Keresés

Részletes keresés

Sundae Creative Commons License 2005.07.08 0 0 11725

Tudtok arra ötletet adni, hogy mi legyen a "kölcsönkapott" rajtam? A ruhámat megvettem, az új. Réginek mondhatom a cipőmet, mert már volt rajtam kb. 5x, hogy ne ott törje fel a lábam. Kék lesz a harisnyakötőm. Új a fehérneműm, a kesztyűm, a fátylam, az ékszereim, a hajdíszeim. Mi legyen a kölcsön?? :)

A fehérneműkről: a Calzedoniában vettem fehér szilikonos combfixet kb. 1200-1600 Ft-ért (nem emlékszem), mert vettem már náluk máskor feketét. A fehérnek viszont nem szép a csipkerésze! Túl egyszerű, mondhatni gagyi, semmi rafinéria. Fogok venni másikat, mert elég lehangoló. Míderen én is gondolkozom, persze nem a ruha alá, mert abban megsülök majd amúgy is (elég vastag a felső része), és én a Blaha és Nyugati közötti fehérneműsökhöz fogok benézni, nagyon jó kis üzletek vannak a körúton, 10.000 Ft alatti árakon. A melltartóm megvan, pánt nélküli jó csak a ruhám alá (a szilikonpánttól kiráz a hideg, nem esküvőre való), a Westendben vettem 7000 alatti áron az emeleten, nagyon kedves és segítőkész eladó néni volt a Sariana márkaboltban (a poén az, hogy ott vettem Triumphot). Ugyanis sokat próbáltam máshol is, de volt, amelyiknek lefittyedt a teteje, és olyan is, amiben kis hurkák lettek a hónaljamnál. Utálom azokat az eladókat, akik a legbénábbra is azt mondják, hogy nagyon jól áll... végül szilikonosat vettem, mármint az tartja meg a kosarat a mellemen felül. Szép bugyit keresek még, én hétköznap csak tangát hordok, és a ruhám alá sem akarok nagyibugyit, de nekem is eszembe jutott, hogy ezt nem tudom csak úgy megigazítani az abroncs alatt :)

Tudtok olyan oldalt, ahol szép menyecskeruha (vagy akár estélyi ruha) fazonok vannak? 

És borítékot hol vennétek a meghívóknak?

ia80 Creative Commons License 2005.07.08 0 0 11724

Sziasztok!

Ha valakit érdekel:

Eladó egy egyszer használt 40-es méretű ekrü színű smoking ing, Griff Exclusive márkájú, 100% pamut.

Ára: 10 000 Ft

meecon Creative Commons License 2005.07.08 0 0 11723
Hát igen, ez lenne a legjobb. Nem tudom, idő híján összejön-e, de ez remek, én is ennek örülnék. Köszi!
Előzmény: alsünc (11722)
alsünc Creative Commons License 2005.07.08 0 0 11722

Mi egy emlékkönyv szerű dolgot tettünk össze neki, gyerekkorától kezdve, szülei segítségével összelopkodtuk a fényképeket, meg mindenki keresett a sajátjaiból is, beleragasztottuk egy füzetbe, és mindenki marhaságokat írt neki bele:-))))

Kicsit időigényes:-)))

alsünc

Előzmény: meecon (11721)
meecon Creative Commons License 2005.07.07 0 0 11721

Hm, nem tudom, mint ötlet jó, csak ilyen erotikusabb ruhadarabbal nem akarnék a barátnőm és a vőlegénye intimszférájába belegyalogolni (én sem örülnék neki, bevallom, a chippendale fiúktól is a hideg ráz ki, nekem nem ilyen képzetekről szól az erotika és a szexualitás, de ez én vagyok).

Mindenesetre köszönöm szépen az ötletet!

Kormos Mici Creative Commons License 2005.07.07 0 0 11720

Az egyik barátosnénak-kolleginának egy tűzpiros, tollpihékkel díszített "éjszakai fellépőruhát" vásároltunk, melynek, mint a későbbi elmondásokból kiderült, nagy hasznát vették.

