Keresés

Részletes keresés

rocky reloaded Creative Commons License 2017.03.30 -4 3 568

Öcssajt, póbálná meg az USA-ban egy idegen egyetem az usák kormányzattal közölni, hogy neki nem tetszik egy törvényjavaslat, s vonják vissza. Úgy rúgnák páros lábbal seggbe azt az egyetemet, hogy minimum Mach 10 sebességgel repülne ki az USA-ból. Ceterum censeo CEU esse delendam. Húzzanak el a sunyi bussba, pl. Vilniusba. Nem csoda, hogy EGYETLEN KÖZÈPEURÓPAI ORSZÁG SEM TART IGÉNYT rájuk. Elég Volt ezekböl a primitív liberónáci agyhalott bunkókból. Magyarország NEM GYURI BÁ GYARMATA.

Előzmény: Törölt nick (561)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.03.30 -3 1 567

Természetesen önállóan csak kevesen tudnak érvényesülni, csak a legtehetségesebbek:DDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (566)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -1 2 566

Leszarom a ballibeket, de amit a Fidesz művel az éppen olyan mint a bolsik műveltek, csak most a rablás szabad és ezt ők alakították így. Ezért neobolsevikok, de biztos nem polgárok, mert polgári értékeket a családom követett pár száz éven át máig és soha még csak hasonlót sem hallottam, hogy kívánnának, mint ezek a rablók.

Egyébként meddig lesz magyar Mészáros, ha elsöprik a Fidesz bagázst? Azért vannak érdekeltségei Svájcban, meg Horvátországban, hogy le tudjon lépni, ha forró a talaj. És mind így vannak vele, Garancsitól az Orbán rokonokig. Méghogy magyar nagytőkések, méghogy magyar érdek? Rablólovagok, a saját érdekükben.

Előzmény: Törölt nick (563)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -2 2 565

Persze pubika, az nem zavar téged, hogy z0rban a vékonybeléig puttler seggébe bújik.

Előzmény: Törölt nick (563)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.03.30 -3 2 564

1ben ez a legnagyobb baja!!!!!! Nem demokratikus, mert csak a többség érdekeit nézi:DDDDD

Előzmény: Törölt nick (563)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -3 4 563

Van nemzeti érdek. A balliberálisok mindig valakinek a seggében vannak nyakig valami külföldinek lehetőleg.

Ez a kormány az egyetlen, aki kiáll és a nemzet érdekét nézi.

Előzmény: Törölt nick (561)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -3 1 562

Az egy és ugyanaz.

Előzmény: Törölt nick (557)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -1 2 561

Mert a kiszfiúk soha, senkinek nem tartanak be, sőt direkte segítik azokat akik nem az ő seggükből kandikálnak ki. Hát hogyne. Inkább bukjon a nép tíz-százmilliárdokat (mert, ha az állam fizet büntetést, az én fizetem, meg  a többi adózó polgár, ha a kiszfiúknak kéne zsebből rögtön már lenne a fennforgás), de nem adunk semmi munkát például Simicskának, sőt ami van neki azt is megpróbáljuk akár jogellenesen is tönkretenni. Méghogy polgárok, méghogy nemzetiek? Szar neobolsik, aminek felnőttek.

Előzmény: nagyanyo5:0 (560)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.03.30 -4 3 560

Ti ellenzékiek mért nem tudtok úgy élni, hogy be ne tartsatok valahol????????

Előzmény: Törölt nick (557)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 0 3 559

Nekem meg úgy tűnik, hogy te azt nem érted, hogy mi a különbség e kettő között: magyarnak lenni, vagy magyarkodni. 

Előzmény: Pozitív Visszacsatolás (548)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -2 3 558

Hogy ki váltott vissza szovjet orosz seggre, azt inkább hagyjuk most, ugye ?

Előzmény: Hun a nagyanyám? (544)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -3 3 557

A migracsozas kifutott, most soros a gyulolnivalo.

Fideszesek, ti miert nem tudtok elni anelkul, hogy gyulolnetek valakit?

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -4 3 556

Meg sem kellett volna nyitni.
Soros és minden ami hozzá köthető, nemzetbiztonsági sőt világbiztonsági kockázatot jelent.

