Gratula!:) Nyugi, szép lassan elfogy majd a többi is!:)
Én semmit nem tudok még, és egy ideig nem is fogok sajnos... De holnap szóbeli, és a kolistársam azt a tanácsot tudta adni a tanárhoz, hogy próbáljak nem sírni, akármennyire aláz is. Szép kis kilátások:(((( Úgyhogy tiszta ideg vagyok. Már lélegezni is alig bírok, nemhogy enni vagy aludni. Azt hiszem mindjárt megnézek néhány Yagu és Andrei programot a gépen, és táncikálok rájuk egy kicsit, hátha az segít! Fodrika, Rád ne dőljenek azok a munkahegyek, csak óvatosan!:) Holnaptól(ha, és miután hazajutok, ami sztrájk mellett nem lesz egyszerű), már csak Andreire koncentrálom maradék energiáimat! És valahogy úgy érzem, bár ezt csak egy kis belső hang mondatja velem, hogy most végre összejön neki! De jó lenne!
Azért annyit majd velem is osszatok meg, hogy sikerültek.e vagy sem! Szorítok nektek nagyon-nagyon, a munkahegyem alól:)))
Az orosz bajnokság, amikor lesz, akkor már én is kényelmesen fogom nézni itthon:)) és semmi másra nem fogok gondolni, csak arra, hogy ennek a kis lökött orosznak sikerüljenek szépen a programjai. Most minden esélye meg lenne egy jó eredményre legalább a Kazanban, mert a többiek sem muzsikálnak valami fényesen:( Bár Andrei formájáról a kémeim sem tudtak friss híreket szolgáltatni... Nekünk talán ez is olyan, mint a karácsonyi rejtély, még várat magára egy kicsit. Olyan jó lenne, ha kijutna az EB-re és végre ott is szenzációsan tudna korizni, mert akkor végre minden kétkedő láthatná, hogy tud ez a srác. Talán a koriban nincs még egy ilyen peches ember mint ő!
Hát inkább csak egy litván fél nap volt, de nagyon jól telt :)
Összehoztam a lányt egy litvánul tudó ismerősömmel, jópofa volt hallgatni, ahogy beszélnek.... A vizsgám sikerült , juhhé, bár olyan fáradt vagyok, hogy már csak közönyt érzek, és újabb házik és vizsgák tornyosulnak fölém..
Mindenesetre a dipolmát most már egész közelinek érzem :)
Én az elmúlt két napban négyet nyomtam le, de sajnos csak nagyon soká lesz eredmény:( Az egyik ráadásul elég necces lesz szerintem...
De most már csak egy van pénteken, és utána azért lesz időm kicsit az orosz bajnokságra is koncentrálni:) Már nagyon várom, és kezdek vizsgaláz mellett egyre erőteljesebb korilázba is jönni!
Persze, tudósítok nagyon szívesen, főleg ha van miről:))) Már tiszta lázba vagyok, hogy 2 hét múlva orosz bajnokság! Remélem, Andrei már minden sérülésen és betegségen túl van és beerősít, hogy a flipjei végre tiszták legyenek!:)))
És hogy ne offoljunk ennyire, Fodrika azért majd ugye tudósítassz itt bennünket az orosz bajnokságról és egyéb fontos hírekről ha vannak? Nehogy lemaradjunk Andrejünkről:) Reméljük ő tud aludni:)
Ügyesek legyetek! Szorítok nektek! Légyszí ti is nekem, mert munka téren akkora havazás van nálunk:((( Részemről rendben a tali, Helsinkibe majd jó kis finn vodkán edződünk, aztán itthon orosz vodkát iszunk a tali alkalmával, jó lesz?
Doki van, de az elhavazva fázison is messze túl már...:(
De ha levizsgázunk, akkor jöhet a tali és az élménybeszámoló is! Már nagyon várom!:) Ha őrületes szernecsém van, akkor jan 19-én lesz az utolsó vizsgám, direkt az eb miatt tettem hétfőre, és nem szerdára, és akkor keddtől vasárnapig az eb minden percét a fotelomból élvezem majd végig. Szép álom, remélem valóra is válik. És eb után jöhet a tali és a vodka!!!
Ezért nem is kérdeztem rá, mert most még GP szezon közbe se voltál olyan aktív, mint ahogy szoktál. Doki meg szintén teljesen el van tűnve... Jó, nekem is iszonyú sok dolgom van, de Helsinki után musz lesz összehozni.
Már gondolatba ezen szurkolok egy ideje, csak legyen egészséges, fusson jól az orosz bajnokin! Aztán majd Helsinkibe cserébe jól láthatom és csinálhatok róla sok-sok képet!
Ha már gondolatjátéknál tartunk, akkor én azzal játszottam el, hogy milyen szép ajándékkal tudna minket meglepni, ha jól korcsolyázna a bajnokságon:))) nem?
Engem kicsit felháborított ez! Ezért a verseny végén leültem a gép elé és megnéztem Andrei progiját és mintha ugyanezt láttam volna 10 perccel előtte a tévébe, csak nem Andrei korizott, hanem Johnny. Bízom benne, hogy jövőre az EB-én és a Vébén is láthatunk majd tőle olyan progikat, amiket később majd jól elirigyelnek tőle:))) csak írták volna oda a program végére, hogy copyright by Tarasova.
Most eléggé csalódtam Johnny Weir-be, a koreográfusába és aki kitalálta neki ezt a szabadprogramot. Lehettek volna sokkal eredetibbek! Nekem végig Andrei 2006-os szabadja jutott róla eszembe, ugyanazokon a zenei részeken vannak lépéssorok és a forgások (hasonló elemekkel, Johnny-nak azért nehezítettek rajta, mert eltelt azóta 2 versenyszezon), de ugyanúgy forgáskombinációval van vége. Igaz, hogy nem is az a 3 szám keveredik a programjába, mint anno Andrei-nél, de csak az ugrásokat csinálja más zenére:(((
Na, kiderült, hogy mi volt az oka, hogy a TEB-en sem indult. Elég rondán meg volt fázva emiatt is kellett edzéseket kihagynia. Azóta viszont rendesen edz, már 3 axelt is elkezdte már ugrani. Remélem, az orosz bajnokságig sikerül teljesen összeszednie magát és szuperül teljesíteni! Az orosz bajnokságot Kazanban rendezik majd december 24-28. között.