Házalni ti szoktatok, főleg az egyházadó miatt....... amit kizsigereletek az emberektől, azt sugallva,hogy ha nem ti temetitek el, akkor a pokolra jut........:))))
Hé Thalassa nyugi már. Szabin vagyok, van időm az ő szintjén kommunkiálni vele. Kiakasztásról szó sincs, csak diskurálunk, hogy hogy érzi magát odabennt:) Amíg nem lesz betegség tudata, nem is akar megszabadulni. Addíg azt hiszi, hogy egészséges. És kifelé mutogat, s rázza a rácsot...
Hé evangélium! Nyugi már !! Őt ez szórakoztatja, ha téged kibakaszt ! A házalásnál ez könnyebb, ez biztos! Majd este a nap végén vállonveregeti magát, hogy milyen nagyon jól megmondtan nekik megint !
Szegény, ne vegyük el az örömét !
Ha már te sem fogsz reagálni a primitív beszólásaira ne lesz lassan aki észrevenné a fórumon.
"Emlékszel a film záró kockáira? Nekem nagyon megindító volt , hogy a kiszabadult tanú hogy találkozhattak végre Isten szeretetével...."
Emlékszem hát! Ahol az Úrnak Szelleme, ott a szabadság. Gondolom az illető elgondolkodott erősen, hogy előtte is mennyire meg volt győződve, hogy szabad. Azután meg leesett az álla...
Megmaradtak, mert a vágy, hogy balamiben higgyenek, megmaradt. Remélem, hogy az ilyen megtört lelkű emberek, nem csak támogató társakra találnak, de rátalálnak Isten szeretetére, és megismerik a valódi történéseket a Bibliából.
Az ést szándékosan írtam, mert ez a megérzés kegyelem által valósulhat meg.
Evangélium! Emlékszel a film záró kockáira? Nekem nagyon megindító volt , hogy a kiszabadult tanú hogy találkozhattak végre Isten szeretetével....
Hát igen, az ő szemszögéből gyorsabb megoldás, ha kiközösízik, mert legalább megszabadul onnan. Könnyen lehet, a lelki gyógyulás, még hosszú ideig eltart. Szerencsés, ha megértő befogadó társakra talál az illető, ahol valóban szeretik.