Keresés

Részletes keresés

wildbird Creative Commons License 2006.07.17 0 0 356
Persze megoldjuk! És augusztustól Jaguérka Évike is kiszabja nekünk a rendszert, hogy kell erősödni;)

jah és nem kérek kölcsön nagy falembert, és sulifolyosón szoktam olyat találni, és mindig belekötök, egyszer hátha tanulok tőle vmit:D

Jah és az emberek kerülgetését meg Örsön aluljáróban metrótól hévig futva szoktam.
Előzmény: gabrielH (354)
MPanni Creative Commons License 2006.07.17 0 0 355

Ez meg a másik fele!! Mire mérkőzésre kerül a sor, addigra az edzőink rendesen ráncba szednek minket;))

Előzmény: gabrielH (354)
gabrielH Creative Commons License 2006.07.17 0 0 354
Vagy majd Medve megmondja, megmutatja hogyan kell az ilyen problémát megoldani.
Előzmény: MPanni (353)
MPanni Creative Commons License 2006.07.17 0 0 353

Figyelj Drága lekem!!:)

Nem, nem látok jól, másfeles mindkét szemem:DDDD

Másik, soknak tűnik ez 110kiló így kimondva. De tudom, hogy nem vészes, mert van én nekem egy drága 130kilós falember barátom, akin(mivel nem kímél:D ) folyamatosan gyakorolhatom a védekezést. Hidd el ha nagyon akarod nem olyan nehéz eltolni azt a tömeget!! Megfelelő taktikával és mozdulatokkal meg pláne nem;)))

De ha gondolod, kölcsönadom gyakorolni:DDD

Előzmény: wildbird (352)
wildbird Creative Commons License 2006.07.17 0 0 352
Ha rendesen megerősödünk? Persze majd ha fekve nyomjuk a 150-t..... Nem vészesek? Jól látsz? Aludni nem fog menni, mert sok Heidi jön álmodban 110kilóval, vörös szeplőkkel, malacorral, kétcopfban, tiroli szoknyácskában, és azt fogják ordítani, hogy: set! hut! és megindulnak feléd dübörögve, aztán leesik, hogy nálad a labda. :))))
Előzmény: MPanni (347)
MPanni Creative Commons License 2006.07.17 0 0 351

Na mostmár úgy gondolom mindenki elmondott minden lényegeset.

Tehát legyetek olyan kedvesek és fejezzétek be a vitázást amit tőlem akár szabad vélemény nyílvánításnak is nevezhettek!

Nira-chit Creative Commons License 2006.07.17 0 0 350

szia huankara!

 

nem akarok titkolozni,es ahogy te sem tudsz a barikrol,ugy mas sem,ezert itt irok a mukodesunkrol.

 

azert nem vagyunk minden meccsen,mert azokra a meccsekre tudunk barikent menni, amire hivnak minket. ugyanis pl nem nalunk vannak a felszerelsek. es onkenyesen nem lephetunk bele a programba sem. es azert csak felidoig szoktunk lenni,mert addig kernek meg ra minket. a szervezok tudjak,hogy azert nem olyan kenyelmes mozdulatlanul allni a tamadasok alatt, es lehetoleg egyszerre ugralni vedekezeskor. es mindannyian szeretjuk ezt csinalni,de emellett pl dolgozunk is. most magamrol tudok konkret peldat irni,a tobbiek maganeletet nem akarom kiteregetni. de volt olyan,hogy letancoltuk felidoben a gyakorlatot, es rohantam videkre melozni.

 

a videki meccsekre eddig fel sem merult,hogy vinnenek minket. a buszban vszinu nem fernenk el, es anyagilag egyik bari sincs ugy eleresztve,hogy onkoltsegen utazgasson le. ( meg ha egyikonk le is tudna sajat penzen menni, a tobbiekkel meg mindig mi van? egy bari pedig nem csinal showt.)

