Keresés

Részletes keresés

Álné Vendel Creative Commons License 2006.02.13 0 0 906
főleg a sört, mi? :)
Előzmény: tuutuu (901)
adslmester Creative Commons License 2006.02.13 0 0 905
csak az a baj, hogy a fidesz NEM lopta el...

azt vki más tette meg és rakta fel egy honlapra a jelszót és a kódot....

Előzmény: Droopy (900)
dekóder Creative Commons License 2006.02.13 0 0 904
Mért tette volna hozzá? Akkor akár fel is köphetett volna, hogy aztán alá álljon.
Előzmény: sashimi (888)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.02.13 0 0 903
Beismerték?
Beismerték:-)

Aki olyan hölye, hogy szarba lép az peches..
De aki dicsekszik vele az hülye....

De aki hülye az miért akar kormányozni?
Mert Orbán be akarna költözni a Sándor palotába?
Mér a cinege villa már kicsi?
Előzmény: TaXiN (815)
adslmester Creative Commons License 2006.02.13 0 0 902
a beismerés még semmit nem jelent...a kommunizmusban a koncepciós pereknél volt elég a beismerés...

bizonyíték kell, nem beismerés, hogy BELÉPTEK egy oldalra...

(nem feltörték, nem meghackelték, hanem beléptek...)
Előzmény: Mikádó (893)
tuutuu Creative Commons License 2006.02.13 0 0 901

A fideszfrakcio.hu szerint viszont csak az MNben megjelent Hiller-haveres ratyik voltak ott.
A kettő azért nem uaz.

Ha egy betörőt találok a nyaralómban , amint a konzervemből falatozik, és megszólja a hűtőben talált sörömet, nem garantálom a 8 napon belüli gyógyulását.

Előzmény: zálycsik (841)
Droopy Creative Commons License 2006.02.13 0 0 900

Az a lopás, ha jelszóval védett adatokat a jelszó ellopásával vagy megfejtésével, az anyag tulajdonosának akarata ellenére valaki lemásol.

Errol beszelunk. A fidesz ellopta az anyagokat a jelszo ellopasaval.

Előzmény: Törölt nick (890)
Droopy Creative Commons License 2006.02.13 0 0 898
A citynet Kft routefinder szamitogepe (217.150.130.1)
Előzmény: kaktusztea (877)
kalocsay Creative Commons License 2006.02.13 0 0 897

"Butuska kis duma ez. Ha csak a megindult reformokat nézem (hadügy, oktatásügy és ha nem fexik keresztbe ostobán a jobb az eü. is lett volna) vagy a fityesz által letornázott GDP fejlődési ütem visszaemelése, export, infláció vagy a térség legjobb munkanélküliségi adatait - az már elég."

Szerintem az a butuska kis duma, amit te írsz. Hadügyi reform? Viccnek is rossz. Az nem reform, hogy valamit leépítünk, minden mozdíthatót ellopunk, eladunk és szobabiciklit, napozóágyat meg fagylaltgépet veszünk. Oktatási reform? Az iskola bezárásokra gondolsz? Vagy arra, hogy ez a kormányzat még egy érettségit sem tud tisztességesen lebonyolítani? Esetleg a kakaóbiztos számítógépekre? A személyre szabottan kírt pazarló tenderekre?

A GDP A Fidesz kormány alatt folyamatosan nőtt, méghozzá úgy, hogy közben a GDP arányos adósság és az infláció is csökkent. Az MSZP-SZDSZ kormány pedig annyi adósságot halmozott fel, mint Kádárék 30 év alatt, a GDP arányos eladósodottság már jóval 60 % felett van. Az export akkorát nőtt volna? na hiszen... Nézd meg, hogy kik bonyolítják az export 90 %-át. Az a kevés multi, akiket milliárdokkal agyontámogattak. A magyar mezőgazdaság exportja 5 %-ra zuhant, miközben az import többszörösére nőtt. A magyar kis- és közepes vállalkozásoké úgyszintén.

Az infláció pedig azért alacsony, mert a sokat köpködött Járai nem engedte ócsítani a forintot. Nahát.

Előzmény: qncogi (853)
adslmester Creative Commons License 2006.02.13 0 0 896
ok nem kell elhinned :) :)

de akkor ne engem hibáztass amikor kiderül, hogy az még is az... :) :)
Előzmény: toloba (887)
toloba Creative Commons License 2006.02.13 0 0 895
A fidesz azt ismerte be, hogy nyílvános fórumokon szerezte meg a jelszót és így ment be....
Máriusz meg még hantázott egy nagyot, ti. a maszop is töltött le róluk adatot....azt nem tette hozzá, hogy a nyílvánosakat és nem a jelszóvel elérhetőeket...
Előzmény: bbks (881)
bormester Creative Commons License 2006.02.13 0 0 894
Ennek a gépnek (217.150.130.1) az a neve, hogy routefinder.citynet.hu. Mér' gondolják, hogy az egy emeszpé kampányközpont?
Előzmény: dekóder (784)
Mikádó Creative Commons License 2006.02.13 0 0 893

,,Beismerték öreg. Érted, BEISMERTÉK.

Innentől BTK 300/C tényállás minősitett esete bizonyitottnak tekinthető."

El ne sírd már magad, kicsinyem! Mit kellett beismerni? Tekintsd bizonyítottnak. Bár az igen kevés.

