Keresés

Részletes keresés

144000 Creative Commons License 2006.09.19 0 0 163
Szívünk Megváltója, szívűnk hívója, Szent Szív
Segíts minket felállnunk, segíts látnunk, érteni, érezni, Veled egy lenni
Nélküled magányosan bolyongunk, eltévedünk a ködben, kiáltunk és választ nem hallunk
Ha csak legkisebb sugaradat ránk vetíted, ha sugaradat meglátjuk a messzeségben, erő tölt el minket, szívünk erősebben ver, lépésünk Veled lép, gondolatunk megtalálja útját
Ó légy irgalmas hozzánk nyújtsd ki felénk megmentő kezeidet
Engedd meg, hogy megfogjuk, engedd meg, hogy erőt merítsünk belőle, engedd meg, hogy együtt lépjünk Veled
Ó engedd meg, hogy bent megtaláljunk, hogy Benned megpihenjük
Szánk hirdethesse Szent Nevedet, szónk hirdethesse bölcsességedet, meggyújtott fényünk Benned fényed lehessen
A szó Szent, melegséggel járja át bensőnket
Szentek Szentje fénnyel járja át szemünket
Lehajtott fejünk szent kezeddel áld meg
Felemelt szavunk szóddal töltsd meg
Dicsőség Neked, Szent Istenünk
144000 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 162
„"Az átlagos ember csupán olyan,
mint a szélfuvallat.
A fontos emberek csalfák,
a mérlegen gyorsan emelkednek,
együtt is könnyebbek, mint a fuvallat".

Ezért ezt mondjátok lelketeknek, szeretteim: "Egyedül Istenben pihenj meg, mert egyedül Ő a te reménységed forrása!" Ujjongjon a szívetek, és újuljon meg a lelketek, mert ezekben az időkben oly mértékben árasztom kegyelmeimet az emberiségre, mint azelőtt sohasem a történelem folyamán. IC”

144000 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 161
Mindenség Ura, Istene, minden lépésed szent, akaratod felemelni, kívánságod megbocsátani, ébreszteni életre, ébreszteni ujjongó örömre, hallani hangunkat, Érted epekedő sóhajunkat, adni nékünk szeretetet, kedves tüzet, csillogó szemeket, öleléseket, táncoló lépéseket

 

Ó lehessünk olyan mint a menyasszony, ruhánk fényes fehérségben táncoljon velünk énekelve

Szavunk Érted szóljon igaz örömben

S ha ellépünk Tőled csak azért tegyük, Hozzád hévvel szaladhassunk

Együtt minden nap, s ha kinyújtjuk karunk Téged vonunk közelünkbe

S ha kinyitjuk szívünk, Veled leszünk szent egységben

Együtt a szó virágzó dal, lépés virágmezők éneke, hallgatás bent csodálatos zenéje

144000 Creative Commons License 2006.09.16 0 0 160
"Mint a szürkület, a hegyekre borul
egy nagy és hatalmas nép;
sohasem volt hozzá fogható,
ezután sem lesz többé
nemzedékek nemzedékén át."

Joel 2,2.
144000 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 159
„Én vagyok. Figyelj hangomra! Belekiáltok ebbe a pusztaságba. Felemelem mindazokat, akik meghallják. Lemosom bűneiket és elfelejtem, mint ahogy a víz elfolyik, és nyoma sem marad.  Jaj azoknak; akik becsukják fülüket! És jaj! Sokan lesznek közöttetek; akik eltévedtek, de nem akarnak rám figyelni, aki az Út vagyok. Elhagytatok engem, sokáig tévedésben bolyongtatok, és csak a Sátán füstjét szívtátok magatokba. Nevem már semmit sem jelent számotokra. Olyanok vagytok, mint az árnyék a Földön, és gonoszságotokban, a Sátán segítségével megfordítottátok az Igazságot; az evolúciós elmélettel kiszorítottatok engem. Olyan sok figyelmeztetést küldtem nektek, megjövendöltem nektek ezeket a napokat. Végtelen irgalmamból jeleket adtam nektek, ti azonban inkább becsuktátok szemeteket irgalmasságom előtt. Ti vezetők, akik ismeritek Szavamat és nekem szolgáltok, akik felismeritek, hogy közel van az idők vége, de csak szemlélitek a rátok árasztott kegyelmeket, mert merő gyávaságból csak az emberek kedvét keresitek, próbáljatok megérteni, és nézzetek bele újból példabeszédeim rejtett misztériumaiba! Nagyon kérlek benneteket, könyörögjetek, hogy a Szentlélek árassza rátok a megértés kegyelmét a tudás mélyebb ismeretéért! A napok meg vannak számlálva, és lelketek is. Készüljetek, vegyétek le azt a fátylat, amelyet ellenfelem tett szemetekre, mert amíg megmaradtok hiúságban, bűnösök maradtok! Alázzátok meg magatokat és fogadjátok el útjaimat! Válaszoljatok hangomra, amely fájdalmasan kiált bele ebbe a pusztaságba.”
144000 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 158
Ó kiáramló szent Kegyelem, kézen fogsz minket és szavaddal Szívedbe vezetsz

