Keresés

Részletes keresés

petrol pet Creative Commons License 2005.10.19 0 0 7720
Köszi. Én csak segítenék eladni, csak valahol el kell indulni. Ha ennyit adnának érte, sztem az is o.k. lehet.
Előzmény: ::rnie:: (7719)
::rnie:: Creative Commons License 2005.10.19 0 0 7719
Bár nem értek hozzá, de ahogy elneztem az aprókat, 15-20.000 korul mar vannak ilyen motorok....
Előzmény: petrol pet (7718)
petrol pet Creative Commons License 2005.10.19 0 0 7718
Szasztok!
Tudok eladó 125-ös TS-t 2 db.ot. Forgalmi nincs, egyiknek nincsenek kerekei és egyéb hiányok is vannak, nameg ezstétikailag is lelakottak. Majd szerzek képeket is.
Mit érhet nagyságrendre 2 motor?
::rnie:: Creative Commons License 2005.10.19 0 0 7717

Szia

merre van ez a Ket TS? 60.000 a ketto, és csak a muszaki hianyzik? (az egyik alkatresz motor?:)) Modnjuk csőrös lenne az igazi, de majd idovel lesz mindketto:)

Az ETZ-t annyira nem akarom megcsinalni, mivel igy is mukodik, mondjuk esztetikailag nem tokeletes, de muszakilag most elég jó  (jobb, mint az az ETZ, amivel kulfoldon voltam). Motorozni én mar annyira nem fogok egy ekkora geppel, inkabb tenyleg csak hobbibol neha menni egy kört:) A TS, az ES és a csepptankos Jawa régi kedvenceim, leginkabb látni szeretnem oket a garazsomban, neha menni veluk egyet....

Előzmény: Dzseri (7713)
Semicirculatus Creative Commons License 2005.10.19 0 0 7716

Fischi

Nem veled beszélgettem azt hiszem!

Nem szeretem ha olyanok mondják meg mire képes a TZ akik még 70-nél többet nem mentek vele, és még sose volt élére állított masinériájuk! Fogalmad sincs mire képes az MZ! Tudtad hogy tud menni esőben is és hidegben is???

Húha! :-)))

kustib

Te jó motoros lennél? Lehet... Mindössze csak annyit tegyél meg hogy előveszed a Moto GP és motorversenyek kézikönyvét mondjuk jópár évre visszamenőleg és nézd meg hogy hány HÍRES versenyző kezdte MZ-vel illetve hasonló géppel és hogyan jutottak fel az élre!

Ha ők nem fikázták az MZ-t és megtanultak motorozni vele eredményesen akkor te milyen jogon fikázod?

Engem nem érdekel milyen motoros vagy, mindössze sejtettem hogy a te alattad himbilimbiző gép más alatt is jár vagy éppen meg se moccan... De ne én tanítsalak meg már motorozni! :-) Ja és ha jár a futómű akkor tessék beállítani!

Az MZ nem versenymotor... lehet... a kawa se az, a CBF se az, az SV se az... és mégis versenyeznek vele! Nehogy egy túrázós fisi mondja már meg hogy mi a versenygép és mi nem! :-))) Mindenki úgy használja a gépét ahogy jónak látja, túrázik vele vagy sportol! De sose felejtse el senki, hogy ő melyik részhez tartozik!

Semi és a hozzászólásai

Érdekes hogy amint nemtetszésünket fejezzük ki hogy kawa kawa kawa van csak az MZ topikban mindjárt engem támadnak! :-)))

Szerintem legyen már szó az MZ-ről itt is, és ne egy olyan mondja meg mi a jó aki nem ment 2000 km-t a motorjával és máris leugrott róla hogy gyenge neki! :-)

ciao

Semi

Előzmény: Fischi (7684)
Fischi Creative Commons License 2005.10.19 0 0 7715
Én 85 körül vok... Ebben lehet igazad,de hosszú távon akkor is sok az a 95 szerintem. Ennek ellenére szerintem pl. a 250-és egy jó túramotor,de mivel én mostanság már 2személlyel járok túrázni nekem édeskevés volt a teljesítménye. Ez nem fikázás,hanem tények! És meg 1x! Rorik& Gexxx! Nem hasonlítgatasok mennek itt csak a provokációkra vagyunk olyan állatok Tibbel,hogy válaszolunk! Mz rulez!!!
Előzmény: Dzseri (7714)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.19 0 0 7714
Najó, de amit mindenki elfelelejettt többek közt én is: vékony gyerk vagyok, én hatvan kilós. Te lehetsz kb 80-82? nem mindegy. Így lehet mindenkinek igaza is, és egyszerre senkienlk se.
Előzmény: Fischi (7706)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.19 0 0 7713
Hát van a főnöknek egy 72 éves bácsika ismerőse, és van két TS-e is. Alig használta őket, tip-tipp állapotúak, akku ki lett cserélve, az egyik két éve áll, de semmi baja. Lejárta műszaki, és 60-ba adja. De nem akarod inkább azt ETZ-t megcsinálni?
Előzmény: ::rnie:: (7710)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.19 0 0 7712
En akvariumi levegöcsövel is is autohoz valo benyacsövel is hasznaltam az emzet. Autosbolt? Meretre lehet venni vaszonboritasu gumicsövet. Aszem hetes atmerö. Skodahoz vagy zsigahoz valot. Sokaig jo lesz csak az autokhoz valo eredeti bilincset is vedd meg a csöhöz.
Előzmény: ::rnie:: (7710)
Fischi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7711
István! Nem erről van szó! Asszem Tib,rézorr és ha most nem is de régebben én is sokat segítettünk?! De tényleg mindig ilyeneken megy a vita... Anno regisztráltam egy oldalt az atw-n Ha kell szívesen odaadom töltsd fel tartalommal és linkelj oda! Nos? Segítettem?
Előzmény: S100LIstván (7709)
::rnie:: Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7710

Bocs:) A kerdes, h van-e valakinek TS/Csőrös elado, nem szalonallapotu, azt nem tudom megfizetni:) Mukodokepes, vizsgaztathato, és elfogadhato esztetikaval. Abszolut hobbimotornak, nem kozlekedni:)

Esetleg erre van cserealapnak egy ETZ150-em, amit nemrég ujitott fel egy MZ-s szerelo, japan fekbetetek, meg asszem a henger belsejeben is voltak cserék (gyuruk, dugo talan), plusz friss muszaki. Az ocsemnek vettem, h tanuljon motorozni, de csak egyszer hasznalta, meg en mentem vele egy 5 km-es kört:) meg az elso tank benzin fele megvan felujitas ota:)))) Ehhez kell a benzincső . . az nem lett elég jo minosegu. 3 honap allas utan elsore indult, viszont le is allt hamar, asszem az akksi lesz a bunos.

Előzmény: Fischi (7708)
S100LIstván Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7709
Most én is feleslegesen írok, mert ezek a fórumok nem alázásra vannak fenntartva...

Ha valaki benéz valamiért és olyat kérdez, amit azok akik egész nap itt lógnak már 1000x olvastak, mert jobb dolguk sincs (mint emlékezni a jó kis régi vasra :), még nem kell lefikázni. Ha nincs kedved segíteni, akkor bírd ki hogy nem reagálsz, az ugyanis nem kötelező!

Fischi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7708
Na ezt most nem értem! Az a kérdés hogy elcseréld-e? Ezt neked kell eldöntened! A realitáshoz meg annyit,hogy az én Mz-m idén 180 ezer ft-ért ment el tőlem... Szal ha jó az a ts akkor szerintem nem drága! fisi
Előzmény: ::rnie:: (7707)
::rnie:: Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7707
Akkor egy hasonlo kerdes:) Realis-e csőrös/TS MZ-t venni szép, nem rozsdasodo allapotban (nem feltetlenul szalon csillogas, nem zavar a "patina") venni max 60-70.000ft-ig. ha van vkinek, egy firssen felujitott, esztetikailag nem, de muszakilag megbizhato ETZ150 cserealapom van (ha megbeszeltem az ocsemmel is:))))
Fischi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7706
NA én is ebben rnie - vel értek egyet 125- nek sok a 95- az már inkábbb 250...

Na de hagyjuk abba mert már kb. 3 éve ez megy az Mz topicokon:

MEnnyivel megy???
MEnnyit eszik???
MEnnyi a felújítás???
Milyen olaj kell a benyába??
Milyen a váltóba???
MEkkora és milyen guma kell rá??

Irány az Mz klub oldal ott le van írva, de ott is rendszeresen felteszik ezeket a kérdéseket...
Jah és ott van komolyabb szerelési rész is látogassatok oda!!!

www.mzklub.hu
Előzmény: Dzseri (7701)
Fischi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7705
Ez így van Dzseri de az ilye nagyrcok nem csak az Mz-seket hanem minket hétköznapi motorosokat is lenéznek- mert ez nem egy Hayabusa- csak egy CBF vagy egy szar ER5...

Általában az ilyen ül mackógatyában és strandpapucsban nyáron a gépén jah és pólóban...

Ennyi..
Előzmény: Dzseri (7699)
::rnie:: Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7704

Akkor BP-en ritkabb a levegő, aért nem megy ilyen jol:)))

Mondjuk nincs nagyon pöpec allapotban, a blokk kicsit sokat állt:) 40.000ft-ért nem is vartam tobbet:) Istenkisertes, de a japan fekbetettel lehet vele stoppiezni:))) az egykerekezes is sima ugy lenne a doboz miatt (súlyelosztás), de ezek a muveletek szerintem már nem valoek egy tizeneves NDK gépnek. Egyszer kiprobaltam, és innentol nevetek azokon, akik bizonygatjak, h az ő (japan) gépuk erre alkalmatlan:)))

Kanyarodni viszont nem merek vele olyan batran, mint pár éve, most már nem bizok a gumikban, zavar, h imbolyog és hoyg nyeklik a váz kanyarban. Viszont a hangjat tovabbra is szeretem, ugyhogy max elcserélni fogom egy csőrösre, vagy szép TS-re, el nem adom...

Előzmény: Dzseri (7701)
Fischi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7703
Ez így van Tib ahogy írod!!

Én is megkönnyeztem a Mz- t mikor elment és nekünk is hiányzik....
Dorkának is nagyon szerette!!!

De a k..annyát amikor 90- ről kis gázt húzok és érezhetően egy pillanat alatt fent a kawa a 100-on és még el sem kezdődött atüzijáték...hááát.....

Tib te tudod

Jah és Gexxx !!!

NEm megy itt semmiféle kampány csak ha észrevetted akkor ha Semi valahová hozzászól mindíg anyázás lesz belőle...

Tib!!

Én le..om ha lehagy téged vagy engem lepencén- és???
Akkor ő már májer mert húúú jobban tudok versenyezni???

NEm mindenki születik versenyzőnek bár sokan hiszik magukat annak....
Előzmény: kustib (7696)
Fischi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7702
Gexxx barátom!!
Nem én hasonlítgatom a Mz- t a japánhoz hanem semi !!!!!

Ő isteníti egyfolytában meg ahogy Tib mondá arcoskodik...
Én csak erre reagáltam- én inkáb Semi válaszaiban látom azt hogy mit akartok itt a szar japókkal a mz közelében sem vagytok..

Én erre reagálok...

Igen más lettem, de nem Anti- Mz fan...
Ez látható alant is elmondtam azt is hogy én miért tartom nagynak a Mz- T!!!
Csak a demagógiát- és az elvakultságot nem bírom csak az ilyen hsz.- kre reagálok..

Ennyi és nem öbb
Előzmény: Gexxx (7689)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7701
Mifelénk a 125-ösök 110-et a 150-esek 115-öt mennek átlagban végre. A 90-95 meg simán jó utazó 125-ösnek. A 250-es nagyobb is és nehezebb is.
Előzmény: ::rnie:: (7700)
::rnie:: Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7700

A 95 utazoban nekem kicsit soknak tunik, a 250-essel volt 90-100 korul hosszabb tavon. igaz, csomaggal, de elég sokaig neztem, Lisszabon nincs kozel. Annak 130 volt a vegsebessege, A 150-esnek lehet ugy 100-105... Hiaba hosszu az 5-ik, eleg egy kis szél, dombocska, és mar negyedikben kell forgatni...Vegulis mindegy, mert utazni ugysem akarok vele:)))

Az oktogon nincs messze, de időben min egy óra, az eleg sok napkozben:)Ezért gondltam, hatha kapok autosboltban (lemérnem tolomerovel, ha lenne), vagy van meg kozelebb valami boltocska.

Előzmény: Dzseri (7699)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7699

Mi az, hogy 150-es mznek (független a típustól) max 80 az utazója? ez baromság, 95-öt simán visz utazóba. Azt az olasz szart meg 5 év múlva dobhatod is ki. Az olaszok időre gyártanak, nem minőségre.....Sztem csináldd meg azt a 150-est, minthogy egy 250-est vegyél. Az a +20km óra végsebességben nem hinném hogy sokat befolyásolna mondjuk városban, de fogyasztásban annál inkább.

Fischi: Kivételesen egyet értek: MZ nem verseny motor (bár voltak kitűnő bajnok pályagépei), ha Te vigyázol rá, akkor Ő is vigyáz rád, és tényleg nagyon kényelmes.

Viszont aki nem MZ-zett soha és tehetősebb, azok 90%-a biztos lenézi az MZ-seket. Nemsok nagyspeedmotoros áll meg neked, ha az út szélén bazgerálsz akármit is (TISZTELET A KIVÉTELNEK). Azért sztem szocimotorosoknak jobban megállnak a szocisok, ill exszocisok.

Előzmény: ::rnie:: (7686)
kustib Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7698
Oktogonnál a Zichy Jenő utca messze van? A FutárPetinél megkapsz mindent! :)
Előzmény: ::rnie:: (7695)
Rorik Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7697
Há' de most mit csináljak??? Rendeljek egy-két szerpentint a közelbe? :D
100 km-re van a legközelebbi dombos hegyes rész :(((
Sajna azt nem tudom megtenni, hogy csak úgy felpattanok a motorra aztán uzsgyi....
Pénz meg idő hiányzik hozzá. Arra meg végképp nincs píz hogy Pesten tartsam a mocit. Pedig itt sokat tudnám használni.
Na jó, euroring csak 35 km-re van. csak egy a bibi: 8 rugó fél napra :(

Előzmény: kustib (7694)
kustib Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7696
Szerintem rosszul látjátok... Azért mondom, mert én is hasonló cipőben járok, mint Fisi!
Imádtam a TZ-t, és asszem Fisi is! Lett lehetőség váltani, és nem bántuk meg! De a TZ még mindig a szívünk csücske... Nem hiszed el, milyen könnyfakasztó volt látni az imádott motort valaki más alatt tovarobogni... Máig mindig megnézem, ha látok egy TZ-t, és az MZ-seknek köszönök talán a legnagyobbat! De nem ülnék vissza, mert imádom a mostani gépet is! Simán leteker vele az ember egy nap 500km-t, mert lehet haladni, kényelmes... Nincs a macera a benyával... Sok-sok előnye van! De a TZ-m lesz az igazi motorom mindig! Ha tehetném, tán vissza is vásárolnám, mert nincs hét, hogy faterommal fel ne hoznánk, hogy milyen jó is volt az a TZ....
Előzmény: Gexxx (7689)
::rnie:: Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7695

Na igen, de ez eresztette is mar a benzint:) ugyhoyg levagtam, mert maskepp nem jott le, viszont nincs energiam MZ bolt utan kajtatni, azert kerdeztem, hatha valakinek van otlete:) vagy tudja, milyen atmeroju kell, és megveszem egy autosboltban:)))

Télen jo lenne gyakorolni a havas motorozást, a robogo arra alkalmatlan, mert torik:)

Előzmény: kustib (7691)
kustib Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7694
Na, ezaz! Már rég rájöttem, hogy mindig azoknak az utazója ekkora, akik az alföldön laknak! :D Én sosem mentem az alföldre a TZ-vel, mindig irány a dimbek-dombok, hegyek-völgyek! Az az igazi, nem az egyenes veretés! :D
Előzmény: Rorik (7687)
kustib Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7693
LOLLL.... Elf olaj! :DDD
Egyébként CBF-nek elég 12e-nként olajat cserélni, csak én cserélem 6e-nként... De, ha éppen nem lesz zseton, lehet, hogy 12e-nként fogom...
Nekem az baszta a csőrőm, hogy kb. kijelentette, hogy szar motoros vagyok... És ha nem? És legyalázlak Lepencének menet? :o És utána meg van képe azt mondani, hogy a tényeket szereti.... Nyasgem, Semi! De én vagyok a hülye, hogy válaszolgatok!
Rorik Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7692
Ceglédi vagyok.
Egyébként tényleg óriási hülyeség hasonlítgatni a motorokat. Semi is meg én is szeretünk tempósan motorozni. De egyikünk se agyatlanul teszi ezt, nem a határon motororozunk. Lehet MZ-vel is haladni, igaz nem annyira betonbiztos a kanyarban, mint egy nagyköbcentis motor. No meg a szél is rángt rendesen 100 fölött. Tudom, mert 2 hete próbáltam ki egy 120 Le-s 300 kilós Harleyt. Teljesen más.
Előzmény: Fischi (7688)
kustib Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7691
Csak nem a GMC-s rnie??? :ooo
Minden benzincső megkeményedik, de nem kell beszarni, jó az! Annyi rugózása van, amennyi kell! :)
Előzmény: ::rnie:: (7683)
kustib Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7690
Nem tom, én mikor MZ-ztem, akkor sem mertem túl sokat kivasalni melőle, mert nem volt olyan biztos a futómű... Vagy az enyém volt szar, bár ez sem igaz...
Az meg tényleg halál volt, mikor először ültem 160-as gumán... Minden úthiba megdöntötte a gépet... Mostmár fel sem tűnik, de akkor.... :DDD
Ja! És ne fogazz! :PPP
Előzmény: Rezorr (7682)
Gexxx Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7689

"Akkor sem leszel nagyobb fiú ha otthagyod a kustibet a kanyarban az egyenesben úgyis rádver 100x- ha meg túrázni akar akkor mire te a határhoz érsz ő már az Adrián sütteti a hasát és sereziok a haverekkel...

Arról nem beszélve hogy a hasznos cuccok helyett cipelhetsz eg rakat 2T olajat- a honda meg ráér 6 ezrenként az olajcserével amit ha a te 7 vagy hány ezer ft- os/ literenkénti árú Elf- edhez nézünk még olcsóbb is...
A fogyiban megint ugyanott vagy sőt ha elkezded hajtani a Tz- t akkor még lehet többet is fogsz tankolni mint a Tib a Hondába!!???"

Most mondja meg nekem mi értelme van ennek? Miért kell egy miért kell egy huszonegynehány éves keletnémet konstrukciót hasonlítgatni egy új japánhoz, 250ccm-et 600-hoz, egy túramotort egy 'munkamotor'-hoz (bocs a kifejezésért, de a tervezésnél ez volt a céljuk, az más dolog, hogy sokan nem arra használjuk).

Persze... a honda jobb, kevesebb vele a nyűg, gyorsabb... de ettől mi még szerethetjük az mz-nket. És ha te a hondát v a Kawa-t isteníted, én pl akkor is szeretni fogom az mz-t.

Ja, ez itt elsősorban egy MZ-s fórum. Ha valaki ide benéz, akkor azt gondolja, h itt MZ-kkel foglalkoznak az emberek. Erre azt látják, h " Le az MZ-vel, mert én eladtam és vettem egy kawát mert volt rá pénzem" kampány megy...

Lehet, hogy én vagyok a hülye. Én is vennék hondát (vagy triumph-ot), ha lenne pénzem, és lehet, h eladnám az mz-t (bár nem szeretném), de attól függetlenül én még mindig szeretném a tézét.

Bocs, h most ezt leírtam, de azért tettem, mert tudom, h Fisi "nagy MZ fan" volt, mielőtt eladta a 250-est, szerette, törődött vele (komolyan, látszott a mocin is), de ezek a hsz-ek, amik mostanában mennek.... tök más ember lett....

(de lehet, h én látom rosszul)

Ja, és ha megsértettelek az írásom valamely részével, akkor bocsánat. Nem ez volt a célom

Üdv: Gexxx

Fischi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7688

De akkor már nem megy 120- al!!!?? :P

Hová való vagy???