Sorosnak van egy szektája, amihez toboroz, átnevel stb.

Megváltás lesz a bolygónak, emberiségnek ha meghal.

rocky reloaded Creative Commons License 2017.03.30 -4 3 555

Öcsiajt, szerinted igaz, amit Gyuri bá az önéletrajzában ír? Ez a fasisztoid köztörvényes és háborús bünös terrorista egész életében csak hazudott: Reggel, délben, este, de még éjjel is. Lelkiismeret Gyuri bá-nak? Olyan nincs. Gyuri bá-hoz képest Adolf csak egy nyeretlen kétéves volt.

Előzmény: altimus (524)
rocky reloaded Creative Commons License 2017.03.30 -4 3 554

Miért fáj neked a CEU átköltözése Vilnius-ba?

Előzmény: altimus (530)
nazuna Creative Commons License 2017.03.30 0 3 553

Azért az állampolgárságot érdemes megtartani, még jól jöhet valamikor, pénzbe pedig nem kerül. Soros György is megtartotta, pedig vehetett volna magának akár még ötöt is. Ha lenne humorérzéke Felcsútra költözne és minden nap utazna a kisvonattal - ingyen, mert elérte a korhatárt amikor jár neki.

Előzmény: Törölt nick (549)
rocky reloaded Creative Commons License 2017.03.30 -4 3 552

Meg ne feledd, hogy a CEU ideális hely a CIA-nak a kelet-európai kémhálózat toborzására és felépítésére. Egy ilyen kellemes helyet gyakorlatilag az usák nagykövetség elött nyilván nem szívesen adnának fel az usákok.

Előzmény: Hun a nagyanyám? (535)
rocky reloaded Creative Commons License 2017.03.30 -4 2 551

Tja, a liberónácizmus egyik legfontosabb know-how-ja a mindig aktuális gazdi valagába való csontig benyalás. Úgyhogy a vörös segg nyalásáról az atlantista segg nyalöására való váltás gyors és eccerü volt. A  Topic témájához: A CEU vonuljon ki a gazdijához, a fasisztoid köztörvényes és háborús bünös Gyuri bához. Vajh miért nem akarja EGYETLEN KÖZÉP EURÓPAI ORSZÁG SEM a Közép-Európai Egyetemet? Nem lehet, hogy Gyuri bá készülékében van a hiba?

Előzmény: Hun a nagyanyám? (544)
rocky reloaded Creative Commons License 2017.03.30 -5 2 550

És te mikor húzol el a gazdijaidhoz? Nem fog sírni utánad senki. Vagy mazochista vagy, hogy itthon kínzod magad? Esetleg senkinek nem kell egy öskomcsi és kivénhedt munkásör, mint te? Már a ruszkiknak sem? További jó beszélgetést kívánunk neked saját magaddal az (n+1) fikanickeden keresztül.

Előzmény: Törölt nick (549)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -3 4 549

1 millio kulfdre menekult magyar mar rovid uton megszabadult a magyarsagtudatatol mikor bevagta a magyarsagat az elso utjaba eso kukaba.

Előzmény: Törölt nick (537)
Pozitív Visszacsatolás Creative Commons License 2017.03.30 -4 3 548

... ha komolyan veszem az általad megadott paramétereket, akkor nem sok magyarságtudatú ember élhet a Földön.

 

Nem vagyok meglepve, hogy nem érted.

Valóban nincsennek sokan, ez elsősorban a kommunizmus sara, ami nagyon aktívan irtotta a magyarságtudatot.

Viszont ébredezik.

Figyeld a néptánc mozgalmat, a rovásírás iránti érdeklődés növekedését, a "magyarkodás" divatját, a Kurultájt, a Lovasíjászt, a "magyar Jézust" meg a többi újonnan felfedezett hagyományt, ami túlkapásaival együtt is pozitív jel.

 

Ami a kettős keresztet illeti, az a rovásírás GY betűje. Kiejtve EGY-nek kell mondani, aminek a régi jelentése szent, mint az EGYházban.

Ezért a címerben a hármas halmon álló kettős kereszt azt jelenti, hogy Szentföld.

