Keresés

Részletes keresés

A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2022.04.11 0 4 46459

Gondoltam, hogy legenda lesz ebből a faszságból.

Leadott futamok. Franci Lilkónak tavaly, Krisztián Dávidnak idén. Franci 10 másodpercnél többet hagyott csak a pályában, Krisztián pont 10-et a 30 másodperces rövid pályán. Ez 1 futamban történt meg azon a 4-es párbajon, a többi ott is tiszta volt.

Ehhez képest Danny ellen ugyanúgy futott másodpercre, mint a többiben. És hasonlóan dobott. Ha Geri és Bálint úgy dob Krisz ellen, mint Danny, akkor elveszíti a Danny előtti és utáni futamokat is.

Előzmény: shu14 (46456)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2022.04.11 -3 2 46458

Tudom ez mellékszál, de FVivin a szöglabda fogott ki (úgy, mint Bogin is az első futamaiban). A futópálya még jobban is ment neki, és a karikával sem volt gondja, csak általában nem jutott el a odáig, mert valamiért egyszerűen nem bírta feldobni azt a nyomorult szöglabdát.

Előzmény: flamingó88 (46435)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2022.04.11 -4 5 46457

A két karika nálam nagyobb gyalázat volt, mint a medálok elvétele. Szabjuk az egyikre az ügyességit  és toljuk be a döntőbe. (A lányoknál ugye mindegy volt, mivel mindkettőnek a nagy erőssége a karika). Ha az lett volna az ügyességi, mint Bogi-Dorcinál, nem szólok egy szót sem. Ott azért legalább a kosár és a szöglabda is értelmezhető részügyességi volt.

Előzmény: flamingó88 (46449)
shu14 Creative Commons License 2022.04.11 -7 1 46456

Megelőztél a válasszal. A lényeg itt az volt, hogy Danny a kamumedálját előbb használta, mint Geri. Plusz volt a Kriszes futam is, ami eléggé eladottnak tűnt. Másfelől viszont Danny volt a jobb játékos, Gerinek szerintem nem lett volna esélye legyőzni Bálintkát.

Előzmény: flamingó88 (46455)
flamingó88 Creative Commons License 2022.04.11 0 1 46455

Ajándék medálja Gerinek is volt.

Ez így van, de ezek nélkül Dannynek 0 lett volna, Gerinek meg volt 2 saját "normál" medálja. Shu14 beírta itt akkor menet közben, mikor volt az a pont, ahol Danny kiesett volna a rajzatlonos-csapatjátékos medál nélkül.

Valóban a csapatversenyek végén még Danny volt a legjobb statos, de ott nem volt vége a versenynek. A legvégén már nem az övé volt a legjobb, Danié is és Bálinté is jobb volt.

Te eléggé képben vagy itt a játékkal, ezért téged kérdezlek. Az eddigi évadokban volt ilyen kombinált ügyességi a döntőkben?

Előzmény: Lord Viktor (46453)
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.11 0 1 46454

A második és harmadik évadban is ugyanez lett volna a döntő szetten az ügyességi, direkt visszakerestem, Palik elmondta.

Egyedül az első évadban volt az a szisztéma, hogy külön ügyességiket kellett a döntő szettre választani.

A pályákkal volt variáció, második évadban mindketten választottak egy backup pályát, aki több pontot ért el a két szettben összesen, annak a pályájára mentek, míg a harmadikban fixen a Végítélet volt előre kijelölve.

Második évad (8:00):

https://tv2play.hu/exatlon/a-lanyok-dontottek-ezeket-a-palyakat-valasztottak-utolso-kuzdelmuk-szintereul

Harmadik évad (00:40)

https://tv2play.hu/exatlon/palik_laszlo_dont_az_exatlonistak_sorsa_felett_dorottya_nem_orul_ennek

Előzmény: Scevola66 (46437)
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.11 -1 0 46453

Ajándék medálja Gerinek is volt, a selejtező vége bár szoros volt, Danny volt ott a jobb.

De valóban, az elődöntő előtt kilőni a medálokat nem volt szép, még ha 5 pontig is ment 4 helyett, Dani elérte a 4 futamgyőzelmet, ami Danny búcsúját jelentette volna, és csak egy medált kellett volna felhasználnia.

Persze nyilván más mentalitással álltak volna neki a fiúk egy-egy futamnak.