Nagy sikere volt.

Igaz az ifjú férj nehezményezte, hogy túl sokat takar (megjegyzés: a komplett alsó-felső max. egy tenyérnyi anyagot igényelt), illetve a pihék kellemetlen ízűek...

Másik helyre szatén ágynemű-garnitúrát vásároltunk lepedővel. Szintén nagy volt a lelkesedés.

Előzmény: meecon (11719)
meecon Creative Commons License 2005.07.07 0 0 11719

Lányok, ha tudtok, írjatok stílusos, megvehető vagy gyorsan elkészíthető ajándékötleteket leánybúcsúra! Bármi, ami már bevált vagy még nem:-)

Tárgyi ajándék legyen, a parti már meg van szervezve. Tárgyi ajándék alatt nem tortából előugró fiúra gondoltam.

ametiszt Creative Commons License 2005.07.07 0 0 11718
Nincs közös sarkuk.
Előzmény: bilicst (11716)
bilicst Creative Commons License 2005.07.06 0 0 11717
Na végre látszik a hozzászólásom, napok óta nem ment fel, amit írtam.
Voltam ma újra felpróbálni a ruhámat és nem is kell alá semmilyen míder és melltartó, mert minden átátszik. A szalonban csinálnak egy mellbetétet és az lesz benne. Így megspórolhatok egy kis pénzt. Viszont el is ment ugyanaz az összeg, megvettem a fátylat, 8500 Ft volt! Szivesen odaadom valakinek utána féláron. Szerintem nem lesz semmi baja egy esküvő alatt, ezért nem is értem, azt miért nem lehet kölcsönözni.
bilicst Creative Commons License 2005.07.06 0 0 11716
És a Ferenc körút, Kirly utca sakán nincs bemutatóterem? Mintha azt olvastam volna.
gyongyhaju lany Creative Commons License 2005.07.05 0 0 11715
Van bemutatótermük-üzletük, Óbudán. Fenn van a honlapon a címe.
Előzmény: pearli (11713)
hooligirl_S2 Creative Commons License 2005.07.05 0 0 11714

Én úgy olvastam, mintha garancia és csere is lenne rá! egyébként van egy elég korrekt mérettáblázat az oldalon! Meg egy bemutató terem a Károly krt.-on, ahol élőben meglehet nézni és fel is lehet próbálni őket:-)))

Csak gondoltam hátha nátha és jól jöhet valakinek:-)))

Mert én is erősen gondolkozom, hogy mit vegyek fel a nászéjszakát követő éjszakán, lévén hogy a nászéjszaka az ivászattól és fáradtságtól úgysem valósulna meg:-)))

Előzmény: pearli (11713)
pearli Creative Commons License 2005.07.05 0 0 11713
na, igen, gyönyörűek így képeken meg ezeken a modelleken. csak interneten lehet vásárolni? nem láttam, hogy lenne bolti forgalmazásuk...akkor meg honnan tudjam, pont jó lesz-e rám? és még vissza sem lehet küldeni ha nem jó a méret...
Előzmény: hooligirl_S2 (11709)
meecon Creative Commons License 2005.07.05 0 0 11712

hooligirl,

valóban csodaszépek ezek a fehérneműk, de azért (nekem) jó borsos az áruk. Ez van.

Ha valakit még (rajtam kívül) érdekel: vannak szép és a dekorüzletek áraihoz képest jóval olcsóbb úszógyertyák most a DM-ben, többféle színben és formában (egy 10 db-os kb. 500 forint, másutt 120-at is elkérnek egy szem kicsi úszógyertyáért, horror).

Előzmény: hooligirl_S2 (11709)
amarla Creative Commons License 2005.07.05 0 0 11711

Sziasztok!