Előzmény: Rorik (7687)
Rorik Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7687
Jön egy domb??? Hát sajna az alföldön nem sok van. :D De tény hogy ott nem bírja tartani a tempót. Akkor persze lejjebb megy a sebesség, esetleg vissza is váltok.
Előzmény: kustib (7676)
::rnie:: Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7686
(van nálam egy 50cc Piaggio robogo is, nem sokkal lassabb, mint az MZ150, viszont takarekosabb, kenyelmesebb, jobb a fek, futomu... rengeteget fejlodott a technika, igaz egy ilyen robesz kb 4-500.000 ujonnan, az utazoja 70 korul van, a 150-esnek max 80....:) ez csak ugy erdekessegkeppen:))Ennek ellenere szeretnem mukodokepesnek tudni a MZ-t))
Előzmény: ::rnie:: (7683)
Fischi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7685
Jah éds akkor még...
Az én személyes véleményem szerint az Mz egy kitűnő ár- érték arányú gép talán jobb nincs is nála!!!

Házilag is jól szervízelhető nagyon kényelmes (!!!) kategóriájában (utcai 250, esetleg mindennapi motor) igen előkelő helyet foglaló gép- de NEM (!!!) versenymotor!!!
Túrázni is jó akár két személlyel is de ekkor már azért kell némi kompromisszumot kötni.

Sajna ahogy lentebb írtam hosszú túrán nagy hátrány a gyenge motor a viszonylag nagy fogyi, és az hogy már szinte sehol sem kapni keveréket de az igényesebbek úgyis sk. kevernek olajat.
Akinek a birtokában van az tudja mindezt szerintem...

A fííling állatz rajta de hidd el a jót könnyű megszokni én nem vágyom rá vissza de emlékeimben mindíg is egy kitűnő gép fog élni róla, akárki kérdezi9 mad csak jókat fogok mondani neki!!!

No ennyi lett vóóóóóna...
Fischi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7684
Na erre érti kustib az arcoskodást!!

Szerinted kit érdekel hogy te kivel meg mennyifelé akarsz versenyezni az utakon????
Akkor sem leszel nagyobb fiú ha otthagyod a kustibet a kanyarban az egyenesben úgyis rádver 100x- ha meg túrázni akar akkor mire te a határhoz érsz ő már az Adrián sütteti a hasát és sereziok a haverekkel...

Arról nem beszélve hogy a hasznos cuccok helyett cipelhetsz eg rakat 2T olajat- a honda meg ráér 6 ezrenként az olajcserével amit ha a te 7 vagy hány ezer ft- os/ literenkénti árú Elf- edhez nézünk még olcsóbb is...
A fogyiban megint ugyanott vagy sőt ha elkezded hajtani a Tz- t akkor még lehet többet is fogsz tankolni mint a Tib a Hondába!!???

Ettől függetlenül Mz forever- de ahogy a Stepfordi feleségekben mondá Nicole Kidman- Tudok jobbat!!!

Szal ezt a versenyzősdit csak te veszed komolyan, mások nagy ívben le.....

Kocka a gumi??? Na és??? mivel jobb ha te mindenhol lekoptattad- akkor is ki kell cserélni!
Távol álljon tőlem a kötözködés de ez a baj sok Mz- sel..
Az állandó bizonyítási vágy...
Hidd el senki nem nézi le a Tz- t na persze csak aki igazi motoros...
Én a kawásokkal amikor gurulok van Hyo, Keeway, hívtam Mz- seket is de ugye a fent említett okok..
Azt hiszik ha már nagy motor akkor biztos fikázni fogják meg otthagyják...
Pedig utóbbi túrán pl. Menyus Hyoja miatt (125- ös, két személlyel) csak 80- max. 90- el mentünk, na és??
Jó egy kicist unalmas volt itt ott de ettől függetlenül senki sem fikázta őt.

Szal abbahagyhatod a háborút a világgal ettől nem leszel se szebb, se több, se jobb...
Sőt lehet hogy az ilyen véreshurkák miatt néznek furán az Mz- sekre egyesek.

Én sem állok neki versenyezni egy Zx 10- el vagy egy CBF 600- al mert tudom hogy felesleges!!
El kellene döntened hogy hová akarsz tartozni ha, ezt tudod tisztázni akkor majd nem fogod megkapni azt hogy arcoskodsz!!!
Evvan!!!

fisi
Előzmény: Semicirculatus (7679)
::rnie:: Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7683

Haho, (udv Réz:))

150-es MZ-hez hol kaphatnek benzincsovet, ami nem kemenyedik meg par honap alatt? BP VIIIker kozeleben.

Öcsémnek vettem még tavasszal a gépet, de rám maradt, egyszer hasznalta:)) Van pár hibája, nem tudom, h felujitsam-e, vagy vegyek egy ZSÍÍÍÍÍR 250-est inkabb. Ha leteik még ilyen...rengeteg nagymotor utan is még mindig tetszik az MZ hangja:))

Előzmény: Rezorr (7682)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7682

Tényleg szépen fejlőcc ez biztos. Tavasszal az új hondával egész bénán mentél dobcsira de most már tekersz rendesen.

Ebből csak azt szeretném kihozni hgy ha az ember a saját emzéjét mexokta és tud is vele kanyarogni, akkor eléggé idegen egy széles hátsógumás nagymotorral kanyarodni. AZtán ha azt szokod meg utána viszont az emzé életveszélyk tűnik. És nem tudjuk elképzelni hgy régebben hgy mertünk úgy vagánykodni az emzével. Legalábbis én ezt tapasztaltam.

Az emzét mindig veszélyesnek tartottam autópályázni. Nem éri el azt a sebességet hgy ne előzgessenek folyton. Én nem tom de amelyik 250est suhanckorunkban a srávok nagyon hajtották az nem sokáig bírta. Én új emzével 25-30ezret el tudtam menni és felujítottal is 20at. Feleslegesnek tartanám minden télen felújítgatni bár ki tudja milyen terhelést kap :-) Viszont vmit mindig elb*szhattam mert amelyik már 3-nál többször volt cafatokra szedve azt hába újítottam fel rendesen. Egyre gyengébb lesz minden szétszedés uán. Szal amíg nem kell a gyárihoz hozzányúlni addig a legjobb :-)

Kustib! :-P

De hát te nagyarcoskocc itt a legjobban ;-)

Előzmény: kustib (7680)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7681

Pedig nem akartalak :-)

Utóbbi időben félszinttel járattam de régen csak kútkeverék volt, és tényleg a 250esek nem olajozták a kipuffvéget. Igazság szerint aszem 47ezer volt a legtöbb egy mociban és nem kellett sosem salakolni a kipuffot, de a könyököt sem. Míg a kisebb köbcentisek állandójan erre a sorsra juttatták magukat :-)

Előzmény: RR_ZOZY (7678)
kustib Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7680
Nah, jössz, aszt' megint arcoskodsz! :DDD Szeretek motorozni, de nem vagyok megszállott versenyző! TZ-nek sztem nem alkalmas a futóműve sokmindenre, legalábbis az a himbi-limbizés nem túl meggyőző... Hondával elég jól elkavirgálok, nekem az elég is... Szerintem szépen fejlődgetek... Viszont kénytelen vagyok szemelőtt tartani, hogy egy szar fékkar is 8 ropi körül van, nem beszélve egy tükörről, vagy egy kormányvégsúlyról... Szal van visszatartó erő! De te biztos mindenkinél ügyesebb vagy, és az az életcélod, hogy mindenkinél gyorsabb legyél, hajráf!
A valóság meg elég relatív... neked az a valós, nekem más! Nem szoktam általában hülyeségeket beszélni! Ha széria TZ-vel jössz mellettem 130-cal, azonnal elnézést kérek!

Előzmény: Semicirculatus (7679)
Semicirculatus Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7679

kustib

Ahol nem mersz elfordulni MZ-vel 120-al, ott a Hondáddal se fogsz, és az nem a futómű miatt van! :-)

Mondjuk a Hungaroringen van egy nyélgázos végsebességes kanyar ott lehet gyakorolni! :-)

Én nem hiszem hogy arcoskodnék, bár lehet azért tűnik így mert nem beszélek hülyeségeket össze-vissza! :-) Inkább a valós dolgokat csípem...

Mennyit megy stb stb

Hát én inkább szétszedem minden télen és felújítok mindent belül mintsem 70-el poroszkáljak valahol a kerékpársávon! :-)

Mindenkinek megvan a lehetősége száguldozni, csak legyen patentul összerakva az a motor!

Rorik

Te hova száguldozol annyira?! Friss jogsival nincs sebességkorlátozás? :-P

Tessék szépen inkább gyakorolni, térd le-térd fel! :-))

Gumik

Azért egy Avon Oldtimer-re gyártott Racing gumit nagyon értékelnék, mert valahogy ott nem csak a név van jelen! :-)))

A micselint meg ki kell próbálni és kiderül...

ciao

Semi

RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7678

Hali!

na akkor jól elbizonytalanítottál most......... :-)

Üdv, Zoli

Előzmény: Rezorr (7655)
kustib Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7677
Hali!

De jó látni erre, egy ismerős arcot! :) Jól vagytok? Hogy ityeg a fityeg? Épp csütörtökön készülünk egy Bükk-kerülésre! Lillafüred, Szilvásvárad, ilyesmik! :)
Előzmény: homz (7673)
kustib Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7676
Nekem ez a 120 TZ-vel tartósan akkor is mesebeszédnek hangzik... Jön a domb, és máris nem bírja tartani... Meg aztán a futómű.... Hát nem tenném ki magam egy 120-as kanyarnak TZ-vel! :) De te dolgod!
Előzmény: Rorik (7671)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7675
Ez nem a száguldozásról szól, itt tényleg az a lényeg, hogy fel kell venni az autósok tempóját, különben jobb esetben letúrnak, roszabb esetben... GIXER.... Én jártam már úgy hogy kamion kijött másik kamiont előzni velem szemben, még jó hogy volt árokpart.... Volt hova menekülni :() Szóval ésszel ez igaz, de haladni kell:)

Zs.
Előzmény: homz (7673)
Rorik Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7674
Bírni kell a motornak. Apám 50 ezer km-t ment anno a Trophy-jával hasonló tempóban (pl 200 km-t végig nyélgázon, tankra görnyedve :D ). Egyszer kellett fúrni a hengert, semmi baja nem volt a gépnek. Szóval lehet húzni neki, csak nem mindegy, hogy.
Nem szoktam túlpörgetni a blokkot.
Én a 70-80-at elég veszélyesnek tartom. Sokkal biztonságosabb felvenni a 100-110-es utazótempót, amivel a legtöbb autós is megy. Az, ha folyamatosan előzgetnek, állandó veszélyhelyzet. Próbálnak megelőzni, aztán ha nem megy, rádhúzzák a kormányt stb.
És ha ezt egy busz vagy kamion csinálja !!! Halálfélelem...
Előzmény: Fischi (7672)
homz Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7673
Nem kelll száguldozni ám gyerekek,veszélyes lehet..gyávaság vagy nem,az MZmmel 7o-8o amit a tartok,a Hondával 8o-1oo.Biztos birna minkettő többet,őszinte leszek,nem tudo a végüket,de nemis vagyok kiváncsi rá..féltem a gépeket.Egyszer mentem 120at(honda)egy előzéskor..utoljára.azóta csak 71 alatt haladókat előzöm.
Előzmény: Fischi (7672)
Fischi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7672
Hát szerintem ne hajtsd annyival tartósan mert ugyan nem tudom hogy idáig is ennyivel jártál-e,de hamarosan szét fog esni! Az Mz nem erre való! Amúgy is csodálkozom ezeken a vad értékeken mert mióta megvan a kawa azóta tudom hogy mi erő kell a tartós 120-130-hoz. Szal pl. az ilyen Nemo féle-"de az enyém akkor is 150-el megy" sztorikon csak mosolyogni tudok... fisi
Előzmény: Rorik (7671)
Rorik Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7671

Na igen előzni nem nagyon tudok 100 fölött. De autópályán belső sávban stabilan tudok menni 120-125-el. Viszont a fogyasztást nem szeretném tudni... :D

Egyébként kell is tudnia ennyit a mocimnak, mivel most van benne ~10.500 km (valós).

Gumikérdéshez: ebben az árkategóriában a Heidenau a legjobb választás. A nevesebb gyártók gumijai közel sem olyan jók. A márkát kell rajtuk megfizetni. Más tészta a 30-100 ezer forintos (vagy még több) kategória. Ott télleg minőségi termékek vannak.

Előzmény: kustib (7656)
Fischi Creative Commons License 2005.10.17 0 0 7670
na jó,de a Hajabusa "kissé" más kategória, mint a hozzá képest vérgyenge Mz! 173 ló kissé jobban igénybe veszi ám a dolgokat!!! Szal nem kell csodálkozni pl. 636-os,vagy Zx 10-12 Kawan is kemény igénybe vétel mellett 3-4 ezer egy gumi...
Előzmény: S100LIstván (7667)
Fischi Creative Commons License 2005.10.17 0 0 7669
Tib igazad van én is a Heideanuból hátra a 110/80- st ajánlom a 18 colosból előre a 90/90. est!!

Jól bwjött az Mz klubos versenyzők is ezzel nyomulnak jók a tapasztalatok vele!!!!

Zozy Semminek igaza van a jó olaj csontszárazra ki tud égni és ken mint állat!!!

Jah Tib a végére- soha!!!!! :/

fisi
Előzmény: kustib (7668)
kustib Creative Commons License 2005.10.17 0 0 7668
Baszki, eccer írnál egy hsz-t, hogy nem arcozol benne! :DDD
Előzmény: Semicirculatus (7666)
S100LIstván Creative Commons License 2005.10.17 0 0 7667
> Ja és sose felejtsük hogy: "Az oldalát is kifizetted!" :-)))
ezaz.. a fene enné meg! :)
Végül is Mitas-t rendeltem, mert nálunk (Dunaújváros) tizenpárezerért hoztak volna Heidenau-t és most nincs időm Pestre szaladgálni érte, és nagyon sürgős.. Szégyellem is magam, hogy hagytam idáig fajulni a dolgokat.. nem műszakira szokott jó lenni alattam a gép...

Hayabusán 6000 km = 70e HUF-os gumicsere, szervíz (olajcsere, meg ami még jön :) Egy barátom ismerősének van, széttúlórázza magát a srác, hogy néha felülhessen rá..
Előzmény: Semicirculatus (7666)
Semicirculatus Creative Commons License 2005.10.17 0 0 7666

RR Zozy

A magánvéleményed nem megalapozott! :-)

Ki kell menni egy MZ Klub versenyre és dugdoshatod az ujjad a kipuffogba! Mondjuk lesz egy-kettő aki jól orrba fog verni miatta, úgyhogy egyszerűbb ha elhiszed hogy száraz odabent mint egy jó vörösbor! :-)

A magánvélemény az az, amikor a tények alapján 1:1-re állnak a dolgok és te döntesz érzés szerint... ha behunyod a szemed és nem veszed figyelembe a tényeket, akkor az elvakultság!

Mennyit megy

Én GPS-el mérem a sebességet és a széria MZ-m 128 km/h-t tud teljesíteni nyelezve. Körülbelül ennyi egy jó állapotú MZ végre.

S100L

Én örülnék hogy elfogyott a gumi, így nem úgy kell kidobnod, hogy a minta még jó rajta! :-)

A Heidenau jó gumi, de a Michelin is.

Akinek meg 4e alatt fogy el nagyvason a gumi annak megkéne nézni hogy a hátsó kerék nem-e előzi őt meg kívülről, vagy javasolt hogy utcán ne használjon sportgumit! :-) Szóval vagy 300km vagy 9999999e km

Ja és sose felejtsük hogy: "Az oldalát is kifizetted!" :-)))

ciao

Semi

kustib Creative Commons License 2005.10.16 0 0 7665
Olyan 10e körül van a hátsó, az első is akörül...
110/80 volt hátul, elől nekem más volt! Ja! És K36-os mintával!
Honlap: http://www.reifenwerk-heidenau.de/produkte.html
Nálunk keresd a www.mofaker.hu-nál! De a Zichy-ben is megkapod!
Előzmény: S100LIstván (7664)
S100LIstván Creative Commons License 2005.10.16 0 0 7664
Ez kb. mennyibe fájna? Te melyik típust használtad?
Előzmény: kustib (7663)
kustib Creative Commons License 2005.10.16 0 0 7663
Nagy vasakon van, hogy 4e km alatt elfogy a gumi! :)
Misi 20e-ért nagyon jó vételnek tűnik! Csak kérdés, hogy az milyen gumi? Mert, ha azt is ennyi alatt megeszed, akkor neked valszeg nem éri meg annyira! De én még mindig Heidenau párti vagyok TZ-re! Jól tapad esőben, hidegben, melegben, és nem is fogy! Avval simán elmész 15e-t, vagy többet is!
Előzmény: S100LIstván (7661)
Gexxx Creative Commons License 2005.10.16 0 0 7662

Szerintem ez a gumi dolog is relatív... Vagy tapad, vagy tartós (nem kopik)... A 2 együtt nem megy...

Előzmény: S100LIstván (7661)
S100LIstván Creative Commons License 2005.10.16 0 0 7661
Sziasztok!

Mikor megvettem a motort márciusban, vettem hátra új külsőt-belsőt.. Azóta 8 ezer párzsáz km-t mentem, normálisan használva, normálisan fékezve, a gumi mégis lekopott... Valami Kingstire? féleség, olyan 5-5.5e HUF volt... Ez normális??
Most ajánlottak Michelin-t, előre-hátra kompletten 20e lenne... Megéri? Vagy tudtok valamit ami a 2 ár közt van és bevált? Sürgősen vennem kellene, mert jönnek az esős/hideg idők és így már nem kéne vele szaladgálni..
Dzseri Creative Commons License 2005.10.15 0 0 7660
Hát, azt is vedd hozzá, ha egyszer beolajosodik a kipufogó, és telemegy trutyival, akkor utána beállíthatod tökéletesre, egyik olajjal meg faszomtudjamilyenhóbelebancokkal sem fog az kitisztulni, ezt talán egy új kipuval tudod kipróbálni!
Előzmény: kustib (7658)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.15 0 0 7659
A legegyszerűbb ha hallgatod a rádiót, hol van trafipax, és ott húzol egy csőgázt, aztán majd küldik a mért sebességet, és még egy fasza fényképet is kapsz, potom néhány ezerért :P:P:P:P
Előzmény: rebel56 (7654)
kustib Creative Commons License 2005.10.15 0 0 7658
Így, ahogy mondod! :)
A kipuffom egyébként nekem sem volt olajos soha, de azért az a kis korom szépen megtapad, és vastagszik az idővel a könyökben... Persze csak nagyon lassan! De olaj sosem jött a kipuff végén! Én a Sprint 2T-re esküdtem, egy fokkal jobb talán az Arolnál, de lehet, hogy csak parasztvakítás! (magaslabdások, kuss :DD)
Előzmény: Rezorr (7655)
kustib Creative Commons License 2005.10.15 0 0 7657
Itt nem az óraszerint - nem óraszerint vitát akartam elkezdeni... A TZ-m emlékszem, mennyiket ment... A 110 az már a vég, se erő, se futómű ahhoz a tempóhoz... Jön egy kis szembeszél, és máris csak 90...
Egyébként a HOndám kb. 10%-ot csal felfelé! Ezt sebességmérő tábláknál teszteltem, meg az okosok is ekörüli csalásokról beszélnek! 120-at mutat, 110-zel megyek, 60-at mutat, 55-tel megyek...
Előzmény: rebel56 (7654)
kustib Creative Commons License 2005.10.15 0 0 7656
A 110-120 TZ-vel akkor is valahogy mesebeszédnek hangzik... Főleg mert ennyivel mindig utólér az ember valakit, de megelőzni már nemigen tudod.... :D
Előzmény: Rorik (7653)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.15 0 0 7655

Hát pedig a jól működő nagyemzék kipuffjai nem szoktak olajosak lenni a végükön. Ez enyémek sosem voltak. Pedig mindig csak AROL-2T került a benyába 1:50 keverékben. Olyan rozsdabarna vékony csontszáraz por lepi be kicsit amit elég könnyü letakarítani. És nekem a 250es emzéknél sosem kellett kipuffot égetni. Időnként meghúzattam 5-ben és hamarosan sűrű fehér füstbe burkolózott a táj mögöttem. Elég ciki volt :-( Ez tart kb 5 percig aztán teljesen mexünik a füst. Ki van égetve a kipuff.

