Kérlek, ne irigykedj! Hát szivesen beültetnélek ebbe a nem létező kispolákba. Csak tudod mit sajnálnék? Az ülésemet. Félek hogy összesz@rnád.
Na most már tényleg nem gyötörlek halálra titeket, nem fogok többet zavarni becs szó!
Azért az alábbi kérdésemre még adhattok választ! Szóval miért erőlködnek az utakon mindig a VW-sek???
Szerintem ha nem akarjátok tönkrevágni a saját topicotokat (aktív Hondás segítséggel), akkor a legjobb megoldás, ha minden tekintetben ignoráljátok a fikázókat. Egyszerűen nem kell velük törôdni, fel se kell venni a kesztyűt ellenük. Elôbb-utóbb lekopnak.
Mellesleg nem értem azokat, akik egy másik rajongótábor topicjába rondítanak. Ez nagyon pitiáner és vajmi csekély intelligenciára valló magatartás. Olyan, mintha valaki a küszöbödre sz@rna...
Továbbá, mi lenne az, amire a Honda az egyébként nem igazán friss V-TECH technológiáján kívül is tudná verni a mellét? A jelenlegi *folyamatosan, fokozat nélkül* állítható szelepvezérlések, pl. Vanos, VVTi, sôt még a Volvokban újabban használt névtelen és nem reklámozott technológia is messze jobb.
Ezen kívül kiderült, hogy egy csomó olyan komplexusokkal küzdô kis hülye is írogat az Index fórumaiba, akinek nemhogy az általa agyonmagasztalt autója, de még egy szakadt kispolákja sincs. No comment.
Na ami itt alul található (DOHC VTEC), az az ami miatt nekem nem nagyon kell vmit is bizonygatni, főleg nem egy nyugdijazott GTI motor ellen.
Csak az az érdekes hogy az utakon mindig és kivétel nélkül VW-k akarnak letolni. (Egyébként ez miért van elárulnátok? Komolyan!) Természetesen lehet az akármilyen agyontuningolt változat is, akkor sincs még fikarcnyi esélye sem. Soha nem is volt.
Hát hogy vennék-e 1.8T vagy 1.9 TDI Pumpe Düse Passatot? Miért? Hogy leszopassanak?
Úgy gondolom, hogy ha valaki idejön, és elmondja véleményét erről a márkáról, attól meg nem kell elküldeni a fenébe, és ilyen stílusban reagálni, mint ahogyan ti csináljátok.
Hát nem tudtok épkézláb érvekkel előállni?
Egyébként a shuttle-nak egy Honda Integra Type R-je van, mint ahogy azt már le is írta. Igy hirtelen átgondolva a VW-nek még hasonló modellje sincs. Ne is erőlködjetek, ilyen technika egyik autótokban sincs. Pár mondat erről az autóról:
- soros, négyhengeres motor, dupla vezérmű tengellyel, három lépcsős változó szelepvezérléssel(DOHC VTEC). 1800 cm3 és 195LE. Ennek köszönhetően az autó már alacsony fordulatszám tartománytól jól húz, egészen a 9000-es leszabályozásig. Azt az érzést, amikor a fordulatszámmérő eléri az 5800-at, és a vezérműtengely eltolódik, az autót mintha seggbe rúgták volna, úgy meglódul, ti soha nem fogjátok érezni. Ezt a versenyautós feeling-et ti soha nem fogjátok átélni. A ti autótok 5000 és 6000 körül már kétségbeesetten segítségért kiált, hogy váltsatok már. Csak bőg a motor, de nem gyorsul tovább...
- versenyre felkészített futómű: erősített lengőkarok, erősített tárcsafékek, merevítőcsövekkel teletpakolt alváz és karosszéria, amely a kanyarstabilitást segíti. A kanyarstabilitást segíti még az autómatikus önzáró differenciálmű, amit ugye csak versenyatókban szokás használni (LSD). Ja és persze a sport lengéscsillapító és rugó.
- Recaro sportülések, titánium váltógomb, fém pedálok stb. És mindez szériában...
Srácok, mi nem süllyedünk odáig, mint néhány elvetemült féltékeny japános. Csak nyugi, nem elég, hogy az autóink verik őket, szellemileg is le kell küzdenünk az összeset! Ti ne legyetek olyanok, mint őt: bánják, amiért a japán mellett döntöttek, aztán most ide jönnek vinnyogni. Azért nyílt ez a topik, hogy a VW-s problémákban, kérdésekben segítsük egymást és nem azért, hogy idejöjjenek fikázni, mi meg erre ugyanolyan primitíven válaszolva ugyanazt tegyük! De azért shuttle gépére még kíváncsi vagyok!
