy mi) akarta kezelni, csak azt mondták így jobb.Mit kell beállítanom???
A DCn van, de nekem azok közül egyik sem szinkronizált az outlookkal (Egyéb funkciói jól működnek)... megvettem ezért hát 30 dollárért az orginál progit, és azzal tökéletesen megy minden.
A segítségedet szeretném kérni. Én is vettem egy v220ast, és van mini USB kábelem is meg minden, de nem tudom szinkronizálni pc-vel. Szerintem a probléma az lehet, hogy nem tudtam megfelelő verziójú MobilePhoneTools-t szerezni. Te honnan szedted le? Vagy ismerőstől kaptad? Ha valahogy el tudnád nekem juttani, igen hálás lennék Neked! :)
Jujj de anyáztam volna ha veszek 7000 ért cuccot, pedig most egy vasat nem költöttem rá és müx! Kircsi ez a telefon idomítás PCvel! Köszi a segítségeket!
mini-USB? Ez számtek boltban is kapható szabványos izé? Nem valami speckó sokpénzért Motorola? Valami 3-as verziót felraktam, néha rendszerleíróadatbázist piszkál, de egyébként meg, csak kábel nélkül elég szivacs. Lehetséges hogy a fényképezős USB jó hozzá?
Sziasztok, van egy e398-am, miután formáztan a trans-flash és új mp3-akat másoltam fel nem talál az mp3player egy számot se. Valakinek van valami ötlete hogy tudom megoldani a problémát?
Sziasztok, lenne egy kérdésem, de lécci, ne nézzetek hülyének. :) Életemben először kerültem közelebbi kapcsolatba flipes telefonnal egy v547 személyében. Fel lehet úgy venni a telefont, h nem nyitja ki az ember a flipet? Olyan headsetet használunk, amin nincsen ilyen okos gomb, és vezetés közben iszonyú idegesítő mindig kinyitogatni. Köszi.
külföldi fórumok alapján sikerült felturbóznom a hivatalos progit, most : mobile PhoneTools - 3.23L 02-08-2005 verziójú van rajta. Kérdés: outlookkal csak úgy lehet szinkronizálni, ha minden egyes alaklommal exportálok majd importálok??? mert ez így nem túl felhasználóbarát!!!!
Ja és ez nekem V525-tel ment, és mivel a V220 sokkal újabb, lehet hogy valami 3.x körüli verzióra kell frissíteni a proggyt. Ha mondjuk nem ismeri fel a tipust és nem annak a képét rajzolja ki Neked.
Hello! Továbbá a MPTools-ban van Multimédia center, amivel nagyobb képeket kijelző méretűre lehet átméretezni és rögtön áttölteni a telóra. Valami hang izé is van de az nekem nem jött össze :-( Lehet vele internetkapcsolatot létesíteni a telóval mint modemmel. Utána ez használható az Internet Explorerben. Szinkronizálja a címlistát az Outlook Expressel A telepítése magyarul le van írva a v525.uw.hu és a motoportal.dox.hu oldalakon. Én először az 1.23-ast tettem fel ezt upgradeltem a 2.16-tal utána a netről frissíti magát ha engeded, de nekem a 2.16 is elég volt. Ha kell egy user guide .pdf-ben elküldhetem (412 kB)
Inkább fájlkezelô-szerû, de nem úgy, mint a TotalCommander. Tudsz le-fel rakosgatni vele, képeket, hangokat, címlistát karbantartani, a PC-rôl SMSt írni, ilyesmi. Délután ha raérek, elindítom és bekopizom ide. hogy néz ki a képernyôn. Vagy tedd fel és próbáld ki ;-)
Nekem a 2.19 nem mûködött, de a 2.16 minden további nélkül stabilan, és amikor az fent volt, akkor frissítette magát a hálózaton át. A hadset_driver soha az életben nem mûködött csak magában, de lehet, az én XP-mmel van baj. Többit nemtom....
1o) 1.23c installs the MPT. 2o) Actualízalo with the MPT 2,16 (it chooses the language that you wish). 3o) Configuration uses the LiveUpdate module (> LiveUpdate) and the update will unload
1.)usb_handset_driver 2.)mmpt_1.23c 3.)mobilePhoneTools_2.16_US 4.)modem driver with internet