Viszont a fentiek a kisemzére vagy akár az ötvenesekre nem vonatkoznak. Valszeg a kis ürtartalmu mocik nem tudnak akkora hőt termelni hgy a kipuffjuk belseje végigéghessen.

Nagyemzének kicsit sok a 110 utazó. Hiába egy 120-125 maxot. Ha jön egy kis szembeszél vagy emelkedő, máris jócskán visszaesek 110-ről. Szal semmiképpen nem lehet azt utazónak mondani. Tapasztalatom a 90 km/h amit tényleg tartani tud az utakon.

Előzmény: RR_ZOZY (7646)
rebel56 Creative Commons License 2005.10.15 0 0 7654
Szerintem addig nem érdemes vitát nyitnotok az utazósebességről, amíg a mérésére a motorok kilóméteróráit használjátok, legyen szó keletnémet vagy japán gépekről!

Az enyém (251) pl. 50-nél 5, 90-nél már 10 km/h-val mér alá egy ugyanannyi idős Yamaha km-órájának! Akkor most mennyivel megyek, ha 110-et mutat a km-órám, Ti tudjátok? :-)
Rorik Creative Commons License 2005.10.14 0 0 7653
Tudom, nehéz elhinni, de vannak még olyan Mz-k amik tudják a gyárilag megadott teljesítményértékeket. Nem azt állítottam hogy 140-et megy a gép. Csak 125-öt.
kustib Creative Commons License 2005.10.14 0 0 7652
Mindig jól mulatok ezeken a 110-120-as utazókon! :D
Előzmény: Rorik (7647)
kustib Creative Commons License 2005.10.14 0 0 7651
Mindig magam kevertem a benyát, igaz, MOL-os olajjal... Eccerűen meg kell várni, míg rendesen összekopik a cucc, nincs mese! Utána cserélhettem a dugót, mert mégeccer megállt, eccer megragad, utána már nagyon könnyen megragad mégeccer! :(
Előzmény: Dzseri (7627)
bambi99 Creative Commons License 2005.10.14 0 0 7650

Lehet:-))))

Előzmény: oktaclio (7648)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.14 0 0 7649
Mindent elhiszek és nem is akarok vitatkozni, magánvélemény volt, mindenesetre kitartok mellette. Részemről lezártam. :-)
Előzmény: Rorik (7647)
oktaclio Creative Commons License 2005.10.14 0 0 7648
Szóval ezért lassab a TS125-öm mint Talma KTM-je?...
;-)))))
Előzmény: bambi99 (7645)
Rorik Creative Commons License 2005.10.14 0 0 7647
Hidd el, ért hozzá...
Mellesleg a normális (3000-nél nagyobb) fordulatszám-tartományban használom a mocimat, akkor nekem is tök száraz a kipuffom vége. És nincs semmi baja a motornak, nem erőlködik , pedig 110-120 körül van az utazóm.
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.14 0 0 7646
Nem mindenáron ellentmondani akarok Neked, de azért elég erős dolog egy 2005-ös verseny KTM-et összehasonlítani az MZ-inkkel......
Bármit használtam eddig, még akkor is rittyós volt a cső vége ha nem kapott eleget a gép és holt világos volt a gyertya......emellett pedig abszolut nem csinál omegakoncertet mögöttem..... Biztos hogy másnak más a véleménye de ha én azt látom (látnám) hogy mindíg száraz a kipufogóm akkor nem lennék túl nyugodt a megfelelő kenést illetően....legalábbis az MZ-nél....
Előzmény: bambi99 (7645)
bambi99 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7645
Megfelelő keverési arányban,bizony nem trutyis a cső,és ha por száraz ,az a tökéletes működését jelzi a motorról.Ha megnézed Talmácsi kipufogóját,az száraz és elég jól halad.:-)
Előzmény: RR_ZOZY (7640)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7644
bemész a boltba és veszel shuber-t 150ft kb. de sztem a karbit mossátok ki jó alaposan benzinben, meg kompresszorral/pumpával nyomjátok át, elemeire szedett állapotban. Aztán nem ártana egy enny idős motornál főleg állás után az akkut cerélni, meg a simmeringeket, tömítéseket, gyertyát, megszakítót, és kondnezátort, és esetleg szénkeféket. Ez így együtt nem drága, cc2500-3000ft az egész ja meg az akku az 3500.
Előzmény: suzukisport (7639)
jenli Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7643

Ok

köszi

Devil987 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7642
Egy kicsit...:)
Előzmény: Dzseri (7641)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7641
Júliusban meg is szorult....
Előzmény: Devil987 (7636)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7640

Ami azt illeti, nekem nagyon úgy tűnik hogy a hiperszuper olajakkal (pl Valvoline Durablend) éppúgy teletrutymózza a kipuffot....bár a STIHL 2T után még nem vizsgáltam meg (jóideje ezt használom).

Azt sem akarom viszont elhinni hogy az olyannyira jó dolog ha porszáraz a kipuff vége....

Üdv, Zoli

Előzmény: bambi99 (7638)
suzukisport Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7639
hello MZ-s társak. Van egy 75ös évjáratú TS 150-esünk kissé elhanyagolt állapotban. Most hoztuk ki a pincéből és szétszedvén a karbit rájöttünk hogy kell egy új súber. Akinek van súber magában az feltétlenül irjon vagy ha esetleg jó karbit olcsón megszámítana valaki annak is nagyon örülnék.
bambi99 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7638
2-3 ezer km után megnéztem volna a hengert ,és a dugót meg a hengerfejet,hogy mennyire rakódott le az ásványi olcsó 2T-től a koksz a motorban.(nem beszélve a kipufogórol):-)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7637
Mármint a keverék..:PPP
Előzmény: Devil987 (7636)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7636
Én is kuton tankoltam...amig meg nem szünt..:DDD
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7635
Most nevetni fogsz, de mikor megvettem a TZR-t, mindenki fűtött hogy Castrol 2T-t tegyek bele, full sint, meg kutyafüle... Jó, nagy nehezen rászántam magam 5000Ft volt egy liter belőle, beletettem, és nagyon nem úgy mentt ahogy előtte az arollal:() Fogtam leengedtem a tartályból, bele az arolt és úgy repült, mintt akit felszabadítottak:) Érdekes dolog...:)
Előzmény: RR_ZOZY (7634)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7634
Kútit használtam én is egy ideig aztán áttértem magamkeverésre minőségi (?) 2T olajokból. Hogy teljesen őszinte legyek, semmi de semmi különbséget nem tapasztaltam......
Előzmény: Zsolt_21 (7633)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7633

Én sem tankolok kúton, mikor megvettem a gépet, aznap tankoltam bele kúton, mert akkor még semmim nem volt amit beleönthettem volna a tiszta benyóba, normális kút meg messze volt, mert a tank porzott:)) De azóta mindig a tagyóba van egy Literes flakon Arol 2T :) Nem az istenek istene, én nem mondom, de nekem még bajom nem volt vele, kenni ken, mert meg nem szorul Off:/TZR 125-ösöm sem szorult meg tőle 10500-nál sosem.../ On: szóval szerintem elég:) Azzal viszont már nehezebb kezdeni valamit, ha nincs a vízben benzin :() Mert már sajnos olyannal ia találkoztam, asszem OMV kúton tankoltam, mentem melóba és este nem akart indulni a gépsárkány, ráadásul defektem is volt /első kerék/, úgyhogy fater húzott haza kocsival, ami nem volt egy kipályás mutatvány :))) Aztán othon belelestem a benzinszűrőbe, kiöntöttem ls még fél óra múlva is ott égtelenkedett a víztócsa...:)

Azóta mindig teszek bele denszeszt is, és nem is volt bajom vele, kopp kopp... :)

Szóval hijába tenném bele a ful sint olajat, ha nincs benzin, B@SZHATOM :)

Ez az én véleményem, aki osztja osztja, aki nem nem... :)

ZS.

U.i.: Bocs ha hosszú lettem:)

Előzmény: RR_ZOZY (7631)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7632

Bocs de beírom még egyszer, hátha mégis van valakinek: csak nem vette észre!

Sziasztok!
Jó állapotú ülést és hátsó kapaszkodót keresek 250-es etz-re! Továbbá szeretnék egy háttámlát csinálni / csináltatni! Ha bármelyik dologban valaki tu segíteni írjon vagy hívjon: 06705140475.
Köszi

RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7631
Szintén tévhit, de szerintem TiBi soha egy csepp kúti ezerjót sem tankolt hanem maga keverte.
Előzmény: Dzseri (7627)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7630
Ja és néhányan tudnának mesélni hogy miért szorult meg még akár 3E km után is. Nevezetesen a szándékosan irreálisan kis dugattyúillesztési hézag miatt. Tudom hogy ez minden motoros álma, de sokan sajnos túlzásba viszik mert nem fogják fel (vagy nem akarják) hogy a gyűrű tömít. Persze fordítva is igaz, mert ha túl nagy a hézag akkor meg a gyűrű "kicsavarodik" és ezért rág be a hengerbe....
Szándékosan nem írok értéket hogy én milyenre illeszteném az MZ dugót, mert abból ismét sok vita lenne, aki alatt meg már emiatt megszorult az úgyis levonja a megfelelő következtetést....
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7629
Szevasz Kálmán Bá!

Egyáltalán nem szarrágás....sőt!

Szerintem nem baj ha leírtad, de nekem már egy világításbekötés (akár Pannónián) is "elektronika" :-)

A "munkavédelem" sem helyes szó, mert nem a munkát, hanem a munkást védi...:-)

Előzmény: motorkami (7626)
ggabbroo Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7628
Mi van, MI VAN, MI VAAAN???:)
Előzmény: jogepek (7624)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7627
Biztos hogy nem egy köcsög MUL-os keveréktől állt meg?
Előzmény: kustib (7620)
motorkami Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7626
Ha nem sértek meg senkit, szeretném felhívni a figyelmeteket egy rossz szóhasználatra. Az elektronikus gyújtású ETZ-t kivéve az MZ-kben nincs elektronika. Az elektronika tipikusan aktív félvezetővel (tranzisztor, tirisztor, stb.) működik. Így létezik elektronikus gyújtás, elektronikus feszültségszabályzó, elektronikus villogórelé, de az MZ elektromosságát egészében elektronikának nevezni szakszerűtlen, hisz elektromos és elektromechanikus alkatrészeket tartalmaz. Bocs a sz@rrágásért.
Előzmény: babybuggy (7598)
Riderman Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7625
No ha már itt vagy, megírhatnád, mikor kapok választ a több hete küldött mailemre...
Előzmény: jogepek (7624)
jogepek Creative Commons License 2005.10.13 0 0 7624
szerintem meg minnél szarabb, annál inkább az etz-dbe való :))))))))))))))))))))9
Előzmény: ggabbroo (7623)
ggabbroo Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7623

"sztem ma már vannak olyan jó olajok, meg minden, hogy hamarabb összeszokják magukat. "

Sztem meg minél szarabb az olaj, annál hamarabb járatódik be!

Előzmény: Dzseri (7619)
bambi99 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7622
Igen
Előzmény: jenli (7616)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7621

A jó olajokról csak annyit, hogy én az előző MZ-be is Arol 2T-t és ebbe is azt tettem-teszek, kutya bajom nem volt vele... Én keverem az 1:50-est, legalább az olaj bennelegyen, ha már a vízben van némi benzin.... Másba is ezt tettem, pedig az igényelte volna a full szint. 2T olajat, és mégis jobbanmentt vele, nem írok márkát semmit, nem OFF-olok elvégre otthon vagyok:)

Zs.

kustib Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7620
Én is azt hittem anno... Ilyenkor pont a nagy tempó a veszélyes, mert túl jól hűl a henger, a dugó meg jobban melegszik, és akkor megszorul... Nekem olyan 1200 km-nél egyszer 110-nél megállt a dugó... És megállt a kerék.. A szerencsém az volt, hogy egyenesben mentem, de így is kellett gépészkednem... Persze ez az egész mesterfüggő... Ki hogy illeszti a dugót! :(
Dzseri Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7619
Hát nem tudom, de kétezer km az elég sok (egy megszakítóhézagutánállításiidő :P) sztem ma már vannak olyan jó olajok, meg minden, hogy hamarabb összeszokják magukat. Jó mondjuk amúgyse volt szokásom sose csőgázzal indulni, meg húzatni mint állat. De egy átlag 90-es 100-as tempót azért el lehet vele karistolgatni.
Előzmény: kustib (7617)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7618

Nahh, mivel eléggé jó téma lettem, kijívítanám gépelési nemtudásom okát!!

"remélem sikerülT jól bejáratni:)"

Ez nem sikerülT akart lenni, hanem hogy MAJD sikerül:)

Bocs mindenkitől visszamenőleg is:)

De sztem is kell egy jó 1500km neki, mire tényleg oda lehet neki tolni, márha fog pörögni :))) De ha nem..... KHÖMMM:)

Zs.

Előzmény: Dzseri (7615)
kustib Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7617
Jobb betartani az 1500-2000-et, ez személyes tapasztalat! Nem fog belehalni senki, ha az elején kicsit többet óvatoskodik, mint kéne!
Előzmény: Dzseri (7614)
jenli Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7616

Hellósztok!

Az a kérdésem , hogy az MZ ES vázba beleillik -e az MZ TS blokk???

Dzseri Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7615
az egyes lemaradt:1500.
Előzmény: Dzseri (7614)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7614
2k kmer? az nagyon sok! Hivatalosan is 500-at írnak! De sztem elég kevesebb is....nem szentírás az a kézikönyv.
Előzmény: ggabbroo (7609)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7613
Sziasztok!
Jó állapotú ülést és hátsó kapaszkodót keresek 250-es etz-re! Továbbá szeretnék egy háttámlát csinálni / csináltatni! Ha bármelyik dologban valaki tu segíteni írjon vagy hívjon: 06705140475.
Köszi
babybuggy Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7612

SZia!

Szerintem az én mocim is hasonló állapotban van mibnt a tiéd, bár a tompítottat még fordulaton sem nagyon viszi csak az indexeket! Levettem az ülést, de semmi feltűnő hibát (lecsúszott saru st.b...) nem találtam! Majd ha lesz időm elgurulok a Bambihoz!

Adios

Előzmény: Bazsy_kj (7601)
kustib Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7611
Inkább egy 1000-es... Nekem volt, hogy 1200km után szorult meg!
Előzmény: Dzseri (7608)
Dr.Borisz Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7610

Sziasztok!

MZ Trophy ES 250/2-höz keresek pár alkatrészt. Lábvédőt, keréktengelyeket és első lengőkar tengelyt, elektromos cuccokat.

ggabbroo Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7609
De inkább 1500-2000km.....
Előzmény: Dzseri (7608)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.12 0 0 7608
Grat Zsolti! De ennyi km alatt még nem járatod azt be, azért több kell neki, minimum egy 180-220. De az neked hamar összejön majd. Mostmár csak azon kéne drukkolni, hogy az én vasam is meglegyen, még a köv két hónapban.
Előzmény: Zsolt_21 (7607)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.11 0 0 7607

nem tőlem kérdezted, úgyhogy bocsi is érte, de azé én is leírom, ha má most fúrattam :) Szal má van benne keményen 23km a frissen fúrt hengeremben, nagyon erős, nagyon jól megy, már most is:) remélem sikerült jól bejáratni:)

kérdés: hol tud még záródni a hátsó féklámpa áramköre a "villán" kívül? mert mostanában többször is csinálja hogy rávágom gyújtásra és ég a féklámpám :()
Aztán szegény akksim meg örül ha beindíja a mocit, nemhogy egy 21W-os égőt még a szikrán túl elviseljen :)

Zs.

Előzmény: Dzseri (7606)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.11 0 0 7606
Na, mi lett a motorral?
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.11 0 0 7605

3 beza.... 2 baloldalt,  1 jobboldalt!

Zs.

Előzmény: Timarmisi (7602)
Timarmisi Creative Commons License 2005.10.11 0 0 7604
Köszönöm!
Előzmény: Devil987 (7603)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.11 0 0 7603
3
Előzmény: Timarmisi (7602)
Timarmisi Creative Commons License 2005.10.11 0 0 7602
Sziasztok! Új vagyok itt, és azt meg tudná nekem mondani vki aki már szedett szét 125-ös ETZ-t, hogy hány főtengelycsapágy van benne?
Bazsy_kj Creative Commons License 2005.10.11 0 0 7601

Hy!

Semennyire se tölti az akut a motor?

Mert ha vmennyire tölti és ugy ég a töltés lámpa akkor fordulaton simán elvisz addig a motor.

Nekem már vagy 3 hete ég a visszajelző (nincs idő megszerelni az elektronikát) és a motor minden nap használatban van.

Fordulaton semmi baja még lámpával se, csak azt nem szereti ha álló helyben rajt van a lámpa, főleg ha az irányjelző is megy.

Ilyenkor leáll, de amiután lekapcsolom a világitást első rugásra indul.

Napközben ez nem gond csak este városban. De most már ráférne a javitás.

Bocs ez egy kicsit hosszu lett. :)

Üdv.: Bazsy

RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.11 0 0 7600
Lekapcsolt lámpávaaaal?? Még felkapcsolt lámpával sem vesz észre a sok tahó úrvezető :-))) Nem véletlenül kötelező....
Előzmény: kustib (7599)
kustib Creative Commons License 2005.10.11 0 0 7599
Jah, persze, lekapcsolt lámpával OK, többet megy! Csak esetleg megbasz egy rendőr, elcsap egy autó, vagy éppen a dugó közepén fogy el a kraft... Ilyet ne csinálj inkább! Mindenki mond okosakat, de tudod, más faxával a csalánt nagyon könnyű! :)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7598

Pár száz métert már mentem vele:) A szoci fórumon azt írták, hogy lekapcsolt lámpával simán kibírja addig! Azért megnézekm mindent amit mondtál! Egyébként azért cseréltetem ki az elektronikát mert most épp van lóvém és látszik már minden kábelen meg sarun hogy nagyon szatr állapotban van! Törnek össze-vissza! Kösz mindent!

Előzmény: kustib (7597)
kustib Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7597
Hidd el, hogy nagyon szembetűnő lesz a hiba! Egy törött, vagy lecsúszott saru lesz, ennyi! Azt megcsinálod, és mehetsz elektronika cserére, amit mondjuk nem vágok minek, ha minden jó! Akkor cserélgesd, ha szar az egész! SZERINTEM! :D
Előzmény: babybuggy (7594)
kustib Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7596
Azért kell kivenni a fedeleket, mert ilyenkor gáz fejlődik, ha töltöd, és esetleg szétpukkan az akksid!
10 km-re meg felejtsd el, hogy elvisz az akku, ilyen hülyeséget még nem is hallottam, nem villanyautó ez! :DDDD
Előzmény: babybuggy (7593)
kustib Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7595
Az akku pár száz métert bír ki!
Vedd le az ülést, és a tanknál elől van az a dobozka, na annak a piros vastag vezetéke a szar valszeg, nekem volt, hogy eltört a saru nyakban! :) Kukkantsd meg!
Előzmény: babybuggy (7589)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7594
Asszem az lesz a para, ogy mostanában többször fel-le tettem az ülést ! Nem nagyon állok neki keresni a hibát mert úgyis ki lesz cserélve a teljes elektronika
Előzmény: Dzseri (7592)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7593

Kb. 10 km-re van!

A cellafedél levétel azt jelenti hogy a 6db kis tekerőt kitekerem az akksi tetején? már elkezdtem úgy tölteni hogy azok bent vannak! Ki kell húzni a nnektorból kicsavarni azt visszadugni?

