Keresés

Részletes keresés

144000 Creative Commons License 2006.08.26 0 0 133
A világ valamennyi rabjának: Siral 3.7

„Béke veletek! Én vagyok az, az Úr, a ti Megváltótok. Ne lepődjetek meg! Szentlelkem szól hozzátok, aki jelen van minden egyes szívben. Irántatok való szeretetem felülmúlja az értelmet, és amíg el nem juttok a mennybe, addig nem tudjátok megérteni teljességét.   E sötét napokban leszállok hozzátok égi trónomról, hogy tudtotokra adjam mindazt, ami a világban történik és amit én cselekszem. Azért jövök, hogy újból biztosítsalak benneteket ígéretemről. Azért jövök, hogy újból biztosítsalak benneteket, kis gyermekeim, irántatok való szeretetemről és hűségemről. Eljövetelem igen közel van. Ünnepélyesen mondom nektek, aki megtartja Szavamat, sohasem hal  meg, és ti, akik még haboztok, ne kételkedjetek tovább, hanem higgyetek!
  Ha nem tudtátok megérteni a Szentírás tanítását, ne bánkódjék szívetek! Jöjjetek ma, és teljes szívvel bízzatok bennem! Melyik apa tudná végighallgatni gyermeke sírását anélkül, hogy meg ne szakadna a szíve?
  Én vagyok a ti Örök Atyátok, aki örök szeretettel szeret titeket.
  Mint az apa, aki hívja gyermekeit, hogy megossza velük birtokát, és örököseivé tegye őket, úgy hívlak benneteket én is, hogy legyetek országom örökösei. Ó bárcsak szívetekbe írnátok és befogadnátok szavaimat! Kis gyermekeim, hallottátok, amint azt mondtam: Most elmegyek, de hamarosan ismét veletek leszek. Bizony mondom nektek, hamarosan veletek vagyok. Azt mondtam, hogy Atyám házában sok a lakóhely. Mindenkinek van egy lakóhelye. Szerezzetek békét és nyugalmat szíveteknek azáltal, hogy elfoglaljátok e lakóhelyeket! Foglaljátok el azáltal, hogy békét köttök velem. Ma a Sátán egész gyűlöletét a világra zúdítja. Országokat oszt fel, dönt meg és tesz tönkre haragjában. Csapást csapásra mér, de az én kezem nagy hatalommal fogja felépíteni mindazt, amit ő tönkretett. Szavamra emlékeztet titeket mindaz, amit szeretet-himnuszomban írtam nektek. Azért adtam, hogy felfrissítsem emlékezeteteket, és hogy Szívemmel a kezemben megmondjam nektek, hogy szomjúhozom a szeretet hiánya miatt. Senkinek sem teszek szemrehányást. Ti mindannyian az én ivadékaim vagytok, és én vagyok Örök Atyátok és Társatok. Jól tudom, mi van lelketekben, de nem azért vagyok itt, hogy megvádoljalak benneteket cselekedeteitekért.
  Azért vagyok itt ma, hogy megmutassam nektek, hogyan bántak a Könyörülettel és a Gyengédséggel. Még mindig Szívemben van a lándzsa hegye, és töviskorona veszi körül Szívemet. Ezt látva megrendülnek az ég oszlopai, és angyalaim eltakarják arcukat fájdalmukban. Még a Hold is veszített fényéből, mert az emberek rosszakarata és gonoszsága minden órában újból keresztre feszíti Isteneteket. Saját Véremmel jelöltem meg egy ösvényt, hogy megváltsalak benneteket, és ha lábatok letért erről az igaz ösvényről, mondom nektek, azért jövök most hozzátok, hogy kézen fogjalak és lépésenként visszavezesselek erre az igaz ösvényre.
  Ajánljátok fel nekem akaratotokat, és engedjétek, hogy lebontsam azt a falat, amelyet keresztbe építettek ösvényemre, és amely megakadályoz titeket és engem abban, hogy találkozzunk.  
  Kis barátaim, Szent Isteneteknek még sok mondanivalója lenne, de az túl sok lenne most nektek. Már csak egyet teszek hozzá: Azért jöttem el cellátokba, mert nagy az én szeretetem, amit irántatok érzek. Hívjatok, és meghallgatlak benneteket. Megáldalak és szeretetem sóhaját hagyom homlokotokon.”