Vad hajtásainkat összetöröd, vadságunkat lenyűgözöd

Teszed mindezt szelíd szóval, tanító akarattal

Száraz ágak kihajtanak, rügyek virágba pattannak, kinyílnak szóra, fordulnak Fénybe, megnyugodunk szent Szívedben

 

Állunk és figyelünk, szemeinket Reád vetjük

Tüzed kedves és megnyugtató

Tüzed lángoló, szomjat oltó

Lobog édes hévvel, vágyakozó szeretettel

144000 Creative Commons License 2006.09.13 0 0 157

 „Én vagyok nyájam nagy Pásztora. Megtanítottam a pásztorokat, hogy ügyeljenek nyájamra, de sok társam bizonyult alkalmatlannak, nem törődtek az elveszettekkel, nem hozták vissza a nyájba az elszéledteket. Legjobb barátaim okozzák nekem a legnagyobb bánatot, és Testemen a legmélyebb sebet azzal a bottal ütik, amelyet én magam adtam nekik. Ők az én legjobb barátaim, mégis az ő kezük sebzett meg engem a felismerhetetlenségig. Szüntelenül ostorozzák hátamat. Egész Testem rázkódik a fájdalomtól, kiszáradt ajkam remeg. Félelem nélkül kiáltanak a békéért, de nincs béke, mert engedték, hogy megragadja és félrevezesse őket a racionalizmus, az engedetlenség és a hiúság. Micsoda bánatot okoznak nekem, és milyen sebeket ütnek rajtam!

Nehéz kiengedni kezükből a hazugság jogarát, ha már egyszer a kezükben tartják. Nehéz feladni emberi tanaikat és szabályaikat. Nehéz meghalniuk saját kapzsiságuknak, nehéz elfogadni az önmegalázás ruháit. Ezeknek mondom: zokogjatok pásztorok, jajveszékeljetek! Vessétek magatokat a földre, ti urai a nyájnak, mert elérkezett lemészárlásotok ideje! Úgy dőltök el egymás után, mint a legszebb kosok. Nektek kínáltam fel barátaim közül a legjobb örökséget, egy sorba állítottalak benneteket a választottakkal. Rátok bízom házamat, de ti nem követtétek utasításaimat. Elhagytátok hiteteket, azt tettétek, amit gonosznak tartok. Hívtalak benneteket, de nem akartok figyelni, nem engedelmeskedtetek nekem.

….., most az irgalom idejében vagytok, nem vetted észre, miként árad rátok a kegyelem Lelke? Itt az idő, hogy bűnbánatot tartsatok, itt az idő, hogy megváltoztassátok életeteket! Szüntelenül imádkozzatok, szeretettel imádkozzatok!  Ne maradjatok meg lázadásban, mert hamarosan eljön az igazságosság rettenetes órája. Készüljetek fel arra, hogy mint bíróval kell majd velem szembenéznetek.  Fiaim és leányaim, már régen megszabadítottalak benneteket láncaitoktól, melyek a halálhoz kötöttek, és nagy együttérzéssel hoztalak vissza titeket. Megszabadítottalak a gonosztól, megmutattam nektek Szívemet, és azt, hogy őseitek mennyire átszúrták. Azért áldoztam fel magamat; hogy szabaddá tegyelek benneteket. A ti korszakotok szüntelenül megbánt engem, de én nagy könyörületemben mégis emlékeztetlek benneteket a kegyelem Lelke által parancsolataimra. Irgalmam ma egyik végétől a másikig átfogyja az egész világot. Figyelmeztettelek mai hangomra, fogadjátok el mai kegyelmemet! Komolyan kérlek benneteket, hogy szívből imádkozzatok, böjtöljetek, tartsatok bűnbánatot, szeressétek egymást, újuljatok meg, legyetek új kenyérré, hogy a ti átváltozástok által nyilváníthassam ki dicsőségemet!”


 

oskeresztyen Creative Commons License 2006.09.12 0 0 156

Egy profecia a Janos Evangelium 8.fejezetébol. Mert ami a Bibliaban ketszer tortenik ugyanugy, azt jelenti, hogy hamarosan megtortenik. Itt Jezus ketszer ir a porba. Akiket porba ir, azaz Elitél, orok szenvedesre mennek: a kor politikai vezetoi.


Igen. Lesz egy per. Igen. Van egy botrany.


Jeremias konyve:
'17,13 Izráelnek reménysége, oh Uram! Akik elhagynak téged, mind megszégyenülnek! Akik elpártolnak tolem, a porba iratnak be, mert elhagyták az élo vizeknek kútfejét, az Urat!'


