Sziasztok!
Veres főnök vagyok, és már a harmadik Honda Gyromat használom. Ha valakit érdekel ez a téma, jelentkezzen, beszéljünk róla, segítsük egymást alkatréssszel, vagy tanáccsal!
Egyébként egy aktív Honda Gyro fórumozó sem haragudna meg, ha írnál a Canopy-tokról (mi is van vele?), esetleg képet tennél fel!
Megtisztelnéd Őket, mivel van olyan is aki még önzetlen segítségét is fölajánlotta, ami nagyon ritka!
Ezt így.....!
Szerintem.
De nem tudom, hogy megkeresel-e, ha kell, mert még a telefonszámomat is elküldtem multkor mail-ben, amikor a motorod rossz volt, de egy válaszra nem méltattatok.
Buksimama fia vagyok, egy olyan kérdésem lenne a canopy-hoz tudom elég nehéz beszerezni a hátsó egyedi méretű gumit, viszont ahol viszonteladó vagyok a nagykerben ott találtam 145/70-6 os méretű gumit két féle mintával, véleményetek szerint fel megy e a felnire illetve motor hasmagassága változik e vagy majd ugyan az lesz csak a minta teljesen kinnt lesz a gumi peremén is.
A "japán Főnöktől" már érdeklődtem, kértem a segítségét és el is olvasta az üzenetem, de ezidáig sajnos nem jött választ tőle.
Pedig mindig szokott valamit üzenni, ha nem is pontosan a kérdésre válaszolva! Angolul kommunikálunk, de néha vannak gondok. Ezt próbáltam elkerülni, többféleképpen is egyszerűen fogalmaztam, de sajna semmi.
Néhány dolgot még szeretnék rendbe rakni. A képen látható bekeretezett légszűrő darab már régóta sufnisan van megoldva. A baj, hogy nem találom a "8"-as számhoz tartozó gyári kódot. Sehonnan nem tudom letölteni a manualját a szekérnek. Abban biztos van erre egy gyári kód. Esetleg valakinek ötlete?
Bocsi, de nagyon besűrűsödtem és nem tudtam gép elé kerülni.
Számolgatni kell itt az áttételezést de nem oly egyszerű mint egy biciklinél mert sok az összetevő.
Az általad írt méreteket honnan szerezted?
Az én általam talált táblázat ezt írja: FOR H-23100-GR1-003 634 x 15.5 x 30
Valószínű kiváltja a difi az áttételt.
De erre is mást ír.
FOR H-23100-GR1-753 651 x 18 x 30
Most ezt rendeltem.
Ami itt van annak pl megegyezik a mérete az én általam talált táblázati adatokkal és a mért valós adatokkal.
FOR H-23100-GG2-751 641 x 15.5 x 30
Ha vastagabb a szíj akkor a végsebesség is növekedhet de akkor nehezebb röpp súlyokra van szükség ami viszont a gyorsulást gyengíti. Ha egyáltalán, elindul majd rángatás meg erőlködés nélkül a kicsike.
Nehéz ügy ez kérem. Szerintem a próbálgatás is megoldás de elég idő és munkaigényes ezeknél a modelleknél.
Ezek szerint hazaértél szerencsésen. Drukkoltam neked és picit sajnáltam a gyönyörű masinádat. A hóesés árt a szépségének. Megtiszteltetés volt a látogatasod. Köszönöm.
Végre elkészült a főtengely javítás. Már "csak" össze kell rakni és irány az ég alja. Juppiájé. Lesz vagy két hét mire "meglegózom", mivel elég régen szedtem szét és már nem rémlik hogyan áll majd össze. Szerencsére levideóztam összerakott állapotban és van service manual-om is.
Köszönöm a segítséget nektek. Jelentkezem ha kész a "szörny".
5kilóért vitték volna, úgy, hogy adnak négy felnit (Porsche-t), gumival. Eredeti gyári volt, magnézium és olyan magnézium csavarokkal, hogy egy kerékcsavar a suzukiról nehezebb, mint az öt Porsche. És a felnin szeleptartók, stb!
Nagyon szerettem.
Most Boxsterem van, de mondhatom, hogy nyolc év 944 használat után már bánom! Pedig az orrmotoros, szívó 4-es 163E, és gúnyolták, hogy nem Porsche, de az az.