 

nem banom,ha nem vagyok szimpatikus. csak azt nem ertem,hogy miert viselkedsz ugy a nevem lattara,mint egy bika a voros lepel lobogtatasakor. (remelem majd belinkelsz vmi national geographic-os cikket,hogy a bikak szinvakok)

 

es en nem szoktam nektek olyat irni,hogy nem vok kivancsi a velemenyetekre. (mint ahogy niki mar irta ezt nekem)

Huankara Creative Commons License 2006.07.17 0 0 349

Én szimplán csak észrevételnek nevezném, nem pedig kritikának. És mint Wolves szurkoló, a lányoknak is kitartást, sok sikert kívánok.

 

Mi csak azt szeretnénk, hogy legközelebbre jobbak, szebbek, ügyesebbek legyetek.

 

A Te - témához kapcsolódó - hozzáállásod egyébként a legszimpatikusabb.

Előzmény: MPanni (347)
kis cica Creative Commons License 2006.07.17 0 0 348

Teljesen igazad van ,nem akartam ekkora vitát kirobbantani, a véleményemmel ! Sajnálom hogy ígí alakult !

Remélem sikerül a ladies-es póló minél hamarabb ! :)

Előzmény: MPanni (347)
MPanni Creative Commons License 2006.07.17 0 0 347

Köszi szépen!!! Megnéztem őket, szerintem egyáltalán nem vészesek, ha rendesen megerősödünk!:))

 

 

Ehhez a vitához annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy teljesen felesleges. Mindig lesz olyan aki kritizál és olyan aki megvéd minket. Valamint szerintem az is teljesen természetes, hogy így megalakulásunk elején sok-sok kritikát fogunk kapni. Meg kell próbálni elfogadni. Nem "tetszhetünk" mindenkinek. Nyílván megpróbál a továbbiakban tanulni a csapat a hibákból és a lehető legjobbat kihozni magából. Ez a pólós dolog kissé szerencsétlenül jött ki, de szerintem a lehető legjobbat hoztuk ki belőle.

Ne csesztessük egymást és másokat se feleslegesen, mert nincs értelme, és rólunk is azt a képet fogja mindössze mutatni, hogy virnyákoló tyúkok vagyunk

 

 

Tiszteletem minden kedves kritikusnak és védelmezőnek: Montvai Anna

Előzmény: wildbird (338)
Huankara Creative Commons License 2006.07.17 0 0 346

Egyes barik működését már ismerem;))))))))

 

Betty!

 

Meglepő számomra az az infó, hogy a bárányok ingyen szerepelnek (ha így van, akkor az összes báránytól elnézést kérek), de akkor felvetődik bennem egy csomó kérdés: Miért csak az első félidőben látni őket? És miért általában csak a W1 meccsein? És miért nem járnak vidékre is báránykodni? Na, ha ezekre válaszolna nekem vki a mailcímemre, megköszönném.

 

Off:

 

Nira!

 

Te egyszerűen pszichésen zavarodott vagy, ha bármilyen más okot is képzelsz nemtetszésünk mögé, mint szimplán azt, hogy nem vagy szimpatikus;)   

Előzmény: wildbird (344)
Nira-chit Creative Commons License 2006.07.17 0 0 345
koszonjuk. :) pusza!
wildbird Creative Commons License 2006.07.17 0 0 344
Szerintem senki nem állította egyiket sem...

