NémethLackó!
Nekem ugyan a gyári verdák jönnek be, de ez jó! Jól elkaptad a stílust, hogy az autó jellege is megmaradt, mégis van egy kis limós feeling, de még nem zavaró. A fehér tető pedig nagy ötlet!!!
PS.: nekem nincsen /8 -am. Remélem, idővel ez is változni fog. :)
Könnyen megtalálod, 14 imbusz kulcs kell hozzá. Az egyik alul van, a másik a munkahenger mögött.
Legkönnyebben egy csövön át tudod feltölteni.A motortérből jól lefolyik.
Elég sokan ismernek,és látták az alakulást, de csak drukkolnak.
Felni azért nincs kirívó, mert nem kapok olcsón olyat ami tetszik,ez is 15', ilyen sincs mindenkinek.
A tobbi extra meg majdnem ingyen volt. Nem sok dologért kellett forintálisan fizetnem.
Köszi!
A hozzáállásom abból fakad, hogy szerettem volna egy dögös, mindennapi használatra alkalmas (200D) mindezek mellett olcsó autót magamnak. Az állólámpás már elég ritka, viszont "olcsón" hozzá lehet jutni és viszonylag olcsón javítani is lehet.
A lowrider stílus nagyon tetszik idővel egyre inkább affelé fog haladni az enyém is.
Az én autóm nagyon reménytelen állapotban volt, főleg arra hogy gyári veteránt csináljak belőle, nem érte volna meg. Tehát ha valaki megnézi az autómat ne gondolja, hogy tönkre tettem egy értéket, inkább azt lássátok benne hogy a szeméttelepről mentettem meg.
Nekem eddig kb 300.E ft-ban van, mivel szinte mindent én csináltam rajta! Ennyiért viszont olyan lomokat adnak amilyen az enyém volt.
Mondjuk én is inkább a gyári jellegű helyreállítást preferálók táborát erősítem, de már többször gondolkodtam egy ilyen autó összerakásán. 60-70es évekbeli kasztni, belül full ami belefér, egy nagyobb benyás motor + dögös felnik, kipuff, ilyesmi. Amerikában ennek nagy hagyománya van, sok ilyen jellegű autó szaladgál az utakon. A legdurvább, amit láttam, az egy komplett lowrider szett (meg extra fényezés meg nagy, krómozott felnik) állólámpás alatt...na az már nekem is betett :-)
Ez igen! Gondolom páran megkérdezték hogy minden rendben van-e nálad? Igaz? :) Amit személy szerint hiányolok a gépedről valami csinos AMG vagy hasonló felni:)
Én is AMG felnit szerettem volna venni, de a BBS jött olcsón és a küllők miatt lehet hogy ez jobban is illik rá. Ma rakok fel az enyémről jobb beállítású képeket.
nem gondoltam volna, hogy ekkora vihart kavarok a hozzászólásommal. de köszönöm mindenkinek, mert nagyon értékes volt. ma vagy holnap nekiállok megcsinálni, amint megtalálom a leeresztő és a betöltő pontokat...:)
Jó állapotúnak látszik az autód, milyen lökhárítók vannak rajta, amerikai? Mekkora motorja van, gondolom benzines, igaz? A nagy kerekekből gondolom, bár az én 200D motoromhoz is volt bátorságom felrakni a 16" 205/50 papucsokat...
Jó lenne ha kicsit ez a topic is kiszínesedne (képekkel) mint az MB Cars. Ott elég sok képet lehet látni.
Kiveséztük már hogy miért kellhet ATF olaj a mercedes mechanikus váltóba.
Azért mert a nyelestengely végében a tűgörgős csapágyhoz valószinűleg nem igazán könnyen jut el a sűrűbb hypoid olaj, ezért elkopik és elkezd zúgni.
Most hívott fel az egyik barátom, hogy eladó lett a Mercije. Ha esetleg valakit érdekel, akkor egy 200 D kettes széria sárga, tolótetős, szervokormányos. Kaszni eléggé (nagyon) szar állapotú, futóművek is felújítandók. A komplett fék nemrég volt cserélve (tárcsák, betétek, munkahengerek, kézifékkötél) és kb. 80 %-os téli gumik vannak a kocsin. Még nyolc hónap bizalom (műszaki) van és pillanatnyilag egy 123/240D motor van benne. Megvan a gyári motorja is, de kompressziószegény. Így komletten mindkét motorral az ára: 220.000 Ft
Holnap rakok még fel 1-2 képet remélem nem untatok vele senkit. Én szívesen megnézném a ti autóitokat is, raktok ide képeket? Nagyon keveset láttam itt.