Nah szóval, próbálkoztam összehozni egy kis térképet, sikerült is, de nem bizos, hogy be tudom rakni. Ha vki nálam ügyesebb, jelentkezzen és átküldöm neki. X ahol elvileg leszállsz, Bakancsos utca, a kis kör, meg az ami pályának néz ki, bal felső sarok.
Hazajöttem! Kedden nem úsztok meg:)))!!! Kár, hogy lemaradtam az edzésekről.... Remélem nem maradtam le túl sok dologról. Alig várom a keddet! Addig is kúrálom a torokgyulladást....
Tízig biztos, hogy az atlétikaicentrumban leszünk, majd míg vannak a környéken sisakban srácok a Csa-Csa-CSában. Aztán esetleg séta a másik helyre. DE jertek a a focsira, s többség dönt!
aztán ha már a szigeten vagyunk, a mecs kijáratánál CSA-CSA-CSA, vagy az Árpád híd felöli oldalon (még mindig a szigeten) COPACABANA (vagy mi is a neve..?) !!!!!
GYertek! csörögjünk mégegyet! A mecs 19h-22h, így haza sem kell menni!
Megrendezésre kerül: Július 29, 10:00-18:00 a népligethez közeli Budapest Cowboys edzőpályán (Üllői út 137, közvetlen a McDonald's mellett található). A rendezvényre bárkit szívesen fogadunk nézőként, a belépés ingyenes.
Idén résztvesznek:
1. Peter Kramberger (Austria) 2. Gábor Sviatkó (Hungary) 3. Ádám Sviatkó (Hungary) 4. Miklós Stumpf (Hungary) 5. Tino Gasser (Switzerland) 6. Lajos Vörös (Hungary) 7. Márk Benke (Hungary) 8. Tilman Fecke (Germany) 9. Srdjan Bojic (Serbia) 10. Péter Sipiczki (Hungary) 11. Jens Alnervik (Sweden) 12. Wilhelm Krapfl (Austria) 13. Ronald Hein (Holland) 14. Kari Hytönen (Finland) 15. Thierry de la Mar (Holland) 16. Aleksander Radovanovic (Serbia)
Nemzetiség szerint:
6 magyar 2 szerb 2 osztrák 2 holland 1 svájci 1 német 1 svéd 1 finn
Hát, ha jól sejtem, akkor ez a külön gratu nekem szólt... nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... bár mivel végignevetgéltem meg vigyorogtam az egész edzés, így most sem teszek másképp... szóval kedves Francesco, you're welcome :))))))
Helló, Hölgyek! LEhet, hogy későn szólok, de nekem is ma szóltak, hogy szóljak:) Tehát, az edző urak kérése, hogy akinek van, holnap hozza a stoplis és az anélküli cipőt is, mert lehet, hogy edzhetünk a füves pályán. Na, jóccakát, pá