"A kamaszkori nihilizmus önmagában nem lenne izgalmas. Ki emlékszik, például, a cure-osokra, depeche-esekre? Vagy az alterosok, gézsállal a nyakukban? Az emót ezekhez hasonló, ellenkulturális mozgalomnak hívnánk, már ha nem lenne akkora divat, mint maga a mainstream."
no de mi van akkor ha izlandra mennek? az drága mulatság lenne, bár nem mondom minden vágyam oda eljutni és ha még C. koncert is lenne, az nem lenne rossz
vissza dobálok ám !!! csatorna fedelem is van csak az nagyon nehez :) én meg gyönge vagyok mint a harmat, ha jönnek európába az idén hát jöjjenek, de úgy készüljenek, hogy ott leszek.
J.! ha újra megébrednél: http://antiemo.atw.hu/ :) Hello Kitty: a 4 év az 4 év, szerintem idén európábasem jönnek, nem hogy fánya album. de kovezzetek meg nyugodtan
Ma hallgattam meg először a teljes KORN lemezt. Így akusztikusban egész hallgathatók a számok, csak az énekes hangja zavaró számomra. Mindenesetre amikor bejelenti a Cure -t, nyal egy jó nagyot nekik.
Nem lennék azonban boldogtalan, ha a Cure unpluggedet is kiadnák teljes egészében CD -n is meg DVD -n is. Itt-ott megjelent egy-egy szám, de az nem az igazi.
Robert pár éve mondott valami olyasmit, hogy kiadnak valami COMPLETE CURE DVD -t minden fontosabb TV fellépéssel...stb. Ez is egy hírtelen fellángolás volt csupán, vagy ki tudja? Mindent szép sorjában! Egyszer ez is eljön, csakúgy mint a Cure VHS -ek DVD kiadása.
Na most eltünök egy kis időre.
(Gallup: A Bochkor-interjús DVD -met nem engedi a kis genyó tovább másolni, úgyhogy mégegyszer felírom közvetlenül a szalagról, megpróbálom megcsinálni, hogy léptethető fejezetek is legyenek. Bár csak 26 perc az egész. A CD -ket már átírtam.)
Engem egyáltalán nem fogott meg ez a közös produkció a KoRn-nal, jópárszor meghallgattam, meg először tetszett is, de annyira nem mint mondjuk pl a Placebo-val közös.
Sziasztok! Ha valaki szeretné elolvasni a Charlotte Sometimes-t, Penelope Farmer-tól, nekem megvan a könyv txt formátumban. Talán még a ssk-ról szedtem le valamikor...