Viszont ha olyan tájékozott vagy, akkor tudhatnád, hogy a lányok akik a két negyedet végig ugrálják egy meccsen, nem kapnak pénzt, tagdíjat fizetnek az edzésekért. Sőt most se azért voltak olyan kevesen mert nem akartak, hanem mert a meccs előtt néhány nappal szóltak nekik, hogy kellenek. Szóval ha olyan sokat tudsz véletlenül, egyszer direktbe elmesélem, hogy működnek a barik, nem kell őket bántani.
Előzmény: Huankara (340)
Nira-chit Creative Commons License 2006.07.17 0 0 343
kedves "rajongoim"! csak a tisztanlatas vegett. en fizetek azert hogy a palyan lehessek. errol ennyit. es h nektek milyen agyszulemenyeitek vannak,arrol nem vitatkozom. hozzateszem,mig baranykent ket negyedet lent vagyunk,utana a lelaton,vagy a lepcson ott vagyok vegig. de ez meg az en maganugyem. es szeretnem,ha a baranyokrol nem alakulna ki teves kep. nekunk nem fizet senki. ugyh kerlek kimelj meg a cinikuskodasodtol. ( ui: nektek mas bajotok van velem. erre csak annyit otk mondani,h igy jartatok. :) ) 
wildbird Creative Commons License 2006.07.17 0 0 342
www.duffy.hu
Előzmény: Jaguárka (341)
Jaguárka Creative Commons License 2006.07.17 0 0 341
mi Duffy honlapjának címe?
Előzmény: wildbird (339)
Huankara Creative Commons License 2006.07.17 0 0 340

Őőőőőő.....én elhiszem, hogy Betty sokat tesz/tett azért, hogy a lánycsapat megalakuljon, de azért tudatlanul, a szükséges információk nélkül ne állítsuk, hogy Betty avagy Niki tett-e többet a csapatért (hozzáteszem, ebben a formában csapat alatt a Wolves-t értem, nem a Wolves Ladies-t).

 

Egészen véletlenül tudom, hogy ki intézte, ki szerezte, ki fizette saját pénzéből, ki ment el a csapatzászlóért, amit oly szeretettel és tisztelettel lenget minden játékos.  Anélkül, hogy Ő ezért verné a mellét, hangoztatná nemes cselekedetét vagy bármi. Ellenben olyanok is beszólnak ezen a fórumon Nikinek, akik a csapatért annyit tesznek, hogy pénzért táncolnak és/vagy állnak a pálya szélén, hozzáteszem csak 2 negyedet.

 

Például....csak a tisztánlátás végett.

 

És fejet hajtok azok előtt, akik tisztelettel fogadták a véleményt.

 

 

 

Előzmény: gabrielH (334)
wildbird Creative Commons License 2006.07.17 0 0 339
izé, elpirultam.... nagyon köszi. Édes vagy:) Láttátok a képeket duffy honlapján? A mosoly tényleg ott volt, de miért volt mindenki olyan feszül? nem is értem:D
Előzmény: gabrielH (334)
wildbird Creative Commons License 2006.07.17 0 0 338
Panni, beírtam az úthengerekről a linkeket wiwre. De akkor ide is: www.blackwidows.at meg www.vikingsladies.at. Fejből nem megy a többi, de ott találsz linkeket.
Előzmény: MPanni (337)
MPanni Creative Commons License 2006.07.17 0 0 337

Légyszi valaki tegyen be egy linket ahol megnézhetem az osztrák bálnákat!!!

Nagyon hálás lennék ám.:)))

MPanni Creative Commons License 2006.07.17 0 0 336
6. Attól, hogy külsőre nem tüntünk egységesnek, még nagyon összetartó csapat vagyunk. Mégpedig pontsan azért, mert elfogadunk minden csapattársat olyannak amilyen!!:)))
Előzmény: gabrielH (334)
kis cica Creative Commons License 2006.07.17 0 0 335

Köszönöm igazad van , nem az volt a szándékom hogy bántsalak titeket  örülök hogy nem így vettétek !

 

 

Előzmény: gabrielH (334)
gabrielH Creative Commons License 2006.07.17 0 0 334

1. nem értettük félre, köszi a véleményedet.

2. póló nem lett kész, pedig mindenki arra számított, ez van

3. nem mindenki olvas forumot,

4. a farmer és piros vagy fekete felső lett megbeszélve.

5. szerintem wildbird tette a legtöbbet a csapatért.

Előzmény: kis cica (333)
kis cica Creative Commons License 2006.07.17 0 0 333

 

Kedves Nira!

Nem írom le a véleményemet erre a szuper kalácsos mondatodra... foggalmad sincs hogy ki mit tetteddig a csapatért, szóval szerintem ezt most nem itt és nem nekem kéne mondanod amúgy meg nem hiszem hogy ez lenne a lényeg !!!!!!!!

