Tartalom: A Szamos Rudolf Kántor nyomoz című könyve alapján készült Kántor a hetvenes évek egyik legnépszerűbb magyar tévésorozata volt. A híres rendőrkutya eseteiből a két dvd-n az alábbi epizódok szerepelnek:
Külvárosi őrszoba (52 perc) A postarablás (61 perc) Az erdész halála (48 perc) Havas történet (63 perc) Az ellopott vonat (45 perc)
DVD extrák
Kutyakiképzés részlet a Napi Mozaik című műsorból (13 perc)
Rendőrkutyák részlet a Tudásakadémia című műsorból (8 perc)
Ajánló
DVD technikai adatokLemezek száma: 1
Képarány: 1,33:1 anamorf (4:3)
Hang: mono (DD): magyarÖsszjátékidő: 290 perc
Stáblista
Szereplők:
Madaras József (Csupati)
Szilágyi Tibor (Sátori)
Horváth Sándor (Bokor)
Bujtor István
Somogyvári Rudolf
Deák Sándor
Cserhalmi György
Fekete Tibor
Keres Emil
Rendező:
Nemere László
Forgatókönyvíró:
Lendvai György
Eredeti történet:
Szamos Rudolf
Operatőr:
Bornyi Gyula
Zene:
Tamássy Zdenkó
Köszi,már a szuri óta nem köhög,de persze még közel nem gyógyult meg,csak remélhetőleg jó úton halad felé.Remélem én is hogy nem lesz szükségünk a vérvételre!
Sziasztok! Timberkének mandula,és gége gyulladása van.Kapott izomba antibiotikumot,meg 10 napi apró zöld gyógyszert. Kedve amúgy jó,pörög mint a búgócsiga.Kérdeztem a kullancsot is,és azt mondta a doki,hogy leghamarabb 1 hónap mulva lehet tőle vért venni úgy,hogy kimutatható legyen ha van valami!
Harcsy nagyon örülök, hogy már a heverőre is feltud ugrani....., nálunk először addig nyüszögöt amig felnem vettem magam mellé az ágyben, de mikor én nem feküdtem ott akkor eleinte nem jött fel Bauka. KÉsőbb már önállosította magát....
Na akkor küldök neki nagyon sok szeretett és majd csak meggyógyul...
Azért beszéld meg Ilárkával, hogy nem ilyen karácsonyi ajándékra vágytok tőle, hogy akkora gyógyuljon be az nózikája... Az is elég lesz tőle, ha ezentúl már tökéletesen egészséges lesz.
Tudom, de olyan lelketlennek éreztem magam, jó az összeset én sem tudtam volna haza hozni, de olyan borzalmas volt mikor vittünk nekik enni és az egyik kis tacskó meretű, de pincser alkatú kutyus le ült elém, hogy evés közben még simogassam is. De neki meg + ban valahol kiskutyái voltak látszott a cicijén....
moldvika!IGEN,JAVUL.....de iszonyu lassu folyamat.én meg nem mondom mi lehetett ez....na mindegy.szerintem karácsonyra felépül a nozi.napközben már csak kamillázom neki,és estére kap rá egy kis krémet.
ja,és ne hibáztasd magad moldvi.jogod van akkor és olyan kutyut választani majd magadnak mikor eljön az ideje,amilyenre végysz vagy akibe beleszeretsz egy szempillantás alatt.sajna mindenkit ugysem menthetsz meg-(
szia moldvi.sajna ezt csinálják a "remek"emberek.kihasználják az állatokat aztán sorsukra hagyják öket-(((((én sosem értem,hogy lehetnek ennyire lelketlenek......de bizti mi vagyunk a kivételek ezzel a gondolkodással-(
MAnócska: Örülök, hogy Roxyka lyma-ja negatív lett a többihoz meg küldök energiát.
Zikó ma regel felhívott, ha minden okszi lesz akkor holnap megyünk hozzátok. Délután megek vásárolni az állatkáitoknak meglepit, + Zikó új ciccének is veszek valamit kedvességet aztán Zónak is küldök valami fincsikét....
Nálunk köd van, de ahogy hallom a rádióban mindenhol, tessék nagyon vigyázni, nehogy valami baj történjen.
Tegnap az egyik kutyás barátnőm telkén voltunk kint, megkért hogy segítsek neki téliesiteni, de egyedül kissé fél kimenni. Igaz van egy vizsla-agár keverékű kutyusa, de csak aha a tenyerét összecsapja a z ember 7 határon át szalad a Héra, szegény olyan ijedős.
Na közben egy csomo kidobbott kutyussal találkoztunk akiet ott felejtettek a tavasztól-őszig kint lévő gazdik.
Nagyon sajnáltam őket,de egyszerűen nem volt leki erőm, hogy egyet is hazahozzak . Kis keverékek voltak, aranyosak, de most nem tehetek róla, hogy nem tudtam volna megtenni. Akik hóbe hoba kimennek visznek nekik kaját, de most ez édes kevés. Itthon elmondtam anyúnak Ő azt mondta, hogy az egyiket nyugodtan hazahozhattam volna, de most mit csináljak mikor vagy 4-5 en ácsingoztak ott.
Aztán kijött egy idős úr aki elmondta, hogy 3 naponta kijön, de gyakrabban nem tud Ő is itt szedte össze a tacsiját. Tudjátok + az a borzalmas, hogy mindegyik kislány kutyus.