Csak Jezus cselekedete ismetlodott ketszer, de a kerettortenet nem. Azaz csak ennyit tudunk: lesz egy per, ahol a vadlokat eliteli az Isten, a Mindenhato, de a vadlott neve nem kerul a porba. A per korszakalkoto jelentosegu, kulonben soha, de soha, de soha nem kerult volna bele a Bibliaba ilyen rejtetten, de hamarosan az egesz vilag elott meztelen es leplezetlen modon.


A Per:


'8,1 Jézus pedig elméne az Olajfák hegyére.
8,2 Jó reggel azonban ismét ott vala a templomban, és az egész nép hozzá méne; és leülvén, tanítja vala oket.
8,3 Az írástudók és a farizeusok pedig egy asszonyt vivének hozzá, a kit házasságtörésen kaptak vala, és a középre állítván azt,
8,4 Mondának néki: Mester, ez az asszony tetten kapatott, mint házasságtöro.
8,5 A törvényben pedig megparancsolta nékünk Mózes, hogy az ilyenek köveztessenek meg: te azért mit mondasz?
8,6 Ezt pedig azért mondák, hogy megkísértsék ot, hogy legyen ot mivel vádolniok. Jézus pedig lehajolván, az ujjával ír vala a földre.
8,7 De mikor szorgalmazva kérdezék ot, felegyenesedve monda nékik: A ki közületek nem bunös, az vesse rá eloször a követ.
8,8 És újra lehajolván, írt vala a földre.
8,9 Azok pedig ezt hallván és a lelkiismeret által vádoltatván, egymásután kimenének a vénektol kezdve mind az utolsóig; és egyedül Jézus maradt vala és az asszony a középen állva.
8,10 Mikor pedig Jézus felegyenesedék és senkit sem láta az asszonyon kívül, monda néki: Asszony, hol vannak azok a te vádlóid? Senki sem kárhoztatott-é téged?
8,11 Az pedig monda: Senki, Uram! Jézus pedig monda néki: Én sem kárhoztatlak: eredj el és többé ne vétkezzél!
8,12 Ismét szóla azért hozzájok Jézus, mondván: Én vagyok a világ világossága: a ki engem követ, nem járhat a sötétségben, hanem övé lesz az életnek világossága.'


Azaz - ertsetek - Jezus elarulta a Kulcsot:
- Honnan tudhatjuk, hogy ez az asszony gonosz-e, ahogyan a vilag allitja, vagy jo? - kerdezte a nép.
- Onnan - Felelte Jezus -, hogy Engem kovet-e vagy a vilagot.


Ne higgyetek a hazugsagnak, mely elvesziti a vilag nepeit. Ne higgyetek a kabitasnak, a drogoknak es a metszo sugarak okozta fekelyeknek, mert Isten Igejet, az Eletet vetitek el, es a bekesseg egyetlen es utolso remenyet arra, hogy felkeszuljetek. Hogy felkeszuljetek arra, mielott bekovetkezik ratok, mert nem, mert nem, mert nem tettetek meg mindent azert, hogy megvedjetek bekevel, de hatarozottan, szeliden, de kovetkezetesen, szeretettel, de bator szivvel az Emberiseget. Az Emberiseget. Az Emberiseget.


Eljetek inkabb Istennel a Jezus Krisztus szerint. Eljetek a vilag nelkul, hogy elhessetek Atyankkal, Aki Jo, Aki Befogadott, Aki Elmondta - miutan a trukkok megbuktak, mert lesznek trukkok es lesznek hazugsagok - orok eletem van.


Dicsertessek a Jezus Krisztus, miondorokkon orokké.


Amen! Amen!


Bekesseg Veletek.


Molnar Ferenc.
Roma, Italia.

Előzmény: 144000 (149)
144000 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 155
„A Föld megremeg és megrendül, és minden gonoszság, amit toronymagasságúra építettek kőhalommá omlik össze, és el lesz temetve a bűn porában! Fent a magasban megrendül a menny, és a Föld alapja meginog! Imádkozz, nehogy télen essen rátok az Atya keze! Mennydörgéssel és lánggal látogatom meg váratlanul a szigeteket, a tengereket és a szárazföldeket. Figyeljetek jól végső figyelmeztető szavaimra! Most figyeljetek, amíg még van idő! Olvassátok üzeneteinket, és ne legyetek gúnyosak vagy süketek, amikor a menny szól! Halkítsátok le hangotokat, és akkor meg fogjátok hallani a miénket.
Kétszer is fontoljátok meg, mielőtt elítélitek a Szentlélek műveit! Senkit sem fogok megkímélni, aki kigúnyolja a Szentlelket és nyíltan káromolja Őt. Az igazságosság az alvilágba küldi őket.    Emeljétek fel arcotokat, és keressétek a mennyet, hogy Szent Arcomat szemlélhessétek. Emeljétek szemeteket az égre, és nem fogtok elveszni. Bánjátok meg bűneiteket, és kérjétek az Atyát, hogy engesztelődjön meg! Hamarosan, igen hamar megnyílik a menny és megmutatom nektek

a Bírót.”

