Tájékoztatjuk, hogy a NetBank szolgáltatásunk technikai probléma miatt jelenleg nem elérhető. A hiba elhárítása folyamatban van.
Sürgős megbízásait kérjük Telebankon beazonosítást követően v. Bankfiókjainkban szíveskedjen benyújtani.
A Csoportos átutalás és csoportos beszedés benyújtásával kapcsolatosan Telebankon keresztül, valamint a Kereskedelmi Centrumokban és Bankfiókjainkban kaphat felvilágosítást.
Honlapon ezt találtam: "...Bankfiókunkban kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, ahol az akcióban való részvételi szándékát egy nyilatkozat kitöltésével jelezheti..."
Szinte hihetetlen, hogy február óta nem volt itt észrevétel!
Leírom panaszomat:
Az Erste munkabér átutalás-15e HUF Bónuszt kap 3 hónap után a 4. hónap végén akcióban résztvevén, még a mai napon sem kaptam meg a pénzem, a 15e HUF-ot. 07.hóban kezdték utalni, tehát a 3. hónap, ami a feltétel egyik része, szeptemberben teljesült, tehát a 10. hó végén meg kellett volna kapnom a pénzt.
Ma már a 4. ügyintézőhöz kapcsolva sem tudtak igazán választ adni a problémámra, a legelrettentőbb válasz az volt, hogy az ügyintézéskor nem tetem nyilatkozatot.
Na - de ez nincs így! - ha ez így történt volna, az az ügyintéző(= Bank) hibája, nem az enyém.
Nekem is ennyi volt meg egyebkent, de mindegy, mert meg nem akarom megszuntetni. A 15k szepen jovairasra kerult, a havi dijam ( szorgos ) 228huf, meg havi egy atutalas 100huf. Ennyi koltsege van, neha nezegetem, igy legalabb megismerem az Erste netbankjat is. Eddig mondjuk nagyon nem szeretem, de biztos vannak jo cuccok benne. Most eppen a BB netbankjat nezem, ott van portfolio-radar, azt kibovitve akarok csinalni egy prima excel-tablat, statisztikanak jo, es azert eleg durva kepet ad az elmult 1 evrol.
" A 15 000 Ft-os jóváírás feltétele, hogy az Erste Banknál vezetett lakossági forint bankszámla ne kerüljön megszüntetésre 2010.12.24-ig, ellenkező esetben a Bank a jóváírást nem teljesíti." Én megtaláltam, de már lejárt.
kb. 5 éve jelzáloghitel lett felvéve a házunkra, az akkor még normálisan viselkedő testvérem által. Első pillanattól fogva szüleim fizettik a törlesztőrészletet. Testvérem 2009. áprilisa óta nem lakik velünk egy fedél alatt, és meg is romlott a kapcsolat vele! A héten feltűnt, hogy már 2 hónapja nem kapunk elszámolást. Édesapám bement az érdi erste fiókba, ott közélték, hogy a fia átíratta a dunaújvárosi címére az piostázást. Szüleim tartanak tőle, hogy ha marad a számlán valamennyi pénz, azt azon nyomban amint észre veszi huzza is le magának. Kérdés, hogy milyen procedura segítségével lehet a szüleim nevére a hitelt átíratni. Segítségeteket előre is köszönöm!
Erre direkt ra is kerdeztem ( raadasul ket kulonbozo fiokban dolgozo dolgozotol ), es mindketten azt mondtak, akar mar a jovairas masnapjan megszuntetheto. Gondolom, a jovairas masmunkanapjan. A kapott papirokat elkezdtem olvasni, de baromi unalmas volt, ugyhogy bevallom, ezzel a resszel akkor sem talalkozhattam, ha benne van :D
Osszesen mindenennel egyutt olyan 1 ora lesz az egesz, 15e forintert. Bar ebbe mondjuk mar beleszamoltam a harom het mulva esedekes megszuntetest is :D
Amugy azon gondolkodtam, hogy meghagyom, es hasznalom egy kicsit, Erstes szamlam utoljara akkor volt, amikor meg Mezobanknak hivtak, meg Erstenek. Kartya nincs hozza, a szamlavezetes meg asszem 228 forint havonta. Ismerkedek vele egy kicsit, hatha jo lesz valamire.
Sracok, segitsen mar valaki, csinaltam egy Erstes szamlat az akcio miatt, es nem talalom, hogy lehet celszamlat megadni. Allando utalas mar megvan, de azt nem akarom, mert ott osszeget is meg kell jelolni. A forintatutalas sablon lenne az? Havi egy jovairas meg egy terheles van cakkpakk, nem egy nagy melo beirni a nevet meg a szamlaszamot, csak kivancsi vagyok, jol tippeltem-e..
