Keresés

Részletes keresés

kanga 1 Creative Commons License 2014.02.16 0 0 4826

Szia Bunny! De jó,hogy itt vagy!

Előzmény: BunnyNo1 (4822)
ez-Ben Creative Commons License 2014.02.16 0 0 4825

:)) Nem olyan biztos az ! ( Ahogy a királyfi is mondja Hófehérkének :)

Reggel alma, délben alma,

attól nő a kebled halma.

A királyfi után még megjegyezném :

Mi a brigáddal, mindig megnézzük a Savaria táncversenyt. Nem azért, mert olyan táncos lábunk van...a divatbemutatók "csontkollekciójától" meg kiráz bennünket a hideg.

Ennyit a szemmértékről. ( A brigád üdvözletét küldi két szép golden alma kiséreté-ben :)

Előzmény: kanga 1 (4821)
ez-Ben Creative Commons License 2014.02.16 0 0 4824

:) Nahát.. nahát egy régi  "Ismerős" ! ( A charly angyalaiból :)

Íppeg tavaly Nőnapkor intettél búcsút. No - ha az égiek kegyesek lesznek hozzám-az évforduló alkalmából majd irok egy szép Nőnapi köszöntőt a Házasoknak és a malacosoknak.  ( Üdv.:)

Előzmény: BunnyNo1 (4822)
BunnyNo1 Creative Commons License 2014.02.16 0 0 4823

Ha ez a nézeted, akkor mégis mi a jó nyavalyát keresel itt?:)

Előzmény: japipapi (4756)
BunnyNo1 Creative Commons License 2014.02.16 0 0 4822
kanga 1 Creative Commons License 2014.02.15 0 0 4821

Izgalmas felvetés! :)  Az tény kérdés, hogy én a hústól hízom. Kenyérből meg megehetem a napi szükséges kalóriamennyiség dupláját is mégis fogyok. Nekem semennyi fehérjét nem kellene ennem ahhoz, hogy ne hízzak.  A legtöbb ember akit ismerek a hústól nem hízik és a szénhidráttól igen.

Előzmény: Milibindi (4819)
kanga 1 Creative Commons License 2014.02.15 0 0 4820

Teljesen behozta a lemaradását még a bélműtét sem vetette vissza.

Előzmény: CBNora (4816)
Milibindi Creative Commons License 2014.02.14 0 0 4819

Szóval kérdés, hogy az illető mire alapozza a feltételezését! Vajon  kérdezgette a különböző vércsoportú embereket , hogy mit esznek? Ezt kéne tudni

Előzmény: Milibindi (4817)
Milibindi Creative Commons License 2014.02.14 0 0 4818

Gyönyörű ez a malacka!

Előzmény: kanga 1 (4813)
Milibindi Creative Commons License 2014.02.14 0 0 4817

Igen, de van egy olyan elmélet is, hogy az utód, azt fogja szeretni amit az anyja evett a vemhesség alatt. Emberen is végeztek ilyen vizsgálatot. Ezt a kutyáim is meg én is cáfolom. Mili ne szereti a paprikát , ha adsz neki ki is köpi, Bindi meg él-hal érte, ha leteszel egy darab párizsit meg egy darab paprikát ő a paprikát veszi el előbb! Kérdeztem etológustól  hebegett habogott  közölte lehet férges Bindi.  Azt már nem is mondtam neki, hogy velem meg anyám még a szülés előtt pár órával is pörköltet evett én meg ovis koromtól vega vagyok.  Ez tudományos állítás pedig és az etológus is egyébként egy teljesen normális és jófej! Igaz a kutyákat nem szeretheti nagyon , Csányi Vilmosra is mondta hogy túlbecsülte Jeromost. Van egy kísérlet , hogy ki van kötve a kutya és úgy van oda téve a kaja , hogy kerülni kell neki, hogy odaférjen és Cs. V. állítja, hogy ezt Jeromos képes volt megcsinálni. Ö meg közölte , hogy ezt egy kutya sem tudja megcsinálni. Nem próbáltam Bindivel, de le lennék döbbenve, ha nem csinálná meg! Milire nem mondom 100%-ra ,de pl mikor fülgyulladással kezelték , bizony bedugta a fejét az asztal melletti szék alá, Nem a kutya akart elbújni ,csak a "fejét dugta el". 