fékevesztettló Creative Commons License 2006.08.25 0 0 132
144000 Creative Commons License 2006.08.25 0 0 131
„…..Legyetek szilárdak, és ne engedjétek, hogy megtévesszenek titeket! Sokan állítják, hogy engem hallanak, amint üzenetet adok nekik. De nem én vagyok ezeknek az üzeneteknek a szerzője és nem is Édesanyám. …..”

144000 Creative Commons License 2006.08.25 0 0 130
Béke legyen Veled
Előzmény: öngyilkos (129)
öngyilkos Creative Commons License 2006.08.24 0 0 129
Te inkább aludjál ilyenkor ahelyett hogy fárasztasz minket! (Ez direkt provokál itt engem! Baszik válaszolni is... na mindegy többet nem írok ide, és be se lépek.)
Előzmény: 144000 (128)
144000 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 128
"Hogy van az, menyasszonyom, hogy te hátat fordítasz nekem, amikor én kinyitom Szívemet feléd és beszélgetni akarok veled? Szívem tele van kimondhatatlan édességgel, ó, de te nem értetted meg, mi hozza hozzám teremtésemet..."

144000 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 127
Sir 39.33

"Az Úristennek minden műve jó, és ami szükséges,
azt bőven és kellő időben megadja"

AAARGH Creative Commons License 2006.08.23 0 0 126
Előzmény: öngyilkos (124)
öngyilkos Creative Commons License 2006.08.23 0 0 124
Had foglalkozzam azzal amivel akarok. Az "én" időm fogy. Csak mielött elmegyek hátha választ kapok olyan kérdéseimre hogy mi értelme van az értelmetlen dolgoknak? Vagy mint Van-e nevelő, tanító ereje Jézus szavainak. Vagy akik Isten oltalmában háboruznak tiszta lelkiismerettel azok jó emberek-e... Mert ha minden kérdésemre kapnék választ, és azt is megtudnám hogy a jó emberek azért halnak-e meg hamarabb mint a gonoszak mert az Úr magához szólitja őket a "mennybe", szóval ha ezt mind tudnám akkor lehet hogy el se akarnék menni. :)
Előzmény: Törölt nick (123)
öngyilkos Creative Commons License 2006.08.23 0 0 121
Könyörgöm, egyetlenegy ember irjon már ide csak annyit hogy: "én elolvasom a 144000 hozzászólásait"! Csak hogy tudjam nem hiába gépeli be azt a rengeteg betüt!
144000 Creative Commons License 2006.08.23 0 0 118
„…..Jöjjetek össze újra, kedves, jöjjetek és építsétek újjá ezeket a régi romokat! Építsétek újjá régi alakításomat, azt az alapítást; amelyet saját kezemmel raktam le. Úgy tiszteljétek Édesanyámat, ahogyan én, aki az Ige vagyok, mindenek felett tisztelem őt.   Nem kívánhatom-e tőletek, akik por és hamu vagytok, hogy tiszteljétek és ismerjétek el őt, mint a mennyország Királynőjét? Szomorú vagyok, hogy látom, mennyire nem ismeri fel teremtésem az ő jelentőségét. Akik Luther nevében különültek el, és akik teljesen különváltak, térjenek vissza Péterhez!”  
öngyilkos Creative Commons License 2006.08.22 0 0 117
Te, ez nem adja fel! Birom az ilyen kitartó fazonokat!  És az a poén az egészben, hogy azt hiszi van aki elolvassa ezeket a nemtudommiket. Körítés nélkül a bibliai idézetek sem érnek fabatkát sem. Ha nincs ráhangolódva az ember, vagy nem vezetik fel kellően akkor többet árt mint használ! Mint ez a tökfej 144000. Engem annyira irritál hogy ezek után ha fizetne se olvasnám el amit ír!
Előzmény: Törölt nick (114)
144000 Creative Commons License 2006.08.22 0 0 116
„Lelkem gyermekei, Szívem szerettei, én vagyok a ti Uratok, a megfeszített Krisztus. A Szeretet nagyon szenved. Értsétek meg, úgy érzem magam, mint akit elhagytak, elfelejtettek és övéi  elárultak. Keresztemen függök és második kínszenvedésemet  élem át. A Föld szárazabb, mint valaha, és ti, szeretteim, ennek következményeitől szenvedtek, ti vagytok az áldozatok. Sokan éheznek, másokat meg szüntelenül megtéveszt a gonosz lélek. Menynyire szánlak benneteket! Szívem vérzik, mert mindezt látom keresztemről, szemem megtelt véres könnyel. Olyan sok jelet adok nektek, de igen kevesen törődtök vele  !