Ezt még a "paraszt" nagyapám is tudta...

Az a generáció amelyik még hallgatott népmeséket, énekelt népdalokat az iskolában, még kapcsolódik az ősi hagyományokhoz.

A vallást is úgy kell tekinteni, hogy a magyar Ószövetség az tulajdonképpen a népmese, népdal hagyomány, a balladák és a legendáink.

Ha jól megnézed, sokkal erősebb a kontinuitás ezekkel, mint a zsidó Ószövetséggel. Aki a magyar néphagyomány erkölcsi alapjai szerint él, gyakorlatilag vallásosnak tekinthető, akkor is ha nem nagyon jár templomba...

 

Az információ elérhető, és terjed.

Aki úgy érzi, hogy azonosulni tud vele, az komolyan veszi.

Aki inkább választja a kozmopolita világpolgár szerepét az azt teszi.

Nyilván nem volt véletlen az elmúlt 500 éveben, hogy tűzzel-vassal irtották a magyarságtudatot... De most erősödik, és szabad választása bárkinek, aki felvállalja.

Ez senkit nem zár ki. Viszont aktívan és tudatosan kell elfogadni az értékeit. A Szentkorona tan is elérhető, annak, akit érdekel.

Mondáink és legendáink, történelmünk is.

Aki nem tudja megfogalmazni a magyarságtudatát, annak nincs. De akit érdekel, az megtalálja, és eldönti, hogy vállalja-e.

Igazad van, hogy több millió "utitársunk" van az országban... Ezek életük egy pontján találkozni fognak a lehetőséggel, hogy tudatosítsák magyarságukat.

Akkor majd eldöntik, hogy állampolgárok maradnak, vagy magyarokká válnak.

 

Egyébként a magyarság sosem mennyiség kérdése volt... Inkább minőségé.

 

Előzmény: Törölt nick (547)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.30 -1 6 547

Nem tudom, hogy honnan idéztél, de ha komolyan veszem az általad megadott paramétereket, akkor nem sok magyarságtudatú ember élhet a Földön.

 

Eleve a magyar anyanyelvűek, illetve a magyar állampolgárok tulnyomó része valószínüleg nem emlélszik sem közösségileg, sem egyénileg az ősi mondákra, legendákra, szent-korona tanra és a kettős keresztre (ami ráadásul valószinüleg bizánci eredetileg). Valószínűleg jelentős hányaduk ezzekkel nincs is tisztában.

Az általad megadott paraméterek továbbá kizárják azon nem keresztényeket, illetve azon keresztényeket, akik ugyan ismerik, de nem hisznek a szent-korona tanban. Én például nem vagyok keresztény, így eleve kizársz abból, hogy magyarságtudattal rendelkezhessem. Mindezt természetesen a tolerancia jegyében.

 

A másik felsorolásod hasonlóan sok embert zár ki. Hiszen a tolerancia meglehetősen ismeretlen fogalom sokak számára, ráadásul tovább rontja a helyzetet, hogy nagyon nagy az átfedés a szent-korona tanban hívők és a toleranciát távolról sem ismerők halmazai között, tehát a legtöbben vagy itt, vagy ott megbuknak a magyarságtudati vizsgádon.

 

Ellentmondást érzek a tér- és időbeni korlát feloldásában, valamint a közös történelemi múlt és emlékezet kapcsolatában. Vajon milyen hasonlóság lehetet egy Brüsszelben született, felnőtt és családot alapító ember és egy XII-i századi erdélyi jobbágy között. Nem gondolom, hogy életük, kultúrájuk, eszmeviláguk, világnézetük sokban hasonlítana, sőt, már a nyelvük sem igazán.

Ugyanakkor mindketten sokkal jobban hasonlítanak szomszédjukra, legyen az flamand, vagy bolgár.

 

 

Előzmény: Pozitív Visszacsatolás (545)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.03.30 -4 4 546

Baszogatják az oláhok a határon túli magyar céget, kiáll mellette a magyar kormány -> visít a balliberális. Nem helyes! - harsogja. Ne szóljon bele! - üvölti.