Pörgessük egy kicsit ezt a topicot. Szóval tele van vele a ...... Természetesen nem a hócipőm. Kis cég vagyunk, bankkártya olvasó terminált telepítettek nálunk "kedvező feltételekkel". Persze másik banknál voltunk, de ha nem fáj, nem kell utána rohangálni. Nem volt semmi gond. Költözködtünk, új cím átírás a banknál. A régi bankunk kérdezte, miért nincs kártya olvasó. Lett. Az Erstés maradt a költözés után a dobozban. Mentem bankszámlát lezárni, kérték adjam le a terminált, majd két hónap múlva lezárják. Jól elfoglalt vállalkozóként hónapokig a dobozban vigyáztam a terminálra továbbra is. Természetes: havidíj pörög mínuszban. A napokban kapok egy bankszámla kivonatot, hogy a számla a megküldött felmondó levélre hivatkozva megszűnt. Na ilyet nem kaptam. Ekkor számoltam ki, hogy a felhalmozott mínusz kb 2 éves havidíj, holott csak pár hónapig nem volt számlaforgalom.
1. A felmondásról a banknál senki sem tud. Az ügyintéző körbetelefonálta az összes létező osztályt és kollégát. Bankszámla nyitáskor 8 kg papír, anyja neve 1000 példányban, igazolás a WC-s nénitől, hogy nem tartozok neki, stb. Felmondás: még annyi sem, hogy "Húzd meg a répát!"
2. Inkasszó esetén a bank napi 500 Ft "bírságot" számít fel. Ami ugye halmozódhat, ha a kisvállalkozó nem tudja időben teljesíteni a fizetési kötelezettségét, aminek számtalan oka lehet. Egy hónap 15000 Ft bírság. Mire is? Állítólag kisbetűs rész. De az inkasszó sajnos normális, és előfordul. Az apeh ilyenkor ráteszi az összes céges számlára. A másikról teljesítem. Mire törlik az Erstésről, 5-10 nap x 500 Ft. Ez a király szolgáltatás.
Még az hiányzik, hogy valami okos hobbiból feltegyen a KHR-re. Onnan a Jó Isten sem szed le. Örökre nyoma marad. Ha kapok egy kedves levelet, hogy ugyan már ne halmozzam a mínuszt, mert különben lesz nagy baj, rohanok a bankba egyeztetni, felmondani. De egy telefon, vagy mail is meg tette volna. Ezeket is regisztrálták több példányban. Szóval tele van a .............., meg a hócipőm is!
Két ingyenes kivétem van 1 hónapban az automatából. Április 30-án vettem ki a másodikat. Levontak 1030 forintot. Az ügyintéző szerint azért, mert május 4-én van felkönyvelve. Javasolta, hogy ne a hónap utolsó napjaiban vegyek ki pénzt.
Én eddig úgy gondoltam, hogy az április, az április 1-30-ig számít.
A Citi bankban az ilyet jóváírják. Ezek meg nem! Micsoda aljas lenyúlás!
NetBroker felhasználó és emellett e-mail értesítést kér Ügyfeleinknek Részvények, kárpótlási jegy, állampapírok, kötvények, nem ERSTE vagy ESPA befektetési jegyek és egyéb nem nevesített eszközök esetén 50 M Ft havi átlagos értékig 0,01%-a/hó, minimum 125 Ft 50 M Ft havi átlagos érték felett az 50 M Ft feletti rész 0,005%-a/hó
Csak ekkor 125 huf, ha nem e-mailon megy a kivonat akkor más a díj.
erste banknal van ertekpapirom: tokevedett penzpiaci alap.a havidijat szerintem sokszorosan lenyuljak tolem!
peldaul nezzuk 2009-et!
a havidij egyebkent 125 ft lenne,azaz 1500 ft egy evre.
lassuk!
haromhavonta levontak a kovetkezo osszegeket:
375 ft,750 ft,1125 ft,1500 ft,azaz osszesen 3750 ft,es meg csekken is be kellett fizetnem 1500 ft-ot! az osszesen 5250 ft !!! miert ? jovairas sehol! azaz egy kulon kis papiron, a szamlakivonaton feltuntetik,hogy ,jovairas,de az is csak a csekken befizetett osszegrol,viszont az osszes vagyonmhoz,ahhoz nem adjak hozza ezt a jovairt osszeget! es akkor meg hol a tobbi,amit haromhavonta levonogattak!
vagy en vagyok hulye,hogy nem ertem?!
telefonon problaltam az elobb intezkedni,de mondtak,hogy inkabb szemelyesen menjek be.
Téves utalásnál - bármelyik bank legyen - fel kell venni a kapcsolatot a szlavezető bankkal és jelezni a téves utalást. Ha nemlétező számra ment az utalás, akkor automatikusan visszautasítják a tranzakciót és 2 napon belül visszajön a pénz. Ha létező, de téves számlára megy, akkor a bank felveszi a kapcsolatot az ügyfelével. Persze akkor van esély a visszautalásra, ha valamilyen módon bizonyítható a tévedés... Pl közleményben bele van írva, hogy "anyunak", vagy valami amivel igazolható a tévedés...