Jöjjetek hozzám imádságaitokban, én jelen vagyok és figyelek rátok! Jöjjetek Üdvözítőtök karjaiba, adjátok nekem hibáitokat! Én megtisztítalak, meggyógyítalak és magamhoz hasonlóvá teszlek benneteket, mert én vagyok az Istenség, és tökéletessé akarlak tenni benneteket. Jöjjetek hozzám úgy, amilyenek vagytok, ne féljetek tőlem! Szerető Isten vagyok, tele irgalommal a nyomorultak iránt. Könyörületes Isten vagyok. Imádkozzatok hozzám, beszéljetek velem, ne habozzatok! Várva várlak benneteket...

Szeretetem irántatok olyan, hogy én, aki a Szentek Szentje, az Örök Egy, és egész teremtésem uralkodója vagyok, egészen lehajolok hozzátok, hogy el tudjalak érni benneteket, és meg tudjam gyógyítani betegségeteket  . Köztetek vagyok mindig és mindvégig...

Áldottak azok, akik terjesztik üzenetemet, a "Béke és szeretet" üzenetét! Áldottak azok, akik eljönnek hozzám és megvigasztalnak. Legyetek velem eggyé, maradjatok meg mindörökre szeretetemben!”


144000 Creative Commons License 2006.08.22 0 0 115
Lélekben Eléd borulva, imában hozzád fordulva
Fordulva keresztedhez, fordulva szenvedésedhez
Odaadtad Magad, árulásnak, korbács vérfakasztó bántásának
Gúnyos beszédnek, megalázó cselekedeteknek
Hagytad kezeidet szögekkel átütni
Testedet erőszaktól keresztre kifeszíteni
Lábadat átfúrni, vérét folyatni
Szívedből Vért, Vizet, fakasztani

Minden nap ima ereje, minden nap ima gyötrelme, emléke és élő cselekedete
S tett ma is tett marad, gúnyos beszéd ma is szívbe hasad
Ima ma is Véred látványában halad
Küzdve, haladva, Hozzád menni
Téged látni, szemeidet elérni
Felemelt szem, ha szemedet keresi
Kutató tekintet, ha arcodat keresi – megleli