Amúgy még ezzel se lett volna baj, ha elmondták volna előre nekik. De nyilván nem az egyik vagy másik játékossal való kiszúrás volt a cél, hanem hogy az adásidő jól behatárolható legyen, ha lehetett volna medálozni, a lányoldalon azért lehetett volna 6, de akár 13 futam is.

De összességében a csapatversenyek végén legjobb statisztikájú fiú- és lányjátékos nyert, szóval annyira nem rossz sztori ez, csak hát igen, az előző évad változatlan és unalmas programja után elég élesváltás volt a sok változó gumiszabály.

Előzmény: flamingó88 (46449)
Lilcsihaj Creative Commons License 2022.04.11 -1 2 46452

Mindezt sérülten. Váó! 

Előzmény: shu14 (46450)
shu14 Creative Commons License 2022.04.11 -11 0 46451

DWTS esélytelen, de a Farmba lehet, hogy betolják, szegényt kompenzálni kell. Már látom magam előtt, hogy a harmadvonalbeli celebek körbenyalják. Meg Demcsák is.

Előzmény: Julienkirály (46446)
shu14 Creative Commons License 2022.04.11 -12 6 46450

Nyilván ha nem Bálintca nyer, akkor az csalás.

Friendly reminder: egy 17 évvel idősebb verte meg gyorsaságban, állóképességben.

Előzmény: Pacemaker (46441)
flamingó88 Creative Commons License 2022.04.11 -1 4 46449

Igen, sikerült elérni, hogy a döntőbe kerüljön. Kicsit árnyalja a képet, hogy ehhez az is kellett, hogy először kiejtse Gerit az ajándék medáljával, utána Krisztián lesérült, majd a döntőbe kerülésért vívott párbajnál hirtelen elvették a medálokat. Dannyt ez sem érintette hátrányosan, mert neki nem volt. Daninak viszont volt kettő. 

Előzmény: Julienkirály (46446)
petiikeke Creative Commons License 2022.04.11 -2 0 46448

Nem mondták, lesz jövőre is?

tavasz 77 Creative Commons License 2022.04.11 -1 0 46447

Nekem Bálint még el sem kezdték már szomorú volt, végig egy mosoly sem volt az arcán. Nem tudom miért, de futni sem nem teljes erővel ment. Tény, hogy a rúd nem erőssége.de teljes erőből dobta, ami ha jó volt is vissza pattant. Valaki írta a karikához sem úgy állt hozzá, pedig ezeket a technikai dolgokra Ő hamar rá jött a társait Ő figyelmeztette. Ez a vélemény a részemről Én így láttam.

Julienkirály Creative Commons License 2022.04.11 -5 3 46446

Ez teljesen hihető stratégia..kielemezték,megcsinálták... Csak el kellett jutni oda hogy a döntőben legyen. Ez is sikerült. Szép munka,ennyi.. Bájintka meg vigasztalódhat majd egy FarmVIP vagy DWTS -el...

Előzmény: Pacemaker (46436)
Lilcsihaj Creative Commons License 2022.04.11 0 2 46445

Azért ez ennél összetettebb. Gréti nagyon keveset tudott menni az első heteiben, napi egy kört általában. Úgy azért nagyon nehéz felvenni a ritmust. Pont azért mert Zsófival együtt jött, akit érthető módon annyit vittek a pirosak amennyit tudtak. A szorgalma, tudatossága viszont példa értékű. 

Előzmény: flamingó88 (46439)
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.11 -1 0 46444

Jó, ez olyan dolog, hogy ha egy olyan játékossal kerül szembe, aki mindig tökéletesen dob, akkor ő se rúgott volna labdába. 😏

Azaz csak annyira vagy jó, amennyire az ellenfeleid hagyják. Ezt lehet szerencsének hívni, meg el lehet mélázni azon, hogy mi lett volna, ha, de azért akárhogy csűrték-csavarták a dolgokat mindkét évadban, végül csak az volt, hogy ha ő nagyon akart valamit, akkor azt elérte. Igen, állíthatta volna az élet keményebb akadályokat is elé, már sose tudjuk meg, hogy azokat megugrotta-e volna.

Dóri esete is hasonló, ha nem mentik meg medálokkal, már alig emlékeznénk rá, holott legyen a személyisége akármilyen, igenis egy jó játékos volt, aki Bálinttal együtt végig a hátán vitte utána a csapatot és stabil ponthozó volt.