Előzmény: zsazska (4815)
CBNora Creative Commons License 2014.02.14 0 0 4816

Most mekkora a kortársaihoz képest?

Előzmény: kanga 1 (4813)
zsazska Creative Commons License 2014.02.14 0 0 4815

Pontosan Kanga! Szerintem ez is egy, a sok elmélet közül, melyeknek nincs szinte semmi valóság alapja, viszont megalkotója egy vagyont keresett a könyv kiadása által. 

Előzmény: kanga 1 (4814)
kanga 1 Creative Commons License 2014.02.14 0 0 4814

Ahogy Zsazska írta, több sebből vérzik a dolog.  Ugye az ember előbb gyűjtögetett, tehát növényi eredetű dolgokat evett, csak később vadászott. Már itt bukik a dolog, mert az elmélet szerint a nullás a legrégibb csoport,tehát ő lenne a növényevő. A mezőgazdaság amit említ nem vega társadalom volt mert a növénytermesztést a vadászat megelőzte. A tudatos növénytermesztés már együtt járt az állattartással.. Így aztán nem túl életszerű az egész.

Előzmény: CBNora (4811)
kanga 1 Creative Commons License 2014.02.14 0 0 4813
Előzmény: CBNora (4810)
Milibindi Creative Commons License 2014.02.13 0 0 4812

Én is irtózom a hústól:) Akkor nincs összefüggés :) 

Előzmény: CBNora (4811)
CBNora Creative Commons License 2014.02.13 0 0 4811

O vércsoportom van, irtózom a hústól, pár évtizede nem is ettem. Minden nap sajtos kenyeret eszem valamilyen nyers zöldséggel, és nem tudok róla, hogy lenne bármilyen bajom. A leírt jellemzés többi része se stimmel.

Előzmény: zsazska (4806)
CBNora Creative Commons License 2014.02.13 0 0 4810

Jaaj, végre képek a kis Vilmáról!

Előzmény: kanga 1 (4805)
Milibindi Creative Commons License 2014.02.13 0 0 4809

Jaaaj! Szegény Vilma Körte!

Milibindi Creative Commons License 2014.02.13 0 0 4808

köszi, hogy utána néztél:)

Tejterméket, paradicsomot fogyasztok mondjuk, ami itt elvileg ellenjavalt. Zöldségek közül pont a paradicsom a kedvencem. Én bírom a tejet, nincs hasmenésem tőle! ( Bár ez attól függ , hogy van- az embernek laktóz intoleranciája vagy nincs. ) Halat nem eszem ,  tudom van olyan vega aki igen ,azért én megkérdezném tőlük , hogy "és a hal nem állat"?

Anyám , aki 0-s neki valóban sokszor van problémája a savval, ilyenkor gyógyszert is kell szednie rá. Eléggé, húsos és a bátyám is (ő is 0) , ő meg a zöldségeket nem nagyon szereti.  Apám szintén A ő mindkettőt egyformán szereti.

Valami okának kell lennie , az biztos, hogy az egyik ember remekül el van vegetáriánusként, a másik meg nem.  Elvileg a szójának van hasonló tápértéke,mint a húsnak.

Én biztos, hogy soha nem fogok állatokat enni!  

Előzmény: zsazska (4806)
zsazska Creative Commons License 2014.02.13 0 0 4807

:D

zsazska Creative Commons License 2014.02.13 0 0 4806

Sziasztok! 

Ebben az írásban remekül le van írva a vércsoport diéta lényege

http://www.harmonet.hu/szepseg-wellness/649-vercsoport-alapu-taplalkozas.html

Aztán az, hogy ez valós, vagy csak egy be nem bizonyított elmélet, az elgondolkodtató, de minden esetre itt van Ködpiszkáló írása, aki jobban utána járt a témának, és jó néhány sebből vérzik az elmélet

http://kodpiszkalo.blog.hu/2013/10/17/vercsoportdieta_563 

annak, aki nem tudná, kikből áll a ködpiszkálók csapata elmondom, hogy orvosok és gyógyszerészek fogtak össze, hogy lerántsák a leplet az áltudományos írásokról, és csodaszerként kínált kamu termékekről. 