Előzmény: Dzseri (7592)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7592
kb 18 órát legyen rajta!! és a cellafedeleket szedd le! Jó hogy ismered személyesen Bambi mestert! ha ismerne, üdvözletem küldeném....
milyen messze van tőled, mert nem fogja sokáig bírni az akku! azért hnap mielőtt mész a vezetékek csatlakozásait megmocorogtathatnád, hátha csak kontakthiba, és addigra rendbejönne míg elmész, őm eg majd átnézi rendesen! Na sok sikert!
Előzmény: babybuggy (7591)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7591
Köszi de sajnos nincs multiméterem! Asszem feltöltöm az akksit és megyek Bambihoz!:) Úgyisd ki akartam cserélni a komplett elktronikát! Még egy krdés: Meddig hagyhatom a töltőn az akksit? Egy napig simán rajtahagyhatom? Tönkremehet ha túl sokat hagyom a tötltőn?
Előzmény: Dzseri (7590)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7590
A vezetékeknek nézdd emg a csatlakozóit, meg vizsgáldd meg multiméterrel (csipogó állásban ami a szakadásvizsgáló). A töltésedet meg szintén multiméterrel, a feszültségnek 14V nak kell lennie, az áramot most nem vágom fejből. A diódahidat is meg tudod nézni multiméterrel, szintén csipogó állásban, a lényeg, hogy az áramot csak egyik irányba engedik folyni, a két kivezetésükhöz tedd a multimétert,ha nem csipog vagy nem mutat semmit akkor fordítsd mega vezetékeket ( a multiméterét) a diódán, és ha úgyse akkor ott a hiba. Ha nem lett átpakolászva, akkor az ülésedet levéve, hátrébb találod az egyenírányítót (henger alakú alkatrészek vnnak rajta, azok adiódák) a generátorszabályzót emg elölrébb, a tanknál. Ha van tartalék alkatrészed, akkor próbáldd meg cserélni őket, az a legegyszerűb módja. Feltöltött akkuról meg ne járatsd a motort töltés nélkül!
Előzmény: babybuggy (7589)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7589
Sziasztok!

A következőket tapasztaltam ma:
Elindultam a mocival. 1x még fel tudtam kapcsolni a tompítottat, de kb 100 m után elhalványult. Hamar lekapcsoltam 1x azt hittem kiégett, de nem. Menet közben folyamatosan égett a töltés ellenörző piros lámpa. Olvastam a haszn. utm-ban, hogy vagy a generátor szabályozó , vagy a kábel a generátor szabályozó egyenirányító és az akku között hibás. A kérdésem az lenne, hogy hogyan ellenőrizzem melyik a rossz és hogy ezek pontosan melyik alkatrészei a motornak:) mert van nekem egy csomó zsír új tartalék alkatrészm az elektronikához,csak nem tudom melyiket hog hívják:) SZóval hálás lennék ha leírnátok hogy hogyan fogjak neki! Még valami, van töltőm, ha feltöltöm az akkut az mennyi km-t bír ki?
Devil987 Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7588

Na megnéztem!

Jo ez! Bár nemtom MZ-n hogy áll.

Na ami még érdekelne: árba mit gondoltál? ...kb? Vagyis mennyit engedsz a feléböl?? :DD

Előzmény: botsinkai (7587)
botsinkai Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7587
a mobile.de-n keress rá egy 88-as xj600-as Yamahára. Kb oldalnézetből ilyesmi a dolog, csak a szélessége olyan 25 centi körül van, (ha jól emlékszem 2 év után). Tehát egy előreálló csőrszerű valami, a közepén légbeömlővel a blokk alján-elején.
Előzmény: Devil987 (7583)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7586

Ok. Az jo lenne.

Más:

Nemtudja valaki hogy kb mennyi idönként kell, vagy nemárt levegö szüröt cserélni?

Előzmény: botsinkai (7585)
botsinkai Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7585
Este megnézem, otthon vannak-e a hozzátartozók.
Előzmény: Devil987 (7584)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7584
Kb mikorra várhato ez a dolog? Mert már nagyon izgul a picsám érte...:DDD
Előzmény: botsinkai (7582)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.09 0 0 7583

Az nem gond!

Sött jobb is, mert akkor én is szinre fujatnám!

Csak végülis a forma érdekelne vagy hogy mi ez igazándibol.

Kiderül hogy nem is ilyenre gondolok....:)

Igazándibol hogy néz ez ki?

A blokk alatt van ez vagy hogy?

Szoval ilyen über sportos? vagy milyen?:)))

Előzmény: botsinkai (7582)
botsinkai Creative Commons License 2005.10.09 0 0 7582
oké, de végülis nem lett lefényezve...
Előzmény: Devil987 (7581)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.09 0 0 7581

Részvétem.

Na akkor majd szolj ha intézkedtél mert nagyon érdekelne.

Előzmény: botsinkai (7580)
botsinkai Creative Commons License 2005.10.09 0 0 7580
oké, elhozom végre a fényező sráctól, ill. a családjától, mert egy hónapja, amikor megtudta, hogy rákos, szétrobbantotta a fejét egy marék gyutaccsal akkutöltőről. A helyszínelők spaklival vakarták a falról az agyvelejét...
Előzmény: Devil987 (7579)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.09 0 0 7579

Na, mail ment.

De egyébként itt is kérdezem vagy mondom megint...

Az a blokk spoiler érdekelne, ha tudsz külj képet rola!

Thx!

duzs@bekesnet.hu

Előzmény: botsinkai (7578)
botsinkai Creative Commons License 2005.10.09 0 0 7578
botsinkaiKUKACprimpostaPONTcom vagy pannyon 4499 177
Előzmény: Devil987 (7577)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.09 0 0 7577

Botsinkának valamilyen elérhetöségét tud mondani valaki?

bambi99 Creative Commons License 2005.10.09 0 0 7576
1959-es évjárat gyári makulátlan állapotban volt,(ami a képen is látszik)900 km -el .Egy gyűjtőnek adtam el,akkor a pesti úton lakott a fickó.
Előzmény: Zoli_t5H (7575)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.10.09 0 0 7575
Ne bassz! Akkor te megiscsak jo ember vagy.:)
Jo kis gep, mi lett vele? Es mellesleg manapsag mar eleg ritka, alig latni belole egy-ket darabot...
Tedd be ide is, biztos fognak orulni neki a sracok: Berva, Panni, Tunde es a tobbiek...
Előzmény: bambi99 (7573)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7574
Sziasztok!

Jó állapotú ülést keresek 250-es tz-re! Nem tudjátok, lehet más motor ülését is felszerelni?
bambi99 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7573

Zoli_t5H

Na mégegyszer...

Szóval nekem volt ilyenem is... :-)

Alvázszám: 0010

Motorszám: 0010

10. Tünde
bambi99 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7572

Zoli_t5H

Nekem volt ilyenem is...

Alvázszám: 0010

Motorszám: 0010

Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7571

Megadhatod pixelben is, de ha el tudod elküldhetnéd amit csináltál, hogy ne kelljen beszkennelnem az eredetit, márha kérhetem :)

Ha megteszed ezer hála:)

simson11@msn.com a mélem, MSN-en is megtalálsz, ott jobb is lenne értekezni!

Zs.

Előzmény: Devil987 (7570)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7570

Gépen rajzolod meg?

Mert akkor megadom pixelbe.

Előzmény: Zsolt_21 (7568)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7569

Még mindig eladnám a rezós kipuffomat ETZ125/150-re!!! Ha valakit érdekel írjon!!!

Zs.

Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7568

Olyan kérésem lenne, hogy emléxem te csináltál fehér számlapot TZ-re, nem kérem el, nem akarom koppintani, csak érdeklene hogy mekkora átmérőjű a számlap?? Én is csinálnék valami egyedit hozzá... .)

Ha megmondod ezer kössz :)

Zs.

Előzmény: Devil987 (7488)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7567
naja, az a bizonyos három ütem....:P
Előzmény: Zsolt_21 (7566)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7566

De pajti, az nem baj hogy sufnituningol, mert lehet azé pár dolgot otthon is még alakatrész hiján is orvosolni, csak érteni kell hozzá ;)

tudod mintt a 3 ütemű gépekhez :)))

Zs.

Előzmény: Dzseri (7565)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7565
Terepezik, meg sufnituningol.
Előzmény: Zsolt_21 (7563)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7564

Ha a kivétel erősíti a szabályt, hála neki, ez egy nagyon erős szabály ;) :P

Előzmény: Rezorr (7562)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7563

Bazz Dzseri, ez sem OK így! Mert van aki ért az MZ-khez és úgy húzza nyúzza, hogy ismeri a következményeket, és meg is tudja csinálni, akár ott a helyszínen, meg van a Gany féle, akinek fingja nincs semmiről, és csak azt ismeri hogy csutkagáz...

Zs.

Előzmény: Dzseri (7561)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7562
:-D
Előzmény: Dzseri (7561)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7561
"És nem hiszem hgy az emberek készakarva hülyeségből szétb*sszák a saját mocijukat." Látsd Gany.
Előzmény: Rezorr (7560)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7560

Soha ne mond hogy soha :-)

Tom láttál már sokmindent. De nem eleget ;-)

Örömömre szolgál hgy egy megbecsült emzészakértő félvállról meghazudtol egy ismeretlen pancsert :-)

Ja és nem hadtam ki a tartófül egyik csavarját sem :-) És nem hiszem hgy az emberek készakarva hülyeségből szétb*sszák a saját mocijukat. Áláminium+vas menetpárosítás - főleg ilyen vékony zsinórmenet esetén - sztem akkor sem egy szerencsés választás. Tom más motorgyárak is csinálnak ilyet de valszeg az anyagfelhasználáson múlik a dolog. Ahgy ezek a kínai csodák is bevált japó mocikat másolgatnak aztán mégsem jó az egész :-)

Nnna. Kis szakmai vita az utóbbi 50 OFF HSZ után :-D

Előzmény: bambi99 (7533)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7559

Hehe naja, cummanás :) Asszem unalmamban vissza fogom tekerni 13700-ról a km/h óra állsását, hogy tudjam itt lett fúrva :)

Zs.

Előzmény: Dzseri (7558)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7558
hát az szopás. szívam már én is ilyet, lustaságomnak köszönhetően minidg elfelejtettem a Hondába tartalékot megcsinálni. szal kb egy kilométerre a kút után fogyam ki. :S tolhattam vissza....
Előzmény: Zsolt_21 (7557)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7557

Hát akkor szar helyen motoroztunk :) Dunakeszi Auchan-nél állt meg először, akkor még bejött hogy motor megborít, így átjött a cucc a jobb olalából, ezzel még elmentünk egy jó km-t, de utána mág nem ment :) 2/A-n jöttünk be pest fele és 1x csak blööööööö :) Hopp mondom :)

Zs.

Előzmény: Dzseri (7556)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7556
igaz, hogy mamár kilométerenként vannak kutak....
Előzmény: Zsolt_21 (7555)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7555

Hát múltkor elmentünk barátnőmmel gurulni, és kifigyott a benya, rendes álláson már nem jött le, a tartalék meg el volt dugulva, ehh :)) Jó 3-4 km-t toltuk hazáig:)

Zs.

Előzmény: Dzseri (7553)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7554
naja, csak csajok ne jöjjenek szembe veled, akik kiröhögnek....
Előzmény: Zsolt_21 (7552)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7553
Ne beszéljj már, nem kellett azt sokat tologatni.
Előzmény: Zsolt_21 (7552)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7552
Én még tolni is szívesen tolom :)))
Előzmény: Dzseri (7551)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7551

Legalább van egy ember, aki még szívesen felült rá :P

Előzmény: Zsolt_21 (7550)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7550

Hogyne tudnám, csak múltkor gyanúsna sokat üldögéltél az MZ-men a hősök terén, nem teccik :)))))) Még lenyúlod..... :)

Zs.

Előzmény: Dzseri (7549)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7549
hehe, kösszzz! Tod, hogy szívesen segítek;)
Előzmény: Zsolt_21 (7548)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7548

Na jóvan pajtim, addig szagolgassad alulról a tavirózsát :))) De azé rendi vagy hogy kihúztá a szarból, mingyá el is mondok egy imát érted :)

Óóó uram, add hogy Dzseri pajtás sokáig motorozhasson, és adj neki osk sok teli tank ingyen benzint :))))

Zs.

Előzmény: Dzseri (7547)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7547
na peace! De majd jövőre megint lessz motorom, és akkor lessz nemulass!
Előzmény: Zsolt_21 (7546)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7546

ja, nemsoká elüti a harang a derelt :PPPPP

nagy baleset lesz, jajj ... :))

Előzmény: Dzseri (7544)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7545
najó, nem csak állatkodunk, igazábol spanok vagyunk. ;)
Előzmény: Dzseri (7544)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7544
A többiek megynugtatásául kölzöm, hogy bunyó lessz! :P
Előzmény: Zsolt_21 (7543)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7543

Verekedősös telefonosos ?:))

Szerintem :)))

Előzmény: Dzseri (7542)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7542
húúúúúú, nabazzeg, na még egy ilyen és leütlek vele!:P
Előzmény: Zsolt_21 (7541)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7541
inkáb egy motoros nyomor álmodjon mintt egy motor nélküli telefonos :P :))))
Előzmény: Dzseri (7540)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7540

Kapjam be? miaz, álmodik a nyomor?:D

Előzmény: Zsolt_21 (7539)
Zsolt_21 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7539

Kabbefaxom majom álllat :P Tolva is szép az élet nem? ;)

De már legalább meg van fúrva a gép, nagyon ottvan, csak elvarázsoltam a gyújtáskulcsot este, wehh :)))))

Zs.

Előzmény: Dzseri (7538)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7538
Zsolti 21! Dobdd már ki azt a szart :P:P:P:P
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7537
Neem, annak is olyan. A beömlője más csak.
Előzmény: kustib (7536)
kustib Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7536
Jól van, akkor ezért nem értettem... A hengerben egy menet furat van... Azt azért otthon nemigen fogod megcsinálni! Ha meg a hollandin javítod így a menetet, megérdemled! :DDDD Vagy a 150-es henger más megoldású, mint a 250-es?? :o
Előzmény: Dzseri (7527)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7535
Általánosságban minden motorhoz van.
Előzmény: Rezorr (7529)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7534
Akkor meg egyszerubb a magyarazat: trehanysag. Ezek szerint ha normalisan ossze van rakva, akkor ilyen nem tortenhet. Csodalkoztam is, hogy ennyire szarul lenne ez az egesz kitalalva?... de ezek szerint megsem.

Előzmény: bambi99 (7533)
bambi99 Creative Commons License 2005.10.08 0 0 7533
Általában csak akkor lazul le az mz kipufogó hollandi,ha a könyök és a kipufogó cső illesztésénél kihadják a tartófület,ami a blokkhoz rögziti a csövet.Ha ezek megvannak húzva,soha nem lazul meg a hollandi.
Előzmény: Rezorr (7530)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7532
Egyszeru a magyarazat: szar anyag, szar konstrukcio (es ezt mindenfele MZ fikazas nelkul irom...)
Előzmény: Rezorr (7530)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7531
:))))
Előzmény: Rezorr (7529)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7530
Rengeteget lattam mar es en is azt hittem hgy fakez kell hozza. Aztan volt hgy megtapasztaltam. Van hgy mindig lelazul a hollander es ezert mindig utana huz az ember. 1xcsak nincs menet. Valszeg a lelazult menet a jaro motor rezgesetöl folyamatosan dörzsölödve elkopik.
Előzmény: Zoli_t5H (7528)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7529
Most nagyon megdöbbentem. A Simsonon ez bevalt trükk az 1"-os menetvagassal, de az emzé hengeren belül van a kipuffmenet. Nem kivül mint a szinyon. Bar mar annyi mocim volt es a cavingtont is regen szedtem be hgy meg a vegen hiszek neked :-)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7528
Mar nem azert, de elkepzelni sem tudom, mekkora fakez kell ahhoz, hogy valaki lenyalja a menetet a henger kipuff csonkajarol... annak en oklevelet adnek.:)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7527
Ha elbaszod a menetet a hengeren, akkor menetmetszővel vágsz rá egy új menetet, ami kisebb mint az eredeti volt. Ehhez van egy csődarab, aminek a  végén van egy hollnadi anya van. Az anya belső átmérője akkora, mint amekkora menetet vágtál a hengerre. A cső másik végén meg egy akkora menet van, amire a kipuffot tudod felcsavarni.
Előzmény: kustib (7526)
kustib Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7526
Én még mindig nem vágom, hogy miről beszélsz, egyébként! :D
Előzmény: Dzseri (7525)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7525
Ha nem barkácsoltaál ilyet, akkor mért nem bízol benne?
Előzmény: kustib (7523)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7524
;)
Előzmény: Rezorr (7522)
kustib Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7523
Nekem mindig pipec volt a TZ-m, és nem kellett barkácsolni! Egyébként imádok barkácsolni! :D És kinyalhatod, vén répa! :PPP
Előzmény: Rezorr (7522)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7522

Ne magyarázz neki mert amióta felvitte az *** a dolgát azóta minden barkácsolást lenéz :-D

Azóta csak az igét ossza a kisgyík :-P Közben meg azon a szupergépen élvezkedik :-)

Előzmény: Dzseri (7518)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7521
Ez egy olyna jó genyó, amit úgy raksz fel, hogy kisebb menetet vágsz a szétba***tt kipunyílásra. Ez gyakorlatilag egy cső. Felcsavarozod az új menetre, és a másik felére meg a kipufogót. Ha így nézed nem kókányabb megoldás mint egy hegefúrás.
kb 2-3cm-el lentebb lessz a könyök, de ki nem szarja le, legalább nem kell sokezerért új hengert venni.
kustib Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7520
Én ezekben a kókány dolgokban nem bízom! :(
Milyen cucc ez a menetjavító egyébként? Ragasztóról beszélsz, vagy valami menetpótló genyóról? :o
Előzmény: Dzseri (7518)
kustib Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7519
Idén mondjuk a szezonom májusban kezdődött kb... :( Meg aztán napi 30 km-eket tettem bele, bementem melóba reggel, este haza, slussz... De TZ-vel is a rekordom 8000 volt egy évben! :) Majd jövőre jól belehúzok! De idén is még megyek vele 1-2 ezrest... :P Evvan!
Előzmény: Zoli_t5H (7517)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7518
Menetjavítót rácsavarozod vazzze.
Előzmény: kustib (7514)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7517
Te Tib, nagyon csak a kozeli kornyezetedben hasznalhatod azt a motort, mert en az egyiket pl. csak meloba jarasra hasznalom, es igy mentem vele egy ev alatt 5 ezret, a masikkal meg kizarolag csak kirandulok es azzal mentem egy ev alatt 12 ezret.
Es a teli honapokban (nov.-marc.) en sem hasznaltam egyiket sem...
Szoval huzzal bele! :))
Előzmény: kustib (7515)
kustib Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7516
Lehet, hogy hátul a láncvédőben el van baszódva a meghajtó fogaskereke! És nem mindig kapaszkodnak össze a fogak... Ha csak simán lengedezik, akkor esetleg kend meg a spirált! Az is lehet, hogy az órában ment el a csillapítás! Ha minden igaz, valami zsír tompítja a mutató lengéseit! :o
Előzmény: Gany (7512)
kustib Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7515
Nekem a CBF is igásló funkcióban működik! Munkábajárás, sulibajárás, kirándulás... Esőben, sárban, mindenben... Kár, hogy idén, csak 6e km-re volt időm, többet szerettem volna menni... :( De általában elmondható, hogy ezeknél a gépeknél a funkcionalitás rovására megy a csicsázás, dizájnolás....
Előzmény: RR_ZOZY (7509)
kustib Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7514
Hát ne baszd el a menetet, mert akkor esetleg persely, inkább új henger! :D
Előzmény: babybuggy (7508)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7513
Km óra...na igen, az enyém pont 13-al "szépíti" a valóságot és szintén ugrál, bár nem nagyon......
Előzmény: Gany (7512)
Gany Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7512

Ja és az elsőőő motor amit pikk-pakk le lehet szedni a hátso kerekeét!!!!!!!az MZ...

tegnap mondom leveszem má kitekertem a bal oldali keréktengelyt és utána csak kihuztam és levettem az oldal sztendert,utána kicsavaroztam a fék állítot meg még a merevítést és csak kivettem a kereket....és ennyi!!!!!! nem kell a lánccal baszakodni hogy lazábbra állítani meg levenni....stb.Zsír ez igy!!!!!