De tudod, mit? úgy is annyi hivatásos feljelentő van ott szélsőbalon. Lehet tolongani. Szóljál a kis tanoncnak, aki itt verte a nyálát, hogy ő most tanulta mindezt, hogy ha kitisztult, akkor lépjen az ügyben. Nem a nyálat kell ám verni, kis haver, hanem tenni valamit!

Bár jól látható, mire megy ki a dolog. Minél nagyobb balhét csinálni, minél nagyobb zajt csapni. Ebben igen jók a szélsőbaloldali léhűtők.

Előzmény: Platon (849)
Personal_Jesus Creative Commons License 2006.02.13 0 0 892
nos, gondolom, te sem hiszed el, hogy nincs a fityesz körül megfelelő informatikus gárda, ügyvédgárda. én inkább arra tippelek, ez nem a szakszerűség hiányából, hanem a kampánycsapat szervezetlensége miatti baklövés. a baj az, hogy kampány alatt már nem lehet kirúgni túl sok mindenkit, pedig emiatt seggbe kéne k@rni vkit ott, hogy mégegyszer ne fordulhasson elő ilyen balfékség
Előzmény: dekóder (848)
sz Creative Commons License 2006.02.13 0 0 891
köszi, megtaláltam.
kíváncsi vagyok, bevállalja-e valaki a pinaszájú v. a fidesz feljelentését...
Előzmény: Platon (868)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.13 0 0 890
Az a lopás, ha jelszóval védett adatokat a jelszó ellopásával vagy megfejtésével, az anyag tulajdonosának akarata ellenére valaki lemásol.

A szerver nem jelent semmit, mármint az, hogy kinek a szerverén keresztül érnek el egy másik szervert.

Ha a logban sima adatforgalom van, akkor az inkább arra bizonyíték, hogy nem történt adatlopás.
Előzmény: Droopy (867)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.02.13 0 0 889
Elütés volt. A helyes IP cím: 127.0.0.1 :-)
Előzmény: kaktusztea (877)
sashimi Creative Commons License 2006.02.13 0 0 888
Mariusz csak azt felejtette el hozzatenni, hogy

1. az mszp nyilvanos, barki szamara hozzaferheto anyagokat toltott le a fidesz szervererol,

2. az mszp szervererol jelszoval vedett anyagokat toltottek le, ami jogosultsag hianyaban a Btk-ba utkozik.

sashimi
Előzmény: dekóder (784)
toloba Creative Commons License 2006.02.13 0 0 887
Majd pont neked higgyek?
:))
Előzmény: adslmester (843)
Vajk Creative Commons License 2006.02.13 0 0 886
csakhogy ez NEM a szocik servere volt.
Most tényleg annyira meg vannak hasonulvaa fidesz fanok, hogy beismerés után is itt védik magukat égetve a fijjutat?

Nem kellene...
Néha olyan jót tudunk beszélgetni, és szar lenne, ha itt elkomolytalanítanátok magatokat egy eleve veszett ügyben.
Előzmény: Törölt nick (854)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2006.02.13 0 0 885
Attól még fizethetsz egy sört, virtuálisan..))
Előzmény: Törölt nick (852)
Platon Creative Commons License 2006.02.13 0 0 884
Ne tetesd magad hülyének.

Jobb választási eredmény --> Több állami támogatás.

Hogy csak a legnyilvánvalóbbat emlitsem. És akkor a húsosfazékról még nem is beszéltem.
Előzmény: adslmester (875)
sz Creative Commons License 2006.02.13 0 0 883
cipo bácsi!

egy kérdésem van: a szocik publikus fájlokat töltöttek le vagy valahonnan beszerzett jelszóval fértek hozzá a dokumentumokhoz?

ez a nem mindegy.
tuutuu Creative Commons License 2006.02.13 0 0 882

Egészen véletlenül az utolsó parlamenti napon, amikor az állítólag hőn szeretett nyugdíjasoknak nem szavazták meg a 14. havi nyugdíjat

Nézd a parlamentet. Visszavonták a javaslatot. Csak szólok, mielőtt elröpül az agyad a gyönyörűségtől...

Előzmény: kalocsay (811)
bbks Creative Commons License 2006.02.13 0 0 881
Bocsánat kiestem a főfolyamból? Mit ismert be hangzatos nevű Máriusz barátunk, amivel lerántotta magáról a leplet? Hol olvasható?
Előzmény: toloba (850)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2006.02.13 0 0 880
Asszem én is félhetek erőst, mivel én a teljes gyűlésüket megnézdegéltem a számítógépem segítségével. A jópofa az a dologban, hogy az UPCi tettestárs volt benne! :)
Előzmény: tuutuu (865)
qncogi Creative Commons License 2006.02.13 0 0 879
Inkább cáfold meg.
Előzmény: adslmester (864)
Droopy Creative Commons License 2006.02.13 0 0 878
Hat a neve elhallgatasat kero forumon olvasott jelszo felhasznalasa biza meg nem jogositotta fel a jelszo hasznalatara.
Előzmény: sz (859)
kaktusztea Creative Commons License 2006.02.13 0 0 877
>>Ez kié? "Ahogy az elmúlt hónapokban számos alkalommal, a mai napon is előfordult, hogy az MSZP számítógépeiről (például az IP 217.150.130.1 azonosítójú számítógépről) kampányanyagokat töltöttek le a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szerveréről."
Előzmény: toloba (850)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.02.13 0 0 876
Hajrá cipő, te vagy a jobb! :-DD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!