144000 Creative Commons License 2006.09.11 0 0 154
Szó neked szól, kérés szívedet kéri, kinyújtott kezét a Jóság feléd emeli, Szívét kezében neked nyújtja át

 

„Gyere ! lépj Szívembe ! gyere lépj mellém ! fogd meg kezem ! engedd meg Útjaimra vezesselek ! Szívem fáj, ha tekinteted leveszed Rólam ! Szívem vérzik, ha gondolatod elhagy Engem ! gyere ! lépj a forrásomba, nyisd ki szívedet, megtöltöm szentségel, vágyódó szeretettel !”

144000 Creative Commons License 2006.09.10 0 0 153
Kéz állj meg, gondolat figyelj

Lépés egyedül tovább utad ne tedd

 

Csendben itt vagy velünk, lépést velünk teszed

Magányt Veled nem ismerjük, utunk, Szeretet

Bent lángodat meggyújtod, szívünket melegíted

Bent mosolyt adsz, életet

Édes lesz a perc és édes a fájdalom

 

S kinek a bűn súlya rettenet

Kinek másoknak az utat mutatnia kell

Lépése a csendedhez nehéz, lábat erőszak fogja menethez

Erővel kell szemét kinyitnia

Erővel kell alázat köpenyét felvennie

 

Ó segítsd meg

144000 Creative Commons License 2006.09.09 0 0 152
Tanításod mint folyót öntöd ránk
Veled a perc kinyílik, értelmedben adja fényét
Rak egymásra építő köveket
Illeszti egymáshoz szeretetben
Formáját adja türelemben
Dicsőség Néked, ott vagy mindenben
144000 Creative Commons License 2006.09.08 0 0 151
Szent Szűz, Béke Királynéja, Magyarok Szent Nagyasszonya
Könyörögj érettünk

Tudjunk lépni
Tudjunk kérni
Tudjunk Szeretet elé szeretettel lépni

Vezess minket Szeretet egységére, vezess megismerni szót egy, vezess megismerni bent egy
Tudjunk lépni ketten
Tudjunk együtt lenni
Tudjunk örülni
pestigyerek Creative Commons License 2006.09.07 0 0 150
Ne bántsd szegényt, jót akar. Biztos beteg az elméje. Amíg nem köveszélyes addig had irogassa az idézeteit. Persze bele lehetne kötni bármelyik hozzászólásába, de láttam már ilyet hogy valaki nyit egy saját topikot saját magának...
Előzmény: üVegpohár (140)
144000 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 149
„Ó gonosz hajlam, tisztátalan Föld! Ti akik Fiam szolgálatára szenteltétek magatokat, az ő Testét és Vérét árusítva miért fordultatok ellene? Térjetek vissza Fiam szolgálatába, és csodát teszek veletek azoknak a lelkeknek javára, akiket máskülönben magatokkal hurcolnátok a kárhozatba. Jöjjetek, tartsatok bűnbánatot, nyissátok ki szemeteket, hogy megláthassátok Lelkem dicsőségét. Ő majd elvezet benneteket oda, ahol szolgálatotok kezdete óta lennetek kellene. Jöjjetek, közeledjetek hozzám, hogy sátratokban lélegezhessek, és életet fogtok belélegezni. …..

Letekintek ma a Földre, de azt kívánom, hogy bár ne tettem volna... Szemem azt látja, amit sohasem akart látni, és fülem azt hallja, amit sohasem akart hallani! Atyai Szívemet bánat szomorítja. Saját képemre és hasonlatosságomra teremtettem az embereket, de nagyon lealacsonyodtak, és ma sokan a vadállathoz hasonlítanak. Szívük tele van élvezetvággyal, törvénytelenséggel, gőggel és romlottsággal. Szájuk megszokta, hogy mindenütt szitkokat szórjon. összeesküdtek az ég ellen, hogy háborút indítsanak ellenem és Fiam ellen. Ó... mindazt megteszik, amitől Szívem irtózik. Kezem gyakran nyúl kelyhem után, amely túlcsordul igazságosságomtól...

A Sátán ma mindenfelé kinyújtja kezét, hogy elérje a papi lelkeket. Akiket megérint azokra rátelepszik a fásultság és a téves eszmék homálya. Hit nélkül, igazi dicséret nélkül emelik a magasba Fiam Testét. Napjukat avval töltik, hogy elferdítik Szavaimat és az Egyház hagyományát. Miképpen maradhatnék csendben, amikor azt látom, hogy ezek a papok a Sátán prédái lettek? Hogyan tehetném meg, hogy ne figyelmeztesselek benneteket lépéseikre? Ekkora bűntett után talán kerüljék el a büntetést? …..

