Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Rólam beszélt Era :) És láttam már térképet,sőt még tájékozódni is tudok csak Era a speciális tájbringa térképre gondolt,olyat valóban nem láttam még :) Majd magamra szerelek egy csipogót,hogy biztosan megtaláljatok :) Szóval ne aggódjatok majd csak elboldogulok valahogy,úgy szép az élet ha zajlik,nem igaz?
Bent leszünk egy faluban, csak nem halunk éhen! De amúgy az élelmezés még számomra is rejtély, szerintem kifejezetten a versenyhez nem lesz büfé. Majd improvizálunk. Max. felmegyünk a rétre szalonnát sütni. :)
Nem tudom, kit akarsz a halálba küldeni, de ha felnőtt ember, akkor olyan nagy baja nem lehet. Legfeljebb eltéved... Persze, mehet kísérővel is, annyira biztos rugalmas a rendezőség, pláne nyíltban. Vasárnap pedig teljesen legális, hiszen tömegrajtos.
Hétvégi virágos programmá nőtte ki magát a várgesztesi tájbringa verseny.
4-en is ott leszünk a csapatból.
Butc: Tudnál segíteni? Edit most indul először ilyen versenyen. Kicsit aggódom, hogy elsőre azért jó lenne kísérő is mellé. (Szerintem még térképet sem látott.)
És még az is kérdés, hogy szerinted Várgesztesen lesz büfé, vagy kell csomagolni szendvicseket a verseny idejére?
Szerintem ez az a termék, amiért nem kell szakboltba menni. De igazából én nem tudhatom, sosem akartam se falra, se plafonra tenni bringát. A szekrény teteje is érdekes ötlet... :))
(Nálam bent állnak a szobában, esetenként mind a 4-5. Útban vannak, az igaz, de nem lopják el, nem fáznak és könnyen üzembe helyezhetők.)
Na,ez engem is érdekelne,mert tegnap este fel akartam rakni az össztelóst a szekrény tetejére és bringástul dobtam egy szép kis hátast! De gondolom inkább bringa boltban érdemes ilyesmit venni,nem?
Az Intersp*rban árultak/nak(?) 2000 Ft-ér egy menyezetre felcsavarozható biciklitartót. Látta valaki? Vélemények? Mióta megvan a szép új bicaj, már nem merem a pincébe se zárni... Keresem a helyét otthon. Köszi.
Ja a cukrászdákról annyit,hogy azért tegnap is sikerült egyet meglátogatnunk a Rómain,hihi :)
Egyébként mikor hazaértem a közös képviselő megcsodálta a bringám és csak úgy mellékesen megkérdezte,hogy tudom-e hogy két napja három bringát vittek el a házból ! Hát,meghűlt bennem a vér ! Láttam őket minden nap az ajtó előtti körfolyosón a korláthoz láncolták ki a tulajdonosok. A közvetlen szomszédomban egy szép kis KTM monti volt még meg is csodáltam,majd feltünt,hogy már két napja nem látom....most már tudom,miért :( Őrület egyébként,hogy egy bekamerázott körfolyosós házba bemerészkednek a tolvajok!
Hú de rég nem jártam itt! A mi kis 7-Cukrászda-túránk nagyon jól sikerült és tényleg végig is látogattunk hét cukit útközben. Nem volt semmi a társaság: a végén már mindenki rosszul volt és egyetlen vágya valami sós volt - ami persze nem volt senkinél, mert felzabáltuk szerény készleteinket. Kínunkon a Római-part sem segíthetett, ott ugyanis vagy be voltak zárva a sósságot kínálo helyek, vagy ki voltak fogyva! Tipikus kelet-eu-i vendéglátás!
Szerintem az is lesz,bár a csapatból nem én vagyok az édesszájú :) Én egy egy kiadós bringázás vagy túra után jobban értékelek egy korsó habzó barnasört :)