A fideszfrakcio.hu szerint viszont csak az MNben megjelent Hiller-haveres ratyik voltak ott. A kettő azért nem uaz.
Ha egy betörőt találok a nyaralómban , amint a konzervemből falatozik, és megszólja a hűtőben talált sörömet, nem garantálom a 8 napon belüli gyógyulását.
"Butuska kis duma ez. Ha csak a megindult reformokat nézem (hadügy, oktatásügy és ha nem fexik keresztbe ostobán a jobb az eü. is lett volna) vagy a fityesz által letornázott GDP fejlődési ütem visszaemelése, export, infláció vagy a térség legjobb munkanélküliségi adatait - az már elég."
Szerintem az a butuska kis duma, amit te írsz. Hadügyi reform? Viccnek is rossz. Az nem reform, hogy valamit leépítünk, minden mozdíthatót ellopunk, eladunk és szobabiciklit, napozóágyat meg fagylaltgépet veszünk. Oktatási reform? Az iskola bezárásokra gondolsz? Vagy arra, hogy ez a kormányzat még egy érettségit sem tud tisztességesen lebonyolítani? Esetleg a kakaóbiztos számítógépekre? A személyre szabottan kírt pazarló tenderekre?
A GDP A Fidesz kormány alatt folyamatosan nőtt, méghozzá úgy, hogy közben a GDP arányos adósság és az infláció is csökkent. Az MSZP-SZDSZ kormány pedig annyi adósságot halmozott fel, mint Kádárék 30 év alatt, a GDP arányos eladósodottság már jóval 60 % felett van. Az export akkorát nőtt volna? na hiszen... Nézd meg, hogy kik bonyolítják az export 90 %-át. Az a kevés multi, akiket milliárdokkal agyontámogattak. A magyar mezőgazdaság exportja 5 %-ra zuhant, miközben az import többszörösére nőtt. A magyar kis- és közepes vállalkozásoké úgyszintén.
Az infláció pedig azért alacsony, mert a sokat köpködött Járai nem engedte ócsítani a forintot. Nahát.
A fidesz azt ismerte be, hogy nyílvános fórumokon szerezte meg a jelszót és így ment be.... Máriusz meg még hantázott egy nagyot, ti. a maszop is töltött le róluk adatot....azt nem tette hozzá, hogy a nyílvánosakat és nem a jelszóvel elérhetőeket...
El ne sírd már magad, kicsinyem! Mit kellett beismerni? Tekintsd bizonyítottnak. Bár az igen kevés.
De tudod, mit? úgy is annyi hivatásos feljelentő van ott szélsőbalon. Lehet tolongani. Szóljál a kis tanoncnak, aki itt verte a nyálát, hogy ő most tanulta mindezt, hogy ha kitisztult, akkor lépjen az ügyben. Nem a nyálat kell ám verni, kis haver, hanem tenni valamit!
Bár jól látható, mire megy ki a dolog. Minél nagyobb balhét csinálni, minél nagyobb zajt csapni. Ebben igen jók a szélsőbaloldali léhűtők.
nos, gondolom, te sem hiszed el, hogy nincs a fityesz körül megfelelő informatikus gárda, ügyvédgárda. én inkább arra tippelek, ez nem a szakszerűség hiányából, hanem a kampánycsapat szervezetlensége miatti baklövés. a baj az, hogy kampány alatt már nem lehet kirúgni túl sok mindenkit, pedig emiatt seggbe kéne k@rni vkit ott, hogy mégegyszer ne fordulhasson elő ilyen balfékség
csakhogy ez NEM a szocik servere volt. Most tényleg annyira meg vannak hasonulvaa fidesz fanok, hogy beismerés után is itt védik magukat égetve a fijjutat?
Nem kellene... Néha olyan jót tudunk beszélgetni, és szar lenne, ha itt elkomolytalanítanátok magatokat egy eleve veszett ügyben.
Asszem én is félhetek erőst, mivel én a teljes gyűlésüket megnézdegéltem a számítógépem segítségével.
A jópofa az a dologban, hogy az UPCi tettestárs volt benne! :)
>>Ez kié?
"Ahogy az elmúlt hónapokban számos alkalommal, a mai napon is előfordult, hogy az MSZP számítógépeiről (például az IP 217.150.130.1 azonosítójú számítógépről) kampányanyagokat töltöttek le a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szerveréről."