Az idő nem számít
Futó szándék elszakadhat tőled

Az akarat ereje viszi arcod képét szívünkben
Rád néző szem, megtart Téged
S adod Szívedet
Adod boldogságod
Odaadod Lángod
144000 Creative Commons License 2006.08.21 0 0 113
www.ichtys.hu
Előzmény: Törölt nick (111)
144000 Creative Commons License 2006.08.21 0 0 112
Jézus igen türelmes, mindig figyelő, mindig jelenlévő, kérve tanító
Előzmény: öngyilkos (109)
öngyilkos Creative Commons License 2006.08.20 0 0 109
te haver! Hirdessem oriasplakaton hogy IGEN? Ha mar itt tartunk kitol kertel engedelyt hogy tucatszamra irogasd a hozzaszolasaidat? Hu de korulmenyes egy faszi vagy te.
Előzmény: 144000 (108)
144000 Creative Commons License 2006.08.20 0 0 108
Jézus első szava - megengeded ?
Előzmény: öngyilkos (107)
öngyilkos Creative Commons License 2006.08.19 0 0 107
Nem is tudtam hogy engedélyt kell kérned arra hogy egy nyilvános fórumon válaszolj egy lehülyézésre. Persze ha holnap (vasárnap) akarsz válaszolni és személyesen a lakásomban, akkor NEM-et felelnék. Remélem ez utobbi még a rémálmomban sem fordul elö. Szóval lökjed haver!
Előzmény: 144000 (104)
144000 Creative Commons License 2006.08.19 0 0 104
Megengeded, hogy válaszoljak ?
Előzmény: öngyilkos (102)
öngyilkos Creative Commons License 2006.08.18 0 0 102
Azon gondolkodom, ez a 144000 vagy hogy hívják, vajon milyen arc lehet. Nem teljesen komplett az biztos. Magának irogatja ezeket az idézeteket vagy csak hogy nyomot haggyon halála után? Elárulhatnád mit akarsz elérni. Sose értettem miért jó untatni és zaklatni a nem hívöket rámenös stílussal. Mult vasárnap délben becsöngetett 2 nö hogy hiszek-e istenben, mert szívesen beszélgetnének velem ha igen. Sajnos kulturember vagyok és nem zavartam el öket a picsába. De legközelebb megteszem. Vasárnap be mernek csöngetni, amikor az ember pihenne, dugna, olvasgatna, stb. Hogy veszik a fáradtságot zaklatni? Dobjon be a paraszt egy levelet a postaládában amiben adja meg az elérhetöségét, és ha akarok beszélgetni vele majd megkeresem! És az ilyen suttyók miatt még jobban utálják az emberek a fanatikus hívöket! Csak igy tovább!
144000 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 101
„Szentlelkem, a háromszorosan Szent, az Életadó és a lélekben szegények Trónja kiáltja ma: "Jöjjetek! Jöjjetek, akik vágyakoztok utánam és az igazságot szomjazzátok! Nem lehettek addig az én gyermekeim, amíg nem táplálkoztok gazdagságomból!"
  Ó, közületek mily sokat kötöz meg az élvezet és a sötétség lánca! Pedig Szentlelkem betöltheti ürességeteket, hogy Szavam teljes dicsőségében és mindenek feletti uralmában lakhasson bennetek.
  Jöjjön ide, aki tévedett! Jöjjetek, alázzátok meg magatokat és tartsatok bűnbánatot, hogy gyönyörködhessen bennetek szemem. Jöjjön, aki nem él szentül! Jöjjetek hozzám és tartsatok bűnbánatot! Új szívet adok nektek. Kiáltson hozzám, aki még a világhoz kötődik. Kérjétek, hogy oldozzam meg láncaitokat! Miért kötődtök rendetlen világi hajlamaitokhoz, ami megtámadja lelketeket? A belső tisztaságnak és az őszinteségnek kellene ékeskednie bennetek, hogy Szentlelkem ne húzódjon vissza tőletek…

                                "Jaj neked, ingatag, állhatatlan ember"

Nem hallottátok? 
                                  "Akik félik az Urat, keresik a kedvét".

Hogyha nem tudtad ezt, jöjj, alázd meg magad, kövess engem és légy azon, hogy szereteted növekedjen bennem, nehogy újból elforduljon tőlem a szíved! …..

Én, Jézus Krisztus, megáldalak benneteket!”

