Szerintem magas fordulaton kellene szabalyoznia.""
bar nem tudom mirol van szo.. a tobbsege vanos (test kapcsolt by 409) pwm-el szabalyoz minden tartomanyban, es az alapjarat a 'felhuzott' allapot . szvsz inkabb eloadatban nezd a kert/valos erteket,. (megvalosulas ) es az ehez tartozo kitoltesit. (akarat ) multi ide nem jo..
Azért ránt, mert vészüzemben nincs nyomásszabályzás,teljes nyomáson üzemel. A 4. fokozat az 1:1 áttétel,abba teszi.
Ha szét akarod szedni,ki kéne mérni a váltó körcsatijában a tápokat és testeket. Aztán onnan lehetne tovább szűkíteni,hogy váltón belül vagy kívül van a hiba.
Szerintem ne keverd a szoftver tudását a csatlakozó adapter tudásával mert nem ugyanaz. A CAN multiplexerek arra jók, hogy ne kelljen adaptereket alkalmazni, bármelyik adatlábról jövő jelet megfelelően feldolgozni, ezenkívül ismeri az összes létező szabványos jelátviteli protokolt. Mint pl a CAntieCar, vagy a VGate Vlinker, satöbbi. Ez a szerepe nem több. És erre tökéletesen alkalmasak.
Azt, hogy egy adott szoftver utána milyen autókat és milyen mélységig ismeri az egy egészen más leves.
Fizikai képtelenség minden márka diagnosztikáját olyan mélységben implementálni, mint egy márkaspecifikus vagy OEM rendszernél. Majd rájössz magad is, ha kicsit mélyebben belemászol: szenzorok kiolvasása, aktuátorok kivezérlése, inicializálás, adaptáció, kódolás, stb.
Az, hogy te még nem ütköztél a rendszer korlátaiba, az egy dolog.
a win 7 mar nem tamogatott op.rendszer.. de mintha a vcds sem fogadna mar el minden interfacet/legal csatolot. (leglabbis uds utan.. az meg cirka 4-5 eve. de inkabb tobb. )
Komfort--központizármodulvezérlő ,Utasoldal A oszlop : 82730-53074
Kérdés: Ez a modul egy bontottra cserélésnél számegyezésnél esetleg sima plug-in? Vagy mindenképp egy gyári Techstream-el progrmozni szükséges??
Ami miatt cserésnek gondoljuk : Alkalmilag és különösen gyakran ha napon áll az autó ,csak a vezető ajtó nyitható-zárható minden alkalommal!
Vagy első müködtetéskor még jó az összes ajtó--de másodiknál már megint csak a vezető ajtó müködik!! Nem müködésnél is hallható mindigvalami mocorgás-mozgás ,mind a három nem müködő ajtónál is!!!