Ja és megint lenne egy bajom!!!!:(((((   az hogy nem számol pontosan a KM/H-a számlálo,ugrált minden fele a mutato. :SSSSSSS Pedig uj a bowden,és megnéztem hogy ha én tekerem akkor mien.És furrogébbe beraktam egy olyan fejet és egyre gyorsabb sebességre állítottam.Na és akkor bezzek nem ugált jol ment.És hátul a lánc védőnél zörög valami nem tom mi de amikor levettem a kereket akkor ugyebár lehet látni a lánckereket.Na és akkor tekergettem és forgott a KM+H meghajto...szal nem tom mi lehet má megint a baja.Lehet hogy laza a lánc????!!!!

Gany Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7511

Jol mondtad a csőfogoval kapcsban...probáld meg azzal mert én is ugy szoktam meghuzni és ugy nagyon frankon lehet megcsinálni...és ha elb...szodik a menet azaz gyászmenet van az még a jobbik eset az akkor van ha még rá lehet tekerni egy kicsit de még lyötyök meg minden a kipufogo és fuj még ki egy kicsit.Na és ebben az esetben rá lehet tekerni egy másik cucost amit most nem jut az eszembe hogy hogy hívják...bocs   

De ha nincs ilyen gond akkor simán fel csavarod és jol meghuzod a csőfogoval...ennyi

De a kalapács és a ruddal még mindig nem értek eggyet mert azzal nem tod faszán meghuzni...de ahogy érzed ugy csináld.         Gany

Előzmény: babybuggy (7508)
lackllee Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7510
Sziasztok!
Ha van valakinek TS 125-re standard kivitelű, menthető állapotú nem krómbetétes tankja, ahelyett adnék komplett és kívül-belül jó állapooú krómbetétest.
Csak azért akarom elcserélni, mert télen is használnám városban a gépet és nem szeretném ha a jó állapotú krómbetét lerohadna róla.
De ha már itt tartunk, ugyanezt jó lenne TS 250-re is eljátszani. Van egyébként más cseredarabom is TS 125-250 típusokhoz, pl. deknik, kerekek, vázak, sok egyéb apróság.

Ide írhattok, ha érdekel valakit a csere: terrain@freemail.hu
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.07 0 0 7509
Látszik hogy az MZ, ETZ....stb még robosztus funkciógép volt....nemúgy ezek a "hétvégi örömmotoros" bájkok :-))
babybuggy Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7508

Sziasztok!

Holnap reggel öszetákolom a kipufogót! A csófogó az az a fogó amin lehet állítgatni, hogy mennyire szélesen fogjon (nem tudom hogy ez így érthető-e, de az az egy fogó az itthon találtak közül ami átérné a holandert. Vasrúd és kalapács az van! Már ma összeraktam volna csak már sötétben értem haza! De kézzel betekertem azért a hollandert amíg tudtam, meg remélem jól érzem hogy jól van a menetben! Ha ne adj isten elqrom a menetet a hengerben akkor azon még lehet segíteni? (menetvágóval vagy ilyesmi, vagy akkor előbb-utóbb új henger kell)? Azé remélem nem cseszem el:) Köszi a tippeket!

Gany Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7507
Jooo van na!!!:DDDAmugy hülye azért nem vok!!!Ha esik az eső akkor má rakom is vissza a sárvédőt...és má eleget motoroztam esőben!!!
kustib Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7506
Noooormális? Látszik, hogy nem motoroztál még vizes úton! Én átmegyek egy tócsán, és az egész motor, meg én is dzsuvás leszek, pedig van sárvédőm! :D Buzi japók nem tudnak egy rendes sárvédőt csinálni, a TZ-n ilyen nem volt bezzeg! :o Szal majd télen új sárvédőgenerálás lesz a project! :)
Előzmény: Gany (7504)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7505
Jobban néz ki? Ha nedves-sáros időben motorozol, akkor is jobban nézel ki majd miatta......:-))
Előzmény: Gany (7504)
Gany Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7504
Nekem van első sárvédőm!!!:PPP csak ha a képen nézted ott nincs rajta mert ugy jobban néz ki...:DDDD
Előzmény: RR_ZOZY (7501)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7503
Azt gondolom......de sok sikert neki!
Előzmény: kustib (7502)
kustib Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7502
Szerintem kisebb gondja is nagyobb ennél! :PPP
Előzmény: RR_ZOZY (7501)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7501
Gany-nak nem pont az első sárvédő hiányzik a motorjáról?...........
Előzmény: kustib (7499)
kustib Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7500
Valszeg el van kopva a fékbetét, mint a disznó, és átfordul a fékkulcs! Szedje szét, nézze át! Távgyógyítani még mindig nem lehet! Nem egy nagy kunszt!
Előzmény: Gany (7498)
kustib Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7499
Baszki, sajnálnám, tényleg szépen megcsinálták! Csili-vili! Egy BMW szalon műhelyében fújták! Tényleg nem kell senkinek? :o
Előzmény: RR_ZOZY (7495)
Gany Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7498
Na figyusztok!lenne egy haveromnak egy baja...az hogy ha erő teljesebben fékezik(hátsofék) akkor beakad a fék.:SSSSSÉs ez mitől lehet??Amiota a szerelőnél volt,az ota rossz,és ráadásul ő azt mondta a szerelő hogy meghuzta a fékeket.Pedig a fék állítonál szinte teljesen hátra van tekerve...
kustib Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7497
Egy körmöskulcsról van szó, ami elvileg van a gyári szerszámkészletben! Ha nincs, akkor biztos lehet kapni, érdemes venni, mert sokszor meglazul! Ha nem számít a hollander szépsége, akkor fogd meg egy combos csőfogóval! Vízszerelés rulez! :) De, ha már úgyis lelazult, érdemes lenne levenned a könyököt, kipucolni, és azbeszt tömítéssel, vagy alu tömítéssel visszatenni! :)
Előzmény: babybuggy (7491)
Gany Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7496

Na ne viccelj már!:PPPEzt még én is megtom csinálni:DDDD

Amugy fox egy kalapácsot meg egy csavarúzót és ellkel kezdeni ütögetni körbe körbe a hollandert...(de amugy ez nem a legjobb megoldás,mert szétbaszhatja vagy a hollander,vagy a hengernek a menetét...)

RR_ZOZY Creative Commons License 2005.10.06 0 0 7495
Kutyának se kell, vidd a MÉH-be :-)))))))))))
Előzmény: kustib (7456)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7494
VAgy egy patentfogót vagy egy csőfogót......
ggabbroo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7493
Ne viccelj már, fogsz egy vékonyabb vasrudat meg egy kalapácsot és szépen meghúzod vele!
8lazo8 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7492
Sziasztok!

Lenne egy eladó 250-es ETZ-m. Ha valakit érdekel, vagy tud valakit akit érdekel, írjon vagy telefonáljon. :)

lazo-@freemail.hu 30/3102632
babybuggy Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7491

Most olvasta a szerelési kk-ben hogy B39-442-tes horogkulccsal lehet meghúzni! Nos, nekem nincs ilyen. Kérném tőletek hogy ha vki tud akkor linkeljen be erről egy képet. Vagy érdekelne olyan megoldás is amihez nem kell horogkulcs, hanem elég más szerszám. Érdekelne az is hogyha így használom az mennyire para (úgy értem pár napig amíg elgurulok szervízbe)? Ja, meg valami hosszabbító is kell a horogkulcshoz ha jól olvastam!

Köszi a válaszokat!

babybuggy Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7490
Ja, a fejidomot nem láttam!
Előzmény: babybuggy (7489)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7489
6000 volt a 2 oldaldoboz meg a komplett krauser! FONTOS! Ha a kipufogókönyök azon vége ami a hengerből jön ki meglazult és lötyök ergo kifúj, furcsa hangokat ad, zörög stb... akkor a hollandert kell meghúzni? Pontosabban azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell a hollandert meghúzni? Csak becsavarom? Mivel fogjam meg? Szükségem lenne hamar válaszra! Köszi mindenkinek!
Előzmény: ggabbroo (7487)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7488
Milyénk kicsit másabb, de nemsokkal...elmélete ugyan az.
Előzmény: Dzseri (7485)
ggabbroo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7487
Jól tetted! Mennyi volt? Fejidomot láttad?
Előzmény: babybuggy (7484)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7486
Meg van egy jóval nagyobb és profibb is, de arról ninics kép, de homokszóró videó van :D
Előzmény: Dzseri (7485)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7485
A mienk pl így néz ki:
Előzmény: Devil987 (7483)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7484
A doboztartót meg az oldaltáskákat már elvittem! Sorry
Előzmény: ggabbroo (7482)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7483

A homokszoronk nem mobil...hanem egy nagy kamamra szerü....kb 3m x 2m x 2m -es, és ugyebár ettöl egy kicsit kisebb cuccokat belepakolászni mert ugye az ajto kisebb. Szoval nem lehet nagyon hurcolászni.

De ami ebbe belefér azt meg tudjuk fujni.

A másik:

Régebben mondtam hogy engem érdekelne a blokkspoiler, csak akkor se küldtél rola képet. Ez megoldhato lenne most? Mert nagyon érdekelne!!

Ide küldj képet rola lécci:  duzs@bekesnet.hu !!!

Thx

Devil votam'

Előzmény: botsinkai (7476)
ggabbroo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7482

Szia!

Engem érdekelne a fejidom, meg a csomitartó is ha babybuggy-nak esetleg nem kell! Ha nekem is tudnál képet küldeni, azt megköszönném!

ggabbroo@freemail.hu

Előzmény: botsinkai (7480)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7481
az otthoni cimem: sztamaskkf@t-online.hu (még nem jöttek át a képek, küldd el még ma este ha tudod és akkor felhívlak hogy mi legyen) KÖSZI
Előzmény: botsinkai (7480)
botsinkai Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7480
akkor inkább ide: pannyon4499177
Előzmény: babybuggy (7478)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7479
Előzmény: botsinkai (7477)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7478
Sajna munkahelyen vagyok és azt a cimet innen nem tudom megnézni! Küldd el légysz a tamas@szalontai@erstebank.hu-ra és csörgök!
Előzmény: botsinkai (7477)
botsinkai Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7477
babybuggy, mail ment
Előzmény: babybuggy (7475)
botsinkai Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7476
OFF

Devil,
engem az érdekelne, hogy mobil homokszóró kézi készülék (amivel pl. hidakat, kerítéseket szoktak fújni) bérelhető-e valahonnan vagy mennyiért vehető s hol. S milyen kompresszor kell hozzá.
b.

ON

van pár eladó apróságom TZ-hez, pl 251 tank, 125-ös oldaldeklik (légszűrőház), fejidom, blokkspoiler, kipuff, ülés, apróságok, mittudomén :-)
b.
Előzmény: Devil987 (7471)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7475
De olyan a cucc hogy a segítségével az én oldaltáskáimat is feltehetem? Na mindegy majd telefonon megdumáljuk! Írd meg a számod!
Előzmény: botsinkai (7470)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7474

Engem érdekelnelne! Add meg a telefonszámod és felhívlak megdumálni!

Előzmény: botsinkai (7470)
Pyton_Gyor Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7473

Sziasztok ! Azért írok h köszönetemet fejezzem ki azért amiért segítettetek kiküszöbölni a motrom hibáját ETZ 250. "Esőbe leáll" című fejezetét. Kicseréltem vizálló pipára s most semmi gondja. Még1x kösz ! .)

Ebből a tortából mindenki ehet olyan ízű amilyet szerettek ;)

_@@@_

(______)

(______)

(______)

Dzseri Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7472
Ez Budapesten van a 16-kerben, a Farkashalom utcában. A házszámot szégyen szemre nem tudom ahoz képest, hogy ott dolgoztam nyáron :D
de majd legközelebb megnézem, úgyis megyek a héten.
Előzmény: babybuggy (7467)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7471

Mi is homokszorunk ha esetleg valakit érdekel...

Békés megye-> Gyomaendrőd

Előzmény: Dzseri (7464)
botsinkai Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7470
Maradt a TZ-m után hagyatékképpen 2 oldaldobozom öntött alu tartókkal, teszkósan eladó, mivel csak a helyet foglalja.
Előzmény: babybuggy (7469)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7469
Sajnos nem értem amit mondtál!
Előzmény: botsinkai (7468)
botsinkai Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7468
Dobozokkal együtt van csak doboztartó vasam, de öntött alu :-)
Előzmény: babybuggy (7467)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7467

Írd meg légyszi a címet! Majd télen akarom megcsináltatni, de elteszem addig! Krauser oldaldoboztartóvas meg a többi cucc nincs valakinek eladó?

S100LIstván Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7466
Nekem se kellett rohannom, jó volt az alapjárat :)
Belsőt én sem hordok csak foltot, lehet, hogy egyszer gumicserénél el kellene játszani vele, hogy csak a hordott cuccal hozom össze... lehet szívnék egy fél napot...
Előzmény: Dzseri (7457)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7465
Ha gondolod megadom a címet, lemész, és mutatnek festékmintát, kiválasztod,, és olyan lesz amilyet akarsz. Közben meg legalább meg is nézed, hogy működik a dolog.
Előzmény: Dzseri (7464)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.04 0 0 7464
15-20 ezer között mozog, attól függően, hogy meddig tart a homokszórás. Szinterezés: A homokszórt felületetre statikusan feltött festékpor tapad, amit utána egy forró emencébe akasztanak 1 órára, és eere jön rá a fedőfestékrékeg, ugyna így.
Előzmény: babybuggy (7461)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7463
Előtte házilag ecsettel volt lefestve, szóval ahhoz képest csodás lett, de én azt szeretném ha jó vastaon le lenne lakkozva és szép metálfénye lenne!
Előzmény: Devil987 (7462)
Devil987 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7462
Hemörájt??
Na ezt már elrontottad...:)
Előzmény: babybuggy (7461)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7461
15-20 -ból kijönne, hogy frankón mindent lecsiszolnak, szórógitt, tank gittelés +fényezés + fasza festék (amivel metálfénye lesz)? Mert én már lefújtam szórófejjel hamerrite-tal, de azt szeretném hogy metálfénye legyen!
Előzmény: Dzseri (7459)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7460
Bocs de sügér vagyok hozzá, mi az a szinterezés?
Előzmény: Dzseri (7459)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7459
Mennyit jelent az a baráti ár? Szintereztetni tudok! Kompletten kb 15-20  ba lenne a motor. Ha kevesebb akkor az ár is kevesebb.
Előzmény: babybuggy (7458)
babybuggy Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7458

Kedves Mindenki!

250-es ETZ-hez keresek olyan doboztartót hátra, amivel oldaltáskát is fel lehet tenni. Az én gépemen is van krauser, de sajnos lefelé nem megy belőle semmi vas így az oldaltáskák összeérnének a hátsó kerékkel! Szóval nekem csak az a vas kéne ami az oldaltáskákat tartaná!

Továbbá szeretném lefényeztetni a mocit (tank, sárvédők, oldaldeknik), nincs ismerősötök aki faszántosan megcsinálná baráti áron (a tankot gittelni is kell)!

Jó állapotú elektronika is érdekelne kompletten (az enyém majdnem 20 éves)!

Előre is Köszi!

Dzseri Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7457
Nem kell azt gyilkolni, mondjuk én 2-be tettem anno, hog kevesebbet pörögjön, még épp nem fulladt le, de ment melletem. De még ma se hordok tartalék belsőt :P:D
Előzmény: kustib (7455)
kustib Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7456
Ja! Srácok! Még mindig van egy 250-es ETZ első sárvédőm! Feketére le lett fényezve, de aztán nem is került fel a mocira! Moci már nincs meg, de ez itt van! Nem kell valakinek?
kustib Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7455
És végig gyilkoltad a kuplungot, vagy jó futó vagy? :PPP
Előzmény: S100LIstván (7454)
S100LIstván Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7454
Na jó, mielőtt lehurrognátok azért az hozzá tartozik, hogy én is egy pár km-es tolás óta vagyok így, szintén hátsó defekt..
Domb is volt, úgyhogy én bizony berúgtam, aztán elpöfögött mellettem 1-esben.. ráülni nem lett volna szivem.
S100LIstván Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7453
Tolni defekt miatt? Miért nem csináltad meg ott helyben? Az igazi motorosnál mindig van hozzá szerszám stb.. :P
Előzmény: Gany (7452)
Gany Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7452

És amugy hát nem defektet kaptam??(hátso):PPPPP

A fa...om kivolt amikor tolnom kellett ilyen még PL nem volt h pöcre indul de azért nem tok menni vele mert lyukas a gumi...:D:D:DDD

És ráadásul ezt a 100kg-os gépet lyukas gumival tolni...na az se a mind1!!!

Gany Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7451

na amugy ez a nem mind1 motor!!!

Cross motor vázba 250-es ETZ blokk!!Szerintem egész jo!!:PPP :DDD

Pici Scoot Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7450

Akkor már nem is akarod felgyújtani? :-)

Előzmény: Zoli_t5H (7449)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7449
Szegyellunk is miatta.:))
Előzmény: Pici Scoot (7448)
Pici Scoot Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7448

Szevasztok Urak!

Pici Scoot vagyok (a Pannóniások már ismerhetnek). Nyár óta van egy TS250/1-em (is). Néhány alapvető dolog érdekelne (furat-löket, áttétel, stb...). Neten hol találok ilyen dolgokat? Előre is köszi!

Dzseri Creative Commons License 2005.10.02 0 0 7447
Hát, azért nem minden kisipari! Sztem rossz helyről hozzák.
Előzmény: kustib (7445)
kustib Creative Commons License 2005.10.02 0 0 7446
Lehet, hogy elgurult a hosszútávú kavingtonod??? :DDDD
Előzmény: Rezorr (7443)
kustib Creative Commons License 2005.10.02 0 0 7445
Na, van egy jó hírem! :) A 30N3-1-hez nem kaptam anno főfúvókatartó csöcsöt! Nincs konkrét szett! Megveszel mindent külön-külön a boltban! A tűszelepek eég szarok, meg az úszók is... Sajna a kisipar! :(
Előzmény: rebel56 (7427)
kustib Creative Commons License 2005.10.02 0 0 7444
Nekem cudarul ki volt kopva a suber, és azt hiába cseréled, a háza is kopott... Lehet perselyezgetni, meg nemtom miket csinálni, de az szerintem szopás! A másik, ami kiba kipott volt, a főfúvóka tartója, és nem kaptam rendeset... Nem tudtam beállítani rendesen, szoptam vele 1 hónapot kb... Aztán a Binget feltettem, kurva jó lett egyből, és fél lityivel esett a fogyasztásom! Szerintem megérte a Bing... Illetve nem, mert utána kurva hamar el is adtam a mocit! :(
Előzmény: Dzseri (7371)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.02 0 0 7443
A 7429 hsz-ban lévő képen lévő tárcsáról beszéltem. Nagyon bennem maradt ez a 3-2-3 furatú osztás arról az új tézéről. De hátha van vki aki megnyugtat hgy jól emléxem. Vagy épp fordítva: hgy rosszul tom  :-)
Előzmény: ggabbroo (7442)
ggabbroo Creative Commons License 2005.10.02 0 0 7442

Meg egy ilyet:

Előzmény: Rezorr (7440)
ggabbroo Creative Commons License 2005.10.02 0 0 7441

Elképzelhető, ez ilyen képet találtam:

Előzmény: Rezorr (7440)
Rezorr Creative Commons License 2005.10.02 0 0 7440
Úgy hiszem biztosan emléxem arra hgy még anno a haverom ilyen 251-et vett gyárit. Mármint hgy pont ilyen volt a tézén a féktárcsa újonnan...
Előzmény: ggabbroo (7429)
bambi99 Creative Commons License 2005.10.01 0 0 7439
Igen utcai használatra nem nagyon szükséges.De ha már csinálunk valamit ,akkor azt jó helyre kell fúrni,mert nem mindegy hogy hová tesszük a lukakat. El is lehet szúrni a dolgot.Versenyzésnél már van haszna,mert esőben erőteljes fékezésnél jobban eltávolodik a szennyeződést a tárcsa és a betét közül.
Előzmény: S100LIstván (7436)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.01 0 0 7438
Hát ha ezzel segítettem vmit, akkor szivesen.
Előzmény: rebel56 (7437)
rebel56 Creative Commons License 2005.10.01 0 0 7437
Köszi az infókat!
Előzmény: Dzseri (7435)
S100LIstván Creative Commons License 2005.10.01 0 0 7436
Szia!