144000 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 100

Az Ő szava, szeretet, Ő maga a Szeretet, tettei a Szeretet lépései

 

Nézz rá a Szeretetre és nézz rá kishugodra

Előzmény: öngyilkos (99)
öngyilkos Creative Commons License 2006.08.17 0 0 99
144000 vegyél vissza. értelmes ember felismeri hogy kutya sem kiváncsi rá. vagy rekordot akarsz dönteni és 144000 db hozzászólásig meg sem állsz? ugyan mondd már meg így a béke és szeretet fényében hogy a 4 napos unokahugomnak miért kellett meghalnia? mi volt a te híres teremtöd üzenete az ö halálával?
144000 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 98
Jóságos Folyód körbeölel minket, lágy hullámai, gyöngéd fodrai érintik lelkünket

Lemosod tévelygő lépések között ránk ragadt sarat

Elfújod szemünket lekötő akaratunkat

Akaratot adsz, messze látót, Hozzád lépőt, Hozzád kiáltót

 

Látni bentre, könnyeket ejteni, látni kintre, Téged észrevenni

Téged híva, lépést együtt tenni

Szívedben szívünkkel elmerülni

Szeretni

 

Tanítást adsz, tanácsot adsz

Égő szeretet segít csendben lépni, Téged ölelni

Elszaladni Tőled, mégis Veled, Hozzád szaladni, vinni öröm könnyeket

Repülni állva, szárnyalni az égben, együtt tekintve egymás szemébe

 

Járni sivatagot, rekkenő hőségben

Remegni tél fújta hó fergetegében

Meleg szívvel, hűsítő Leheleteddel

Szeretettel

144000 Creative Commons License 2006.08.16 0 0 97
Jézusom, feltámadásoddal legyőzted a halált, elvetted erejét, elűzted sötétségét

Fényt emeltél messze látszót, szívet kinyitót

Erőt adtál Reád nézni, szemeidből erőt nyerni

Magad adtad, értünk tetted

Magad adod, értünk teszed

Adtad szavad életre

Adod szavad köd űzésre

S elküldted Lelkedet, tanúságot tenni, tanúsághoz erőt venni

Együtt lépni elédbe, együtt Szíved mélyébe

S adod ma is Lelkedet, adod vele Fényedet

Adod földünket megművelni, Eget látni, Eget venni

Vágyat kapunk, Hozzád érőt

Szomjat kapunk, éhség győzőt

Látni, tudni, haladni

Érted, Veled egy lenni

 

S két Tanúd segít nekünk

Adjátok tanítástok, segítő kézfogástok

Anyai szeretet, fordítja felétek szívünket

Atyai tanítás, fogja meg értelmünket

Ránk ragyogó Szeretetláng, gyújtja lángra szívünket

144000 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 96
Kezünket kinyújtjuk, kezedet adod

Szívünket kinyújtjuk, Szívedet adod

Megállunk, Magadat adod

 

Hangos szó elijeszt Téged

Haragvó tekintet messzire űz Téged

Maga bölcsességét adó, magában bízó, könnyekre késztet

 

Dölyfös akarat bezárja szívünket

Test követése, szakadékba ejt minket

Gyűlölet mezeje, elsodor minket

 

Bölcsességet kereső kevélység nem találhat meg

Bölcsességet kereső csendesség elnyer Téged

 

Durva, kutató szem, te hova vezetsz ?

Kérdő, hívó tekintet, szelídséged ajtó Nyitó lesz

 

Parancsot osztó hang gátat emel

Gyenge szó, Szívedre lel

 

Törtetve haladva körbe nem nézhetünk

Sebesült kiáltásokat észre nem vesszük

Kiontott vér látványa nem rettent minket

Ó fájdalmas ismeret !

 

Hogy álljunk meg, ha köd mindent eltakar ?

Hogy találjunk Téged, ha nem tudjuk, hogy Vagy ?

Miként találhatjuk meg az értelmet, ha gondoljuk bírjuk ?