Fehérnemű ügyben: a szilikonpántos combfix tényleg nagyon kényelmes, a Városligetnél, az Ajtósi Dürer soron van egy harisnya-nagyker, kb. 800-900 ft egy pár. Rajtam ez volt a menyecskeruha alatt is, csak persze már nem fehér, hanem világos testszínű. A ruha alá való fehérneműről érdemes a szalont kérdezni, nekem a ruhával együtt kölcsönöztek hozzá midert, teljesen új volt, akkor bontották ki. (bár ha belegondolok, hogy 110-t fizettem a ruháért, hát tellett rá nekik) Bugyi természetesen saját volt, kényelmes, egy félrecsúszott tangát elég macerás lenne abroncs alatt megigazítani. Menyecskeruha előtt zuhany, bordó-fekete-arany ruha, fekete fehérneművel. Bordó sem lett volna rossz, de nem találtam olyat, ami igazán tetszett, és egyébként sem látszott ki, bár tudom, nem csak az számít, amit mindenki lát:))

A nászéjszakát a nászúton tartottuk, így ott már megint egész más volt.

Amarla

H_G Creative Commons License 2005.07.05 0 0 11710
Egy jó választékúnak mondott diszkont-hodály:

Joy Nagyker (de bárki vásárolhat),
XIII. Lőportár u. 20.
H-cs: 06-18, k-sz: 08-18, szombat: 10-14, vas: 07-13.

De láttam ilyen mellényszettet, igen méltányos áron, a Westend-beli "Walter"-ben is.
Előzmény: bilicst (11704)
hooligirl_S2 Creative Commons License 2005.07.05 0 0 11709

http://www.miracle-fashion.com/hu/default.asp

azt hiszem ez magáért bezsél! És vannak dolgok, amik nem is annyira drágák:-) A lényeg hogy itthon is lehet kapni! szerintem gyönyörűek, ennél nem kell szebb:-))

Ajánlom mindenkinek aki esküvőre, nászéjszakára stb stb. készül

pearli Creative Commons License 2005.07.05 0 0 11708

Szia bilicst!

Nekem is hasonló problémáim vannak/voltak. Én veszek fűzőt (mídert) és csak a nászúton veszem fel, mert szerintem a buli után a páromat nem nagyon hatná meg...ha érted mire gondolok:-)...vannak olyan harisnyák, amik "combfixek" is egyben. szerintem a kényelem fontosabb, mert ha feszengsz, mert fáj a combod, az rosszabb, minthogy nem komplett "szexi" garnitúra van a ruha alatt, amit egyébként nem lesz idő megcsodálni, mert gondolom nem órákig öltöztök át, hanem siettek vissza táncolni. ja, és ugyanilyen megfontolásból tűsarkút sem veszek fel, pedig az is szexibb, mint egy szélesebb sarkú cipő, csak épp abban lehet táncolni...a ruha alá nem veszek melltartót mert a szabása nem engedi, a szilikonpántot úúúútálom. nekem nem mondtak olyat a szalonban, hogy kellene...

hooligirl_S2 Creative Commons License 2005.07.05 0 0 11707

Köszi a segítségeket:-)

A Szamoson én is gondolkoztam már, mivel úgyis  aBöszörményi úton lesz az esküvőnk, könnyű lesz felvenni a tortát:-) Csak nem tudom, hoyg ott nekik is van katalógusuk? /bár biztos:-)/ De azt tudom, hoyg nagyon finom  atortájuk, lehet hazafelé bekukkantok megnézni:-)

gyongyhaju lany Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11706

Energy Fashion www.energy.hu

Fehérnemű: próbálj fel ilyet is, olyat is.

Én (asszem) Claudia fehérnemű üzletet tudom ajánlani a West Endben az utcaszinten a középső mozgólépcső mellett. Vagy a Duna Plaza 1. emeletén szintén a mozgólépcsőnél. Többféle pántnélküli/levehető pántos melltartójuk van, és egyáltalában nagyon nagy választék van mindenféle fehérneműből, az áruk is jó.

Harisnya: mindenképp kényelmesebb a combfix, tartó nélkül. A szilikonpánt simán megtartja, nem csúszkál. Cipőbe is kellemesebb harisnyával bújni.

Menyecskeruha alá külön attól függ, mennyire vagy izzadós és hogy milyen színű/mennyire látszik ki alóla.

