Csak hogy vmi fórumba illőt is írjak, gondolkodom teljesen hagyományos izzó betételén, semmi extra, alap pár száz forintos izzó, hogy vajon az milyen is lenne :D
Trotter, nincs esetleg vmi full alap tungsramod? :)
alapban nálam csak 9db led van mégis teljesen bevilágítják az egész lámpát...azért amennyire occók ezek a ledes cuccok nagyobb fényt gondoltam...közeledve a xxxx nehezen lehetnék az ecséd..:))))
Golf IV- be való Sonar Angel Eyes lámpa pár xenon szettel és égőivel együtt eladó! Tompitott:H1 xenon,Reflektor:H1,Ködlámpa:H3 Saját dobozában postázom!
Tanácsot kérnék tőletek, hogy milyen izzót (H7) javasoltok számomra: az autó egy 2003-as Passat. Használtam már benne Tungsram MegaLight Plusz izzókat - élettartam kb 1.5 év - és Osram NightBreaker-t is - élettartam kb 9 hónap. Az Osram-mal mintha egy kicsivel nagyon, vagy "hosszabb" fényerőt tapasztaltam volna, viszont magasabb az árfekvése, és kevesebb volt az élettartama.
Személyes tapasztalatok alapján mit javasolnátok, vagy esetleg melyik - akár másik - típus lenne ár/érték/élettartam függvényében a megfelelő!
Itt a topikban az ONBP élettartamára még szerintem nincs tapasztalat. Sima NB tényleg Tiszavirág életű. Tégy egy próbát a White Hammerral. Annyit tud mint egy NB, csak tovább tart és nem drága. Ha beválik, akkor vegyél NBP-t, az csak jobb lehet :)