A temetésben benne vagyok, csak virágot ne kelljen vinni, mert az pazarlás vóna.
GTI16V
Olyasmire gondolsz, hogy "A ferdeszemű tojásautók csak egyre jók: a tűzre!!" stb. :-)))
Ha így folytatják, akkor ez lesz a vége!
Akkor valami nem stimmel...
mivel a tavolsag es a sebesseg mero ugyan azon a spiralon van, es ha jo az ora attetele akkor mind a kettonek stimmelnie kell. A kilometerora ljan van egy szam pl 875 ez jelzi az ora attetelet, probalj meg hasonlot venni.
Tud valaki segíteni, hogy egy 1.5-ös (benzin), 81-es, 5 seb.-es, 5 ajtós Golfba milyen típusszámú kilóméter-óra való? Vagy honnan lehetne megtudni? A régiben megállt a számláló, azóta próbáltak közül az egyik jól mutatta a sebességet, de kevesebb kilómétert mutatott, a másik jól méri a távolságot, de kb. 15 km/h-val többet mutat. Meg lehet ugyan szokni, de jó lenne kicserélni.
Előre kösz.
Szvsz nem én vagyok nagypofájú köcsög, hanem te. Idejössz, aztán azzal menőzöl, hogy minden VW-st megszopatsz. Mégis, elárulnád mivel? Az meg a másik, hogy én nem mondtam, hogy high tech a gépem: egy 5 éves, 2.0 Vento. Elég régi motor, de még mindig nagyon jó és nem is lesz lecserélve egy japánra, az biztos. 2000-es fordulaton könnyen autózható, ugrik, mint egy vaddisznó és nem kell 6000 fölött pörgetni, hogy előzni merjek vele. Mindenképp írd meg, hogy milyen koporsóval nyomod, kíváncsi vagyok rá! Azt meg megnézném, hogy hány 1.8T v. 1.9TDI Pumpe Düse Passatot tudsz megvenni a japán csodád árán, merthogy azt írtad, hogy több kispolgárit is. Bizonyítsd be! Nem vesszük majd nagyképűségnek: amit most csinálsz, az az! És hogy leszopatsz egy 100 lovas Golfot vagy egy 75 lovas Polot? Na és! Ez csak téged minősít.
Szerintem mi osszetartunk, ezt a club is jelzi :)
Az meg hogy ne hagyjunk magunkat az evidens, legalabbis a szamomra...
Shuttle!
koszonjuk szepen az elmes hozzaszolasodat, meg mosolyogtam is rajta(d).
Megkerhetnelek, hogy ne itt eld ki az elnyomott egyeniseged, primitiv mivoltat?
Ha olyan nagy a szad gyere ki a ringre, vagy barmilyen ugyessegi versenyre es mutasd meg miben jobb a tyukolad mint mondjuk az en "elavult tragya motoros" VW-m. csak ne lepodj meg, ha egy 77-es "szeker" ami "draga" elkeni a 5 millios Hondadat.
Na erre nem tudok mit mondani!
Ha valaki utálja a VW -t akkó menjen át a ferdeszműek topicjába és ne itt kavarjon, mert felkavarodik a gyomrom!
Én akkor sem fogom szeretni a japcsikat, ha ingyen adják minden utcasarkon!:-)
Figyelj okostojás, én a ferdeszemü talicskám használtpiaci árán több szemétláda kispolgári nápautót is meg tudnék venni ha akarnék. Természetesen nem akarok mert nem vagyok szerencsétlen kispolgár mint te. Egyébként meg a jó autóról annyit hogy imádok minden ilyen nagypofáju köcsögöt megszopatni a hightech VW-ben, mint amilyen te is vagy.
Locust!
Szívemből szóltál! Akinek nem tettszik a VW az vegyen rizszabáló búgócsigát!:-))))
Egyébként akinek nem inge, ne vegye magára!
1. Német!!!:-))))))
2. 93 óta vezetek VW és nem találtam megbíhatatlannak.
3. 85-ben hozták ki az 1.8 GTI 16V motort és az még mindig jobb, mint sok új motor (A 1200-tól jól húz egészen 4000-ig onnan megindul és meg sem áll 6500 -ig. (Méghogy elavult technika?!?!):-))
4. Szerintem meg a Mazda, Toyota, H(R)onda hármas Ronda! ;-D
5. Az biztos, hogy nem kényelmetlen, mert 6-800 km levezetése után sem zsibbadt benne a hátsóm, míg egy Carina-ban már 200 után meg kellett állni nyújtózkodni.