Előzmény: bilicst (11704)
meecon Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11705

bilicst, ha van kedved, kérlek írd meg, hogy mi a míder és a fűző között a különbség. Halálra izgat a dolog;-)) Köszi!

Értem a fűzős dolgot, de hát látod, nekem nagyon melegem volt benne, másnak kevésbé...  mit szólsz a nászéjszakára egy olyan felsőrészhez, ami nem fűző, de hasonló (nemrég a Jó barátokban Monicán láttam olyat, A terhes videó c. részben;-)) Fűző nuku, de halszálkás volt a melltartórész és baromi szép volt. Talán olcsóbb, mint a fűző. Bár ki tudja.

bilicst Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11704
Valami szép öltönylelő helyet és francia nyakkendőset tud ajánlani valaki?
Valami hasonlóra gondoltunk:
bilicst Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11703
Igazából a combom nem a combfixtől dörzsölődik ki, hanem attól, hogy a kettő összeér. Ez tuti biztos, múlt héten is szoknyában voltam és ez történt. A míder (nem ugyanaz, mint a fűző, de hasonló) jó ötlet lenne nászéjszakára, de ha már előtte jól összeizzadtam a nap folyamán, akkor nem venném fel mégegyszer, így biztos kell min. még egy valami a nászéjszakára. Még a menyecske fehérneművel vagyok gondban, nekem tiszta bordó a ruhám és úgy gondolom, h. éjfélkor lezuhiznék és valami tisztát vennék fel. De lehet, hogy ezt elhalasztom a ruhapróba utánra, van egy bordó szép bugyim, tán az jó lesz és talán nem is kell alá semmi. Mondtak valakinek olyat, h. nem kell a ruha alá semmit venni? Mit gondoltok róla?
Előzmény: gyömbérce (11702)
gyömbérce Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11702
Ha szabad javasolnom valamit, ruházz be egy fűzőre. Én 19 ezerért vettem a szalonban, és már azóta is volt rajtam estélyi ruha alatt. Ha az emberen van egy kis felesleg, akkor tuti jól tart, ha leülsz, nem kell behúzni a hasadat:) És nem volt kényelmetlen, sőt, túl melegem sem volt, pedig meleg volt úgy egyébként az idő. Így már nem kell melltartót venned. Jó volt a menyecském alá is. Én még egy szép ekrü bugyit vásároltam 1500-ért és egy combfixet (kettőt) 2200/db-ért. A combfix tud dörzsölni, de akkor igazít rajta egyet az ember, és rendeződik a dolog. Talán a varrás a ludas, de végül nem volt vele gond. Pedig nekem is összeér a combom:) Ja, és a fűző a combfix-szel tökéletes a nászéjszakára, ha lesz olyan:) 
Előzmény: bilicst (11698)
meecon Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11701
Kedves bilicst,

ugyan komplett főpróbát még nem tartottam, de már megvettem minden fehérneműt az esküvőmre, ezért bátorkodom leírni a tapasztalataimat;-) Mint mások is írták már, a combfixhez nem kell okvetlenül harisnyatartó (én utálom is, szvsz rém hülyén néz ki, bár biztos telítődtem a night klubos bevágásokat tartalmazó filmrészletekkel:-))), jól megtartja a szilikonpánt. Tényleg jobban kidörzsöli a lábadat egy combfix, mint a sima harisnya? A sima harisnyában biztos nagyon meleged lesz, én a combfixtől is tartok, hogy szétolvaszt, de azért szép akarok lenni alul is (és azért a vőlegény is értékelni fogja;-)). A „csak cipő” felállás esélytelen, azért kivillan a boka, és a cipőt sem bírná simán a lábam.