 

Segíts egy pillanatra megállni, segély kiáltásokat meghallani

Segíts meglátni léptünk rombolását, szívekbe szúrt tőr fájdalmát

Zokogó gyermeket, zokogó agg szülőket

 

Ó a csendesség mezejére vezess minket

Béke és Szeretet Forrásához vezess el minket

Nyíljon ki a szívünk országodat látni

Látni, hallani, érteni, mosolyodat elnyerni

144000 Creative Commons License 2006.08.14 0 0 95
„Boldogok azok a nemzetek, amelyek megtanulják Szentséges Szívemet üdvözölni! Jóindulatom világosságában fognak élni. Boldogok azok a nemzetek, amelyek Szentséges Szívemnek szentelik magukat! Ó, mit meg nem tennék értük! Megtartom ígéretemet, és ők egy napon meglátják trónomat. Megesküdtem Szentségemre, hogy biztonságban megőrzöm őket Szívemben, és így fogok tenni... Sohasem tagadom meg hűségemet. …..

 

Újuljatok meg Lelkemben! ÉN VAGYOK a ti Vigasztalótok és Italotok. ÉN VAGYOK a ti Kenyeretek. Mit használ, ha valaki megnyeri az egész világot és minden kincsét is, de életét elveszíti? Egyetek engem, és jöjjetek, igyatok engem! Ennél nagyobb kincset nem tudok felkínálni nektek. A teljes igazságban mondom nektek: nem lesz életetek, ha nem esztek és nem isztok engem. Én vagyok az élet Kenyere. Az én Lelkem van rajtatok. Legyetek áldottak az én Szentségemben    IC”

144000 Creative Commons License 2006.08.13 0 0 94
„Jöjjetek és ismerjetek meg engem! Nem vagyok elérhetetlen. Egymás mellett járunk. Ti énbennem éltek, és én bennetek, sohasem válunk el.    Sohasem. Jöjjetek, merítsetek végtelen jóságomból és hagyjátok, hogy keményszívűségetek feloldódjék az én tisztaságomban. Ó leányom, bár sok kedves gyermekemet megszenteltem a keresztségben, kevesen vannak, akik olyannak ismernek engem, amilyen vagyok. Elfeledkeznek arról, hogy rám, mint szerető Atyára tekintsenek. Sokan elhagynak közülük és azt gondolják, hogy elérhetetlen vagyok. Sokan a maguk módján gondolkodnak rólam, állandóan megvető érzést    táplálva irányomban. Egyesek csak félelemmel tudnak gondolni rám, mások pedig végtelen szeretetemben kételkednek.

 

….. Gyermekeim elfordultak tőlem és szívüket jéggé fagyasztotta az önzés. Elfelejtettek engem. Meg akarom tőlük kérdezni: Miért taszítotok el engem? Mit tettem, ami nem tetszik nektek? Tettem-e valaha is célzást arra, hogy haragszom rátok? Miért féltek szembenézni velem? Kedveseim, nem akarlak vádolni benneteket bűneitek miatt. Most megbocsátok nektek. Nem fogom rátok csukni az ajtót. Bizony mondom nektek, milliószor meg tudok bocsátani, tárt karokkal állok előttetek, és arra kérlek benneteket, hogy jöjjetek hozzám, és érezzétek azt a szeretetet, amelyet adni akarok nektek. Hadd gyújtsam lángra a szíveteket! Jöjjetek és ismerjetek meg!
Jöjjetek mind, akik kerültök engem és féltek tőlem, mind, akik nem ismertek engem! Jöjjetek közelebb hozzám, és meg fogjátok érteni, hogy én, az Isten, tele vagyok szeretettel, tele vagyok részvéttel, és tele vagyok irgalommal. Ne taszítsatok el mielőtt még megismernétek!
Túláradó szeretetem azt a hatékony kegyelmet kínálja nektek, hogy felismerjétek a jót és a gonoszt, és választani tudjatok közöttük. Szabadságot adtam nektek a választásra, de olyan képességeket is adtam nektek, amelyek felsőbbrendű lénnyé tesznek benneteket. Ajándékokat adtam nektek. Használjátok a tőlem kapott ajándékokat! Fogadjátok el értelmetekkel és szívetekkel, amelyeket én adtam nektek, haladjatok előre, ismerjetek el és még jobban ismerjetek meg engem. Azért világosítottam meg a szíveteket, hogy alkalmas legyen a szeretetre. Én vagyok az, aki nektek ezt a kegyelmet adta. Elfogadjátok?