6. Ezen csak nevetni tudok!:-))))))))))))))))))))))))))))))
7. Lásd 4. pont!!
8. Az VW konszernnél az Audi az a márka, amelyik rész vesz a versenyekben, hiszen az képviseli a sportosabb arculatot. De a 24 órás nürburgringi versenyen nemegyszer győzött kategóriájában a Golf III. pláne a TDI!
9. stb....
Szerintem ilyen építő jellegű hozzászólásra _senki_ sem kíváncsi ...
A másik dolog, hogy semmi konkrétat nem irtál, mindegyik pont a 9-ből teljesen szubjektív ...
Viszont a 9-es pontban teljesen igazad van, meg minden.
Csak azért irtam mert ez egy "Volkswagen" topic és nekem ez a véleményem.Bocs de nem volt odairva hogy csak VW-sek léphetnek be.Egyébként nem fogom békés köreiteket zavargatni, arra tényleg ott vannak a más "fostalicska" topicok.
850!
Sajnos rosszul hiszed, ültem. Még többe is mint gondolnád! Sajnos. Egyébként van két német ismerősöm akik a VW gyárban dolgoznak és minden évben a legújabb "csodákkal" jönnek. Bora, Passat, Sharan. Igy hát van viszonyitási alapom.
Danee!
Kb. fél éve vettem egy első Hellát 8500-Ft volt (ez csak a foncsorozott test üvegezve), egy kis autókereskedésben. Igaz, hogy egy napot várni kellett, mert ilyet nem tartanak raktáron, de így is 30%-al olcsóbb volt mint pl. a Birner. A névtelent nem tudom, de szerintem használtat ne vegyél.
Üdv:
patye
Hali mindenkinek,
azért tartom a fontossági sorrendet, szóval tudom, hogy egyszer megbeszéltük, vagy legalábbis utaltatok rá, de most vált aktuálissá a dolog, ugyhogy megkérdezem:
Vettem egy négylámpás Golf II első maszkot, de nincs bene fényszóró. Távolságit szeretnék bele, de nem tudom hol vegyem, és mennyit érmondjuk egy Hella, vagy Bosch. Tényleg nem érdemes névtelen lámpást veni?
fogadni mernék, hogy te még életedben nem ültél VW-ben. Ha igen, az biztos egy ezeréves darab volt. A pontjaidra nem reagálok, nem tartom őket erre érdemesnek. De lenne egy kérdésem: mi a francért kell idejönnöd és szidni a rendszert? Ki kíváncsi rád? Ha nem tudsz építően hozzászólni, akkor tartsd meg a véleményed magadnak! Csak sajnálni tudlak, hogy nem tudsz olyan dolgokat értékelni, amik megérdemlik.
E helyen kéretik VW-k fikázását mellőzni. Erre a célra alkalmas a sok japán, fostalicska dicsőítésére nyitott topic. Egyébként nincs veled bajom, csak marhára nem értek egyet a véleményeddel amit amúgy sem itt kell elővezetned.
E helyen kéretik VW-k fikázását mellőzni. Erre a célra alkalmas a sok japán, fostalicska dicsőítésére nyitott topic. Egyébként nincs veled bajom, csak marhára nem értek egyet a véleményeddel amit amúgy sem kell elővezetned.
Elnezest kerek, amiert G60-ast irtam VR6 helyett, igazad van Tacika, bocs megegyszer. Egyebkent a VR6-os soforje mint utobb kiderult, nagyon pancser volt, elbenazhatta a dolgot (egy masikkal mar nem ment olyan sikeresen a tema, azert a VR6 megiscsak VR6, jol otthagyott minket;) szoval annyira azert megsem megy, de 200ezer km-rel gyonyoru teljesitmeny igy is, nem?)...
Shuttle elfogultabb vagy mint akarki, szerintem ugysem vesz senki komolyan :)
Dolj kenyelmesen hatra, te is ember vagy, mi is emberek vagyunk, eljunk szeretetben, bekessegben egymassal.
Valahol mindig elgondolkoztat a teny, muszaly-e ennyire anyagiasnak lenni? Tobbet elvenni a termeszettol, mind amennyire feltetlen szukseg van? Nem. De egyikunk sem vallalhatja fel Jezus szerepet, ugyhogy marad a kornyezetvedelem. Ebben biztosan egyetert mindenki, ha japan autoja van, ha nemet, vagy barmilyen mas.
Nem is jo ez a katalizator nelkuli GTI... :)