Egyébként ha Gréti Réka helyett jött volna, az egyből mélyvíz lett volna, de szerintem inkább hamarabb fejlődött volna fel. A 4 hét alatt, amíg Réka bennt volt, 46 futamot ment, míg Gréti ugyanennyi idő alatt csak 33-ig jutott, csak 6 hét alatt lett meg a 49 futam. 

Az a vicc, hogy pl. a fejsérülése még hátráltatta is, hogy nem párbajozhatott Zsófival, az értékes tapasztalat lett volna. De így volt szép. 😊

Idén meg tény, hogy rosszul kezdte a játékot, de napi egyeket ment csak és egy párbaj azért mindig jó ébresztő egy jó játékosnak. Ha az első héten lánypárbajra váltanak és a második végjátéknál a pirosak nyerik a hirtelen halált, azért az egyenlet végén nem Gréti esett volna ki, az is biztos, hanem Szandi.

626 Creative Commons License 2022.04.11 0 1 46443

Tévedtünk páran Dannyvel kapcsolatban amikor azt hittük nem veszi komolyan, túl spanoskodja, ilyesmi.

Én néha a 'szétadom'-ot is inkább menő dumának éreztem, de tévedtem mert tényleg szétadta.

Kicsit más lett a látszatból, koncentrálttá vált. Lehet, hogy még okos is volt és fizikailag is megtolta.

Talán őve volt a legtöbbször a legjobb stat.

És az érzet mégsem ez volt, nekem látszatra sem tűnt föl, hogy mitől ő a legjobb statos.

Tanultam ebből is, hogy ne hagyjam figyelmen kívűl amit már (elvileg) tudok, hogy bármi megtörténhet :)

Scevola66 Creative Commons License 2022.04.11 -1 0 46442

Az igazságtól ez messze volt.Ennél azért okosabb lehetnél most attól független ki nyerte.Miből állt volna hogy a szettet sorsolták volna?Persze akkor nem az van amit ők akarnak...

Előzmény: Pacemaker (46441)
Pacemaker Creative Commons License 2022.04.11 0 2 46441
Azt jelölte ki amit a játékosok választottak, ennél igazságosabb nem lehetett volna.
Előzmény: Scevola66 (46437)
A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2022.04.11 0 0 46440

A hideg fej segíthetett volna rajta már egy korai párbajon. Amúgy a kit mikor dobnak játékba legdurvább példája Danny a 3. évadban :)

Előzmény: flamingó88 (46439)
flamingó88 Creative Commons License 2022.04.11 0 1 46439

Persze, nyilván a mi lett volna, ha kezdetű mondatoknál nem lehet biztosat állítani. Csak abból indultam ki, hogy Réka 3 hét alatt 54%-os lett, Grétinek meg nagyon nem ment jól az első 4-5 hét. Sokkal több ideje volt belejönni, mivel ott volt még kiesőnek Zsófi is. Gréti 10 hét elteltével került először párbajhelyzetbe. 

Előzmény: A közvetítés hamarosan... (46438)
A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2022.04.11 0 1 46438

A padozás nagy ellensége itt minden játékosnak, Gréti se kivétel. Ha Réka helyett jön, és hasonlóan alakulnak a kiesések, akkor ezzel nem lett volna gondja, a piros lányok kezdtek el ülni Livi kiesése után.

A mi lett volna, ha maximum érdekesség, tutibiztosat nehéz mondani. De akkor legyen, ha Gréti játszik Réka helyett, lehet össze se jön azon a héten az Anna-Gréti meccs.

Rékának halálos pályán volt az a végjáték, Grétinek pedig ment volna az ügyességi, a karika döntött. Bár Nyuszikától ő is kikapott volna:

https://tv2play.hu/exatlon/toth-janka-vs-benedek-reka-34-adas

https://tv2play.hu/exatlon/kocsis-lili-vs-benedek-reka-34-adas

Scevola66 Creative Commons License 2022.04.11 -5 2 46437

Tv2 döntötte el a végét amikor a 3. Szettre ugyanazt jelölte ki ügyességinek.Szánalmas volt az évad.Majd elfelejtettem az utolsó hetek karikáit.