 

A lényeg, hogy nekem volt egy véleményem és ezt megosztottam velük, kinek tetszik kinek nem van aki magára veszi van aki nem, nekem akkor is ez volt és ez is a véleményem és tudod van aki vállalja a véleményét .... még akkor is ha esetleg nem fogják érte szeretni ! Én a tiszta egyenes embereket szeretem, a szemébe mondom a másiknak a negatív véleményemet is , így nincsenek félreértések, és örülök neki hogy a lányok elmondták az ő véleményüket is  ! Tetszett hogy védik a csapatukat !

 

És remélem nem értettétek félre , nem veletek van bajom !!! :)

 

Hajrá csajok !

 

Előzmény: Nira-chit (331)
bomba23 Creative Commons License 2006.07.17 0 0 332

sziasztok gyermekeim:D

látom megint élvezitek az életet:D:D

majd rátelefonálok erre a pólós dologra, mert attól hogy erre az időpontra nem lett kész a póló attól még lesz póló!!!!! no para....anyátok elintézi:D

amint van info írok a fórumra, ok:)?! na kedden találkozunk....

roxi

Nira-chit Creative Commons License 2006.07.17 0 0 331

sziasztok Holgyek! ;)

 

ne foglalkozzatok az "epito jellegu kritikaval" ugyanis ilyen egyszer volt. itt nincs mit epiteni... legkozelebb vagy a kesz ladies polotokban,vagy mar meccs cuccban leptek a palyara. es sztem semmi gond nem volt azzal ahogy kineztetek. a wolvesnak 3 szine van. az tenyleg gaz lett vna,ha pl narancssargaban,zoldben, lilaban jottok ki. de igy sztem teljesen jo volt. arik voltatok,lelkesek,kedvesek. es ez volt a lenyeg.

 

( amugy minket is leszoltak parszor,mert nem volt eleg egyforma ruha. de sztem amig vki nem ad kalacsot,addig ne adjon tanacsot sem. ) sztem mindenki probalja a legjobbat kihozni magabol.

 

en orultem nektek,es buszke voltam h ilyen banda allt a palyan. es ezzel sztem sokan voltunk igy.

 

jaj,olyan sokk okossag jut eszembe:)  mint pl,h a szerelem vak. :) es aki igazan szereti a Wolves-t az kulonbozo farmerekben is szereti az uj Farkasokat!

 

1 2 3 L A D I E S

1 2 3 F A R K A S O K

kis cica Creative Commons License 2006.07.17 0 0 330

Értem.... remélme ilyen jól tudtok majd megmagyarázni mindent....

Nem értem miért vettétek ezt ekkora támadásnak ez az igazság... nem volt túl egységes a csapat.... főleg, hogy arról volt szó hogy már wolves ladie-es pólótok lesz ...

 

Előzmény: wildbird (329)
wildbird Creative Commons License 2006.07.17 0 0 329
Vigyor:))))
Előzmény: Jaguárka (328)
Jaguárka Creative Commons License 2006.07.17 0 0 328
Nem sértődtem meg csak leírtam miért a farmert választottuk. Bettynek van igaza: a mosoly vagy vigyorgás(?) egyforma volt :)
Előzmény: kis cica (326)
wildbird Creative Commons License 2006.07.17 0 0 327
Rajtad kívült ezért nem szólt senki semmit! Piros és fekete volt, az egy fehér is wolves poló volt. Farmer volt mindeknkin. Attól, hogy egy csapat vagyunk mindenki egyéniség, van aki trapéz, van aki szoknya, ez van.... Nekem tetszik, hogy mindenki más, mert a mosoly ugyanaz volt az arcunkon, büszkék voltunk, hogy ott lehetünk, meg boldogok, hogy megcsináltuk. Ennyi.

Az inggel se tudom mi bajod volt, az is piros, és olyan jól megy a szememhez....
Előzmény: kis cica (326)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!