Vagy úgy kell értelmezni, hogy betöltött 14. évtől kötelező az azonosítás, de 14 év alatt azért kell "versenyen kívül" azonosítani, hogy meg tudják állapítani, hogy nekik még nem kell a regisztráció?
De valamivel igazolni kell, hogy 14 alatti. Mivel nincs személyije, kérik a - minden gyereknek meglévő - diákot. Hol itt a baj? Jobb lenne születésit hordani. És Te is nagyon jól tudod, hogy nem a 3 évestől fogják kérni.
És kapaszkodj meg, a strandon is elkérik ha olyanjuk van. Ha nem mutatsz semmit, hogy igazold a kedvezményre jogosultságot, akkor választhatsz, hogy teljes árú jegy vagy nem mész be.
Hol lenne az információcsere? Nem csak egyszer kell adatot cserélni, hanem folyamatosan. Gondold el, kiváltod az MLSZ kártyát, venni akarsz a stadionba jegyet, itt meg nem adnak, mert nincs kártyád.
Kitalálták ezt a mizériát az okosok, de szerintem nincs kész a háttér infrastruktúra.
Szomorú ez... A holnapi kupameccsünkre eddig 0 azaz nulla vendég jegy ment el... Pedig normál esetben, (értsd kártya nélkül) simán lett volna 50 fő a vendégben...és egyesek még ott tartanak, hogy menni KELL meccsre, akár nyer a csapat, akár veszít. Igen, csak azt az apró dolgot felejtik el, hogy ma a meccsrejárás egy teljesen ellehetetlenített dolog...
Szerintem egy oknyomozó riporter utána nézne annak ki gyártja a kártyákat, ki felügyeli az online jegyértékesítést, a szkenner kié, tuti érdekes dolgokat találna :)
Haha:-) Ezzel gyorsan el is intézték, hogy az itt tanuló diákok se menjenek ki meccsre. Múltkor egyébként B.csaba elleni ligakupa meccsen kint volt egy kb. 8 fős olasz társaság, itt tanuló srácok, még dumáltam is velük kicsit. Na majd most már ilyenek sem lesznek, tudom senkit sem érdekel ez, meg igazából csepp a tengerben, csak a sok cseppből áll össze maga a tenger, ez a probléma. Néha olyan érzésem van, hogy gondolkoznak rajta ott az MLSZ-ben, hogy lehetne még jobban kibaszni a szurkolókkal.
Mekkora stáb foglalkozhat vajon ezzel az egész kártyamizériával az MLSZ-nél? Meg mennyibe kerül ez az egész? Az informatikai háttér, az emberek akik ezzel foglalkoznak, a túlméretezett biztonsági intézkedések a stadionokban stb. Lehet már a fél Nemzeti stadiont megépíthették volna belőle.
"Kérjük, hogy a külföldi állapolgárok a regisztrációhoz vegyék igénybe országuk nagykövetségét. Ha az adott országban az Állam nem tart fenn nagykövetséget, kérelemre a legközelebbi ország nagykövetségét kell igénybevenni. A regisztráció csak fordítás hitelesítéssel érvényes. Kérjük megértésüket."
Mlsz megadja, milyen adat kell, NS elküldi akár txt-ben is, ott meg beimportálják. Nem kell szerverhez jogosultság meg ilyenek, akár én meg tudnám csinálni némi utánaolvasással, pedig sql-lel kb. 20 éve találkoztam utoljára.
Egyébként el nem tudom képzelni, hogy ennek a tehnikai megvalósítását hogy gondolták? Hogyan, mikor szinkronizálnak? Aki kitalálta, nyilván nem gondolta át.
Hogy írjak valami pozitívumot is, a villanyprobléma a vécékben viszont megoldódott, tapasztaltam most a Kecskemét meccs előtt. Köszi, gondolom intézkedtél.
S akkor mit szóljak a szombathelyi alpolgármester kijelentéséhez, hogy az önkormányzat helyi rendeletben eltörli a regisztrációt, s október közepétől mindenki előtt kitárják a stadion kapuját!
Persze itt a fórumon van jó sok meghunyászkodó, hogy nem szabad lázadni, mert visszaüt, kicsinálják a Lokit... stb. Ettől sokkal rosszabb már nem lehet, akkor inkább harcoljunk!
Mivel a bmlsz 14 éves kortól írta elő az azonosítást (és 14 éves kortól kötelező a személyi igazolvány), ez a diákigazolványos marhaság továbbra is értelmezhetetlen. (És törvénytelen.)
Beszarás! :)))) "Kérjük, hogy a kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat" Hány ilyen lesz vajon? Buzi MLSZ!