 

Baszogatjuk a Sorosakadémiát, kiáll mellette az USA nagykövetsége -> tapsol a balliberális. Nagyon helyes! - harsogja. Most jól megkapja a Zorbán! - lelkendezik.

 

 

a ballibsik minden lépése magyarellenes, még ha akarnák is, akkor sem tudnák a magyar érdekeket védeni  :(

Előzmény: ifj. Kelethy Benő (541)
Pozitív Visszacsatolás Creative Commons License 2017.03.30 -4 3 545

Mi az a magyarságtudat?

 

Hát ez az...

Ha neked lenne olyan, akkor valószínű tudnál róla. De hát ilyen a szelaví....

 

Magyarnak lenni az a szellemi-kulturális állapot, globális közösségi életforma, amit a közös történelmi múlt és emlékezet (az ősi mondák és legendák, a nyelvi kötelékek, a szimbólumok, a Szent Korona, kettős kereszt,…), a közös kulturális normák (szabadságszeretet, erkölcs, tolerancia,…) határoznak meg, valamint az egyén azon felelősségteljes vállalása, mely szerint az összmagyarság érdekében alkotóan gondolkodik és cselekszik.

A magyarság globális közösségben él a világon. Ezért a vezetése szintén globális, ill. világot átfogó koncepció szerint történhet. Történelmileg nincs területhez kötve, létezett már a mai Magyarország megalapítása előtt is. Továbbá -egészében- nem határozható meg faji jegyek alapján. Közismert, hogy a magyarság történelme folyamán nagyon sokféle népet, kultúrát befogadott, asszimilált. Ezért az egyik leginkább elfogadott erkölcsi normája a tolerancia és befogadó készség a „Minden magyar felelős minden magyarért!“ erkölcsi normával egyidőben. A magyarságtudat meghatározásában nem lehet tehát döntő a terület vagy valamilyen általánosított faji jegyek. Magyarellenesnek tekinthetőek azok a törekvések, melyek a magyarságot egy banális jogi státuszra egy magyarországi állampolgárságra akarják korlátozni, ugyanis ezzel lehetővé teszik nem-magyarok tömeges bevándorlását és ezeknek egy egyszerű jogi aktussal magyarrá való nyilvánítását. A magyarságtudatnak ennél mind térben, mind időben tágabb dimenziója van.

Előzmény: Törölt nick (537)
Hun a nagyanyám? Creative Commons License 2017.03.30 -4 2 544

A balliberálisok szovjet seggről jenki, ill. brüsszeli seggre váltottak.  Lelki alkatukból fakadóan.

Előzmény: panthera negra (542)
ifj. Kelethy Benő Creative Commons License 2017.03.30 -4 2 543

A magyar szemében ő a szálkát megleli, de máséban a gerendát is feledi.

Előzmény: panthera negra (542)
panthera negra Creative Commons License 2017.03.30 -2 2 542

a vélt hatalmi érdek rossz felismerése

Előzmény: ifj. Kelethy Benő (541)
ifj. Kelethy Benő Creative Commons License 2017.03.30 -4 5 541

Baszogatják az oláhok a határon túli magyar céget, kiáll mellette a magyar kormány -> visít a balliberális. Nem helyes! - harsogja. Ne szóljon bele! - üvölti.

 

Baszogatjuk a Sorosakadémiát, kiáll mellette az USA nagykövetsége -> tapsol a balliberális. Nagyon helyes! - harsogja. Most jól megkapja a Zorbán! - lelkendezik.

 

panthera negra Creative Commons License 2017.03.30 -3 2 540

"a ceu marad"

 

 

Egyetértek és ennek az oka, hogy a kormányzó pártok se nem kicsinyesek, se nem bosszuállók.

 

Előzmény: altimus (511)
altimus Creative Commons License 2017.03.30 -1 3 539

- olvastam soros oneletrajzat, sok meg is van a konvtaramban angolul

 

- a nevelkedes ismet uj szo, nem ugyanaz mint a neveles. soros amugy legfeljebb nehany honapot lakhatott ennel az embernel, vegy meg inkabb csak par hetet. nem neveltek sorost nyilasok, de ismetcsak egy nem tul lenyeges dolgon polemizalunk.

Előzmény: ucheaoiu (536)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!