Normál utcai használatnál van értelme átfúrni a tárcsát? (gondolom hűtés a fő cél)

Az hogy így kisebb lesz a felület nem ront a fékhatáson, vagy ez a felületkülönbség nem számít? Mondjuk szvsz az MZ-n nagyon brutális az első fék, bármikor állóra lehet fékezni az első kereket...
Előzmény: bambi99 (7431)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.01 0 0 7435
Semmi a világon, az úszó normálisan van összeforrasztva, a tűszelep faszán zár, fúvókákkal sincs baj. gáztuskó pont passzol, shuber is tökéletes.
Sztem egyes cégek már ráálltak a minőségre.
Előzmény: rebel56 (7434)
rebel56 Creative Commons License 2005.10.01 0 0 7434
OK, és még valami: ránézésre nem lehet megmondani, hogy utángyártott, vagy beépítés után sem jelentkezik a különbség az eredetihez képest?
Előzmény: Dzseri (7433)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.01 0 0 7433
Persze, gyári! UTÁNGYÁRI :P:D
De meg nem mondod róla hogy nem eredeti.
Előzmény: Dzseri (7432)
Dzseri Creative Commons License 2005.10.01 0 0 7432
Mindenfajta karbihoz van. Helyenként változik a tartalma de ami mindegyikbe benne van:
alapjárati, főfűvóka, indítófúvóka (szivató, tűszelep, úszó, shuber tű. Láttam olyat amiben benne volt a tolattyú, a seeger, és a kis rézhüvely.
Előzmény: rebel56 (7427)
bambi99 Creative Commons License 2005.09.30 0 0 7431
Ritkán látok ilyen ésszerűen fúrt tárcsát,gratula!
Előzmény: Bazsy_kj (7428)
Emzé Creative Commons License 2005.09.30 0 0 7430
Sziasztok! Lesz holnap Citadella találkozó ? Köszi az infót.
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.30 0 0 7429
Ez szvsz egy jófajta sufnituning!
Előzmény: Bazsy_kj (7428)
Bazsy_kj Creative Commons License 2005.09.30 0 0 7428

Hy!

Tegnap szoba hoztam a lyukas féktárcsát, gondoltam teszek be róla képet.

Így néz ki:

s

d

Itt meg az egész motor:

a

Előzmény: ggabbroo (7383)
rebel56 Creative Commons License 2005.09.30 0 0 7427
Érdekelne ez a karburátor-felújító szett, amit korábban írtál! Tudnál róla bővebben mesélni? Az öntvényen kívül tartalmaz mindent? (fúvókák, úszó, tű, tűtartó, tolattyú) Gyári a szett, vagy utángyártott? Kapható BVF 30N3-1-es karbihoz is? Előre is köszi!
Előzmény: Dzseri (7426)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.30 0 0 7426
Az utángyártók azért törekednek arra, hogy olyan legyen mint az eredeti, és nem öntvény betűk helyett matrica legyen, lehet hogy volt eredetibe is matricás, és öntött. Most pont van itt egy az asztalaomon, Simsonhoz, azon pl öntve van a SIMSON felirat.
Előzmény: S100LIstván (7425)
S100LIstván Creative Commons License 2005.09.30 0 0 7425
Ááá, ne bántsd! De a piktogram úgyis csak a hülyéknek kell, akik azt sem tudják, hogy melyik állásban mit csinál a kulcs :))
Előzmény: ggabbroo (7424)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.30 0 0 7424

Most már sikerült elbizonytalanítanod, asszem tényleg felgyújtom az egészet!:)

Előzmény: S100LIstván (7423)
S100LIstván Creative Commons License 2005.09.30 0 0 7423
Arról is írtam nem?? Egyébként a matricás az tuti utángyártott. Amikor vettem, már akkor sem az eredeti volt rajta (legalábbis semmi jel nem volt??), de törött volt és csak matricásat MZ kaptam.. de 1-2-nek még a szöge is más..de szerintem mind1.. de a km óra.... :)

Előzmény: ggabbroo (7415)
S100LIstván Creative Commons License 2005.09.30 0 0 7422
Jól van na :)

Akkor légy hát igazi műszaki és mond el hogy te hogy hívod a slusszkulcsot :)
Előzmény: Dzseri (7416)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7421
meg se próbálom akkor fejtegetni már ezeket....
Előzmény: ggabbroo (7420)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7420

És ez?

Előzmény: Dzseri (7419)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7419
Nézdd meg a hátsó sárhányót, a tieden klasszikus van, azon meg műanyag, szögletes.
Előzmény: ggabbroo (7417)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7418
Akkor szériafüggő
Előzmény: ggabbroo (7417)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7417

"Kivéve, hogy 251-en nem volt gyári fejidom"

Előzmény: Dzseri (7394)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7416
"...de legalább van takaróm a gyújtáskulcshos..."
"gyújtáskulcs" :D:D:D:D:D:D
Előzmény: S100LIstván (7413)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7415

Lehet, de nem ez volt a kérdés! A műanyag takarót és a km órát felejtsük most el és koncentráljunk a műszertartó konzolra!

Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7414

251-esen nem félkörívben van már.

S100LIstván Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7413
szerintem nem matrica.. bár ilyet sem láttam még mint ami az előző képen van, csak olyat hol félkörívben vannak a jelek. Nekem is MZ matricás van csak... de legalább van takaróm a gyújtáskulcshos :P
Előzmény: ggabbroo (7412)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7412

Elvitte a kiscica!:)

Egyébként az nem csak egy matrica?

Előzmény: Dzseri (7408)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7411
és a fordulatszámmérő is csak sima 250-esé pl. 251-en műanyag narancs sznű a mutató, mint a km órádé
Előzmény: Dzseri (7410)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7410
Innen, csak egy matrivca van a tiedre ragasztva, hogy MZ meg nincsennek rajta a piktogrammok, és hiányos.
Előzmény: Dzseri (7408)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7409
Ja, ez lemaradt: Vazze!:)
Előzmény: frundsberg (7406)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7408
Télleg, a kis piktogrammok hol vannak róla?
Előzmény: ggabbroo (7407)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7407
Ezt meg honnan a francból szeded?
Előzmény: frundsberg (7406)
frundsberg Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7406
Nem gyári a műszertartó alukonzol. Ezt a szégyent!
Előzmény: ggabbroo (7381)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7405
Ja, hát azt tudooom. De én ETZ-re gondoltam. Az 1000s meg különben sem igazi mz már. az MuZ és nem túl sok köze van a régiekhez. Nekem MZ az ETZ ig tart. Lehet h ódivatú a felfogásom. De nincs már azokba szinte semmi klasszikusan mz-s.
Előzmény: ggabbroo (7404)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7404
MZ1000S
Előzmény: Dzseri (7403)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7403
És az utcai? mi a típusa? ETZ 1000? meret úgy nem találok róla darab képet se. De ugye nem kétütemű léghűtéses?
Előzmény: ggabbroo (7401)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7402
1975-ös MZ RZ250/2 62Le és 240KM/h. Eddig titkoltam, de igazából ilyen áll a garázsban :P
Előzmény: Dzseri (7400)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7401
Hogyne lenne! 1000ccm-esből is van jópár fajta!
Előzmény: Dzseri (7399)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7400
a topic már lassan magánbeszélgetés lesz :D
Előzmény: ggabbroo (7398)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7399

Annál az 500-asnál nincs nagyobb gyári mi?

Előzmény: ggabbroo (7398)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7398

Elég brutál! Abba a vázba és azzal a futóművel..... Ez az igazi extrém sport!:)

Előzmény: Dzseri (7397)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7397
De ez már a török verzió, a klasszikus 251-az olyan mint a tied.
És ez a 850-es? milyen?:P:P:P
Előzmény: ggabbroo (7396)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7396

Mint pl. ezen?:)

Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7395
És itt az ETZ-500 Rotax
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7394
Kivéve, hogy 251-en nem volt gyári fejidom
Előzmény: ggabbroo (7393)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7393
Ez csont ugyanaz, mint a 251-es, csak a henger/hengerfej/dugattyú más, szóval kívülről semmi különbség a két motor közt.....
Előzmény: Dzseri (7390)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7392
és itt a 125-ös
Előzmény: Dzseri (7390)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7391
Hol?:)
Előzmény: Dzseri (7389)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7390
ETZ 301 szal itt
Előzmény: Dzseri (7389)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7389
Na itt a 301-es ETZ.
Előzmény: Dzseri (7388)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7388
Err, tudom már mi ez, van egy régi motor revüm, be van scannelve, és ott pont az MZ túléléséről volt szó, aban van pont ugyan ez, sőt az ETZ 301-is, elektro gyuszi, 300ccm, triplakatalizátor, fejidom.... És az ETZ 125OR azaz off-road, nagyon durca kipufogóval. Nem lehet, hogyez a külföldi piacra szánt vervió? mint pl Opel Vectrából az Angolokhoz lett Vauxhall.
Előzmény: ggabbroo (7387)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7387

Szerintem a török változatotot hívják így....

Előzmény: Dzseri (7386)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7386
Na várjunk csak, volt 500-ETZ is, 4ütemű Rotax-os.
De én ezt a Kanunit mr ismertem, de nem Kanuni néven, mi az h Kanuni? Az valami város ahol gyártották, vagy ez a török verzió, vagy mi is ez? Vagy kódnév?
Előzmény: ggabbroo (7383)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7385
Már vártam!:)))
Előzmény: Zoli_t5H (7384)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7384
Gyuccsuk fel!!!
:)))
Előzmény: ggabbroo (7379)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7383
Szerintem ETZ-n nem volt, de ha jól tudom, a Kanuni-n már lyukacsos volt....
Előzmény: Bazsy_kj (7382)
Bazsy_kj Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7382

Hy!

Jól néz ki a motor.

Nekem nem olyan rég van MZ-m, ezért is nem tudom, hogy gyárilag volt-e olyan aminek elöl a féktárcsálya lyukas volt!?

Mert eddig amit láttam (a tiéd is) teli és egy lyuk sincs rajta ellenben az enyémmel.

Ez gyári lehet vagy nem?

De nem panaszkodok rá, mivel azt tudom hogy a lyukas valamivel jobb. :)

ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7381

Jó, de akkor még elötte megveszem a Ferodo-t, hogy nehogy túl rossz üzletet csinálj!:)

89-es a motor, gyujtással eddig nem volt gond!

Ezeket találtam még:

Előzmény: Dzseri (7380)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7380
Fúbazze, de gyönyörű ez a 251-es! Gyuszid jól működik benne? Mikori? Tod mit? Adok érte 60-at :P:P
Van még róla képed?
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7379

Na jó, ez enyhe túlzás volt, de azért ez a 4500Ft kicsit mellbe vágott! Ugyanennyiért vettem a Ferodo-t autóba is egy éve és ugye ott két pár fékbetét van, a méretről nem is beszélve!

Na itt a 45ezres MZ-m!:)

Előzmény: Dzseri (7378)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7378
10%? Errr, 45000-et ér? Annyiért megveszem ;)
Amúgy az utángyártott meg 690Ft.
Előzmény: ggabbroo (7377)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7377

Húúúú, jó húzós ára van, asszem még elgondolkozom rajta, hogy ezt a módját válasszam-e a motor értékének 10%-kal való megnövelésének!:)

Mindenesetre köszi az info-t!

Előzmény: Dzseri (7376)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7376
Lehet persze, 125/15/250-re is. Na mostmár lehet h ki fognak ba**** az opok a reklámozás miatt, Kelo motor, 1172 Bp Pesti út 20. Pont me kellett vkinek, úgyhogy kérdeztem a tárcsafékhez 43xx valamenni, (125/150) a 250-esre meg kb 500-al drágább, mert fastagadd rajta a ferodon. A dobfékbetét is majdnem ez az ár, csak nehány száz ft eltérés van.
Előzmény: ggabbroo (7375)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7375

"Ferodo fékbetétek elég jók."

Gyártanak ETZ-hez is? Hol lehet kapni? 

Előzmény: Dzseri (7365)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7374

"Reszelővel keresztirányú felületkezelés a fékbetéteken."

A keresztirányú mit jelent? Én eddig olyat láttam, amin függőlegesen volt egy bevágás.....

Előzmény: breadator (7364)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7373
Ja, én se oly régen szedtem le a tankot kimosni, meg a karbit, csapot kitisztítani. Valami aranykezű belül is festéket fújt a tankba, na azt szépen kioldotta a benzin és csómókban kotortam ki a csap víz-zsákjából, karbit szétszedve szintén ezen festékmaradványokkal eltömődött főfúvókát találtam. A gép meg ezekről tudomást sem véve tette a dolgát, csak volt egy-két gyanús kihagyás.....
Előzmény: Dzseri (7372)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7372
Nincs a csúcson? csoda hogy még megy :P:P:P (Bocs Gany)
Lóg a főtengelye, el-el baszódott a gyújtása, szar a váltója, (nincs 4-edik vagy ilyesmi) szét van kopva a berugószerkezet, kuplungproblémák......
Ebből is látszik, hogy MZ jómotor, kilóg a bele, és még így is megy :P:P
(Bezzeg a Hondám még a gyertyákra  is olyan allergiás volt :S....)
Előzmény: kustib (7368)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7371
De figyi már! Ezt a karbicserét bővebben el tudnán mondani? mert nem nagyon értem, hogy mér jó, ha az öntvény nem sérült. Mért nem elég fóvókákat, úszót, tűszelepet....cserélni? Télleg nem vágom.
Előzmény: kustib (7367)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7370
Bing az nem rossz dolog, csak huszonakakárhány papírusz....azaz nem ócsó....
Előzmény: kustib (7367)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7369
Az biztos, amit ide a fórumra felírt annak a fele sem kevés :-( Viszont kihívásnak pont megteszi..
Előzmény: kustib (7368)
kustib Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7368
Én abból indultam ki, hogy Gany mocija nincs a csúcson, szal szerintem van mit javítani rajta! :(
Előzmény: RR_ZOZY (7366)
kustib Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7367
Szivatót nyilván úgy gondoltam, hogy nem tökig nyitva! A karbicsere meg nem annyira hülyeség, mondjuk egy fasza bontottra, vagy akár egy újra! A felújító cuccokkal én szoptam anno, pedig 250-esem volt, amihez azért van jobban alkatrész, a végén vettem egy Bing karbit, és az kurva jó volt!
Előzmény: Dzseri (7362)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7366

.....és ha még a bajokon kívül állandóan "csumára van pörgetve"  a technika akkor még 5 lityi felett is simán bekaphat a 150-es. Sógorom simsonja is ilyen körül eszik, mert mindíg üveghangon használja....pedig egyébként minden jó rajta....és csak 50 köbcenti....

Előzmény: kustib (7361)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7365
Ferodo fékbetétek elég jók.
Előzmény: ggabbroo (7363)
breadator Creative Commons License 2005.09.29 0 0 7364

Fékolaj!

Ha bekened a tárcsát a fékolajjal, nem fog nyekeregni:-)

Reszelővel keresztirányú felületkezelés a fékbetéteken.

Előzmény: ggabbroo (7363)
ggabbroo Creative Commons License 2005.09.28 0 0 7363

Sziasztok!

ETZ tárcsafékhez tudtok ajánlani valamilyen jól bevált fékbetét márkát?

A mostani nagyon csikorog, lehet hogy túl kemény anyagból van, vagy esetleg elöregedett(5-6 éve bene van), nem tudom, de kezd már nagyon zavarni!

A segítséget előre is köszönöm! 

Dzseri Creative Commons License 2005.09.28 0 0 7362

Ha nyitva lenne a szivató, akkor korom fekete lenne a gyertya, és nemmenne 15p-nél tovább. Karbit mért kéne cserélni? maxfelújítószett.

Előzmény: kustib (7361)
kustib Creative Commons License 2005.09.28 0 0 7361
Szerintem kicsit sok a fogyid! A 250-esek járnak 5 literrel! A kisebbek mindenképp kevesebbel! 3-4 litert szoktak mondani a 150-esekre! Én a helyedben nem sokat kombinálnék valszeg a fogyival! Próbálnám úgy beállítani, hogy jól menjen, és kész! Aztán, ha lenne egy kis pénzem, télen tartanék egy generált: fúrás, csapágycsere, főtengelyfelújítás! És, ha ezután is sokat eszik, akkor karbicsere!
Ha nagyon akarsz most variálni, akkor nézd meg a fúvókáidat, hogy akkorák-e, amekkorának lenni kell! Új légszűrő, az is számít! A szivató tömítése jó-e, nem nyit-e folyamatosan? Aztán egy tűcsere is hasznos lehet, hátha cudar kopott már! Meg egy benzinszint állítás, és egy gyújtásállítás... Ez mind-mind beleszól a fogyasztásba, meg még X dolog! De ezeken végigszaladnék!
Előzmény: Gany (7359)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.28 0 0 7360
Nyuku kompresszó szerintem, és sokat kaphat.
A shuber tűt hogy érted h lassban meg le?
Előzmény: Gany (7359)
Gany Creative Commons License 2005.09.28 0 0 7359
Hy!Na most lenne megint egy kérdésem...Az hogy akinek van vagy volt 150-ese,annak mennyit evett 100km-en???Mert nekem most városi közlekedéssel 5litertrer mentem 87km-ert...És az jo??Vagy lehet hogy azért eszik ennyit mert főtengely bajos??:SSSSAmugy a shubertű az direkt ugy van beállítva hogy lassaban menjen de kevesebbet egyen...ÉS akkor is 6litert enne meg 100km-en.Pedig nem huzatom neki annyira!
monitorman Creative Commons License 2005.09.28 0 0 7358
melodia33@freemail.hu
Előzmény: Riderman (7357)
Riderman Creative Commons License 2005.09.28 0 0 7357
Én meg arra gondoltam, hogy egy mailt kértem tőled, mert a címed nem elérhető. :-)

Amúgy részben igazad van, bár mindig arra van szükség, amit otthon hagyunk. :-)
Előzmény: monitorman (7356)
monitorman Creative Commons License 2005.09.28 0 0 7356

Én arra gondoltam, hogy nem kell magunkkal cipelni annyi mindent hiszen meg lehet azért venni ott is ahol vagyunk, amire éppen szükségünk van.