Ami az árakat illeti: kb. 8 ezer volt együtt a Triumph levehető pántos (nem szilikonpánt, rendes), összepasszoló bugyi + melltartó a nyugati skálában (most reklámozzák is Triumph-táblákon, virágminta van rávarrva, de az egész vajszínű, és más színekben is van), a combfixek (az enyém vajszínű) 1700-2300 körül mozognak, de aluljárós boltokban ennél jóval olcsóbbak (én béna a Westendbe rohantam be kettő venni – hogy legyen egy pót is -, aztán ennyiért adták őket, de az egyik boltban jóval olcsóbb volt). Mi van még? Ja, a míder, alias fűző rém drága mindenütt (az igazi, amiben halcsont vagy fém van), és döbbenet meleg, én vittem a ruhámat, alávettem, hát, senkinek nem kívánom, lemondtam róla. De azok tényleg 10 ezer felett indulnak. Varratni is lehet, de úgy is sokba kerülhet, mert nagyon bonyolult munka még szakembernek is. Tehát kb. 12-ből kijöttem (mármint bugyi-melltartó-harisnyák).

Menyecskecuccok: itt számíthat az, hogy milyen a ruha, az enyémben van vajszínű rész is bőven, ezért nem veszek alá más melltartót, legfeljebb bugyit (mert pl. addig leizzadok ezerszer), de ezt még meggondolom. Kimaradt valami?

Sok sikert Neked a vásárláshoz!

netszkvid Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11700

Bocs: mi az a mider? fuzore tippelek a szovegkornyezetbol.

Miert nem veszel  egy harisnyatartos harisnyat, az nagyon szexi, es kenyelmes is meg melegben jobb is mint egy harisnyanadrag.

netszkvid Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11699

Szia,

Mi a Szamos cukraszdaban rendeltuk meg a tortat (Boszormenyi u, de vannak az Arkadban is). Pont ugy voltunk, hogy ami  a katalogusukban volt, az annyira nem tetszett es valami magazinokbol neztunk ki egyet. Elmondtak, mit tudnak pont olyanra csinalni, es mi az ami mas lesz az o kezukben. Szoval korrektek voltak. A sutemenyeik isteni, es ha marcipanosat szeretnel az egesz varos toluk veszi egyebkent is (A Horvathek es Daubnerek is). Az ar szerintem borsos volt, a mienk 48 szeletes es 28 ezer lesz.

Előzmény: hooligirl_S2 (11691)
bilicst Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11698
Nagy dilemmában vagyok most: milyen fehérneműt viseljek a menyasszonyi ruha alatt? Melltartó + bugyi+ harisnyakötő+combfix v. míder, bugyi és combfix? De ezekben kiörzsölődik a combom és fájni fog, mint állat egy idő után. Szexi, de nem biztos, h. kényelmes is. A ruhásnál azt mondják, nem kell, csak bugyi és egyéb alsó részek a ruha alá, a fehérneműsnél meg azt, h. igen, mert ha beleizzadok rámtapad a ruha. De ha felveszek még egy mídert is, akkor még melegebb lesz odabenn. Ugyanakkor úgy vagyok vele, h. ha most nem veszek ilyet, soha az életben nem lesz többet, amilyen árak vannak. Esetleg mellatartó+bugyi+harisnyanadrág? Ez nem túl szexis, de kényelmes, ugyanakkor a párom szeretné, ha valami szexi lenne a ruha alatt. Ti mit vesztek fel? Lesz külön fehérneműtök a menyecskeruhához is? És nászéjszakára is? Bementem néhány helyre , és ha valami szépet akarok, de nem a legdrágábbat, akkor is vag 50 rugó összesen. Hát én ennyit nem számoltam rá. Ti mennyit szántok rá?
gyongyhaju lany Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11697
Nyugi, lehet, h. sokkal szebb lesz :)
Egyébént még a fotótól is eltérhet egy "élő" torta.
Előzmény: hooligirl_S2 (11695)
gbern Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11696

szió,

mivel én is onnan szeretném a tortámat, annyi infot tudok mondani, hogy tortarendelés-felvétel van, de lehet, hogy csak személyesen. múltkor jártam arra és ez  volt az ajtóra kifüggesztve.  ha nincs messze tőled, menj oda, hátha segítőkészebbek lesznek.

üdv,

Előzmény: hooligirl_S2 (11691)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!