 

….. A szeretet forrása vagyok, és ebből a forrásból végtelen szeretet fakad, amely az egész teremtett világra kiárad. Mindössze azt kérem tőletek, hogy viszonozzátok szeretetemet! Sokan közületek azt hiszik, hogy olyan Isten vagyok, aki könnyen haragra gerjed, és ezért félnek tőlem. Féltek közeledni hozzám. Mások azt hiszik, hogy elérhetetlen vagyok, és csak saját dicsőségemnek örvendek, soha nem törődöm veletek. Azt hiszik, hogy tekintetem csak a hűséges lelkek felé fordul, és így olyan képet alkotnak rólam, hogy kivételt teszek az emberek között. Nem tudjátok, hogy minél gyengébbek és méltatlanabbak vagytok, annál inkább kereslek és szeretlek benneteket? Szent vagyok, de azt akarom, hogy értsétek meg: bensőséges viszonyban szeretnék lenni veletek és szent társatokká kívánok válni.


Ismered-e a tékozló fiú példáját, ….. ?

 

….. Vétkezett, de hogyan fogadta őt atyja?

 

Nagy örömmel?

 

Több volt az. Nagy szeretettel    fogadta, és megünnepelte ezt az eseményt.
Ne szomorítsatok meg kedveseim, és jöjjetek vissza hozzám! Nem foglak visszautasítani benneteket. Visszavárlak benneteket ölelő karomba! Félelem nélkül térjetek vissza hozzám!”

144000 Creative Commons License 2006.08.12 0 0 93
„…..Azért jövök, hogy mindazokat tápláljam, akik éhesek. Üzenetem a "Béke és szeretet" üzenete, amely eredetetekre emlékeztet benneteket, és arra, hogy Isten teremtett titeket.   Azért jövök, hogy megmondjam: az én Testem az én Egyházam. IGEN! Egyházam, amely betölti az egész teremtett világot. Azért jövök, hogy megmutassam irgalmasságomat e világnak.
….. Jöjj, jöjj és érezd Szívemet! Szívem értetek kiált!
Fiaim, leányaim, jöjjetek! Jöjjetek közelebb hozzám, forduljatok felém, engedjétek, hogy karomba vegyelek és egészen Szívem belsejébe vigyelek benneteket! Hadd merítselek meg benne, mélységes békét ajándékozva nektek.
Jöjjetek és lépjetek be lelkem világába, amely a béke és a szeretet világa. Jöjjetek hozzám és táplálkozzatok Testemmel, mert Kenyerem tiszta és megtisztít benneteket.
Testem kiált utánatok, jöjjetek és látogassatok meg engem, aki éjt és nappalt a tabernákulumban töltök várakozva rátok, hogy tápláljalak benneteket. Ne rettegjetek, ne féljetek tőlem, ne tagadjatok meg engem! Miért nem adtok nekem helyet szívetekben? Jöjjetek, ismerjetek meg engem, és akkor szeretni fogtok, mert hogyan szerethetnétek valakit, akit nem ismertek, vagy csak hiányosan ismertek? Igyekezzetek jól megismerni, és akkor forrón fogtok szeretni.
….. Jöjjetek tehát mind, akik még mindig elkerültök engem, hozzátok ide bűneiteket és megbocsátok nektek! Jöjjetek és táplálkozzatok belőlem, jöjjetek, üresítsétek ki számomra szíveteket, és engedjétek, hogy megtöltsem szeretettel! Tudom, hogy gyengék vagytok, de engedjétek meg, hogy én cselekedjem bennetek. Adjátok ehhez beleegyezéseteket kedveseim. Engedjétek, hogy gyökerestül kitépjem és messzire dobjam bűneiteket, elhintsem bennetek magjaimat, a béke és a szeretet magjait! Hadd tisztítsalak meg benneteket!”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!