Motorral, (Suzuki rm 125 cross) nem mentem az asszonnyal sehová de párszor voltam nyaralni, és több mint fele cucc nem kellett amit elvittünk magunkkal. :-)))

Előzmény: Riderman (7355)
Riderman Creative Commons License 2005.09.28 0 0 7355
monitorman, kértem valamit. :-)
Előzmény: monitorman (7347)
Devil987 Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7354

Itt motorral mentetek??? :DDDD

Mert csak egy kereket látok a csomagok közt.:DDDD

Vagy ezen a képen vannak a csomagok, egy másikon meg a motor mi??? :PPP

Előzmény: oktaclio (7345)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7353
Különben is, most meg vagyok sértődve és ka*be a f****m (meg más ilyen hasonlók :-))
Előzmény: Zoli_t5H (7350)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7352
Naná, így legalább jobban ment a gép odafelé, különben is remeg kezem lábam ha nem tolok be egy kis töményet :-))))
kustib Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7351
:DDD
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7350
Aaaa, csak szokas szerint tajt reszeg volt.:)
Előzmény: kustib (7344)
oktaclio Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7349
Nem mentél még asszonnyal hosszabb útra, motorral, mi? :-)))
Meg aztán ahol moci van, ott nem biztos, hogy pénz is...
Előzmény: monitorman (7347)
oktaclio Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7348
Rövidebb túrákra így megyünk...
Előzmény: oktaclio (7345)
monitorman Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7347
Szerintem egy túrára két dolgot kell vinni!!! Motort+pénzt :-)))
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7346
Te ezt nem értheted TiBi, ez MŰVÉSZET :-)))
Előzmény: kustib (7344)
oktaclio Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7345
Ööö, itt asszem BIGről volt szó...
:-))))))))))
Előzmény: Devil987 (7323)
kustib Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7344
Nem... Úgy értem, hogy olyan, mintha bekötött szemmel, futás közben lőtted volna a képeket! :DDDD
Előzmény: RR_ZOZY (7341)
kustib Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7343
Lehet, hogy leforgott a kuplung, nem? :o
Előzmény: Gany (7320)
kustib Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7342
Az az olaj tökéletes lesz bele, hagyjátok lecsöpögni rendesen, akár egy éjszakára is ott lehet hagyni, aztán mehet bele a friss!
Előzmény: Gany (7317)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7341
Úgy érted hogy a várról és a motorról készült képek aránya erősen különböző ? :-)))
Előzmény: kustib (7339)
kustib Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7340
Ahha! :) Szóval Kawa Rulez! :DDD
Előzmény: oktaclio (7313)
kustib Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7339
Van egyfajta egyéni látásmódod a fényképezéshez! :DDDDD
Előzmény: RR_ZOZY (7312)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7338
Nem akarom elkormányozni innen a T. társaságot (sőt!), de nézzetek át néha a "Pannónia motorkerékpárok" topicra is, márcsak a remek társaság miatt is megéri :-))
Előzmény: Gany (7337)
Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7337

Még jo hogy van ez a forum meg ugyes és tapasztalt kollégák!!!!:-DDDMert ha nem lenne akkor nem tom hogy mi lenne:-DD

RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7336
Oooppá! :-) Megy ez mint az ágyba szarás :-))))
Előzmény: Gany (7334)
Doni_99 Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7335
BIZTOS, HOGY MEGJELENT A KÉP A SZÖVEGMEZŐN (FEHÉR TERÜLET) BELÜL IS???
Előzmény: Gany (7331)
Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7334
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7333
Nem látom, nem látom.....
Előzmény: Gany (7330)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7332
Ennyit még Che Guevara-ék sem vittek magukkal ("A MOTOROS NAPLÓJA" című filmben), pedig rendesen meg volt pakolva a "Bivaly" (egy 500-as NORTON a szétesés szélén) Ki látta a filmet? :-)
Előzmény: Gany (7321)
Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7331

na az elöbb el...sztam:PPP Na talán most:DDD

Előzmény: Gany (7330)
Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7330
Na zsír!!Amugy igy néz ki a vasam:PPP:DDD(Hátso,első sárvédő nélkül)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7329
Ott sincs esélyed a 21 lovam ellen a Te tizen-akárhányaddal :-)))
Előzmény: Doni_99 (7327)
Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7328
OKKK kössz szépen mindenkinek!!!
Doni_99 Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7327

RR_ZOZY!

Most Te voltál a gyorsabb, a következő lámpánál találkozunk!!!:)

Előzmény: RR_ZOZY (7325)
Doni_99 Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7326

így köll képet becúrni:

"Egy kis segíccség:

1. tallózás (kép kiválasztása (ne legyen 300kb-nál sokkal nagyobb)

2. "Feltölt" gomb

3. várakozás 1 kicsit

4. ha lent megjelenik a kép kicsiben, akkor az attól balra lévő, apró "kép beszúrás" feliratra klikkelj.

Ha a szöveg alatt megjelenik a kép, jól csináltad!:)

Előzmény: Gany (7322)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7325
Új hozzászólás-mező alatt TALLÓZÁS (megkeresed a képet pl a vinyódon) aztán tőle jobbra FELTÖLT, majd ha alul megjelenik a kép akkor a mellette lévő BESZÚRÁS -ra kattintva illeszted a hozzászólásba. A szöveges részben ilyenkor (IMAGE1) vagy mi jelenik meg....aztán MEHET gomb.
Törekedj lehetőleg kisebb képméretre, avagy "butítsd" le némelyest, mert így nem foglal akkora helyet és a modemes kollégák miatt nem fogsz annyit csuklani :-))
Előzmény: Gany (7322)
botsinkai Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7324
Juteszembe,maradt 2 oldaldobozom TZ-hez tartóval együtt, hogy jobban lehessen férni :-))
Előzmény: Devil987 (7323)
Devil987 Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7323

Azt a pihent agyut aki ezt kitalálta...:)

Ha kocsival mész, se férne ennyi minden be, nemhogy motoron..:DDDDD

Előzmény: Gany (7321)
Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7322
Valaki segítsen hogy hogy kell képeket berakniiii!!!!!!!!!!!!!
Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7321

Na amugy ha valaki nem tudta akkor ezeket kéne vinni egy turára!!:

(Kedves Octaclio barátunk megadott oldalán szerváltam:

Nehogy magaddal cipeld ezt itt mind, inkább csak emlékeztetőnek használd. A túra jellegétől függően válogasd össze a listából a cuccokat. Ha mindent összeszedtél és nem fér be a dobozaidba, akkor kezd el selejtezni, mi az ami nélkül kibírod.

• Motorral kapcsolatos cuccok

• Motor kevés hengerrel, sok rugóúttal
    • Szigetelőszalag
    • Sisaklezáró lakat
    • Lánc-spay
    • Gumipókok+gumipók háló
    • Kézmosószer
    • Tanktáska +szíj+esővédő
    • 10x10 lap kitámasztani
    • Olaj
    • Defektjavító, pótbelsők
    • Pumpa
    • Pótkulcsok, motorban, titkos helyen
    • Izzókészlet a motorban
    • EÜ csomag a motorban
    • Szerszámkészlet a motorban
    • Akku zsebtöltő
    • Szivacs
    • Kézmosószer
    • Kutyaűzó síp-spray
    • Pótalkatrészek

• Iratok

• Jogosítvány/nemzetközi
    • Forgalmi
    • Személyi
    • Útlevél
    • Biztosítós zöldkártya
    • Pénz+bankkártya
    • Térképek /Autóatlasz
    • Útikönyv fénymásolata
    • Cím, ahová mész
    • Utiszótár
  • Kellékek
    • Esőruha+esőcipő+esőkesztyű
    • Motoros-kesztyű
    • Sisakbeszélő+kábelek
    • Bicska
    • Telefon+töltő
    • Toll
    • Fényképezőgép+elem+töltő
    • Film / memóriakártya
    • Távcső
    • Zseblámpa+elemek
    • Szemüveg
    • Napszemüveg
    • Zsebkendő (papír +vászon)
    • WC papír
    • Kés, kanál, villa
    • Konzervnyitó
    • Konyharuha
    • Zsebrádió
    • Gyufa /Öngyújtó
    • Napolaj
    • Tű +cérna+biztostű
    • Reklámszatyrok
    • Olvasnivaló  

• Ruházat+ tisztálkodás

• Harisnya
    • Kendő
    • Maszk
    • Nyakmelegítő
    • Széldzseki
    • Sapka
    • Törülköző
    • Szappan
    • Fogkefe+Fogkrém
    • Zokni X napra X+1
    • Alsó X napra X+1
    • Póló X napra X+1
    • Pulóver1db
    • Melegítő alsó (felső)
    • 1 farmer
    • 1 edzőcipő
    • Rövidnadrág
    • Strandpapucs
    • Fürdőnadrág/ruha
    • Szennyes-szatyrok
    • Női Intim dolgok

• Kemping

• Sátor + lakat
    • Hálózsákok
    • Polifoam
    • Gumimatrac
    • Pléd
    • Műanyag spárga 10m
    • Műanyag zsákok
    • Főző
    • Edény
    • Mosogatószer+dörzsike
    • Konyharuha
    • Szúnyogriasztó
    • Játékok
    • Összehajtható víztartály

• Enni, innivaló

• Konyharuha
    • Szendvicsek
    • Konzervek+nyitó
    • Kenyér
    • Szalonna
    • Paprika
    • Levesporok
    • Tea
    • Cukor
    • Édesség
    • Sör

• Gyógyszerek
    • Fogalmazásgátló
    • Lázcsillapító
    • Fájdalomcsillapító
    • Széntabletta

na szoval csak ennyi:PPPP:DDDD
Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7320

Amugy nem tom hogy miért,de faterom tegnap vitte el eredet vizsgára a TZ-t és nem tudta mert idő pontot kell kérni(na mind1 ez lényegtelen).Hanem az a baj hogy amiota elvitte az ota ha adok neki egy csutka gázt azota elkezd pörögni mint állat de alig megy:-S:-S:-S 

De ha csak félig huzom a gázt akkor nem pörög rendesen megszokottan huz és pörög...lehet hogy faterom átállította a kuplungot??Vagy valamit elbaszott rajta?ha igen akkor még nekem ugat hogy elbszom a motorját........!!!!!

Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7319
Hát ami benne maradt kis hajtoműolaj azt kicsapolni...(mert tod,hiába csapolom le akkor is marad egy kicsi...) :)
Előzmény: RR_ZOZY (7318)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7318
Úgy is van, ez legyen a legkisebb probléma. Miért is kéne szétszedni?......
Előzmény: Gany (7317)
Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7317

Hát mi már megvettük tegnap (MOL hykomol 80W-90)-est...vagy miet,és akkor az ugy jo hogy csak beleöntöm amennyit kell és kész?Mert nincs kedvem segíteni székapni neki a blokkot és után össze rakni...

Előzmény: RR_ZOZY (7316)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7316
Ha habosodik, akkor két olyat kavartál össze, amik "összevesznek". Legprosztóbb szar motorolajat bele és kész! Nem kell túlmisztifikálni :-)
A célnak tökéletesen megfelelnek a Teszkó-gazdaságtalan "márkák" mint pl a CAREX vagy mi....
Előzmény: Gany (7315)
Gany Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7315
na figyusztok!!!Tegnap lecsapoltuk az olajat és egy kicsit lehet látni hogy habos:SSSSés az baj??Vagy ugy nem jo hogy má csak csöpörög az ojal a leeresztőnél és akkor öntenék bele uj olajat??Az ugy jo??
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7314
20 éves orsóolajat úgy értettem hogy addig állt a dobozában. Egyszer levett olajat már én sem töltök be többé....
Akinek esze van az meg megnézi hogy "nem-e vesznek össze" az olajak, mielőtt betölti...
Előzmény: kustib (7305)
oktaclio Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7313
Röviden: nem akarok magyarázkodni, hogy miért szar a Kawa, nekem sok gondom volt vele, mindig leesett róla valami, meg aztán ha beszéltek GPZ/ZX/ZZR tulajokkal (nagy köbcenti), talán sokan fognak mesélni a harmadik főtengely csapágy nem megfelelő kenéséről. Ráadásul Békásmegyeren laktam régen, a Szentendrei út nem igazán ezres sportmocinak való. De ha megy, akkor aztán!... :-)))
Úgy 2 éve meg elcseréltem egy Suzuki DR BIG-re, amit nem bántam meg! Egyrészt ez az a moci, ami tökéletesen kielégítette az igényeim, másrészt meg ííímádtam! Valahol még található róla kép a klubunk weboldalán. (Ha még nem vette le a webmester...)
Aztán idén belecsúsztunk egy kisebb építkezésbe, aminek sajnos a mocim látta kárát (vagyis inkább én), de 1 hónapig bírtam motor nélkül, így egy ismerősömtől megvettem a csörgőkígyót, és rettenetesen jól szórakozok rajta! Remélem elég rövid lett, nem akartam untani senkit.
Dzseri! Talán vasárnap otthon leszek úgy hosszabb ideig, ha biztos, akkor majd írok.
Előzmény: kustib (7309)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7312
Na még néhány, azaz pihenő a cseszneki várnál...

Előzmény: RR_ZOZY (7311)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7311
Jut eszembe, ide is felteszem a 2 héttel ezelőtti nyúli Pannóniás cimbinél tett látogatásomkor készült fotókat, tehát akkor Magyar-NDK csúcstalálkozó :-)

Riderman Creative Commons License 2005.09.27 0 0 7310
Szia monitorman,
légyszi küldj egy mailt (címem az adatoknál), szeretnék kérdezni valamit.
Előzmény: monitorman (7283)
kustib Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7309
Na, erről mesélj bővebben, hogy mért szabadultál meg a csörgődtől! :o Szar volt? Vagy egyéb ok?
Előzmény: oktaclio (7306)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7308
Ez aztan a visszalepes... ZX10-rol vissza egy csuzlira. :)) Es hogy birod? :)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7307
Szevaaa! Na még téged is látni errefelé? Gurulj már át a vassal vmikor, már kíváncsi vagyok rá! Rég beszéltünk, én minden nap du 5től tuti otthon vagyok!
oktaclio Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7306
Ecsém, itt a jó idő, oszt senki sem motorozik csak lóg a klaviatúrán? :-)))
Kawa vs MZ: volt ZX10-es Kawám. Most van egy TS125-ösöm. Annyiért vettem, mint amennyibe egy olajcsere került a Kawán. De az ment 270-et (140LE), ez meg nem...
:-)))
Dzseri! Majd kereslek, csak keveset vagyok otthon mostanában.
Csao
kustib Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7305
Szvsz, szarrágás magasfokon! :DDD 1000 Ft egy lityi olaj, amiből bele se kell tölteni az egészet! Nem is baszakodnék, hogy visszajátszam a lavórból a használt olajat! A másik az, hogy ami eccer kijött a blokkból, az maradjon is kint! Arról nem is beszélve, hogy nem szabad az olajakat keverni! Mert nem biztos, hogy összekeverednek, lehet, hogy habosodni fognak együtt, mint a disznó, vagy éppen valami olyan lerakódást csinál a blokkba, hogy boríthatod szét!
Előzmény: Gany (7300)
Devil987 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7304

Ok. Várom. :))

Előzmény: RR_ZOZY (7299)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7303
Elmennek ezek lekvarral is, nem kell parazni.:))
Bar ha olaj van benne az jobb, mert jobban eg...
:))
Előzmény: RR_ZOZY (7302)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7302
Az enyémben kb 20 éves orsóolajat pörgetnek a fogaskerekek, gondolom annak is lejárt a "szabatossága" :-) Nem is értem miért nem ment vele gallyra a váltó :-)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7301
Lejart "szabadossagu" olajjal en se mennek egy metert se! :))
Gany Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7300
Na figyusztok!!A haverom nem tom miért de azt csinálta hogy leengedte a hajtoműolaját,mert lejárt a szabadossága.És ugy csinálta hogy kapott egy kis hajtoműolajat,és össze kevere egy kis régivel amit leengedett...és mi baja lessz akkor a motorral??:S:S(Tom hogy hülye a haverom de ő azt mondta hogy csak olyan 600km-ert ment azzal a hajtoműolajjal...)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7299
Hohhhóóóó! Az enyém vége is szinte teljesen ilyen! Csak az nem sportkipuff kialakítást célzott, hanem szétszedhetőséget. Szkennelek róla képet amint tudok (1 éve ígérem....:-)))
Előzmény: Devil987 (7290)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7298
Aszfaltra való.....alapvetően....feltételezem hogy leginkább aszfalton használod...vagy nem? Ha terepen használod, akkor vehetsz terepmintásat is, de az hamar lekopik ha aszfalton használod....
Mindenki egyénileg mérlegeljen, de a méregdrága Michelin, meg miegymás gumik tök fölöslegesek szvsz. Ez a "csing-csung" gumi ami nekem van fenn, egész jól viselkedik kicsit "agresszívebb" stílus esetén is, bár abban nálam ritkán részesül...
2 éve vettem, előre 4500 volt, a hátsó meg 5000-5500 körül ha jók az emlékképeim...
Előzmény: Gany (7295)
kustib Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7297
Hááát, ha divatosan akarom mondani, akkor sport-túra gumi! Abszolúte aszfaltra! Az ára 10e körül van, Bp-en sok helyen kapni! Pl. www.mofaker.hu...
Előzmény: Gany (7295)
Gany Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7296
Ja és nagyon frankon nézki a sport kipufogod de,én arra lennék kiváncsi hogy hol vettétek??Ha szabad kérdeznem...:DDDD
Gany Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7295
Jo kössz szépen!!Neked is ZOZY!!!Amugy ez a HEIDENAU,ez terep gumi,vagy aszfalt gumi??vagy enduros(abb)???És mien árba vannak ezek??És hol lehet szerválni??
Előzmény: kustib (7292)
Gany Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7294

Jo mostmá vágom...:PPPPP

Nem fogsz mostmár rávenni:PPPP:DDDD

Előzmény: Devil987 (7291)
kustib Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7293
Nekem! Nagyon fasza! Tényleg szépen megcsináltad a mocid! Ilyen kipuffot még nem is láttam, szép munka! :)
kustib Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7292
110/80, 110/90-es gumit vegyél hátra! Nekem Heidenau volt, és nagyon jól teljesített! Jól tapad, de nem fogy el! Nem szép, de jó! Ha neked a szépség a fontos, akkor Michelin Pilot Road! Az a legszebb gumi! :)
Előzmény: Gany (7288)
Devil987 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7291

Azér add el, mert nem csajozos gép...

Pláne ha mindig rossz és a mühelyben áll....:D

Előzmény: Gany (7285)
Devil987 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7290

Na nemtom má' kinek kellett kép a kipuffomrol, de ehun e van ni...:D

Nya....:DD

devil voltam

RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7289
Én úgynevezett "csakezvótraktáron" típusú, azaz kínai KING'S TIRE (yeahh, sokatmondó név :-)) gumit használok ami a nagypapás motorozási stílusomhoz nagyon jó, de valószínűleg jobb ha HEIDENAU-t veszel, abban csalódni nem fogsz....
Előzmény: Gany (7288)
Gany Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7288

És szerintetek mien gumit vegyek??Mert nekem hátul van egy olyan gumi ami a simsonokon van és nagyon undorítoan néz ki!!!Amugy vee-rubbert,vagy mitast vagy miet vegyek??Mert nekem azt mondták hogy a vee-rubber az egy kalap sz..r,és a mitas az még ellmegy.És mien méretbe vegyek??Mert nekem hátul 80/90-16 48p-s van...Lécci segítsetek!!!!Köszi

Gany Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7287

Igaz Igaz!!!De!

Nekem az eggyik haveromnak van egy Honda MTX 80-a,és ha + látogatjuk a cross pályát vagy valami földes utat akkor ő megy 70-nel és én + döcögök 50-el.És zorallnak érzni magád.De amikor kimegyünk a földesutrol beton útra akkor jaaj neki.Amikor má rég 70-nel megyek akkor ő még huzatja h utolj érjen vagy legalább tartsa a tenpot velem:D:D:D:DHiába enduro + 15lovas...nem tudja tartani az én rendes tenpomat betonon..De viszont és sem tom tartani földes uton őt:D:D:D:D

Előzmény: monitorman (7283)
Gany Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7286

Ebben végul is igazad van!!!De lehet hogy azért tetszik neki mert csöndes...

De akkor is sokkal zorallabb ha jol nézki + van neki egy jo kis zorall hangaj..:D:D:D

Ja még egy dologbol teszik neki szerintem ami nagyon fontos mert az enduromnál ez volt a baj...Nagyon büdös voltam!!!(füst szagu) De a tz-nél nem!!Nyugottan befujhatom magam,és tom hogy nem leszek büdös,a smogtol...!!!

Előzmény: Dzseri (7280)
Gany Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7285
Mért is adjam él??:DD
Előzmény: Devil987 (7282)
RR_ZOZY Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7284

Hohhohhhóóóó! :-)

Most rajtakaptalak, csak jöjjenek az MZ-sek csapatostul míííí, aztán ott várod őket a többi rosszarcúval hogy leönthesd a gépeket benzinnel és....... :-)))))))

Előzmény: Zoli_t5H (7222)
monitorman Creative Commons License 2005.09.26 0 0 7283

Tegnap elmentünk motorozni a haverokkal az erdőbe, endurózni, nekem suzuki crossmotorom van a többieknek is terepmotorok (DRZ, Honda XL, DR stb.).

Az öcsém 250-es Tz-vel (szegény) egy darabig bírta az iramot úgy ahogy, de amikor burkolt egyet akkor kicsit visszavett, hiába a Tz nem oda való :(, sárban ugratókon vizmosásos utakon nem bírta a 80-90 km-es tempót.

Persze nem is oda gyártották.