Én megtettem, hogy megsegítésetekre megnyitottam a mennyet. Mindazokra kiárasztom Lelkemet, akik segítségül hívják Szentlelkemet, hogy jöjjön és adjon tanácsot nekik, de amint kinyitom a menny kapuját és kiárasztom az emberiségre adományaimat, a szeleket is küldöttként használva, a Föld visszautasítja adományaimat, küldötteimet, és mindkettőt bemocskolja. Jeleket és csodákat adok, de a Föld újból elmulasztja nagy szeretetem gyümölcsét értékelni...

Harag borít el, mert látnom kell, hogy Fiam Oltáriszentségén taposol, amikor tudom, nemzedék, hogy Fiam a te gonoszságod ellenére, mind a mai napig újból feláldozná érted életét, ha szükséges lenne!
Fájdalomtól zihálva nyitja ki száját, és szeméből szakadatlanul folyik a könnyek árja, mert csalódott övéiben, akik megengedték, hogy a gonosz legyőzze őket. Milyen távol esnek ők az igazságtól... és Fiam... gonoszságuk ellenére, mégis szeretettel várja őket, mert szeretetét semmi sem haladja meg. Leányom, talán bele kell törődnöm ebbe az undokságba ? Testük halálra van ítélve, hacsak meg nem hallom szívükből a bűnbánat kiáltását.”

144000 Creative Commons License 2006.09.06 0 0 148
Szent Szűz élő Tüze, Tűznek lángoló Szíve

Vonsz magadba minket

Egységet találni Fényben

Egységet találni fényedben

 

Oly jó mikor szív Benned pihen

Mikor két szív egyként dobog

Mikor az egy egy lesz

Mikor parázsból élő láng lesz

 

Csendes, csendben fénylő, ködöt űző, abroncsot törő

Megszólal a dal, bár fül nem hallja

Megszólal az ének, örök hanggal

Előkerül elfeledett, megkerülünk elveszettek

 

Fonsz minket láthatatlan kötelékkel

Fonod szálját szeretetnek

Húzod magadhoz szívünket

Húzol egymáshoz ismeretben

 

Szent, Szent, Szent – bentünk hangjai

Édes egység, bent örömei

Csend adja tanításait, bölcsesség ismereteit

Megadja erény kérését, lobogó Láng szeretetét

144000 Creative Commons License 2006.09.05 0 0 147
Csillagok fénylenek az éjszakában, hívják a hajnalt, hívják sugarát, szent áldását

Szeretet áramlik szívekbe, fény szemekbe, mosoly indul betölteni testet, lelket

Lélek száll le szívekbe

Fiú Isten ismeretbe

Fölöttük a Mindenség ragyog

 

Halkan kimondott első vallomás, Szent

Már a test is ébred, mondja és gondolja, Szent

Egység már egység, szív Szívben él

Együtt mennek Atyához, Dicsőség Urához

 

Édes a szó, Szent

Édes ölelése

Kedves Szív dobbanása

Kedves simogatása

144000 Creative Commons License 2006.09.05 0 0 146
Szép szó gyenge fűszál, ha édességedről beszél

Szép gondolat, mily gyenge, ha lángoló tüzedről beszél

Mint körbefogsz, s mint bent vagy, s mint kint ölelsz

Illatod tenyeredbe felemel

S mint gyermek vagy, vagy mindenség Ura

 

Élsz ! igen, élsz !

Itt vagy ! igen, itt vagy !

Irgalom vagy, minket hívó, minket kérő

 

Alázatod oly gyermeki, szereteted égbe emelő

Gyengéd vagy, szót szóba fonó, gondolatot gondolatba

Figyelem felébredjen, szent Szívedet keresse

Nem rohansz, várod az első pillantást

Nem siettetsz, várod az első hívó szót

 

He Reád nézünk, mégis csak lassan jössz közelebb

Nehogy megijedjünk szereteted mindent betöltő erejétől

Hatalmad teljességétől

 

Bár nem látunk, kezeinket mégis megfogod

Nem hallunk, s figyelmünket csendedbe vonod

Fájó könnycsepp egyszerre édes lesz

Fájdalmak Szívedbe vezetnek

Édességet lelünk, dús mezőket

Célt lelünk, célt élünk, célba érünk

144000 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 145
Körbefogsz és megölelsz, kérsz és felemelsz