Előzmény: Pacemaker (46436)
Pacemaker Creative Commons License 2022.04.11 0 0 46436
Azt hiszem Dany és Zozo végig elemezhettek Balintot mivel lehetne őt megfogni, vagyis Dany tudatosan készülhetett a végére és ezért volt az ügyességi választás, kifigyeltek és megtalálták Bálint leggyengebb pontját.

Sőt még a Bálint által választott ügyessegit is eltalálhattak és arra is készülhetett külön Dany, feltűnően jól dobott a végén. Én is arra tippeltem volna, hogy azt választja Bálint, szóval ezt se volt nehéz eltalalni.
Előzmény: Pacemaker (46434)
flamingó88 Creative Commons License 2022.04.11 0 2 46435

A tavalyi évad 23 hetes volt, Gréti a 9. hét elején jött be (ahogy Ákos és Iza is akkor jöttek). Azért volt ott idő, hogy belejöjjön a játékba.

Nem vitatom azt, hogy jó játékos, de szerintem meg pont ez volt a mázli, hogy ekkor jött. Ráadásul Zsófival együtt. Az első pár futam után valószínűsíthető volt, hogy ha ki is esik valamelyikük, nem Gréti lesz az első.

Mi lett volna, ha pl Réka helyett ő az első feltöltés? Ott voltak hárman  (Dóri, Anna és Réka) és párbajozni kellett. Réka 54%-os teljesítménnyel kiesett 3 hét után (Annának 54% volt, Dórinak meg több, 56-57%), mert rosszul jött ki a párbaj sorrend. Grétinek nem ment jól az első 4-5 hét, de ebben az időben nem kellett párbajozni a kék lányoknak. Amikor kellett, akkor meg Zsófi esett ki. Gréti első párbajára 10 héttel a bejövetele után került sor, amikor Ferencz Vivi kiesett ellene. Vivinek akkoriban pont nem ment jól a játék, Grétinek meg igen. Grétinek is voltak gyengébb hetei, ez törvényszerű, de akkor pont nem volt kék lánypárbaj.

Tény, hogy nagyon összeszedett és jó játékos, de szerintem a szerencse is mellette van.

Az idei évadban az első hete rossz volt, 20%-ot teljesített. Az, hogy az első héten elkerülte a párbajt, az is rajta kívül álló okok miatt történt. Lehel dobta fel a korongot, amivel fiúpárbaj lett. De ha lánypárbajra került volna sor, akkor is a piros csapat párbajozott. Csak a végjátékok megnyeréséhez Gréti nem nagyon tudott hozzátenni.

Ezzel szemben a másik oldalon Patrik pont az ellenkezője. A végjátékokhoz is tett hozzá, hozott pontokat, mégis kiesett 60%-os stattal. Miközben a hiányzó fiúk miatt lehetett volna lánypárbaj azon a héten. Illetve meglett volna a két párbajozó (Krisz és Andris), ha nem egyforma a statjuk 3 nap után. Hozzáteszem, hogy másnap, amikor jelölni kellett melléjük 3. párbajozót, már nem volt egyforma.

Mindegy, jó hosszú lett. A lényeg, hogy Gréti jó, rendben van , hogy nyert, de azért szerencsésnek is érzem őt (főleg a tavalyi évadban).

Előzmény: Lord Viktor (46428)
Pacemaker Creative Commons License 2022.04.11 -1 1 46434
Sőt, voltak olyan futamok mikor le is hagyta Balintot.

Érdekes, hogy a döntő szettben a futópalya inkább neki kedvezett.

Teljesen megérdemelten győzött Dany, taktikusabb, ügyesebb volt és még jobb is volt az állóképessége.
Előzmény: shu14 (46426)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.11 -1 2 46433

Bálint is választhatott volna egy nehezebb ügyességit az egyszerű helyett. 

Előzmény: Mária Katona (46403)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.11 -3 4 46432

Nálam Bálint legyőzése plusz pontot ér. A korábbi évadok fináléjában nem voltam ennyire boldog, mint most. Sőt most először nyert olyan, akit nagyon kedveltem. 

Előzmény: shu14 (46252)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.11 0 1 46431

Jó volt a megérzésed.

Előzmény: Lord Viktor (46251)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2022.04.11 -3 6 46430

Köszönjük Peti a munkádat a statisztikákkal:)

Előzmény: Peti817172M (46429)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!