Előzmény: kanga 1 (4804)
kanga 1 Creative Commons License 2014.02.12 0 0 4805

és aki zabálni valónak találta Vilma Körtét

Előzmény: ez-Ben (4801)
kanga 1 Creative Commons License 2014.02.12 0 0 4804

Érdekes amit írsz a vércsoportok és a húsevés összefüggéséről. Jó lenne mélyebben utánanézni.

Előzmény: Milibindi (4803)
Milibindi Creative Commons License 2014.02.11 0 0 4803

Én ovis korom óta nem eszem húst. Kb. 25  éve és nincs semmi bajom :):) Ismerek pár embert akik soha nem ettek húst , mert a szüleik így nevelték és nekik is semmi bajuk , de olyat is, aki szintén nem bírta. Van egy elmélet, hogy a vércsoporttól függ. A-s a növény evő elvileg és én valóban az is vagyok. Aki nem bírta ő B-s , ha jól emlékszem pont az a húsos vércsoport. A többieket nem tudom nem kérdeztem milyen nekik.

Előzmény: kanga 1 (4510)
Milibindi Creative Commons License 2014.02.11 0 0 4802

Móni mi lett a malackával  végül? Vemhes volt ? 

Előzmény: I.Móni (4572)
ez-Ben Creative Commons License 2014.02.11 0 0 4801

:)) Kedves "Kék Asszony" ! ( alapítványi formaruha ihlette !:)

...azért ha már itt vagyunk a fórumon, úgy lenne az igazi ha ide tennéd fel a ( " a kicsi, a nagy, az...") pöttyös malackák képeit.

...nem azért, de az általad megadott helyen könnyen elkalandozik az ember szeme és jut eszébe számtalan, szebbnél szebb gondolat.

( Közben meg elfelejti megszámolni a malackák pöttyeit !:)

Előzmény: kanga 1 (4798)
Milibindi Creative Commons License 2014.02.10 0 0 4800

Köszönöm szépen a válaszodat! :) Nagyon aranyosak és szépek a felnőttek is:)  Újpesten nőtten fel egy lakótelepen ott ismertem egy angol bulldogot, tényleg elég kicsi nagynak is:)  Az én dalmata kutyusaimhoz viszonyítva akkor kb. fele- háromnegyed akkora, mint ők:)  

Egyenlőre csak érdeklődés szinten kérdezem: kutyával ,macskával (ők bentiek) meg tyúkokkal is jól elvannak ők?

Ha bent tartja valaki, akkor kint végzi el a dolgát és ki is kéredzkedik , vagy alomra kell szoktatni?

Közben nézegettem kicsit utána, ugyanaz a fajta, akit teás csésze malackának is neveznek? 

Azon kívül, hogy okosak tetszik még bennük az is, hogy pöttyösek :)

Előzmény: kanga 1 (4798)
Milibindi Creative Commons License 2014.02.10 0 0 4799

De aranyos ez a kép:):) Megláttam a kis malackát és eszembe jutottatok, hogy biztos itt mindenkinek tetszeni fog:)

https://twitter.com/AnimaNat_Mexico/status/432998934017884160/photo/1  (nagyon kezdő spanyolos vagyok, képen a  szöveg, ha ez is érdekel valakit: Ők a barátaid akarnak lenni. Nem az étkezésed)

kanga 1 Creative Commons License 2014.02.10 0 0 4798

Kedves Milibindi!

A műsorban a mi malacunk van bent . Minnesotai törpe baba. Felnőtt korában kb angol bulldog méretű lesz.  A tesvérkéit megnézheted a KANGA alapítvány facebook oldalán. Ha lefelé tekersz az oldalon előbb-utóbb találsz felnőtt malacokat is.

Előzmény: Milibindi (4797)
Milibindi Creative Commons License 2014.02.06 0 0 4797

Sziasztok ! 

Nézegetem a fórumot:) Anyám nézi ezt az Édes életet vagy mit és abban a Bálint Antóniának van egy pici malackája. Mutatta nekem , nagyon édi kis pöttyös:) Meg tudná mondani valaki, hogy az milyen fajta törpemalac?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!