Eltöltesz boldogító érzéssel, égő szeretettel

Lángodat elültetted, szereteteddel neveled

Óvod széltől, óvod hidegtől

Olajjal minden nap megöntözöd

Harmatoddal itatod, szavaddal táplálod

S ha elengeded, teszed ezt mégis tüzeddel

Vonhassad még közeledbe, vonhassad még jobban Szívedbe

Csendes fényt adni, köveket elmorzsolni

144000 Creative Commons License 2006.09.02 0 0 144

„Én vagyok. Én vagyok az, az Úr, aki örökké tartó szeretettel szeret titeket. Én mindig így vagyok jelen közöttetek az idő kezdete óta.   Amikor gyermekeim fellázadnak, én; az Úr gyenge eszközökön keresztül szólok, hogy figyelmeztetést adjak és visszahozzam őket magamhoz. Én, az Úr, mindig így munkálkodom. Úgy jövök el, mint a kalapács, hogy megtörjem a sziklákat, feltörjem azt a vastag kérget, amely teremtésem szívét takarja. Mindig kinyilvánítottam magamat, amikor teremtésemnek szüksége volt segítségemre, amikor olyan mélyre zuhant, hogy egészen közel került a Sátán kapuihoz.

 

….., "Béke és szeretet" üzenetemben hívlak, hívlak benneteket és nagy fájdalommal kiáltom nektek, hogy térjetek vissza hozzám és tartsatok bűnbánatot! Belekiáltok ebbe a pusztaságba, de hangom olyan, mint a visszhang az ürességben...

Bárcsak meghallanátok és kinyitnátok szíveteket, hogy meggyógyítsalak benneteket! Azért szállok alá ebbe a nagy pusztaságba, hogy megkeressem a megmaradt virágokat, de csak sziklákon bukdácsolok, szikla, szikla hátán. Nagy reménységgel nézek körül, de csak töviseket találok. Tüskés bokrok szaggatnak meg engem, és azt a néhány embert, akik szeretnek. Szeretetet keresek, de gyűlöletet találok. Vigasztalásra lenne szükségem, de nem találok. Együttérzésre szomjazom, de csak gúnyolódást kapok. Nem találok szeretetet, nem találok reményt, nem találok hitet ebben a nemzedékben, mert felhagytak imádásommal. Aggodalmam beigazolódott!

Ó korszak! Teljesen hiányzik belőled a hit, a remény és a szeretet! Felhagytál imádásommal és Szent Nevem semmit sem jelent számodra! Igen, az én Nevem jelentéktelen számodra. Ha útjaimat követted volna, és kiáltásaimra hallgattál volna, nem létezne ez a pusztaság. Kérem azokat, akik szeretnek engem, hogy imádkozzanak testvéreikért, akik nem imádkoznak! Ne ismételjétek meg azokat a tévedéseket, amelyeket őseitek követtek el a lázadás napján, a kísértésnek azon a napján a pusztaságban. Egykori zöld legelőim terméketlenek és elhagyatottak. Kis nyájamat saját pásztorai verték szét, szétszórták őket...

 

Miért hívjátok ki haragomat, miért? Minden nemzedék elnyerte büntetését,   amelyik elutasított engem. De a ti gondolataitok gonoszak, mivel szüntelenül azzal ámítjátok magatokat, hogy cselekedeteitek jobbak, mint a farizeusoké. Azt mondjátok: "Ha akkor éltünk volna, mi nem vettünk volna részt gonosz műveikben, hitünk megvédett volna bennünket!" Azt mondom nektek: Most sem fogadtok másképpen, mint annak idején, amikor testben voltam közöttetek. Sokan elítéltétek üzeneteimet, még mielőtt tudtátok volna, hogy miről szólnak! ! Leányom, eljöttem hozzájuk pusztaságukba, hogy megmondjam, én vagyok a Messiás, akit vártak. Nem hittek azonban nekem, visszautasítottak, üldöztek és keresztre feszítettek. Szentlelkem ma is eljön hozzátok, akik sötétségben éltek, de ti nem tudtok felemelkedni műveihez a bennetek felgyülemlett engedetlenség és a bűn csábítása miatt. Korszakotok pusztasága felülmúl minden más pusztaságot. Miért lepődnek meg, miért untatja és bosszantja őket Szentlelkem, aki azért száll le, hogy megvilágosítsa őket? Érdektelenségük egyik pusztaságot a másik után hozta létre. Sziklát, szikla után! Eláll a lélegzetem, fulladozom attól, ahogyan ezek a lázadók rátaposnak kevés megmaradt virágomra.