Devil987 Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7282
Ha motorral csajozni akarsz akkor, add el a TZ-t...:DD
Előzmény: Gany (7279)
kustib Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7281
Vegyél egy CB1.3-at, az csajozós bringa! :DDDDD
Dzseri Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7280
Nem attól fog tetszeni a csajnak, hogy miylen kipufogó van rajta, hanem pl attól h pöccröff, és nem kell megállni az út szélén, vagy tolni, vagy furcsa hangokat hallani. Esetleg egy szép fényezés se ártana, meg a tankot kilakatolni. Ne sportkipuffot vegyél, hanem hozdd helyre a blokkot!
Gany Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7279

Egyépként az a nem mind1!!!

Most amiota töbször kijárom a tz-vel azota van egy csaj aki nem akar ellszakadni a motoromtol,és állandoan vinnem kell őt,és rohadtul tetszik neki...Mindig mondja h mennyire kényelmes,meg h nem is megy jol...:PPPP Na és kiváncsi leszek arra ha lessz rajta sport kipufogo és jobban fog kinézni akkor mennyire csajozos moci lessz...:DDDD És ti hogy vagytok vele???

Gany Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7278
Figy DEV!Mennyiért és hol vetted a sport kipufogodat??
Előzmény: Devil987 (7269)
kustib Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7277
Így van, ahogy mondod, Cicám! :) Néha lehet offolni! Akit nem érdekel, nem olvassa el! +1 felesleges hozzászólás, hogy ne offoljatok! Szerintem azért téma, mert többeket érdekel, különben nem lenne téma! :D
Előzmény: Rezorr (7271)
botsinkai Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7276
Autót is, motort is :-)
Előzmény: Dzseri (7274)
Szöcskebá Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7275

Nnna. Asszem most már jó a fékem.

Kösz Rezorr a tippet, ezt csináltam meg és elég jó lett ahhoz, hogy ne babráljam tovább.

Csak nem anyát pakoltam alá, mert az túl széles volt. 3 mm-t kellett csak beljebb segíteni a dugattyút. Többet nem enged a szimering.

Előzmény: Rezorr (7173)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7274
Mit? Autót vagy motort?
Előzmény: botsinkai (7273)
botsinkai Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7273
Annyi összevisszaságot lehet itt hallani Yamaháról, Kawáról, Csirkeszárnyról, Sutyukiról, megbízhatatlan olasz motorokról. Hát, megnehezítettétek az életemet gyerekek, vettem a TZ mellé egy BMW-t. :-)))
8lazo8 Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7272
Sziasztok!

El szeretném adni ETZ 250 -emet, hogyha valakit érdekel akkor írjon!
Rezorr Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7271

Ami belefér.

Igen.

Tehát emzések baráti cseveje nem idegen itt :-) A fórum a szórakozásé nem a katonai előírások betartásáé.

Én is jól szórakozom a kawás vitákon :-D

Nehagyd magad Fishi! ;-)

Előzmény: monitorman (7270)
monitorman Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7270

MZ...ami belefér!!!!! ez a topic címe, csak úgy mondom

Bocs.

Devil987 Creative Commons License 2005.09.25 0 0 7269

Én ezekhez nem is szolok má....
Olyan jokat nevettem kb az utolso 50 hozzászoláson, hogy eröm se volt irni..:D
Most aztán kiábránditottatok a kawábol.....vagy mégse....:DD
Vannak itt q...a  okos hozzá szoklások ám..:P

Dzseri Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7268
Na, és akkor én vagyok elfogult a kawák ellen.
De ne offoljuk má szét a topicot, kérdezze már meg vki, hogy kell gyújtást állítani, vagy benzinszintet vagy ilyesmi, mert már pangás van! :D
Előzmény: Fischi (7267)
Fischi Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7267
NA ez aztán meg végképp egy kurva nagy baromság...

Szerintem vidd el az ismerősödet orvoshoz biztos benntatják...

Hááát fekve röhögök... Látott a csákó már KAWASAKI MOTORT???

MErt nem hinném...

nyehhehhhhheh kéééész vok... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Dzseri (7264)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7266
Ja.:))
Ezt a baromsagot.:)
Előzmény: kustib (7265)
kustib Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7265
Csak aztán szét ne essen a nagy lazaságban! :DDDD
Előzmény: Dzseri (7264)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7264
Ha az idézetre gondolsz, akkor egy kawa fantól, aszongy, hogy direkt lazábbra hagynak minden csavart, hogy jobbna tudjon mozogni a motor, és ne feszüljön, ezért csörög :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
Előzmény: Zoli_t5H (7263)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7263
Ezt a baromsagot meg milyen motoros zsenitol hallottad? :))
Előzmény: Dzseri (7261)
kustib Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7262
De nem izgat, hogy milyenek a kawák! :)
Viszont az be is baszna, ha a 4000km-es mocid csörögne! :DDDD Hülye vagy? :PPP
Előzmény: Fischi (7258)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7261

Na harapd meg a bal her..!
És mi van azzal a dologgal, hogy "a kawákat, mindig lazábbra hagyják, hogy jobban tudjon mozogni"
A több lánc, meg több baj forrása lesz. Tz-be is szar egy megoldás az a lánc.

Előzmény: Fischi (7259)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7260
:))))
Előzmény: Fischi (7259)
Fischi Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7259

Hogy lehet látni ha csörög egy kawa?? :)))))))9

Aszittem hallani kell!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Dzseri (7256)
Fischi Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7258

Igzad van Zoli!!

Én nagyon meg vok elégedve vele, semmi baj nincs vele igaz elég szomórú is lenne egy majd 4000 km- et futott géptől!!!!!!!!!!

Kustib drága barátom...

A kawa a legkisebb japán gyár így ha ott akakrnak maradni az élbolyban valamit tenni kell- és teszik is- lásd 636 mindmáig jól odaver az összes márkának!!!

Kipróbálhatnál egy kawát is meg lennél lepődve!!!

Naggyon jó gépek azok is- és nem hallom még most sem hogy csörögne... :))

Előzmény: kustib (7257)
kustib Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7257
Nem kell ettől a zörgéstől beszarni! A láncok zörögnek, és kész! Van hangjuk, de attól még tökéletesen üzemelnek 10e km-eket! A kawák azért zörgősebbek, mert több a lánc bennük a HOndákhoz képest, ennyi! Attól még jók! A nagy alapvető különbség, amiért nem vennék kawát, hogy mindig meg akarják nyerni a nagy versenyt a többiekkel, ezért kihegyezik a verdákat! A Honda inkább utolsó marad, de törekszik a megbízhatóságra, tartósságra és a jó hírnevére. Ez a különbség!
Előzmény: Dzseri (7256)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7256

Láttam vadi új szalonban álló kavát csörögni.
De azért nem kell a vizeslepedőt ráhúzni egy modell alapján az egész márkára, az igaz. Vszont ha vmit már nagyon sokan mondanak, akkor az nincs feltétlen véletlenül.
De aláírom, sok múlik a használójától is, a krabantartástól, de ha vmi gyárilag el lett cseszve, azon nem sokat lehet segíteni. (lásd pl 638-as Jawa váltó)

Előzmény: Fischi (7251)
Gany Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7255

Na most én annyit elárulok hogy lehet hogy igazatok van.De, én az ujságokban meg ugy mindenhol össze gyüjtve szerintem igy vannak a sorolások:Honda,Jamaha,suzuki,kawasakiSzerintem vagy talán a jamahát ki lehetne cserélni a suzukira.Talán...És amugy aki ezt a kawasaki hibát mondta őt nem nagyon ismerem eddig 2x láttam de lehetne neki hinni mert má 40körül jár és de az tuti me emléxem rá hogy 26 éve tolja a vasakat.És a tapasztalat beszél belőle...

Ja még annyi hogy azt aláírom hogy most vegyük a 125-ös endurokat.Na most 3 haveromnak van kawája.2 kmx és 1 kdx.És eddig a 2 kmx-es nek volt má eddig panasza a motorral de a kdx-es nek csak annyi a balya h sokat eszik.Ebben a katergoriában jok ezek a gépek és nagyon jol mennek.Na és 1 suzuki-is enduros van akinek eddig a gyujtással vannak eddig bajai,pl most van szerelőnél neki.De az huu nagyon jol megy.És van egy jo pár hondás.Honda xl neki átlagos bajai vannak 82 évjárat.van 2mtx-es és nekik elég sok bajaik vannak.de azok is alapvető problémák...De most szinte minden motor más évjáratban és állapotban van.De nálunk eddig a kawasakik vannak a dobogo első helyén...(enduroban)

kustib Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7254
Ráadásul a múltkori mosás után nem indult a kicsike, sőt, a delej úgy ahogy volt elment, aztán eccer csak életre kelt... De azóta is időnként van gyújtás, de nem forgat az önindító! És ez egy 5500km-es HOnda CBF!!! Szal semmi sem biztos! Ettől függetlenül nekem nem kéne más motor! Esetleg egy másik CBF! :)
Egyébként ettől sem kell földhöz vernie magát senkinek, hogy a kawát japánban rakják össze.... A Honda is nagyrészt japán motor, csak a végső formát már európában kapja, a minőség ettől még fontos a márkának, és nem engedheti meg magának, hogy olasz minőséget adjon ki a kezéből...
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7253
Tokmindegy, hogy mit hallottal! Az a lenyeg, mit tapasztaltal! Megy a gep? Tetszik? Elegedett vagy vele? Akkor meg a tobbit ki nem szarja le?:)
De ezt mindenkinek igy kellene felfognia a sajat motorjaval, tokmindegy, hogy milyen marka...
kustib Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7252
Na, jó, de egy darab alapján nem lehet ráhúzni egy márkára, hogy szar!
Pl. a te TZ-d most szar... Akkor minden TZ szar??? :o Ez hülyeség! :)
Ettől függetlenül a kawa szar! :DDDD
Előzmény: Gany (7248)
Fischi Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7251
Most nem azért de én meg az ellenkezőjét hallottam! Vannak itt 2x idős Kawak is már olajködös a blokkjuk de meg mindig mennek rendületlen! Amúgy ha hallottál a gpz 500-ról akkor tudnád hogy agyonüthetetlen! Zolinak igaza van,a Kawa japán míg a honda cbf pl. erősen digo gép már...
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7250
Gondolom valami ezer eves joszag volt. En nem akarom minositeni egyik markat sem, volt szerencsem probalni sokfelet, de van az ismerosi korben pl. egy par oreg CB Honda. A Honda koztudottan talan a legmegbizhatobb a negy nagy japan gyarto kozul, megis ezek az oreg vasak ha pl. egy kis esot latnak, egybol mind allnak ki az ut szelere "pihenni", mert beazik a gyujtas. Ez van, pontosabban ez volt akkor, most meg ilyen gondok mar nincsenek, se a Kawanal, se a Hondanal, egyiknel sem... Szoval nem abbol kell kiindulni, hogy a haver mit mondott, egy egyebkent is agyonutott oskovuletrol (megnyugtatlak, egy sokat futott huszoneves csucsszuper (tenyleg az, mert az egyik kedvenc tipusom) CB750 is ugyanugy zorog, mint egy csorgokigyo, szoval ez nem csak a Kawa "kivaltsaga"... egyszeruen oreg, elhasznalt. Az uj Honda persze nem zorog, az uj Kawa sem, erre merget vehetsz.
Ki kell probalni, es ha nem tetszik, mert szar, akkor lehet fikazni, mert van alapja... de addig csak sovarogni utana.:))
Szal, peace, gyerkocok, sose az alapjan kell egy markat megitelni, hogy a haver haverja mit mond rola.
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7249
Nyugi, csak az irigyseg beszel beloluk.:)
Az a baj, hogy mindenki az 2x eves oreg csorgokigyokbol indul ki. Viszont teny, hogy a Kwak meg mindig Japanban keszul, mig ez a tobbi "japan" markarol mar nem biztos, hogy elmondhato. Egyebkent meg jo az mindegyik, teljesen ertelmetlen a fikazas...
Előzmény: Fischi (7247)
Gany Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7248
Most nem azért de én most egy motoros klubb tagja vagyok és aki rendezte ezt a klubbot ő azt mondta h amikor ilyen turákat csináltak akkor a kawa MINDIG ott maradt...És gyujtás probléma miatt,is.
Fischi Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7247
Látom!:DD Dzseri! Örülnél te ha lehetne egy olyan traktorod!!
Előzmény: Devil987 (7239)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7246

Csííííírkeszááárny:D:DD::DD::D Micsoda szöveg! téllleg jóóó!
De a kawa akkor is raktorgyár! :P

Előzmény: Fischi (7238)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7245
Na! Te vagy a 3-adik, aki egyet ért idáig ezzel! Velem együtt persze, és Zsolti21-el!
Előzmény: monitorman (7240)
Gany Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7244
Széép,széép!!!Na látjátok??Én egyrészt ezért akartam venni TZ-t.Hogy ilyen jol nézzen ki...Amugy hogy oldottad meg hogy magasabb legyen a telo??Mert én magasságra 6cm-eres lemezt vágtam és nem tudtam még segítséggel se felemelni mert meg emelkedik az egész hátulja és nem tom ugy bepasszíntani...
Gany Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7243
Jo megfogadom a tanácsod!amugy nem pezseg a sav benne.De most valamiért jo,10km-ert mentem és okés volt még világítással is a gép.(csak ellne bizzam magam:PPP)!!!!
Előzmény: kustib (7236)
kustib Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7242
Küldj már egy képet a kidörrentőről! Az nagyon vadul néz ki! :o
Doni_99 Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7241

Kabai Cukorgyár éves termelése Zolikám!:)

Csóka? madárnak nézel, vazze?

apuka

Előzmény: Zoli_t5H (7220)
monitorman Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7240
Lehet csinosítgatni a tz-t de szerintem ahogy kijött a gyárból, úgy a legszebb :-)))
Devil987 Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7239

Én nem szeretem a Kawát...:DDDD

Előzmény: Fischi (7238)
Fischi Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7238
Háát nem is veszek csirkeszárnyat jó szar soksoksok pénzért- Kawa rulllZZZ!!!
Előzmény: kustib (7237)
kustib Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7237
Ez jó volt! :DDDDDD
Mi is mondtuk Fishinek mekkora fasz, hogy annyi pénzt áldoz egy csörgőre! :PPPPP
Előzmény: Dzseri (7235)
kustib Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7236
Én a helyedben vennék egy méter gyújtókábelt, meg egy NGK gyertyapipát! Valszeg a pipa nem bírja a vizet, és letestel! Cseréld ki, az a tuti!
Az viszont, hogy elmegy a delej, két okból lehet! Vagy szar az akkud, de nagyon, vagy szar a töltésed, vagy mindkettő... Akksit nézd meg, hogy leveszed a kupakokat, és megnézed, hogy nem pezseg-e vmelyik cellában a sav! Ha pezseg, akkor kuka! Ha ilyesmi nincs, akkor töltsd fel rendesen, hátha annyi a baja... Töltést meg nézd meg, hogy járó motornál hány voltot mérsz az akku kapcsain! Ha 14,4 körül van már 3000 környékén, és ez marad, akármilyen nagyon pörgeted, akkor OKs a töltésed...
Ezeket lesd meg!
Előzmény: Gany (7232)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7235
Hanem mondjuk 20-ból!
Kawa....majd fogsz vele szívni.
Előzmény: Fischi (7234)
Fischi Creative Commons License 2005.09.24 0 0 7234
Miii Mz-t szerelni? Nem megy? Mi van? Aaa ilyen Mz nincs is!:)) Nekem a legnagyobb bajom a géppel a folyton kiürülö tank volt és az hogy néha meg kellett mosni... Ja bocs a rohadt kövek néha lepattintottak a lakkot!:)) Na komolyra fordítva a szót jó gépek ezek,de azért a Kawa... Egyenesen ideális gép meg mosni sem kell. Kezdek ellustulni. :P A lényeg ne sajnálatok a pénzt és ne 10ezerből legyen full blokkgeneral akkor sokáig jó lesz,probléma nélkül! fisi
Előzmény: Rezorr (7191)
Gany Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7233
ja és amikor lelocsoltam akkor csak a blokkot locsoltam de a hengert pl csak egy kicsit kapott.
Előzmény: Gany (7232)
Gany Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7232

Na most csodálatos modon OKÉS a gép!!!!Lehet h amikor lelocsoltam akkor víz ment a kábelekbe...

És ugy csináltam meg h fogtam a hajszárítót és fújkáltam a kábeleket,és lássunk csodát van szikra:-DDDDNa akkor máris gyujtás és szivato és 1x rugtam és pöfögött...Na és a haverokkal ellmentünk a belvárosba furikázni(LURDY-ba)

És odáig semmi baja nem volt,de vissza felé villogtak a kocsisok hogy rendőr veszély és akkor mellék uccákon mentünk.Na és akkor jött az első panasz:az hogy ha lassítottam és huztam közbe a féket ellkezdett egyre rosszabul világítani a lámpám és akkor olyat csinált hogy le akart állni,és akkor vissza raktam a gyujtást alap helyzetbe és akkor ment tovább......

Dzseri Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7231
Na ebben igazad van, távgyógyítani nagyon szar.
Előzmény: kustib (7230)
kustib Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7230
OK, nagyfőnök! :) Gany, majd megmondja, mi volt, a távgyógyítás úgysem müxik! :)
Előzmény: Dzseri (7229)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7229
Ki kell hogy ábrándítsalak:
ha szar a kondi láttam már olyat, hogy nem volt szikra, ment két percig a motor vele, és utána megállt, és nem volt szikra, kondcsre megoldotta.
Ha az akku lemerült, és nincs töltés, akkor nincs szikra
ha a megszakító elkoszolódott, vagy elállítódott a hézagja, túl kicsire, szintén nincs szikra.
Előzmény: kustib (7228)
kustib Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7228
Ha a kondi szar, attól még van szikra! Ha töltés nincs, de az akku fel van töltve, akkor is van szikra! A megszakítót érdemes megnézni, de 99%, hogy nyit-zár, és akkor van szikra! Ezekben az esetekben nem tökéletes a szikra, de legalább van...
Előzmény: Dzseri (7227)
Dzseri Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7227
sztem induljj el onnan, hogy megszakító nyit/zár hézagolás, kondenzátor, akku fel van e töltve, van e töltése....
Előzmény: kustib (7226)
kustib Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7226
Gyertya szaródik el legritkábban! Nézd meg a gyújtókábeled, hogy OKs-e, aztán a trafóban a tűt, a pipában a tűt, és minden vezetéket, aminek köze van a gyújtáshoz! Pl. a trafó egyik vezetékének a szakadása már eredményezi azt, hogy nuku szikra! :) Nézelődj!
Előzmény: Gany (7223)
kustib Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7225
Belefér! :DDD
Előzmény: Zoli_t5H (7222)
oktaclio Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7224
Szép-szép, de hova tegyem rajta a nyeregtáskát, dobozt, asszonyt...?
:-)
Előzmény: gencsydani (7205)
Gany Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7223

Na nagyon jol mondtad!!!Az öntvényemet kell cserélni:-((((

Vagy veszek egy ujat...Még nem tom de má össze lett rakva azt mondták hogy még egy ideig mehetek vele de most meg nem indul el:-SSSSS

Nem ad szikrát,pedig má kiprobáltuk másik gyertátyával...passz tényleg nem tom hogy mi lehet má megint a baja...

Előzmény: Szöcskebá (7199)
Zoli_t5H Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7222
Olvastam, hogy szervezkedtek. Az az igazsag, hogy a Pannonias haverokkal mar mi is szerveztunk szombatra es vasarnapra is egy-egy kisebb gurulast. Szombaton Tordas kornyeken motorozunk (ott lesz veteran motoros borze), vasarnap meg ha minden igaz, akkor szinten egy borze-latogatassal egybekotott gurulas lesz Tapioszele kornyeken. Azert koszi a meghivast, egyszer majd vegre sort keritek ra, hogy megismerjem a diszes csirketenyeszto tarsasagot.:))
Es milyen jo, hogy mindezt az MZ-s forumon beszeljuk meg!:)))

Előzmény: kustib (7221)
kustib Creative Commons License 2005.09.23 0 0 7221
:)
Nem jössz gurulni vasárnap? Bővebb infó a HOnda fórumon! :)
Előzmény: Zoli_t5H (7220)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!