>>Ez kié?
"Ahogy az elmúlt hónapokban számos alkalommal, a mai napon is előfordult, hogy az MSZP számítógépeiről (például az IP 217.150.130.1 azonosítójú számítógépről) kampányanyagokat töltöttek le a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szerveréről."
Nem azzal van a probléma, hogy a www.mszp.hu oldalról letöltötték az index.html file-t, hanem azzal, hogy olyan file-okat töltöttek le, ami jelszóval volt védve.
"Látta valaki azt a nagyon nyilvános fórumot ahol kint volt a hozzáférés?
Mintha senki....
Ja persze, Máriusz sír: óvónéni kérem a hiller pisti ütött először csak nem akartam árulkodni...."
Majd a pinaszájú Máriusz elmondhatja a tanúkihallhgatási jegyzőkönyvbe, hogy melyek azok a nyilvános fórumok. Ha meg hazudik, akkor remélem lesz ellene 1 eljárás hamis tanúzás miatt.:))
De vagy eltévedve, öreg. A Fidesz nem nyilvános szerverről húzta le az anyagokat. Valahogy megszerzett egy jelszót (állítólag ugye egy fórumon olvasták) és annak segítségével jutottak hozzá a nem nyilvános adatokhoz.
Nem. Aza baj, hogy fidesz beismerte hogya btk ba utkozo cselekmnyt csinalt. Es ami a leggazosabb, szerintuk az egesz az onygujtomatricakert volt.
Ezek ennyi esszel ne hozzanak felelos donteseket soha tobbet, Erted? Ez a baj, nem az, hogy a masik csapat mit csinalt vagy nem csinalt.(azok is megerik a penzuket, de olcsobbak:))
Az interneten mindenki által elérhető névvel és jelszóval - miként ki tudja még hányan - mi is megnéztük, mi található az egyébként is bárki által látogatható honlapon.
Ez a kiemelt rész tökéletesen fedi a BTK 300/C paragrafusa szerinti cselekményt.
Függetlenül attól, hogy honnan szerezték a jelszót.
a mai napon is előfordult, hogy az MSZP számítógépeiről (például az IP 217.150.130.1 azonosítójú számítógépről) kampányanyagokat töltöttek le a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szerveréről
Most én nem tudom, de lehet, hogy én is börtöntöltelék leszek? Mert a Fidesz honlapjáról ( gondolom, nem az én szerveremen van), kampányanyagot töltöttem le egy ízben..:}}}
"Butuska kis duma ez. Ha csak a megindult reformokat nézem (hadügy, oktatásügy és ha nem fexik keresztbe ostobán a jobb az eü. is lett volna) vagy a fityesz által letornázott GDP fejlődési ütem visszaemelése, export, infláció vagy a térség legjobb munkanélküliségi adatait - az már elég."
na erre csak egy nagy SMILEt tudok küldeni, annyira vicces, amit írsz :)
Mileőtt: az export adatok és a tőkebefektetés számai is nagyon jók, az eladósodás még mindig a bűvös 60 % alatt van. Megvolt a 100 napos, még egyik 4 évben se emelkedtek ennyire a reálbérek.
(igen, van akltségvetési hiány - ez az egyetlen rossz főadat)
Mondtam én már decemberben, hogy itt jó nagy hepajok lesznek. Tolképpen először marhára idegesített, hogy így megy.
Most rájövök lassan nem is olyan nagy baj az egész. Sőt már sajnálom, hogy ilyen rövid a kampány. Nem lesz elég kiborogatni az összes szekrényt, fiókot. Pedig az nem ártana.
Persze minden színű szekrényre, meg fiókra értem.
Tessék-tessék csak borogatni.
Két eset van vagy mind kiborul vagy minél többen ráébredünk, hogy kikre is szavazunk.
Egy honlapról a képek is letölthetők, a választási anyagok szintén. Egy politikai párt pedig azér tart honlapot, hogy azt nézegessék, arról képeket és az készítők által felrakott anyagokat a szavazók letöltsék.
Az anyag pedig fájlok formájában van a szerveren, vagy egy kliensen, amit a szerver szolgál ki.
Ha a szerver kap egy találatot, akkor rögzíti a kérést küldő szerver IP címét, alapesetben azért, hogy tudja azt, hogy kit kell kiszolgálnia.
Tehát van belépés, van IP cím és van letöltés. Teljesen normális működési rend, a logokban szépen követhető.
Az, hogy a szerveren keresztül melyik kliens találta el a szervert, az nem minden esetben követhető, mert a maszkon nem lát át.
A másik, hogy egy párt miért tartana nyilvános szerveren választási terveket és egyéb olyan anyagokat, amiket védeni akar?
Beviszi a székházába és ott tárolja egy nem nyilvánosan elérhető gépen, ha fontos neki a védelem.
Az RTL klubon most mutatták a Fidesz szerverét, azon is szépen ott volt az Mszp szerverének találata. IP cím és név.
Csakhogy az MSZP négy évig semmi mást nem csinált, csak próbált különböző furfangokkal napi előnyt kicsikarni, közben meg nagy ívben szart a kormányzásra és két kézzel szórta szét a pénzt és a közvagyont
Butuska kis duma ez. Ha csak a megindult reformokat nézem (hadügy, oktatásügy és ha nem fexik keresztbe ostobán a jobb az eü. is lett volna) vagy a fityesz által letornázott GDP fejlődési ütem visszaemelése, export, infláció vagy a térség legjobb munkanélküliségi adatait - az már elég.