 

….. , ha Szent Édesanyátok vissza nem tartja karomat attól, hogy lesújtson rájuk, és nem lenne végtelen irgalmam, én, aki az igazságosság Istene is vagyok, már rég lesújtottam volna rájuk. Mert ez a nemzedék új Szodomát és Gomorrát épített. Olyan mélyre süllyedtek, hogy azt hiszik, a sok baj, ami őket éri, tőlem jön. Sohasem értették meg, hogy a gonosz gonoszokat szül, és hogy ezért most meg kell fizetniük. Azt akarom, hogy mindazok, akik szeretnek engem, imádkozzanak, imádkozzanak, imádkozzanak, hogy ez a lázadás véget érjen. Bátorítani szeretném barátaimat, hogy folytassák jótetteiket ! Megáldom azokat, akik elhintik magjaimat, a béke és a szeretet magjait, és mindvégig bíznak bennem. Kérem, imádkozzatok, hogy a megértés Szentlelke világosítson meg benneteket! Mikor értik meg végre az Írásokat? Meddig fogják félretolni misztériumaimat? Találjátok meg gyümölcseimet a példabeszédekben, értsétek meg, és ha gondotok támad a megértésben, kérjétek az értelem Szentlelkét, hogy szálljon le rátok!   Sok misztériumom van még elrejtve és bezárva Bölcsességem könyveiben.


Megígérem nektek, hogy a Szeretet Szeretetként tér vissza és közöttetek fog lakozni. Helyreállítom házamat, új Jeruzsálemet hozok nektek, a tisztaság és a hűség városát, ahol igazságosság fog uralkodni. Jöjjetek, arassátok le termésemet barátaim, arassátok le termésemet, amelyet titokban növeltem  . Gyűjtsétek össze műveimet és osszátok szét, mert felfrissítik a sivatag szelét, megöntözik a kiszáradt talajt, és újból életet hoznak ebbe a pusztaságba. …..

Visszajövök, igen hamar, visszatérésem már nincs messze. Én, az Úr Jézus Krisztus, a Megváltó mindent helyre fogok állítani, ami kárt szenvedett, és ami ezentúl szenved kárt. Ne feledkezzetek meg a nagy megpróbáltatásról, amelyen Egyházam keresztülmegy, mielőtt teljesen megújítom...”

144000 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 143
Kedves Isten, magasztalnak az ég madarai

Igazságos Isten, magasztalnak föld teremtményei

Jó Isten, magasztalunk Téged, együtt zengjük szent Nevedet

 

Ó fényes Isten, mindenség Ura, minden Teremtője

Odaadod magad teremtményednek

Odaadod ígéretedet, szent Hegyedet

 

Nyújtod a kezed epekedve

Kínálod Szíved, szívrepesve

Vággyal, mentő óhajjal

 

Oly kedves vagy, tanító Jóság

Szép vagy, legjobb Barát

Hűség vagy, szív ismerője, kinyitó kérője

 

Ó menyasszony ! a kérő előtted áll

Kezében virág, Szívében szerelme

Alázatában értünk küzdő gyötrelme

 

Ó menyasszony ! nézz reá Kérődre

Nézz szent Szívére

Nézz kérésére

144000 Creative Commons License 2006.08.31 0 0 142
Gondtalan lépéssel, maga akarattal, ha járunk

Nem halljuk eget rengető jajszavad

Nem látjuk kifeszített Testedet

Nem látjuk sebeidet, sebeidből ömlő Véredet

 

Utunk rajtad átvezet, nem látjuk mint lépünk görcsösen fájó Testedre

Gondolatunk folyama hányszor indítja újra fájó útjára véredet

Erőszakkal csukva tartott szemünk hányszor ver újra és újra vértől ázott, friss sebektől barázdált hátadra

Jól kitervelt szavaink hányszor fogják meg erőszakkal köpenyed, hányszor tépik le Rólad, hátadon megnyugvó varrat leszakítva

S ha tehetnénk korbácsot vennénk kezünkbe, megmámorosodva Véredtől, vérben kéjelegve

 

Ó, mit teszünk ?

S test fájdalmánál nagyobb Bent fájdalma

Test fájdalmánál nagyobb az aggódó féltés

Minden fájdalomnál nagyobb, ha elfordítjuk szemünk

Minden fájdalomnál nagyobb, ha nem figyelünk

 

Figyelem helyett indulat kél szívünkben

Figyelem helyett „nem” az első gondolatunk

Szívünkben vita születik

S szavunkat gyűlölet követi

 

S nézed vakságunk, s közben tenyereden nyújtod felénk Szívedet

Nézed süketségünket, s sarudat levetve vársz

Elveszünk mit elvehetünk, s Te mégis adsz nekünk

 

Rohanunk kincset szerezni, s közben eldobjuk kincsünket

Megyünk életért, s halálhoz közelítünk

Mondjuk látunk, és mégis vért ontunk

Mondjuk jók vagyunk, s közben megcsalunk

 

Ha rohanásban megállunk

Ha zajt csendért kizárjuk

S ha csak kérdést feltesszük

Sötét világosságunk köde üvöltve megremeg, nyújt felénk megijedve újabb kéjeket

 

Mit teszünk ?

Még várunk egy kicsit ? s Fény elfújja rejtett ködünket ?

Vagy vesszük a korbácsot, újra felemelni ? mámort élünk vérben, véres kézzel, véres akarattal ?

Mit teszünk ?

144000 Creative Commons License 2006.08.31 0 0 141
Jézus oly kedvesen szeret, Szíve oly igen atyai, féltő, Szíve szeretete oly mély, szeretetében úgy füröszt minket, mint anya gyermekét
Előzmény: üVegpohár (140)
üVegpohár Creative Commons License 2006.08.30 0 0 140

144000 - a fenyt hirdeted es megis sotetsegben elsz.

 

"Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak"

144000 Creative Commons License 2006.08.30 0 0 139
Mit tennénk, ha testvérünk hív minket ?

Mit tennénk, ha barátunk beteg ?

Mit tennénk Édesapánkért és Édesanyánkért, ha kér minket ?

 

Testvérünk, Barátunk, Atyánk hív minket

Hív örömre, boldog együttlétre

Egységre

 

Szíve vérben ázik tetteinktől

Ruhája tépett, szavainktól

Kiáltása rengeti a földet

 

A Szeretet miattunk és értünk szenved

 

Fájdalmas szeretet gyógyírja, szeretet

Vérző seb enyhítő balzsama, alázat

Elhagyatott Szív melege, hívó szó

 

Ó hatalmas első lépés

Te gyenge kis tett

Felemelt szem, elharapott szó, egyszerű kérdés

 

Mi kell hozzád, mi dönti le hegyeinket ?

Irgalom segíts, segíts, segíts

Kolompár Grófnő Creative Commons License 2006.08.29 0 0 138
én elolvasom 144ezer hozzászólásait. még ha nem is értek egyet mindenben vele, értékelem, hogy próbál egy kis fényt hozni ezekbe a sötét időkbe. ez sokkal nehezebb, mint beállni a sorba, gyűlölködni, falat firkálni, vandálkodni és drogozni. csak így tovább.
Előzmény: öngyilkos (121)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.08.29 0 0 137
Engem speckó nem fáraszt. Sőt...
Előzmény: öngyilkos (129)
144000 Creative Commons License 2006.08.29 0 0 136
Kedves Fény, világosítsd meg szemeinket, költözz be szívünkbe

Léphessünk mezőkön, lábunk alatt virágok énekeljenek, hűsítő lombok nevetve adják hűsítő árnyukat

Lépés táncban daloljon, szívünk Benned ittasodjon

Ó Szeretet

 

Vágy vigyen minket tovább, vágyad emeljen szárnyaidra

Emeljen magához, emeljen Szívedhez, vegyen fel Szívedbe

Érezni körbefogó Patakodat, érezni kedvességét, tanító beszédét

Észrevenni aggódó szavát, féltő gondolatát

 

S ha lépni kell, feléd lépjünk

Ha mozdulni kell, Veled tegyük

Hallgatást csended édesítse

Beszédet Lelked tüzelje

 

Édes Szeretet

144000 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 135
Eléd borulunk kérő szívvel

Előtted állunk kérésekkel

Levesszük díszeinket, s kérjük Te díszíts fel minket

 

Lehessünk bent Veled egyek, foghassuk szent kezeidet

Léphessünk Szívedbe, tiszta szándékkal

Öleljél magadhoz szent akaratoddal

 

Kicsi lángunkat egymás mellé tehessük

Együtt szent csodafényt építhessünk

Szeretet ragyoghasson belőle, alázat fényével

 

Ó add meg, fénye kérdést ültessen

S add meg, a kérdés kérést keltsen

Nyíló szíveket, nyíló gondolatokat, lehulló abroncsokat

 

Add meg vízcsepp, vízcsepp mellé essen

Add meg szent Szíved velük megteljen

Irgalmadat növelje egekig, növelje szemünk nyílásáig

 

Vesd reánk sugarad, szívek nyitóját

Nyisd ki Forrásodat szívek Tanítóját

Léphessünk bele válaszok vízébe, ébredhessünk fel benne szent életre

144000 Creative Commons License 2006.08.27 0 0 134
„….. az ördög és az Ő angyalai elszántan mesterkednek azon, hogy véghez vigyék veszélyes tervüket, és mindabból a jóból, amit én küldök nektek, veszélyes utakat készítsenek. Aggodalommal tekintek a Földre, mert sokan nem veszik figyelembe a tanításokat, amelyeket adok, és sok házba behatol a halál. Ennek ellenére sokan nem akarják megérteni, hogy a gonoszság gonoszságot vonz magához. Gyermekem, a világ   saját magát fogja elpusztítani hitehagyásában. …..

 

Sok mindennel törődtök, és sok minden nyugtalanít benneteket, amire nekem nincs szükségem! Valójában ma egyetlen dolgot kérek:

 

Szívből fakadó őszinte beszélgetést,
szüntelen imádságot,
és imádást lábamnál.

 

Egyesítsétek szíveteket az enyémmel! Ez a jobbik rész!”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!